malawaszka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='PIKA']Buhahah :roflt: A Ty to Ty czy Ty to Ona? :hmmmm:[/quote] teraz to JA - ONA już poszła :roflt: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye:[B][I]o[/I][/B] masz ......Pysia przeskoczek [B][I]:mad:dawaj fote paskudo;)[/I][/B][/quote] Jaka paskudo :mad: Jestem śliczna :loveu: Cały dzień patrzę w lustro a TZ ciągle powtarza: " Ale mam piękną młodą żonkę" :loveu: A foty nie będzie bo Weszka nie raczyła z zazdrości mi jej zrobić :angryy: [quote name=':: FiGa ::']Pokaż się nam pysiu w nowej fryzurce :cool3:[/quote] Nie mogę bo mi Weszka nie zrobiła bo bała się zaćmienia swojej osoby moją urodą :diabloti: [quote name='PIKA']A po kim Ty to masz? :razz: Nie charakter :shake: tylko to zewnetrzne piekno :evil_lol:[/quote] Jak to po kim? Po ojcu :evil_lol: [quote name='malawaszka']teraz to JA - ONA już poszła :roflt: :evil_lol:[/quote] Ja teraz to JA :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Poginęły mi cytowania .... [quote name='Vectra']cześć piękna Pysiu [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/6032.gif[/IMG][/quote] Jestem piękna :loveu: Cześć Ewciu :loveu: [quote name='malawaszka']PO MNIE :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Wiem ze strasznie byś chciała ale przykro mi :shake: Taka cudna jestem po ojcu :eviltong: [quote name='PIKA']Buhahah :roflt: A Ty to Ty czy Ty to Ona? :hmmmm:[/quote] Czego rżysz Babciu? Nie cieszysz się ze masz taką śliczną wnuczke? Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [I][B]:mad:gdzie pofryzjerska fota...........[/B][/I] Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:mad:gdzie pofryzjerska fota...........[/B][/I][/quote] Weszka mi z zazdrosci NIE zrobiła :placz::mad::evil_lol: Quote
Paula Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Pysia']Weszka mi z zazdrosci NIE zrobiła :placz::mad::evil_lol:[/quote] To sama se zrob :diabloti: W lustrze :eviltong: Quote
bonita Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [B][I]Wpadłam się tylko przywitać, jutro będę czytać bo dziś dogo ześwirowało.[/I][/B] Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Pysia']Weszka mi z zazdrosci NIE zrobiła :placz::mad::evil_lol:[/quote] oj, Monika nie ładnie :shake: :mad: ;) :roflt::roflt::roflt: wrrrrr. zjadło mi posta :angryy: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ahh no kurde b ozaraz by sięnią wszyscy zachwycali i już całkiem by jej palma do głowy uderzyła - i kto by musiał z nią wytrzymywać??? NO KTO???!! JA!!!!!! CO TO TO NIE!!!! :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']ahh no kurde b ozaraz by sięnią wszyscy zachwycali i już [B]całkiem by jej palma do głowy uderzyła[/B] - i kto by musiał z nią wytrzymywać??? NO KTO???!! JA!!!!!! CO TO TO NIE!!!! :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to jeszcze bardziej może ? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Gazuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Niech TZ zrobi ;-) Zapraszamy do nas :razz: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Co się dzieje? Ostatni był post pauli_z z wczoraj z 23.30, wszystkie następne zobaczyłam dopierootwierającokno edycyjne :niewiem: :hmmmm: ciekawe, czy ten będzie widać [B]Pysia [/B]-co z fotką?????????????? Może być z SzelmoZmorami:multi: u nas właśnie wyszłosłońce:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']Co się dzieje? Ostatni był post pauli_z z wczoraj z 23.30, wszystkie następne zobaczyłam [B]dopierootwierającokno[/B] edycyjne :niewiem: :hmmmm: ciekawe, czy ten będzie widać [B]Pysia [/B]-co z fotką?????????????? Może być z SzelmoZmorami:multi: u nas właśnie [B]wyszłosłońce[/B]:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] a Tobie się spacja zacięła ? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='PIKA']a Tobie się spacja zacięła ? :evil_lol:[/quote] oszczędzamją:angryy: [SIZE=1][COLOR=pink]od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: [/COLOR][/SIZE] Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']oszczędzamją:angryy: [SIZE=1][COLOR=pink]od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: [/COLOR][/SIZE][/quote] walnij raz a porządnie o podłogę i kup nową :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']oszczędzamją:angryy: [SIZE=1][COLOR=pink]od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: [/COLOR][/SIZE][/quote] [B]cudne......[/B] [B]oszczedzaj...:angryy: [/B] [B]popłakałam sie ze smiechu........[/B]:diabloti: Quote
aga1215 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']walnij raz a porządnie o podłogę i kup nową :evil_lol:[/quote] kupiłam - tylko mi okropnie blokuje pamięć:mad: i se stoi:mad: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]cudne......[/B] [B]oszczedzaj...:angryy: [/B] [B]popłakałam sie ze smiechu........[/B]:diabloti:[/quote] bo co??????? :mad: ;) :evil_lol: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215'] bo co??????? :mad: ;) :evil_lol: :loveu:[/quote] [B]bo pstro....:razz: [/B] [B]jestescie cudne....:diabloti: [/B] [B]uwazaj...musisz oszczedzac spacje..:diabloti: [/B] Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='aga1215']oszczędzamją:angryy: [SIZE=1][COLOR=pink]od ostatniego czyszczenia klawiatury tak mam - muszę walić w nią i już palce mnie bola:mad: [/COLOR][/SIZE][/quote] O widze, że i Ty sobie wyczyścilas klawiaturę, jako i ja kiedys :evil_lol: ..... na amen :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='PIKA']O widze, że i Ty sobie wyczyścilas klawiaturę, jako i ja kiedys :evil_lol: ..... na amen :evil_lol:[/quote] hahahahah :klacz: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='PIKA']O widze, że i Ty sobie wyczyścilas klawiaturę, jako i ja kiedys :evil_lol: ..... na amen :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]pamiętam akcję mycia i składania klawiatury:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj dawno to było:razz: Pysia no dawaj tu fote Pysi szwarnoty;) [/I][/B] Quote
*Ania...Niuf* Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Pysia znowu strajkuje z fotami:razz: a my tak bardzo chcemy zobaczyc slicznie uczesana Pysie:loveu: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Pysia siedzi przed lustrem i wzdycha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Vectra']Pysia siedzi przed lustrem i wzdycha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] buuuahahahahhahaha :roflt: jak była u mnie wczoraj to co minute latała do łazienki sie przeglądać :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahahhahaha :roflt: jak była u mnie wczoraj to co minute latała do łazienki sie przeglądać :evil_lol:[/quote] Ejj no my tez chcemy widzieć :zly7: Pysiu samolubie wstrętny - inni tez chcą sie pozachwycać :eviltong: Quote
Recommended Posts