:: FiGa :: Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Pysia napisał(a):Ona wychodzi z takiej zasady jak ja :loveu: Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) Wanna jest rzeczywiście wielka :multi: Weszłabym do niej ja i obie Zmoroszelmy :cool1: Mam mega ból mięśniowy i czerwone placki bo dostałam na coś uczulenia :razz: Ale nie na szampon bo już wieczorem miałam bordową skóre na rękach :angryy: Chyba od jakiegoś płynu do sprzątania :cool3: Teraz TZ myje okna ;):loveu:TZ myje okna?? Cóż za poświęcenie :cool3: Facet nyjący okna - zjawisko rzadko spotykane :lol: Przynajmniej tu gdzie ja mieszkam ;) Ja też po każdej kąpieli jestem cała obolała, kręgosłup boli od schylania sie :placz: Piorę więc krowę jak już jest naprawdę brudniasta :diabloti: Ona głosi przekonianie "Brudny pies - szczęśliwy pies", nawet świerzo po wykąpaniu potrafi znaleźć sobie kałuże i wrócić czarna. Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :: FiGa :: napisał(a):TZ myje okna?? Cóż za poświęcenie :cool3: Facet nyjący okna - zjawisko rzadko spotykane :lol: Przynajmniej tu gdzie ja mieszkam ;) Ja też po każdej kąpieli jestem cała obolała, kręgosłup boli od schylania sie :placz: Piorę więc krowę jak już jest naprawdę brudniasta :diabloti: Ona głosi przekonianie "Brudny pies - szczęśliwy pies", nawet świerzo po wykąpaniu potrafi znaleźć sobie kałuże i wrócić czarna. Mój TZ tylko raz okien nie mył ;) A mamy 20-letni staż małzeński :eviltong: Tutaj na wsi teraz pewnie będą nas wyklinać a szczególnie mnie bo nie dość ze facet mył okna t5o jeszcze w niedziele :diabloti: Nasz Tommy chory :placz: Od 5 dni nie je a wczoraj przestał pić. Dopóki szalał to za bardzo się nie martwiłam ale dzisiaj wstał taki inny....No i że zdychają nam rybki to wystraszyliśmy się tez o kota :roll: Karol pojechał z nim do weta. Miał USG i wyszła mu jakaś kula w brzuchu. Wetka podejrzewa albo kudły albo nerki. Ja jestem raczej za kudłami bo sika normalnie. Dostał kroplówke i teraz ma wielki ślinotok :crazyeye: Mam mu podawać doustnie paste na rozpuszczanie kudłów tylko ciekawe jak :cool1: Jest taki biedny że normalnie nam się płakać chce :placz: Rybki mi zdychają, Tommy chory, Szelma ma gronkowca, Zmorka łojotok, Karol i ja katar a TZ też jakiś taki niewyraźny :placz: Te zwierzęta doprowadzą mnie do bankrucji :shake: Tommy ma wenflon w łapce i teraz umieram ze strachu jak on zostanie jutro rano sam :placz: Producenci karm dla kotów kłamią :mad: Dostawał karme dla ras długowłosych która ponoć pomaga się pozbyć kudełków :mad: Trawke mu siałam ale jeść jej nigdy nie chciał.... Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Pysiu , kicinka rebelii tez była zakłaczona ..napisz do niej Quote
Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Biedny kotecek :( Pysiu ,ale ja słyszałam że długowłosym powinno się regularnie podawać tą paste na odkłaczanie.Ja swojemu też od czasu do czasu daje. Fajnie nie jest jak mam mu to dać , no ale co ..... Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , kicinka rebelii tez była zakłaczona ..napisz do niej Nie mogę jej znaleźć.... Tommyemu chyba jest lepiej bo ogon nosi w górze. Dostał właśnie paste na rozpuszczenie kudłów i chyba mu smakowała bo chodzi i się oblizuje ;) Zmorka mokra na dworze na siq a Szelma pojedzona śpi .... Ja zaraz myję głowe i zmykam na zakupy :angryy: Karol zostaje bawić kota i psy.... Quote
Paula Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Czesc Pysiu :loveu: Fajnie wariuja :multi: Hehe :D Slodka :loveu: Trzymam kciuki za zdrowko kotecka :kciuki: I za reszte rodzinki tez :cool3: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Pysiu :loveu: Fajnie wariuja :multi: Hehe :D Slodka :loveu: Trzymam kciuki za zdrowko kotecka :kciuki: I za reszte rodzinki tez :cool3: Witaj Paula :loveu: Dzisiaj nie ma wariowania bo suszarka padła i Zmoreczka nadal mokra :mad: Chciałabym aby pozostała czysta ;) Dzisiaj znou wyczesywałam po kapieli bo zawsze potem kudły lecą a nie chcę aby się zakołtuniła ;) Słodka to ona jest aż za bardzo :diabloti: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Musiałam podnieść temperature w domu bo Tommy ma dreszcze :placz: Chyba mu gorzej... Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 kurde trzymam :kciuki: za Tommyego!!! a miałaś Zmorke kąpać w prysznicu :lol: a tu proszę jaka wygoda:cool1: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Zdrówka dla Tommy'ego.... Jest słabiutki.... malawaszka napisał(a):kurde trzymam :kciuki: za Tommyego!!! a miałaś Zmorke kąpać w prysznicu :lol: a tu proszę jaka wygoda:cool1: Idę do niego bo tak cichutko pomiałkuje biedak :-( Nie ma siły głośniej :-( Nie chciałaś pomóc przy kapieli to sobie sama pomogłam :eviltong: Quote
Elitesse Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 specjalnie dla pysiaczki :) czy on nie jest slodki ? :loveu: i jeszcze jeden slodziak Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Elitesse'] haha jaki kaktusek:loveu: Quote
Maga100 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Pysiu, nie martw mnie Tommy`m, proszę cię :shake: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='evaxon']czesc Pysiu :) CZeść :) [quote name='Elitesse']specjalnie dla pysiaczki :) czy on nie jest slodki ? :loveu: i jeszcze jeden slodziak No to ja powiem że te słodziaki podobają mi się ale....tylko na fotkach :diabloti: [quote name='evaxon']haha jaki kaktusek:loveu: Kochasz go? :mad: To jak w lato jakiś tu przyjdzie to Ci go w paczce wyśle :diabloti: [quote name='Maga100']Pysiu, nie martw mnie Tommy`m, proszę cię :shake: Ech...Ogrzałam łobuza i dałam przysmaku troszkę. Zjadł tak ze trzy malutkie kawałeczki i teraz siedzi dalej :roll: Ale już się tak bardzo nie ślini. TZ w przypływie kociej miłości kupił mu transportówke żeby na smyczy kociej w aucie się nie stresował i u weta też w poczekalni :crazyeye: Chyba mimo że mu dopalił swego czasu bardzo to Tommy wraca do jego łask ;) Kupił mu też myszke;) Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Kilka wczorajszy fotek z przedkąpielowego szaleństwa ;) Szelmusia :loveu: Daj Szelma patyk Animisięśni Futro przed obcinką ;) Gdzie ukryć moją zdobycz? Zmora i tak wszędzie znajdzie :mad: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 To lepiej się z nia pobawie Albo nie... A mogę chociaż położyć się obok? A kładx się Będzie mi miło ;) Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Pysia napisał(a): Kochasz go? :mad: To jak w lato jakiś tu przyjdzie to Ci go w paczce wyśle :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: suuuper:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć wnusia :multi: Kupilaś już coś babci pod choinke ? :evil_lol: Quote
anetta Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Przeczytalam i obejrzalam :p Tylko tyle zostalo ze Zmorki http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/Lipiec/cieczka/dziwy/woda101.jpg :placz::sadCyber: Foty z kapieli to ja chyba ojcu pokaze :diabloti: On sie wscieka ze ja Masaja kapie w wannie i ze tyyyyleee (wg. niego :shake:) jest siersci w wannie i na wannie. Masakra :-? Biedny Tommy :( Jak on sie teraz czuje? Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 PIKA napisał(a):Cześć wnusia :multi: Kupilaś już coś babci pod choinke ? :evil_lol: widziałam jak oglądała w sklepie Zeberki :evil_lol: Quote
PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 malawaszka napisał(a):widziałam jak oglądała w sklepie Zeberki :evil_lol: a po co mi zeberki ? :hmmmm: Ja mam 5 i trzy nowe jajka :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='PIKA']a po co mi zeberki ? :hmmmm: Ja mam 5 i trzy nowe jajka :evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu i jak Tomuś :razz: Quote
Recommended Posts