:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Pysia']A dlaczegóż to nie chcesz u mnie spędzić reszty zycia :mad:Bo jesteście wstrętne bestie :evil_lol: o. Dzień dobry weekenowo :multi: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :multi::multi::multi: cześć Pysiulku..... :saint1:jak możesz o mnie mówić bezbożnica :razz: Quote
Pysia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bo jesteście wstrętne bestie :evil_lol: o. Dzień dobry weekenowo :multi: Bestie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: My jesteśmy koffane !!!!!:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: cześć Pysiulku..... :saint1:jak możesz o mnie mówić bezbożnica :razz: A nie jesteś? :diabloti: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Pysia'] A nie jesteś? :diabloti::crazyeye:Pysiu , matko mła , ja bezbożnica ...przecie mnie znasz ...jaka ja spokojna , grzeczna ....i miła:diabloti:...jestem:p Quote
Pysia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysiu , matko mła , ja bezbożnica ...przecie mnie znasz ...jaka ja spokojna , grzeczna ....i miła:diabloti:...jestem:p A co? Bezbożnice nie są miłe, grzeczne i spokojne? :crazyeye: Patrz na Vectre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę z kompa. Karol mnie wygania....Znowu coś będzie robił :roll: A ja biedna muszę sprzątać ale najpierw mega czesanko czarnuchów :razz: Posprzątam jak mi starczy sił :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 a co kurde może mi tu powiesz że jestem nie miła , nie grzeczna o nie spokojna ??? :crazyeye: już tak drugiej idealnej osoby jak JA to nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zawsze miła , uczynna , skromna , delikatna , subtelna , taktowna , pomocna , kulturalna - po prostu wzór cnót :diabloti: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Pysia']...Ty to zawsze byłaś dziecko skromne ale pracowite :loveu: Wieczną pocieche przynoszące... A tak o mnie mówi moja mamciunia Pysiunia koffana:loveu: Czyli jestem najgrzeczniejsza z Was:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Vectra']a co kurde może mi tu powiesz że jestem nie miła , nie grzeczna o nie spokojna ??? :crazyeye: już tak drugiej idealnej osoby jak JA to nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zawsze miła , uczynna , skromna , delikatna , subtelna , taktowna , pomocna , kulturalna - po prostu wzór cnót :diabloti: tak tak...skromnosc to twoja największa zaleta ...a Twoja najwieksza zaletą jest brak wad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , to prawie jak Chuck Norris Quote
Nugatowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Pysia']Gdzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :mdleje: jeszcze się pyta ......... Na wątku Weszki : Cytat: Napisał Pysia Ja też chcę sie bić :placz: Ja tez :placz: Czym sobie mogę zasłużyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taaaaaaaaaak? A masz Misiu Kocham Cię Czołem Waszówka Quote
Pysia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Vectra']a co kurde może mi tu powiesz że jestem nie miła , nie grzeczna o nie spokojna ??? :crazyeye: już tak drugiej idealnej osoby jak JA to nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zawsze miła , uczynna , skromna , delikatna , subtelna , taktowna , pomocna , kulturalna - po prostu wzór cnót :diabloti: Buahahahahahahahahahahaha Ewcia zakrztusiłam się rafaello:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prawie wzór cnót z Ciebie :diabloti: Bonitko -- dziecinko Ty to jesteś dla mnie ukojeniem :loveu::loveu::loveu: Masz slub kościelny i wszystko o czym marzyłam ;) Agunia - skromność Ewy mnie powala ZAWSZE :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahaha Ewcia zakrztusiłam się rafaello:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prawie wzór cnót z Ciebie :diabloti: Bonitko -- dziecinko Ty to jesteś dla mnie ukojeniem :loveu::loveu::loveu: Masz slub kościelny i wszystko o czym marzyłam ;) Agunia - skromność Ewy mnie powala ZAWSZE :diabloti: Tak własnie widze ze Ewcia jest najznakomitsza:evil_lol: i najbardziej uzbrojona w zalety:evil_lol: kobieta tego swiata - chyba???:diabloti: i tylko gdzies zniknela....jak my tu chwalimy i pod niebiosa wynosimy....Ewa jestes???czuwasz?? kurcze a ja...nie mam TZta...nie mam slubu..nie mam obiektu .....a mam dziecko i psa....fajnie co?:loveu: :loveu: i juz pisalam ze szkudniki uwielbiam...:diabloti: Quote
Pysia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ach zapomniałam Wam napisać że PIKA została prababcią :p Ptyś i Balbinka wychowują jedna ( ?? chyba?? ) pocieche w budce .... Mama kazała mi kupować klatke.....:mdleje: Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Jak po mega-czesaniu czarnuszek? :) Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 czesc PtYSIU mamanienmumnisiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Patrzcie patrzcie teraz wszystkie to panny na wydaniu:mad: :evil_lol: Pysiu nie ma czego zalowac jeszcze mam czas:evil_lol: ja czekam na "wielka milosc":diabloti: ... czekam na zdjecia zmoroszelm i tyłeczka:oops: zapomnialam napisac dzien dobry wiec pisze Dzień Dobry ...panienki:diabloti: Quote
Pysia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Jak po mega-czesaniu czarnuszek? :) Dzisiaj jest sobota więc czesanie i obcinanie Zmorki się odbyło :) Szelma ma niedziele swoją ;) A teraz właściwie odbywa sesje codzienne bo się uczymy uff uff ;) Zmorka ma obciętą lewą strobe grzbiety, wytrymowaną szyje, zadek i troche wyrównany łałok oraz podcięte portki :) Teraz mój kręgosłup odpoczywa i zabieramy się za drugą strone i za przednie łapki. [quote name='dbsst']czesc PtYSIU mamanienmumnisiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ales jest rozmowa i wymowna :mad: [quote name='*Ania...Niuf*']Patrzcie patrzcie teraz wszystkie to panny na wydaniu:mad: :evil_lol: Pysiu nie ma czego zalowac jeszcze mam czas:evil_lol: ja czekam na "wielka milosc":diabloti: ... czekam na zdjecia zmoroszelm i tyłeczka:oops: zapomnialam napisac dzien dobry wiec pisze Dzień Dobry ...panienki:diabloti: Nie odpowiadam na powitanie bo mam balast w domu :cool1: Panienką nie jestem .... Tyłeczek poszukam jak skończę ze Zmorką :) Czesanko trwa krótko ale to obcinanie ....Masakra :roll: Quote
Vectra Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 śmiejcie się zazdrośnice .................... :diabloti: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :pMamuniu ....toż u Ciebie salon piękności ...chyba przyjadę do Ciebie sie upiększyć;) Quote
dbsst Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hehehhehe staram się jak moga powalac Was dialogiem ;) a może raczej monologiem ;):evil_lol: Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mmamciusiu Pysiuniu, znowu Cię od kompa odgonili? Quote
aga1215 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Pysia']Ach zapomniałam Wam napisać że PIKA została prababcią :p Ptyś i Balbinka wychowują jedna ( ?? chyba?? ) pocieche w budce .... Mama kazała mi kupować klatke.....:mdleje: Tommy się ucieszy;) :evil_lol: Witaj Pysiu! Quote
*Ania...Niuf* Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pysiu a sesja fotograficzna ze strzyżenia zmorki bedzie:cool3: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Pysiu czy Karol chce otrzymać Nobla z dziedziny literatury:razz: Quote
PIKA Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześc wnusiu :multi: A Ty gdzie ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts