Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kamcia_14']Moja Droga Pysiu :cool3: . W sumie moja galera została założona 2 miesiące temu :roll: ale bym chciała od razu :evil_lol: :evil_lol: . No wiesz ja jestem niecierpliwa :cool1:
Wcale się nie dziwię :evil_lol: Jestes w koncu terierem :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu dawaj te beznadziejne foty :diabloti: :diabloti: :diabloti:
bo ja też jestem niecierpliwa :diabloti:

Kurna Ciebie to się boję bo masz aż 3 psy mordulce :-o:evil_lol:
Praktycznie przestałam robić foty dziewczynom jak spadł śnieg...Było nie dość że biało to jeszcze ponuro i bez słońca. Zero widoczności psa....Nawet mnie to wkurzyło :angryy: Na dodatek mój aparat sfiksował i ciągle latają mu kolorowe ( różźowe...) paseczki i mróweczki :placz: Ja chce aparat :placz:
Cholera mam chyba doła.....:crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Zdurniałam :crazyeye: Ide se popłakać :crazyeye: Weszka ratuj !!!!!!

AAAA TO OD TYCH NASZYCH ROZMÓW O SEXIE???? :crazyeye: :evil_lol: masz rozdwojenie jaźni???? bo na gg na doła mi to nie wyglądało :evil_lol:

Posted

Pysia , w moim A60 to samo się działo :( to wada tych aparatów coś z matrycą się dzieje.Podobno naprawiają to w serwisie canona za free

ale ja też chce nowy aparat :( lustrzaneczke
Pysiu przytul mnie :(

Posted

malawaszka napisał(a):
AAAA TO OD TYCH NASZYCH ROZMÓW O SEXIE???? :crazyeye: :evil_lol: masz rozdwojenie jaźni???? bo na gg na doła mi to nie wyglądało :evil_lol:

Próbowałam się rozweselić....Na siłe...Też jestem normalna i czasem- rzadko ale jednak - banan mi z twarzy schodzi :roll: Nawet normalnie durnego badania na progesteron nie mogę zrobić bo coś jest nie tak :placz: A wiesz że jak Seti kiedyś robiłam to ZGUBILI krew jej ??:crazyeye: Komu się przytrafiło aby tuż przed kryciem zgubili krew ich suki i nie można się było dowiedziec co i jak?? :cool1: TYLKO MNIE!!!!
Komu się urodził pierwszy w historii nowofundlandów pełny miot ....samych samców?? MNIE!!!!! Po mnie były inne hodowle ale TO JA musiałam to zapoczątkować oczywiście mając marzenie pozostawienia sobie suczki!!!
ITD.................

Vectra napisał(a):
Pysia , w moim A60 to samo się działo :( to wada tych aparatów coś z matrycą się dzieje.Podobno naprawiają to w serwisie canona za free

Nie oddam go do serwisu :shake: Najwyzej na złom :angryy: I umrę bez aparatu.....

Posted

Vectra napisał(a):

uuu u mnie lustrzaneczka odplynęla na świete nigdy chyba :shake:

Pysia napisał(a):
Próbowałam się rozweselić....Na siłe.

moze cos zjedz? :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Nie oddam go do serwisu :shake: Najwyzej na złom :angryy: I umrę bez aparatu.....

Pysiu i tak ostatnio nie zaszczycałaś nas wieloma fotkami :evil_lol:.
Nie przejmuj się kochana .

Posted

PIKA napisał(a):
uuu u mnie lustrzaneczka odplynęla na świete nigdy chyba :shake:

moja lustrzaneczka właśnie biega po pokoju , szczeka , obgryza pitbulla :evil_lol:
znaczy wszystko robi oprócz zdjęć :evil_lol:

Posted

Kilka świetnych fot mojego autorstwa ...
Moje miejsce na ziemi ;)

A to moje :diabloti:

Południowa gimnastyka :evil_lol:

Rozruszanie Pysi

No....

Sprawię jej tą przyjemność ;)

I jej nie przewróce ;)

Ale nie powiem :diabloti:

Muszę uciekać bo mam wielką ochote to zrobić :evil_lol:

Posted

Pysiu Ty zawsze musisz być zacofana :evil_lol:
jak był śnieg dawałaś foty trawy , teraz jest trawa to dajesz śnieg ......
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Próbowałam się rozweselić....Na siłe...Też jestem normalna i czasem- rzadko ale jednak - banan mi z twarzy schodzi :roll: Nawet normalnie durnego badania na progesteron nie mogę zrobić bo coś jest nie tak :placz: A wiesz że jak Seti kiedyś robiłam to ZGUBILI krew jej ??:crazyeye: Komu się przytrafiło aby tuż przed kryciem zgubili krew ich suki i nie można się było dowiedziec co i jak?? :cool1: TYLKO MNIE!!!!
Komu się urodził pierwszy w historii nowofundlandów pełny miot ....samych samców?? MNIE!!!!! Po mnie były inne hodowle ale TO JA musiałam to zapoczątkować oczywiście mając marzenie pozostawienia sobie suczki!!!
ITD.................

Pysiu! Ale chłopaki to fajowe są... A ty tylko baby i baby... Trza było jednego zostawić- wyrósł by piknie- jakieś 80 kg zdrowego, fundziowego samca :p

Posted

Vectra napisał(a):
Pysiu Ty zawsze musisz być zacofana :evil_lol:
jak był śnieg dawałaś foty trawy , teraz jest trawa to dajesz śnieg ......
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bo to są ostatnie robione na dworze :eviltong: Teraz odkąd Szelma ma cieczke to mogę tylko fotografować akty gwałtu..... Pojedyńcze niufy sa dość...hmmmm....monotematyczne ( czyt. nieruchawe ;) )

Iza i Avanti napisał(a):
Pysiu! Ale chłopaki to fajowe są... A ty tylko baby i baby... Trza było jednego zostawić- wyrósł by piknie- jakieś 80 kg zdrowego, fundziowego samca :p

Taaaaaaaaaaaa.....I mieć suke i psa pod jednym dachem...I strzelić sobie od razu w łeb :diabloti: Po co się męczyć :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Taaaaaaaaaaaa.....I mieć suke i psa pod jednym dachem...I strzelić sobie od razu w łeb :diabloti: Po co się męczyć :evil_lol:

Od razu w łep sztrzelać :roll: Ludziska mają i co? Żyją ;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Od razu w łep sztrzelać :roll: Ludziska mają i co? Żyją ;)

Ale ja ludziska nie jestem :eviltong: A Zmorka ma w sobie tyle sexapilu że psy po niej skaczą non stop :mad: Zamordowałby ją samiec....Chyba że bym go wykastrowała ale wtedy nie mógłby jeździć na wystawy ...itd..... Bez sensu :shake: Zresztą ja lubię suki :loveu: Żadna mi nawet w trakcie cieczki nie ucieka :eviltong:

Posted

PIKA napisał(a):
jeść mu nie dalaś to się obrazil :evil_lol:

Photobucket głodny :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: