Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kamcia_14']Moja Droga Pysiu :cool3: . W sumie moja galera została założona 2 miesiące temu :roll: ale bym chciała od razu :evil_lol: :evil_lol: . No wiesz ja jestem niecierpliwa :cool1: Wcale się nie dziwię :evil_lol: Jestes w koncu terierem :diabloti: Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysiu dawaj te beznadziejne foty :diabloti: :diabloti: :diabloti: bo ja też jestem niecierpliwa :diabloti: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu dawaj te beznadziejne foty :diabloti: :diabloti: :diabloti: bo ja też jestem niecierpliwa :diabloti: Kurna Ciebie to się boję bo masz aż 3 psy mordulce :-o:evil_lol: Praktycznie przestałam robić foty dziewczynom jak spadł śnieg...Było nie dość że biało to jeszcze ponuro i bez słońca. Zero widoczności psa....Nawet mnie to wkurzyło :angryy: Na dodatek mój aparat sfiksował i ciągle latają mu kolorowe ( różźowe...) paseczki i mróweczki :placz: Ja chce aparat :placz: Cholera mam chyba doła.....:crazyeye: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Zdurniałam :crazyeye: Ide se popłakać :crazyeye: Weszka ratuj !!!!!! Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysia napisał(a):Zdurniałam :crazyeye: Ide se popłakać :crazyeye: Weszka ratuj !!!!!! AAAA TO OD TYCH NASZYCH ROZMÓW O SEXIE???? :crazyeye: :evil_lol: masz rozdwojenie jaźni???? bo na gg na doła mi to nie wyglądało :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysia , w moim A60 to samo się działo :( to wada tych aparatów coś z matrycą się dzieje.Podobno naprawiają to w serwisie canona za free ale ja też chce nowy aparat :( lustrzaneczke Pysiu przytul mnie :( Quote
Paula Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysia napisał(a):Cholera mam chyba doła.....:crazyeye: Jak Ty masz dola, to koniec swiata ;) Dawaj lepiej foty z opisami :p Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 malawaszka napisał(a):AAAA TO OD TYCH NASZYCH ROZMÓW O SEXIE???? :crazyeye: :evil_lol: masz rozdwojenie jaźni???? bo na gg na doła mi to nie wyglądało :evil_lol: Próbowałam się rozweselić....Na siłe...Też jestem normalna i czasem- rzadko ale jednak - banan mi z twarzy schodzi :roll: Nawet normalnie durnego badania na progesteron nie mogę zrobić bo coś jest nie tak :placz: A wiesz że jak Seti kiedyś robiłam to ZGUBILI krew jej ??:crazyeye: Komu się przytrafiło aby tuż przed kryciem zgubili krew ich suki i nie można się było dowiedziec co i jak?? :cool1: TYLKO MNIE!!!! Komu się urodził pierwszy w historii nowofundlandów pełny miot ....samych samców?? MNIE!!!!! Po mnie były inne hodowle ale TO JA musiałam to zapoczątkować oczywiście mając marzenie pozostawienia sobie suczki!!! ITD................. Vectra napisał(a):Pysia , w moim A60 to samo się działo :( to wada tych aparatów coś z matrycą się dzieje.Podobno naprawiają to w serwisie canona za free ale ja też chce nowy aparat :( lustrzaneczke Pysiu przytul mnie :( Nie oddam go do serwisu :shake: Najwyzej na złom :angryy: I umrę bez aparatu..... Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Vectra napisał(a): ale ja też chce nowy aparat :( lustrzaneczke Pysiu przytul mnie :( uuu u mnie lustrzaneczka odplynęla na świete nigdy chyba :shake: Pysia napisał(a): Próbowałam się rozweselić....Na siłe. moze cos zjedz? :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nie oddam go do serwisu :shake: Najwyzej na złom :angryy: I umrę bez aparatu..... Pysiu i tak ostatnio nie zaszczycałaś nas wieloma fotkami :evil_lol:. Nie przejmuj się kochana . Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a): uuu u mnie lustrzaneczka odplynęla na świete nigdy chyba :shake: moja lustrzaneczka właśnie biega po pokoju , szczeka , obgryza pitbulla :evil_lol: znaczy wszystko robi oprócz zdjęć :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witaj Pysiu i wesole dogomaniaczki:loveu: ...przez weekend mnie nie bylo i mialam tyleee nadrabiania:cool1: ale juz jestem:cool3: fotki z mala Oliwka i Monika sliczne:loveu: P.S. Pysiu ale ty masz apetyt:crazyeye: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kilka świetnych fot mojego autorstwa ... Moje miejsce na ziemi ;) A to moje :diabloti: Południowa gimnastyka :evil_lol: Rozruszanie Pysi No.... Sprawię jej tą przyjemność ;) I jej nie przewróce ;) Ale nie powiem :diabloti: Muszę uciekać bo mam wielką ochote to zrobić :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysiu Ty zawsze musisz być zacofana :evil_lol: jak był śnieg dawałaś foty trawy , teraz jest trawa to dajesz śnieg ...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysia napisał(a):Próbowałam się rozweselić....Na siłe...Też jestem normalna i czasem- rzadko ale jednak - banan mi z twarzy schodzi :roll: Nawet normalnie durnego badania na progesteron nie mogę zrobić bo coś jest nie tak :placz: A wiesz że jak Seti kiedyś robiłam to ZGUBILI krew jej ??:crazyeye: Komu się przytrafiło aby tuż przed kryciem zgubili krew ich suki i nie można się było dowiedziec co i jak?? :cool1: TYLKO MNIE!!!! Komu się urodził pierwszy w historii nowofundlandów pełny miot ....samych samców?? MNIE!!!!! Po mnie były inne hodowle ale TO JA musiałam to zapoczątkować oczywiście mając marzenie pozostawienia sobie suczki!!! ITD................. Nie oddam go do serwisu :shake: Najwyzej na złom :angryy: I umrę bez aparatu..... Pysiu! Ale chłopaki to fajowe są... A ty tylko baby i baby... Trza było jednego zostawić- wyrósł by piknie- jakieś 80 kg zdrowego, fundziowego samca :p Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu Ty zawsze musisz być zacofana :evil_lol: jak był śnieg dawałaś foty trawy , teraz jest trawa to dajesz śnieg ...... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo to są ostatnie robione na dworze :eviltong: Teraz odkąd Szelma ma cieczke to mogę tylko fotografować akty gwałtu..... Pojedyńcze niufy sa dość...hmmmm....monotematyczne ( czyt. nieruchawe ;) ) Iza i Avanti napisał(a):Pysiu! Ale chłopaki to fajowe są... A ty tylko baby i baby... Trza było jednego zostawić- wyrósł by piknie- jakieś 80 kg zdrowego, fundziowego samca :p Taaaaaaaaaaaa.....I mieć suke i psa pod jednym dachem...I strzelić sobie od razu w łeb :diabloti: Po co się męczyć :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysia napisał(a): Taaaaaaaaaaaa.....I mieć suke i psa pod jednym dachem...I strzelić sobie od razu w łeb :diabloti: Po co się męczyć :evil_lol: Od razu w łep sztrzelać :roll: Ludziska mają i co? Żyją ;) Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Od razu w łep sztrzelać :roll: Ludziska mają i co? Żyją ;) Ale ja ludziska nie jestem :eviltong: A Zmorka ma w sobie tyle sexapilu że psy po niej skaczą non stop :mad: Zamordowałby ją samiec....Chyba że bym go wykastrowała ale wtedy nie mógłby jeździć na wystawy ...itd..... Bez sensu :shake: Zresztą ja lubię suki :loveu: Żadna mi nawet w trakcie cieczki nie ucieka :eviltong: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:jesuuuu a tu co płaczki pogrzebowe .....płaczą i płaczą skok na 4 łapki:p Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Więcej fot dzisiaj nie wstawię bo album mnie nie chce wpuścić :crazyeye: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysia napisał(a):Więcej fot dzisiaj nie wstawię bo album mnie nie chce wpuścić :crazyeye: jeść mu nie dalaś to się obrazil :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a):jeść mu nie dalaś to się obrazil :evil_lol: Photobucket głodny :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PtYSIU mamisiu jak ty tyle jesz teraz to czy ty sie zmiescisz w swoja rozowa bluzke w ŁUSKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts