Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Mozartowi czyli TZtowi ...Paula juz żyje audytem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:D Cos mi sie znowu pomerdalo :oops: Pozdro dla JU :kciuki:

Ale mina Zmorki (?) :grin:

[quote name='Pysia']Słuchajcie :diabloti: Przed chwilą pewna kobieta z W-wy mająca gumową PRAWIE suke napisała mi na gg że się zsikała ( miało być bez imion :diabloti:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='aga1215']:mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
A Tobie co:crazyeye: Też sikasz ?:crazyeye: Jakieś awarie macie czy co? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']buhahahaha no przestańcie :evil_lol: :evil_lol: dajcie się napić w spokoju kawy :evil_lol:
Nie ma picia kawy w spokoju :) Mi tu sex proponują a Ty kawe pijesz :placz:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piffo szybciej mnie przefiltruje
Alu czy Ty pijesz piffo żeby się posikiwać? :roll:

Posted

Vectra napisał(a):
u mnie z sexu nici :evil_lol: teściowa skonfiskowała klucz do pasa cnoty :evil_lol:
to mi kawa została :placz: tylko kawa :placz:

kawa.....................................

a tego to ja nie wyczytałam w poradniku młodej dziewicy

jest

marchew i ty

kiełbasa to nie wstyd

pomidorem o sutka

ale KAWA to juz ZBOCZENIE :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
u mnie z sexu nici :evil_lol: teściowa skonfiskowała klucz do pasa cnoty :evil_lol:
to mi kawa została :placz: tylko kawa :placz:

Boszz co ona Ci zrobiła :angryy: Toz to straszne :shake: Mnie uszkodzili męskiego członka rodziny to i rozpaczam ...Co prawda w górnej partii ciała ale ta tez się przydaje :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
kawa.....................................

a tego to ja nie wyczytałam w poradniku młodej dziewicy

jest

marchew i ty

kiełbasa to nie wstyd

pomidorem o sutka

ale KAWA to juz ZBOCZENIE :diabloti:

Słuchaj bo ja widziałam takie termosy wysokie a nie szerokie na kawe ....MożeEwa z nim....
NIE - nawet o tym nie myślę :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Boszz co ona Ci zrobiła :angryy: Toz to straszne :shake: Mnie uszkodzili męskiego członka rodziny to i rozpaczam ...Co prawda w górnej partii ciała ale ta tez się przydaje :diabloti:

wiesz lepiej jak taki niedowidzący bedzie chcaial udowodnic ze ciagle jest samcem alfa :evil_lol:

Pysia napisał(a):
Słuchaj bo ja widziałam takie termosy wysokie a nie szerokie na kawe ....MożeEwa z nim....
NIE - nawet o tym nie myślę :diabloti:

ZBOCZONA

termos ma strasznie duża średnice

przynajmniej ten o ktorym JA mysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
1.wiesz lepiej jak taki niedowidzący bedzie chcaial udowodnic ze ciagle jest samcem alfa :evil_lol:

2.ZBOCZONA

3.termos ma strasznie duża średnice

przynajmniej ten o ktorym JA mysle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ad1. Na razie jego dwie szare komórki sie odnalazły i cierpią wspólnie :shake:
Ad2. Moje drugie imie :diabloti:
Ad3. A skąd wiesz jaką ma ona? :evil_lol:

Vectra napisał(a):
buhahahahaha :evil_lol: Pysiu nie myśl bo się spocisz :siara:

Ja nie myślę o tym :cool1: Ja to widzę :evil_lol:

paula_z napisał(a):
Buhahhaa :roflt: :roflt: :roflt: Nie moge z Wami :mdleje:

Też się zsikałas? :razz:

Posted

Pysia napisał(a):
O swojej szparce? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

nie o szparkołamaczu :evil_lol: :evil_lol:

wyobrażam sobie bo jeszcze jako dziewica nad dziewicami nie mialam do czynienia z takim tworem :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
nie o szparkołamaczu :evil_lol: :evil_lol:

wyobrażam sobie bo jeszcze jako dziewica nad dziewicami nie mialam do czynienia z takim tworem :diabloti:

Ja też nie i dlatego patrze w wyobraźni jak ona to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
matko kochana :shake: precież tu KKKurde dzieci zaglądają :shake: :evil_lol: :evil_lol:a wy o takich świństwach :oops: :oops:
:diabloti:

to TWOJA WINA TY nas sprowadzasz na zła droge :cool1:

jestes zboczona i nieznośna

spoko spoko poźniej PtYSIA wstawi foty i przyklepie nikt nie przeczyta :roll: :evil_lol:
Pysia napisał(a):
Ja też nie i dlatego patrze w wyobraźni jak ona to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

własnie ja też sie zastanawiam jak ona to robi :roll: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
matko kochana :shake: precież tu KKKurde dzieci zaglądają :shake: :evil_lol: :evil_lol:a wy o takich świństwach :oops: :oops:
:diabloti:

KKKurde to po co zaglądają? :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
to TWOJA WINA TY nas sprowadzasz na zła droge :cool1:

jestes zboczona i nieznośna

spoko spoko poźniej PtYSIA wstawi foty i przyklepie nikt nie przeczyta :roll: :evil_lol:

własnie ja też sie zastanawiam jak ona to robi :roll: :evil_lol:

Zawsze miałam za zboczoną taka jedną co to ma...A zresztą wiecie ;) Ale tu się okazuje że nasza E....- miało być bez imion :diabloti: - jest takowa :crazyeye: Życie mnie ciągle zaskakuje :evil_lol:
Powiedz mi lepiej debe skąd ja nabiore tych fot :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
KKKurde to po co zaglądają? :diabloti:

namolne som ? :razz: :evil_lol: wścibskie i upierdliwe :razz: :diabloti:

reszte waszych postów skierowanych do mojej skromnej osoby pomine :cool1:
bo ja pojęcia nie mam o co wam chodzi :oops: przecież ja tylko kawe pije :diabloti: w czarnym , błyszczącym kubeczku , z owalnym z uchem :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:o dżisys ......dziewice :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']namolne som ? :razz: :evil_lol: wścibskie i upierdliwe :razz: :diabloti:

reszte waszych postów skierowanych do mojej skromnej osoby pomine :cool1:
bo ja pojęcia nie mam o co wam chodzi :oops: przecież ja tylko kawe pije :diabloti: w czarnym , błyszczącym kubeczku , z owalnym z uchem :diabloti:

ZBOCZONA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zawsze miałam za zboczoną taka jedną co to ma...A zresztą wiecie ;) Ale tu się okazuje że nasza E....- miało być bez imion :diabloti: - jest takowa :crazyeye: Życie mnie ciągle zaskakuje :evil_lol:
Powiedz mi lepiej debe skąd ja nabiore tych fot :diabloti:

HAHAHAHAHAHA

jak to skad idz i pofoć cegiełki w chodniku :diabloti: :evil_lol:

zobacz jaki niewyczeroany temat :evil_lol: