Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu a mówiłam zostaw węża i kulę .....w sam raz na wystrój gniazdka dla patologicznej rodzinki
Ależ one są zostawione jakby z nas miała się rozrywkowa rodzinka zrobić :diabloti: Wąż zapylał po choince na dworze, reflektorki leżą w szopce a kula gdzieś na poddaszu u Karola za łóżkiem ;)

Posted

Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy dobry bo umnie sypie śnieg:cool1: )
widze ze przgapiłam tu ciekawe wątki:placz: ale już nadrobiłam:lol: ...i najciekawsze jest to że nie widziałam fotek:diabloti:
P.S.Małe szelmy latem też super:lol:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Dzień dobry Pysiu (chociaż nie wiem czy dobry bo umnie sypie śnieg:cool1: )
widze ze przgapiłam tu ciekawe wątki:placz: ale już nadrobiłam:lol: ...i najciekawsze jest to że nie widziałam fotek:diabloti:
P.S.Małe szelmy latem też super:lol:

Dzień Dobry :p U mnie JEST śnieg.....
Mowiłam że się zbuntowałam :eviltong:
Szemusia dzisiaj bez problemów dała sobie wyczesać przednie łapki, brzuszek sama nadstawiła do czesanka :multi::multi::multi: Porteczki też wyczesaliśmy chociaż nie całkiem dokładnie bo nie chciałam przeciągać dobrego humoru i zaufania ;) Nawet to uszko co było chore zostało wyczesane i na i pod :multi::multi::multi: Bezproblemowo i bez paniki :multi::multi::multi: Dała sobie do niego bez trzymania zajrzeć nawet głęboko :loveu: Jestesmy na dobrej drodze do odzyskania statutu " zaufanego człowieka " :multi::loveu:
Jezu aż mi się płakać chce ze szczęścia .....

Posted

[quote name='clockwork']wow!! takie fajne tematy z wieczorka a ja jak zwykle zas po fakcie... ehhh...:placz:
Nie martw się ;) Temat nie umarł jeszcze :diabloti:

[quote name='*Ania...Niuf*']A jednak Pysia pękła i fotki wstawiła:diabloti: ciesze się że z Szelma już dobrze, fotki jak zwykle piękne:loveu:
Paskudne foty dodaj :angryy:

[quote name='Gazuś']Zmorki śliczne ;-)
Zapraszamy też do nas!
Szelma też dziękuje :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']oddaj mi te piłke......bo Ty nie umiesz sie nia bawic....nic a nic nie rozumiesz.....:diabloti:
Jak sie Zmoreczka zaprze to pewnie nie da rady jej przeciagnac na druga strone..???
Nie dam rady za licho :shake: Ale ja do tego nie dopuszczam :evil_lol:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a bo pewnie wszystkie druty od internetu w calej Polsce zwineli i stad ta pustka...w eterze.....:mad:
jednak nie wszystkie bo my wciaż jesteśmy i czekamy na jakieś znaki:gent: ... a tu nic:hmmmm:

Posted

[quote name='PIKA']Cześc :multi:

co tak wszedzie pusto?
Dogo nie dzialalo czy jak? :hmmmm:
Cześć Babciu :loveu:
Pusto bo pewnie wszyscy TZci tak jak mój chcą odłączyć nas od neta jak będziemy tyle spędzać przy nim czasu....

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a bo pewnie wszystkie druty od internetu w calej Polsce zwineli i stad ta pustka...w eterze.....:mad:
Ukradli nasi TZci.....

[quote name='*Ania...Niuf*']jednak nie wszystkie bo my wciaż jesteśmy i czekamy na jakieś znaki:gent: ... a tu nic:hmmmm:
Nie macie TZtów?? :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to ja daje znaki......maja byc dymne???:cool1:
Mogą być nawet plute :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'];)mogą być lusterkiem

Cześć Mamciu Pysiu:loveu::loveu::loveu:

Cześć córuś :loveu::loveu::loveu:
Lusterkiem nie bo Tommy będzie za zajączkami skakał i mi ściany podrapie :mad:

[quote name='*Ania...Niuf*']Moga byc dymne albo "lustrzane" byle by nas ktos zauwarzyl:confused: nie wiem jakie jeszcze moga byc znaki:roll: :oops:
Widzę widzę ;)

Posted

O, są zdjęcia jakieś!:crazyeye: :evil_lol:

No i co z tym tematem co to niby nie umarł?:cool3: :lol: Ja mam labę tylko do jutra (jutro TZ nadzorca wraca :diabloti: :evil_lol: ), dajcie się nacieszyć jeszcze noo!:oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Pusto bo pewnie wszyscy TZci tak jak mój chcą odłączyć nas od neta jak będziemy tyle spędzać przy nim czasu....

mój by nie śmiał ... :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']mój by nie śmiał ... :diabloti:
A mój smiało by śmiał:evil_lol:

Dogo mamciu mi nie działa:placz: , jestem bardzo zasmucona:placz: co napiszę to znika:placz: , albo pojawia się kilkukrotnie-nie wiem po co:placz:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']nie ...to nie...bez łaski.....:obrazic:
zadnych znaków w takim razie nie dam...ani lusterkiem, ani dymnych, ani plutych....
nie to nie.....:obrazic:
Buahahahahahahahahahahahaha
Uwilbiam tą emotke :obrazic:

[quote name='AśkaK']O, są zdjęcia jakieś!:crazyeye: :evil_lol:

No i co z tym tematem co to niby nie umarł?:cool3: :lol: Ja mam labę tylko do jutra (jutro TZ nadzorca wraca :diabloti: :evil_lol: ), dajcie się nacieszyć jeszcze noo!:oops: :evil_lol:
Przez Ciebie przeszukuję kompa :evil_lol: Wiem że miałam gdzieś fote pupci TZta jak się wypina na kłęcząco :diabloti: Ale za licho znaleźć nie mogę :cool1:
Ale znaję ;) Jak nie dzisiaj to jutro :evil_lol:
Fotki są ale okropne:angryy: Jak zrobi się słoneczko to będą ładniejsze :p

Posted

[quote name='Maga100']mój by nie śmiał ... :diabloti:
A mój twierdzi że za mało sypiam :cool1: Bo siedzę na dogo do 3 nad ranem a wstaję o 8.....
Wolę go nie prowokować ;)

[quote name='bonita']A mój smiało by śmiał:evil_lol:

Dogo mamciu mi nie działa:placz: , jestem bardzo zasmucona:placz: co napiszę to znika:placz: , albo pojawia się kilkukrotnie-nie wiem po co:placz:
Ja tak miałam jakiś czas temu :angryy: Masakra :mad: Admin sprawdza ile jesteśmy w stanie wytrzymać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hahaha...Pysia no...zawstydzasz normalnie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotkę pupy TZta...no dajrze spokój:megagrin: , to przecie jakbym brata podglądała!:oops: :evil_lol:
No, może niezupełnie :evil_lol: ... ale wiesz, TZ innej dogociotki to prawie jak...jak swój własny TZ! Czyli...NIC CIEKAWEGO!!!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja tu czycham na tą fotę rowerzysty na Gubałówce czy gdzie to tam było.:lol: