Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='AśkaK']Hahaha...Pysia no...zawstydzasz normalnie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotkę pupy TZta...no dajrze spokój:megagrin: , to przecie jakbym brata podglądała!:oops: :evil_lol:
No, może niezupełnie :evil_lol: ... ale wiesz, TZ innej dogociotki to prawie jak...jak swój własny TZ! Czyli...NIC CIEKAWEGO!!!;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja tu czycham na tą fotę rowerzysty na Gubałówce czy gdzie to tam było.:lol:[/quote]
Ależ kochana :p Ta pupa jest ubrana :eviltong:
Nie czekaj bo niufa nie wstawi :shake:
Od jutra poluje na pupy facetów z aparatem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[QUOTE] Napisał [B]Pysia[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3230596#post3230596"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
Pusto bo pewnie wszyscy TZci tak jak mój chcą odłączyć nas od neta jak będziemy tyle spędzać przy nim czasu...[/QUOTE]

hahahahahahahaha :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:
nie Pysiu , nie wszyscy TZci są samobójcami :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

mój TZ sam osobiście będzie teraz pilnował by nowe łącze działało poprawnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Pysiu
witajcie zmoroszelmy
niestety .... poddałam się.... nie było mnie dwa dni (zasłużony urlopik he he he) a tutaj tyle nagadane.... mało fotów..... agadacie jak najęte.......
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']hahahahahahahaha :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:
nie Pysiu , nie wszyscy TZci są samobójcami :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:

mój TZ sam osobiście będzie teraz pilnował by nowe łącze działało poprawnie :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Ja jestem pokojowo nastawiony człowiek więc TZ mnie się nie boi :eviltong: Nie zapominaj że mam niufy a nie mordercze psy :p To o czymś świadczy ;)

[quote name='BeaC']Witaj Pysiu
witajcie zmoroszelmy
niestety .... poddałam się.... nie było mnie dwa dni (zasłużony urlopik he he he) a tutaj tyle nagadane.... mało fotów..... agadacie jak najęte.......
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
Nagadane :crazyeye: Żartujesz.....Mało kto przychodził....Pozapominała rodzinka o mnie :placz:

Posted

[quote name='Pysia']Ja jestem pokojowo nastawiony człowiek więc TZ mnie się nie boi :eviltong: Nie zapominaj że mam niufy a nie mordercze psy :p To o czymś świadczy ;)[/quote]

wiedziałam no wiedziałam że to napiszesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

cześć Pysiu :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Ja jestem pokojowo nastawiony człowiek więc TZ mnie się nie boi :eviltong: Nie zapominaj że mam niufy a nie mordercze psy :p To o czymś świadczy ;)

Nagadane :crazyeye: Żartujesz.....Mało kto przychodził....Pozapominała rodzinka o mnie :placz:[/quote]

Pysiu! My przychodzimy... I cię toffffffamy! :p

Guest Kamcia_14
Posted

[QUOTE] Nagadane :crazyeye: Żartujesz.....Mało kto przychodził....Pozapominała rodzinka o mnie :placz: [/QUOTE]

[B][I]Oj nie pozapominała o tobie rodzinka ... w każdym razie ja nie pozapominałam :evil_lol:. Ale wielmożna PYSIA ... do nas nie zagląda :-x[/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']
pewnie wszyscy TZci tak jak mój chcą odłączyć nas od neta jak będziemy tyle spędzać przy nim czasu....

:crazyeye:[B][I]JU odłączył Pysię od kompa:placz::placz::placz:[/I][/B]

Posted

Bry wieczór ;)
Wiecie co plotkary??
Doszłam do wniosku że nie będe tego wszystkiego czytać bo nie chcę spędzić w tej galerii reszty życia, a zapewne nadrobienie tego wszystkiego tyle by mi zejęło :roll:
Rzuciłam się więc w poszukiwanie ostanich zdjęć i wygrzebałam TO
[QUOTE][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/31st83.jpg[/IMG][/QUOTE]:loveu:

I tak też chyba odtąd bede robić bo można tu się zaczytać na smierć, o.

[I]Dziękuje ;)

[/I]

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']

No właśnie ja nie mam:lol: jestem panną na wydaniu:wink: ...[/quote]
jakby dobrzew pomyślec to ja też :evil_lol: i wiele naszych koleżanek rownież :evil_lol:
cześc wnusiu :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Mało kto przychodził....Pozapominała rodzinka o mnie :placz:[/quote]
Ja bylam, ale nie mialam nic do powiedzenia :cool1: Co mialam napisac?: "czesc Pysiu" :diabloti:

Posted

Pysiu, gdzie jesteś???????????

Albo z głodu nie żyje, albo ją TZ odłączył od kompa?????????

Nie podoba mi się to :mad:

Pysiu, wróć :placz: ........... już wkleję to zdjęcie ze Śnieżki, jak Ci tak bardzo zależy;)

Danka

Posted

[B][I]Mamciu![/I][/B]
[B][I] wracuj tu szybko bo się smutno robi[/I][/B]
[B][I]Jak jesteś głodna, to ja dzis duuużo w lodówce mam:cool3: :evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Gdzie ześ jest?[/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Ja jestem pokojowo nastawiony człowiek więc TZ mnie się nie boi :eviltong: Nie zapominaj że mam niufy a nie mordercze psy :p To o czymś świadczy ;)
Nagadane :crazyeye: Żartujesz.....Mało kto przychodził....Pozapominała rodzinka o mnie :placz:[/quote]

[B]Pysiu [/B]- my przychodzimy! A Ty gdzieś??????????? Rupczewskiej tysz ni ma :hmmmm: :niewiem:

Posted

[quote name='tygra']no co Ty Pysiu ja pamiętam [/quote]
Wybacz ...

[quote name='*Ania...Niuf*']Nie macie TZtów?? :diabloti:

No właśnie ja nie mam- jestem panną na wydaniu:wink: ...[/quote]
Myśle i myślę czy mam Ci zazdrościć czy mam Cię żałować :evil_lol:

[quote name='Vectra']wiedziałam no wiedziałam że to napiszesz :evil_lol:

cześć Pysiu [/quote]
Patrz jak Ty mnie znasz :diabloti:
Cześć Ewciu

[quote name='Iza i Avanti']Pysiu! My przychodzimy... I cię toffffffamy! [/quote]
My też Cię Izuniu toffamy

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Oj nie pozapominała o tobie rodzinka ... w każdym razie ja nie pozapominałam :evil_lol:. Ale wielmożna PYSIA ... do nas nie zagląda [/I][/B][/quote]
Cichaj kobieto bo wielmozna Pysia nie potrafi poodpowiadać u starych znajomych....

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Pysia']
pewnie wszyscy TZci tak jak mój chcą odłączyć nas od neta jak będziemy tyle spędzać przy nim czasu....

[B][I]JU odłączył Pysię od kompa:placz:[/I][/B][/quote]
Tym razem był to Karol....

[quote name=':: FiGa ::']Bry wieczór ;)
Wiecie co plotkary??
Doszłam do wniosku że nie będe tego wszystkiego czytać bo nie chcę spędzić w tej galerii reszty życia, a zapewne nadrobienie tego wszystkiego tyle by mi zejęło :roll:
Rzuciłam się więc w poszukiwanie ostanich zdjęć i wygrzebałam TO
:loveu:

I tak też chyba odtąd bede robić bo można tu się zaczytać na smierć, o.

[I]Dziękuje

[/I][/quote]
A dlaczegóż to nie chcesz u mnie spędzić reszty zycia :mad:

[quote name='PIKA']jakby dobrzew pomyślec to ja też :evil_lol: i wiele naszych koleżanek rownież :evil_lol:
cześc wnusiu [/quote]
Babciu Ty masz mojego dziadka poete :loveu:

[quote name='paula_z']Ja bylam, ale nie mialam nic do powiedzenia :cool1: Co mialam napisac?: "czesc Pysiu" [/quote]
Paula jak możesz ....Trzeba pisać bo wiem wtedy że żyję ;)

[quote name='Vectra']cześć Pysiu
jak coś to też jestem panna na wydaniu :cool1:

[/quote]
Ty to jestes bezbożnica a nie panna :angryy:

[quote name='da-NUTKA']Pysiu, gdzie jesteś???????????

Albo z głodu nie żyje, albo ją TZ odłączył od kompa?????????

Nie podoba mi się to :mad:

Pysiu, wróć ........... już wkleję to zdjęcie ze Śnieżki, jak Ci tak bardzo zależy

Danka[/quote]
Jestem nie rycz babo :diabloti: Wstawiaj fote :evil_lol:

[quote name='bonita'][B][I]Mamciu![/I][/B]
[B][I] wracuj tu szybko bo się smutno robi[/I][/B]
[B][I]Jak jesteś głodna, to ja dzis duuużo w lodówce mam:cool3: :evil_lol: [/I][/B]

[B][I]Gdzie ześ jest?[/I][/B][/quote]
Pojadłam już :p

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol:formalnie wg kościoła to ja też na wydaniu jestem , wg państwa mężatka[/I][/B][/quote]
Następna bezbożnica.....

[quote name='malawaszka']Pysia :crazyeye: a Ty gdzie??? plizzzzz wyślij mi jutro eska co i jak bo się będę martwić :oops: i jeszzce nie daj boże Tequilla mi wejdzie nie tak jak powinna :evil_lol:[/quote]
Jestem tylko Karol cos pisał na poniedziałek długiego i twierdził ze ma taka wene że mnie nie wpuści dopóki nie napisze do końca :placz: Cóż było robić....Uległam :roll: Skończył więc jestem ale za to strasznie spiąca ....

Musiałam pokasować emotki.....

Posted

[quote name='aga1215'][B]Pysiu [/B]- my przychodzimy! A Ty gdzieś??????????? Rupczewskiej tysz ni ma :hmmmm: :niewiem:[/quote]

[quote name='Nugatowa']Pysiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyzwałam Cię na pojedynek !!!! A ty stchórzyłaś!!!!!!!!

:evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote]
Gdzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Gdzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]
oooooooooo - wróciła:multi: :multi: :multi: Ile to już dni Pysiu? mnie wyszło,że już koło 50-tki?