bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja na odmianę mam wełniane podkolanóweczki :) Jestem w nich taka śliczna :D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Pysia']Mozartowi czyli TZtowi ...Paula juz żyje audytem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D Cos mi sie znowu pomerdalo :oops: Pozdro dla JU :kciuki: Ale mina Zmorki (?) :grin: [quote name='Pysia']Słuchajcie :diabloti: Przed chwilą pewna kobieta z W-wy mająca gumową PRAWIE suke napisała mi na gg że się zsikała ( miało być bez imion :diabloti:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='aga1215']:mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: A Tobie co:crazyeye: Też sikasz ?:crazyeye: Jakieś awarie macie czy co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']buhahahaha no przestańcie :evil_lol: :evil_lol: dajcie się napić w spokoju kawy :evil_lol: Nie ma picia kawy w spokoju :) Mi tu sex proponują a Ty kawe pijesz :placz: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piffo szybciej mnie przefiltruje Alu czy Ty pijesz piffo żeby się posikiwać? :roll: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 u mnie z sexu nici :evil_lol: teściowa skonfiskowała klucz do pasa cnoty :evil_lol: to mi kawa została :placz: tylko kawa :placz: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Vectra napisał(a):u mnie z sexu nici :evil_lol: teściowa skonfiskowała klucz do pasa cnoty :evil_lol: to mi kawa została :placz: tylko kawa :placz: kawa..................................... a tego to ja nie wyczytałam w poradniku młodej dziewicy jest marchew i ty kiełbasa to nie wstyd pomidorem o sutka ale KAWA to juz ZBOCZENIE :diabloti: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Vectra napisał(a):u mnie z sexu nici :evil_lol: teściowa skonfiskowała klucz do pasa cnoty :evil_lol: to mi kawa została :placz: tylko kawa :placz: Boszz co ona Ci zrobiła :angryy: Toz to straszne :shake: Mnie uszkodzili męskiego członka rodziny to i rozpaczam ...Co prawda w górnej partii ciała ale ta tez się przydaje :diabloti: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):kawa..................................... a tego to ja nie wyczytałam w poradniku młodej dziewicy jest marchew i ty kiełbasa to nie wstyd pomidorem o sutka ale KAWA to juz ZBOCZENIE :diabloti: Słuchaj bo ja widziałam takie termosy wysokie a nie szerokie na kawe ....MożeEwa z nim.... NIE - nawet o tym nie myślę :diabloti: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Boszz co ona Ci zrobiła :angryy: Toz to straszne :shake: Mnie uszkodzili męskiego członka rodziny to i rozpaczam ...Co prawda w górnej partii ciała ale ta tez się przydaje :diabloti: wiesz lepiej jak taki niedowidzący bedzie chcaial udowodnic ze ciagle jest samcem alfa :evil_lol: Pysia napisał(a):Słuchaj bo ja widziałam takie termosy wysokie a nie szerokie na kawe ....MożeEwa z nim.... NIE - nawet o tym nie myślę :diabloti: ZBOCZONA termos ma strasznie duża średnice przynajmniej ten o ktorym JA mysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 buhahahahaha :evil_lol: Pysiu nie myśl bo się spocisz :siara: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Mnie uszkodzili męskiego członka rodziny to i rozpaczam Buhahhaa :roflt: :roflt: :roflt: Nie moge z Wami :mdleje: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Vectra napisał(a):buhahahahaha :evil_lol: Pysiu nie myśl bo się spocisz :siara: oszczedz nam :cool1: POWIEDZ :eviltong: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):1.wiesz lepiej jak taki niedowidzący bedzie chcaial udowodnic ze ciagle jest samcem alfa :evil_lol: 2.ZBOCZONA 3.termos ma strasznie duża średnice przynajmniej ten o ktorym JA mysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ad1. Na razie jego dwie szare komórki sie odnalazły i cierpią wspólnie :shake: Ad2. Moje drugie imie :diabloti: Ad3. A skąd wiesz jaką ma ona? :evil_lol: Vectra napisał(a):buhahahahaha :evil_lol: Pysiu nie myśl bo się spocisz :siara: Ja nie myślę o tym :cool1: Ja to widzę :evil_lol: paula_z napisał(a):Buhahhaa :roflt: :roflt: :roflt: Nie moge z Wami :mdleje: Też się zsikałas? :razz: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 wiem jaka mam JA i tylko o niej myśle :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):wiem jaka mam JA i tylko o niej myśle :loveu: :evil_lol: O swojej szparce? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dbsst Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):O swojej szparce? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie o szparkołamaczu :evil_lol: :evil_lol: wyobrażam sobie bo jeszcze jako dziewica nad dziewicami nie mialam do czynienia z takim tworem :diabloti: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 matko kochana :shake: precież tu KKKurde dzieci zaglądają :shake: :evil_lol: :evil_lol:a wy o takich świństwach :oops: :oops: :diabloti: Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dbsst napisał(a):nie o szparkołamaczu :evil_lol: :evil_lol: wyobrażam sobie bo jeszcze jako dziewica nad dziewicami nie mialam do czynienia z takim tworem :diabloti: Ja też nie i dlatego patrze w wyobraźni jak ona to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Vectra napisał(a):matko kochana :shake: precież tu KKKurde dzieci zaglądają :shake: :evil_lol: :evil_lol:a wy o takich świństwach :oops: :oops: :diabloti: to TWOJA WINA TY nas sprowadzasz na zła droge :cool1: jestes zboczona i nieznośna spoko spoko poźniej PtYSIA wstawi foty i przyklepie nikt nie przeczyta :roll: :evil_lol: Pysia napisał(a):Ja też nie i dlatego patrze w wyobraźni jak ona to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: własnie ja też sie zastanawiam jak ona to robi :roll: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Vectra napisał(a):matko kochana :shake: precież tu KKKurde dzieci zaglądają :shake: :evil_lol: :evil_lol:a wy o takich świństwach :oops: :oops: :diabloti: KKKurde to po co zaglądają? :diabloti: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:o dżisys ......dziewice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Pysia']KKKurde to po co zaglądają? :diabloti: jak sie c:evil_lol: hoduje chomiki :loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dbsst napisał(a):to TWOJA WINA TY nas sprowadzasz na zła droge :cool1: jestes zboczona i nieznośna spoko spoko poźniej PtYSIA wstawi foty i przyklepie nikt nie przeczyta :roll: :evil_lol: własnie ja też sie zastanawiam jak ona to robi :roll: :evil_lol: Zawsze miałam za zboczoną taka jedną co to ma...A zresztą wiecie ;) Ale tu się okazuje że nasza E....- miało być bez imion :diabloti: - jest takowa :crazyeye: Życie mnie ciągle zaskakuje :evil_lol: Powiedz mi lepiej debe skąd ja nabiore tych fot :diabloti: Quote
Vectra Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pysia napisał(a):KKKurde to po co zaglądają? :diabloti: namolne som ? :razz: :evil_lol: wścibskie i upierdliwe :razz: :diabloti: reszte waszych postów skierowanych do mojej skromnej osoby pomine :cool1: bo ja pojęcia nie mam o co wam chodzi :oops: przecież ja tylko kawe pije :diabloti: w czarnym , błyszczącym kubeczku , z owalnym z uchem :diabloti: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:o dżisys ......dziewice :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']namolne som ? :razz: :evil_lol: wścibskie i upierdliwe :razz: :diabloti: reszte waszych postów skierowanych do mojej skromnej osoby pomine :cool1: bo ja pojęcia nie mam o co wam chodzi :oops: przecież ja tylko kawe pije :diabloti: w czarnym , błyszczącym kubeczku , z owalnym z uchem :diabloti: ZBOCZONA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Pysia napisał(a):Zawsze miałam za zboczoną taka jedną co to ma...A zresztą wiecie ;) Ale tu się okazuje że nasza E....- miało być bez imion :diabloti: - jest takowa :crazyeye: Życie mnie ciągle zaskakuje :evil_lol: Powiedz mi lepiej debe skąd ja nabiore tych fot :diabloti: HAHAHAHAHAHA jak to skad idz i pofoć cegiełki w chodniku :diabloti: :evil_lol: zobacz jaki niewyczeroany temat :evil_lol: Quote
Recommended Posts