Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

dbsst napisał(a):
PtYSIU mamisiu jak ty tyle jesz teraz to czy ty sie zmiescisz w swoja rozowa bluzke w ŁUSKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie martw się dziecko ;) Niestety ja nigdy nie przytyję :placz:

Posted

[quote name='Pysia']Próbowałam się rozweselić....Na siłe...Też jestem normalna i czasem- rzadko ale jednak - banan mi z twarzy schodzi :roll: Nawet normalnie durnego badania na progesteron nie mogę zrobić bo coś jest nie tak :placz: A wiesz że jak Seti kiedyś robiłam to ZGUBILI krew jej ??:crazyeye: Komu się przytrafiło aby tuż przed kryciem zgubili krew ich suki i nie można się było dowiedziec co i jak?? :cool1: TYLKO MNIE!!!!
Komu się urodził pierwszy w historii nowofundlandów pełny miot ....samych samców?? MNIE!!!!! Po mnie były inne hodowle ale TO JA musiałam to zapoczątkować oczywiście mając marzenie pozostawienia sobie suczki!!!
ITD.................

Mamcia nie smutasuj się, ja Cię wesołą chcem oglądać
Ja też z pierwszego miotu chciałam suczkę sobie zostawić:cool3: , to mi się urodziło 8 sztuk-same psy:p . A w drugim miocie była suczka :multi: i myśle że o wiele lepsza niż by była z pierwszego miotu :)
Więc wszystko przed Tobą ( ja tak sobie ciągle powtażam:evil_lol: )

Posted

[quote name='bonita']Mamcia nie smutasuj się, ja Cię wesołą chcem oglądać
Ja też z pierwszego miotu chciałam suczkę sobie zostawić:cool3: , to mi się urodziło 8 sztuk-same psy:p . A w drugim miocie była suczka :multi: i myśle że o wiele lepsza niż by była z pierwszego miotu :)
Więc wszystko przed Tobą ( ja tak sobie ciągle powtażam:evil_lol: )
Ale ja sobie raczej teraz nie zostawie....Nigdy nie będę miała 3 niufów bo nie dam rady poprostu ....Wtedy miałam tylko Zmorke a teraz mam już dwie....TZ zabronił mi nawet myśleć o trzeciej suce :placz:

[quote name='dbsst']mowisz no to juz nie moge się doczekac łusek ;)
Insynuujesz że się wylęgłaś z ikry? ;)

Posted

dbsst napisał(a):
czy ikra czy bocian mnie tam wszystko jedno ważne ze mam taka mamuniusiuenie PtYSIUNIE :loveu: :evil_lol:

Bóg widzi i nie grzmi :placz:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ale ja sobie raczej teraz nie zostawie....Nigdy nie będę miała 3 niufów bo nie dam rady poprostu ....Wtedy miałam tylko Zmorke a teraz mam już dwie....TZ zabronił mi nawet myśleć o trzeciej suce :placz:

A mój TZ mi ciągle powtaża że nie lubi psów ani wystaw:placz: , ale jak przyszło do sprzedawania psów, to najchętniej by wszystkie zostawił:evil_lol: . Tak Mu było smutno jak nas opuszczały:cool3: .

Posted

[quote name='bonita']A mój TZ mi ciągle powtaża że nie lubi psów ani wystaw:placz: , ale jak przyszło do sprzedawania psów, to najchętniej by wszystkie zostawił:evil_lol: . Tak Mu było smutno jak nas opuszczały:cool3: . :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i dlatego Ozzul nie będzie tatusiem bo ja bym chyba pozbierała wszystkie młode od właścicieli suni:evil_lol:

Posted

czesc Ty która głową lubi o północy w alnąc w klawisz klawiatury, i to nie w byle który tylko w d........:evil_lol: :evil_lol:

mamamamammaniuiiinuiiiu PtYSIU:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale ja sobie raczej teraz nie zostawie....Nigdy nie będę miała 3 niufów bo nie dam rady poprostu ....Wtedy miałam tylko Zmorke a teraz mam już dwie....TZ zabronił mi nawet myśleć o trzeciej suce :placz:

A ja przygotowuję Tz-a na drugiego niufa...:cool3::cool3::cool3: na razie psychicznie, oraz rozpoczęłam poszukiwania czegoś za miastem na większe lokum...:cool3::cool3::cool3:
o dziwo przyjął to wszystko ze spokojem....:-o

Posted

dbsst napisał(a):
czesc Ty która głową lubi o północy w alnąc w klawisz klawiatury, i to nie w byle który tylko w d........:evil_lol: :evil_lol:

mamamamammaniuiiinuiiiu PtYSIU:loveu: :loveu: :loveu:

Cześć córciu wazeliniaro:diabloti:

BeaC napisał(a):
witaj
zdjęcie tatki i syńcia.....po prostu miodzio:loveu::loveu::loveu::loveu:

Mnie się też podoba :loveu:

AlKil napisał(a):
A ja przygotowuję Tz-a na drugiego niufa...:cool3::cool3::cool3: na razie psychicznie, oraz rozpoczęłam poszukiwania czegoś za miastem na większe lokum...:cool3::cool3::cool3:
o dziwo przyjął to wszystko ze spokojem....:-o

Jakby stawiał opór to spraw mu najpierw drugiego niufa a on szybko poszuka domu :diabloti: Efekt sprawdzony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Cześć mamciu Pysiuniu, czy do Was zima również wróciła:cool3:
Jaka zima :crazyeye: U nas piękne słoneczko na dworze :loveu:
Cześć droga córeczko :multi:

Posted

[quote name='Pysia']Jaka zima :crazyeye: U nas piękne słoneczko na dworze :loveu:
Cześć droga córeczko :multi:

Mamciu u nas świata nie widać tak sypie:placz:
Kto znowu zamawiał śniegi:mad:

Posted

[quote name='bonita']Mamciu u nas świata nie widać tak sypie:placz:
Kto znowu zamawiał śniegi:mad:
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lecę dmuchać na chmury aby je przegonić :cool1: Boszzzzzzzzzz co ja plote? :crazyeye: Jakie chmury :crazyeye: U nas niebo czyste a na dworze śpiewaja wiosennie ptaszki !! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pysia']Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lecę dmuchać na chmury aby je przegonić :cool1: Boszzzzzzzzzz co ja plote? :crazyeye: Jakie chmury :crazyeye: U nas niebo czyste a na dworze śpiewaja wiosennie ptaszki !! :multi::multi::multi:

Wróżę że niedługo pośpiewają:cool3: .
Ja nie chcę zimy:placz: na dodatek tylko u nas:placz: , ja już nawet wczoraj zimowe buty schowałam:evil_lol: .

Posted

[quote name='Pysia']

Jakby stawiał opór to spraw mu najpierw drugiego niufa a on szybko poszuka domu :diabloti: Efekt sprawdzony :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mówisz???????
Może to i racja, bo jak teraz mówię mu o domu, to on widzi stado psów w przyszłości, na które trzeba zarobić, a jak najpierw będzie niuf to już będzie widział tyko dom....:evil_lol:

[quote name='bonita']Wróżę że niedługo pośpiewają:cool3: .
Ja nie chcę zimy:placz: na dodatek tylko u nas:placz: , ja już nawet wczoraj zimowe buty schowałam:evil_lol: .

u nas tyż...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaa nie jedźcie do Pysi nigdy :evil_lol: napoiła mnie dziś trzema kawami, aż mi isę żyły wyprostowały i teraz sobie nie mogę miejsca znaleźć :evil_lol: chyba skoczę na siłownie :lol: A to siłownia pomaga zwinąć żyły na miejsce? ;)
Ja tam pijam do 5 kaw dziennie. Czasami ostatnią o 23:00. Chyba się kiedyś wykończę :roll:

[quote name='Pysia']
Południowa gimnastyka :evil_lol:

no nie mogę :lol: ale gimnastyka :lol: :lol:
co by się nie przemęczyła ;)

[quote name='Pysia']Bo to są ostatnie robione na dworze :eviltong: Teraz odkąd Szelma ma cieczke to mogę tylko fotografować akty gwałtu..... Pojedyńcze niufy sa dość...hmmmm....monotematyczne ( czyt. nieruchawe ;) ) To jedna gwałci drugą? :-o

[quote name='Pysia']Ale ja sobie raczej teraz nie zostawie....Nigdy nie będę miała 3 niufów bo nie dam rady poprostu ....Wtedy miałam tylko Zmorke a teraz mam już dwie....TZ zabronił mi nawet myśleć o trzeciej suce :placz: eee tam... trza popracować nad TZ-tem ;)
zobaczy maleństwa i wymięknie ;)