malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 PIKA napisał(a):Buhahah :roflt: A Ty to Ty czy Ty to Ona? :hmmmm: teraz to JA - ONA już poszła :roflt: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:o masz ......Pysia przeskoczek :mad:dawaj fote paskudo;) Jaka paskudo :mad: Jestem śliczna :loveu: Cały dzień patrzę w lustro a TZ ciągle powtarza: " Ale mam piękną młodą żonkę" :loveu: A foty nie będzie bo Weszka nie raczyła z zazdrości mi jej zrobić :angryy: [quote name=':: FiGa ::']Pokaż się nam pysiu w nowej fryzurce :cool3: Nie mogę bo mi Weszka nie zrobiła bo bała się zaćmienia swojej osoby moją urodą :diabloti: [quote name='PIKA']A po kim Ty to masz? :razz: Nie charakter :shake: tylko to zewnetrzne piekno :evil_lol: Jak to po kim? Po ojcu :evil_lol: [quote name='malawaszka']teraz to JA - ONA już poszła :roflt: :evil_lol: Ja teraz to JA :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Poginęły mi cytowania .... [quote name='Vectra']cześć piękna Pysiu Jestem piękna :loveu: Cześć Ewciu :loveu: [quote name='malawaszka']PO MNIE :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiem ze strasznie byś chciała ale przykro mi :shake: Taka cudna jestem po ojcu :eviltong: [quote name='PIKA']Buhahah :roflt: A Ty to Ty czy Ty to Ona? :hmmmm: Czego rżysz Babciu? Nie cieszysz się ze masz taką śliczną wnuczke? Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :mad:gdzie pofryzjerska fota........... Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:gdzie pofryzjerska fota........... Weszka mi z zazdrosci NIE zrobiła :placz::mad::evil_lol: Quote
Paula Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pysia napisał(a):Weszka mi z zazdrosci NIE zrobiła :placz::mad::evil_lol: To sama se zrob :diabloti: W lustrze :eviltong: Quote
bonita Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wpadłam się tylko przywitać, jutro będę czytać bo dziś dogo ześwirowało. Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pysia napisał(a):Weszka mi z zazdrosci NIE zrobiła :placz::mad::evil_lol: oj, Monika nie ładnie :shake: :mad: ;) :roflt::roflt::roflt: wrrrrr. zjadło mi posta :angryy: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ahh no kurde b ozaraz by sięnią wszyscy zachwycali i już całkiem by jej palma do głowy uderzyła - i kto by musiał z nią wytrzymywać??? NO KTO???!! JA!!!!!! CO TO TO NIE!!!! :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']ahh no kurde b ozaraz by sięnią wszyscy zachwycali i już całkiem by jej palma do głowy uderzyła - i kto by musiał z nią wytrzymywać??? NO KTO???!! JA!!!!!! CO TO TO NIE!!!! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to jeszcze bardziej może ? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Niech TZ zrobi ;-) Zapraszamy do nas :razz: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Co się dzieje? Ostatni był post pauli_z z wczoraj z 23.30, wszystkie następne zobaczyłam dopierootwierającokno edycyjne :niewiem: :hmmmm: ciekawe, czy ten będzie widać Pysia -co z fotką?????????????? Może być z SzelmoZmorami:multi: u nas właśnie wyszłosłońce:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']Co się dzieje? Ostatni był post pauli_z z wczoraj z 23.30, wszystkie następne zobaczyłam dopierootwierającokno edycyjne :niewiem: :hmmmm: ciekawe, czy ten będzie widać Pysia -co z fotką?????????????? Może być z SzelmoZmorami:multi: u nas właśnie wyszłosłońce:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: a Tobie się spacja zacięła ? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='PIKA']a Tobie się spacja zacięła ? :evil_lol: oszczędzamją:angryy: od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']oszczędzamją:angryy: od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: walnij raz a porządnie o podłogę i kup nową :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']oszczędzamją:angryy: od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: cudne...... oszczedzaj...:angryy: popłakałam sie ze smiechu........:diabloti: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']walnij raz a porządnie o podłogę i kup nową :evil_lol: kupiłam - tylko mi okropnie blokuje pamięć:mad: i se stoi:mad: [quote name='Agunia-Pańciunia)']cudne...... oszczedzaj...:angryy: popłakałam sie ze smiechu........:diabloti: bo co??????? :mad: ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215'] bo co??????? :mad: ;) :evil_lol: :loveu: bo pstro....:razz: jestescie cudne....:diabloti: uwazaj...musisz oszczedzac spacje..:diabloti: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']oszczędzamją:angryy: od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: O widze, że i Ty sobie wyczyścilas klawiaturę, jako i ja kiedys :evil_lol: ..... na amen :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 PIKA napisał(a):O widze, że i Ty sobie wyczyścilas klawiaturę, jako i ja kiedys :evil_lol: ..... na amen :evil_lol: hahahahah :klacz: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='PIKA']O widze, że i Ty sobie wyczyścilas klawiaturę, jako i ja kiedys :evil_lol: ..... na amen :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pamiętam akcję mycia i składania klawiatury:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj dawno to było:razz: Pysia no dawaj tu fote Pysi szwarnoty;) Quote
*Ania...Niuf* Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Pysia znowu strajkuje z fotami:razz: a my tak bardzo chcemy zobaczyc slicznie uczesana Pysie:loveu: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Pysia siedzi przed lustrem i wzdycha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Vectra napisał(a):Pysia siedzi przed lustrem i wzdycha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuuahahahahhahaha :roflt: jak była u mnie wczoraj to co minute latała do łazienki sie przeglądać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahahhahaha :roflt: jak była u mnie wczoraj to co minute latała do łazienki sie przeglądać :evil_lol: Ejj no my tez chcemy widzieć :zly7: Pysiu samolubie wstrętny - inni tez chcą sie pozachwycać :eviltong: Quote
Recommended Posts