Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bo jesteście wstrętne bestie :evil_lol: o.

Dzień dobry weekenowo :multi:
Bestie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: My jesteśmy koffane !!!!!:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:
cześć Pysiulku.....
:saint1:jak możesz o mnie mówić bezbożnica :razz:

A nie jesteś? :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']
A nie jesteś? :diabloti::crazyeye:Pysiu , matko mła , ja bezbożnica ...przecie mnie znasz ...jaka ja spokojna , grzeczna ....i miła:diabloti:...jestem:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Pysiu , matko mła , ja bezbożnica ...przecie mnie znasz ...jaka ja spokojna , grzeczna ....i miła:diabloti:...jestem:p
A co? Bezbożnice nie są miłe, grzeczne i spokojne? :crazyeye: Patrz na Vectre :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Idę z kompa. Karol mnie wygania....Znowu coś będzie robił :roll: A ja biedna muszę sprzątać ale najpierw mega czesanko czarnuchów :razz: Posprzątam jak mi starczy sił :evil_lol:

Posted

a co kurde może mi tu powiesz że jestem nie miła , nie grzeczna o nie spokojna ??? :crazyeye:
już tak drugiej idealnej osoby jak JA to nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zawsze miła , uczynna , skromna , delikatna , subtelna , taktowna , pomocna , kulturalna - po prostu wzór cnót :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']...Ty to zawsze byłaś dziecko skromne ale pracowite :loveu: Wieczną pocieche przynoszące...
A tak o mnie mówi moja mamciunia Pysiunia koffana:loveu:
Czyli jestem najgrzeczniejsza z Was:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a co kurde może mi tu powiesz że jestem nie miła , nie grzeczna o nie spokojna ??? :crazyeye:
już tak drugiej idealnej osoby jak JA to nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zawsze miła , uczynna , skromna , delikatna , subtelna , taktowna , pomocna , kulturalna - po prostu wzór cnót :diabloti:

tak tak...skromnosc to twoja największa zaleta ...a Twoja najwieksza zaletą jest brak wad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , to prawie jak Chuck Norris

Posted

[quote name='Pysia']Gdzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:mdleje: jeszcze się pyta .........

Na wątku Weszki :

Cytat:
Napisał Pysia
Ja też chcę sie bić :placz: Ja tez :placz: Czym sobie mogę zasłużyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taaaaaaaaaak?

A masz Misiu Kocham Cię

Czołem Waszówka

Posted

[quote name='Vectra']a co kurde może mi tu powiesz że jestem nie miła , nie grzeczna o nie spokojna ??? :crazyeye:
Buahahahahahahahahahahaha Ewcia zakrztusiłam się rafaello:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Prawie wzór cnót z Ciebie :diabloti:
Bonitko -- dziecinko Ty to jesteś dla mnie ukojeniem :loveu::loveu::loveu: Masz slub kościelny i wszystko o czym marzyłam ;)
Agunia - skromność Ewy mnie powala ZAWSZE :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahaha Ewcia zakrztusiłam się rafaello:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Prawie wzór cnót z Ciebie :diabloti:
Bonitko -- dziecinko Ty to jesteś dla mnie ukojeniem :loveu::loveu::loveu: Masz slub kościelny i wszystko o czym marzyłam ;)
Agunia - skromność Ewy mnie powala ZAWSZE :diabloti:

Tak własnie widze ze Ewcia jest najznakomitsza:evil_lol: i najbardziej uzbrojona w zalety:evil_lol: kobieta tego swiata - chyba???:diabloti:
i tylko gdzies zniknela....jak my tu chwalimy i pod niebiosa wynosimy....Ewa jestes???czuwasz??

kurcze a ja...nie mam TZta...nie mam slubu..nie mam obiektu .....a mam dziecko i psa....fajnie co?:loveu: :loveu: i juz pisalam ze szkudniki uwielbiam...:diabloti:

Posted

Ach zapomniałam Wam napisać że PIKA została prababcią :p Ptyś i Balbinka wychowują jedna ( ?? chyba?? ) pocieche w budce .... Mama kazała mi kupować klatke.....:mdleje:

Posted

Patrzcie patrzcie teraz wszystkie to panny na wydaniu:mad: :evil_lol: Pysiu nie ma czego zalowac jeszcze mam czas:evil_lol: ja czekam na "wielka milosc":diabloti: ... czekam na zdjecia zmoroszelm i tyłeczka:oops:
zapomnialam napisac dzien dobry wiec pisze Dzień Dobry ...panienki:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jak po mega-czesaniu czarnuszek? :)
Dzisiaj jest sobota więc czesanie i obcinanie Zmorki się odbyło :) Szelma ma niedziele swoją ;) A teraz właściwie odbywa sesje codzienne bo się uczymy uff uff ;)
Zmorka ma obciętą lewą strobe grzbiety, wytrymowaną szyje, zadek i troche wyrównany łałok oraz podcięte portki :) Teraz mój kręgosłup odpoczywa i zabieramy się za drugą strone i za przednie łapki.

[quote name='dbsst']czesc PtYSIU mamanienmumnisiu :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ales jest rozmowa i wymowna :mad:

[quote name='*Ania...Niuf*']Patrzcie patrzcie teraz wszystkie to panny na wydaniu:mad: :evil_lol: Pysiu nie ma czego zalowac jeszcze mam czas:evil_lol: ja czekam na "wielka milosc":diabloti: ... czekam na zdjecia zmoroszelm i tyłeczka:oops:
zapomnialam napisac dzien dobry wiec pisze Dzień Dobry ...panienki:diabloti:
Nie odpowiadam na powitanie bo mam balast w domu :cool1: Panienką nie jestem ....
Tyłeczek poszukam jak skończę ze Zmorką :) Czesanko trwa krótko ale to obcinanie ....Masakra :roll:

Posted

[quote name='Pysia']Ach zapomniałam Wam napisać że PIKA została prababcią :p Ptyś i Balbinka wychowują jedna ( ?? chyba?? ) pocieche w budce .... Mama kazała mi kupować klatke.....:mdleje:
Tommy się ucieszy;) :evil_lol:
Witaj Pysiu!