Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Ona wychodzi z takiej zasady jak ja :loveu: Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;)
Wanna jest rzeczywiście wielka :multi: Weszłabym do niej ja i obie Zmoroszelmy :cool1:
Mam mega ból mięśniowy i czerwone placki bo dostałam na coś uczulenia :razz: Ale nie na szampon bo już wieczorem miałam bordową skóre na rękach :angryy: Chyba od jakiegoś płynu do sprzątania :cool3: Teraz TZ myje okna ;):loveu:
TZ myje okna?? Cóż za poświęcenie :cool3: Facet nyjący okna - zjawisko rzadko spotykane :lol: Przynajmniej tu gdzie ja mieszkam ;)

Ja też po każdej kąpieli jestem cała obolała, kręgosłup boli od schylania sie :placz: Piorę więc krowę jak już jest naprawdę brudniasta :diabloti: Ona głosi przekonianie "Brudny pies - szczęśliwy pies", nawet świerzo po wykąpaniu potrafi znaleźć sobie kałuże i wrócić czarna.

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
TZ myje okna?? Cóż za poświęcenie :cool3: Facet nyjący okna - zjawisko rzadko spotykane :lol: Przynajmniej tu gdzie ja mieszkam ;)

Ja też po każdej kąpieli jestem cała obolała, kręgosłup boli od schylania sie :placz: Piorę więc krowę jak już jest naprawdę brudniasta :diabloti: Ona głosi przekonianie "Brudny pies - szczęśliwy pies", nawet świerzo po wykąpaniu potrafi znaleźć sobie kałuże i wrócić czarna.

Mój TZ tylko raz okien nie mył ;) A mamy 20-letni staż małzeński :eviltong: Tutaj na wsi teraz pewnie będą nas wyklinać a szczególnie mnie bo nie dość ze facet mył okna t5o jeszcze w niedziele :diabloti:
Nasz Tommy chory :placz: Od 5 dni nie je a wczoraj przestał pić. Dopóki szalał to za bardzo się nie martwiłam ale dzisiaj wstał taki inny....No i że zdychają nam rybki to wystraszyliśmy się tez o kota :roll: Karol pojechał z nim do weta. Miał USG i wyszła mu jakaś kula w brzuchu. Wetka podejrzewa albo kudły albo nerki. Ja jestem raczej za kudłami bo sika normalnie. Dostał kroplówke i teraz ma wielki ślinotok :crazyeye: Mam mu podawać doustnie paste na rozpuszczanie kudłów tylko ciekawe jak :cool1: Jest taki biedny że normalnie nam się płakać chce :placz: Rybki mi zdychają, Tommy chory, Szelma ma gronkowca, Zmorka łojotok, Karol i ja katar a TZ też jakiś taki niewyraźny :placz: Te zwierzęta doprowadzą mnie do bankrucji :shake:
Tommy ma wenflon w łapce i teraz umieram ze strachu jak on zostanie jutro rano sam :placz: Producenci karm dla kotów kłamią :mad: Dostawał karme dla ras długowłosych która ponoć pomaga się pozbyć kudełków :mad: Trawke mu siałam ale jeść jej nigdy nie chciał....

Posted

Biedny kotecek :(
Pysiu ,ale ja słyszałam że długowłosym powinno się regularnie podawać tą paste na odkłaczanie.Ja swojemu też od czasu do czasu daje.
Fajnie nie jest jak mam mu to dać , no ale co .....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysiu , kicinka rebelii tez była zakłaczona ..napisz do niej
Nie mogę jej znaleźć....
Tommyemu chyba jest lepiej bo ogon nosi w górze. Dostał właśnie paste na rozpuszczenie kudłów i chyba mu smakowała bo chodzi i się oblizuje ;) Zmorka mokra na dworze na siq a Szelma pojedzona śpi .... Ja zaraz myję głowe i zmykam na zakupy :angryy: Karol zostaje bawić kota i psy....

Posted

[quote name='paula_z']Czesc Pysiu :loveu:

Fajnie wariuja :multi:

Hehe :D

Slodka :loveu:

Trzymam kciuki za zdrowko kotecka :kciuki: I za reszte rodzinki tez :cool3:
Witaj Paula :loveu:
Dzisiaj nie ma wariowania bo suszarka padła i Zmoreczka nadal mokra :mad: Chciałabym aby pozostała czysta ;)
Dzisiaj znou wyczesywałam po kapieli bo zawsze potem kudły lecą a nie chcę aby się zakołtuniła ;)
Słodka to ona jest aż za bardzo :diabloti:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Zdrówka dla Tommy'ego....

Jest słabiutki....

malawaszka napisał(a):
kurde trzymam :kciuki: za Tommyego!!!

a miałaś Zmorke kąpać w prysznicu :lol: a tu proszę jaka wygoda:cool1:

Idę do niego bo tak cichutko pomiałkuje biedak :-( Nie ma siły głośniej :-(
Nie chciałaś pomóc przy kapieli to sobie sama pomogłam :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']czesc Pysiu :)
CZeść :)

[quote name='Elitesse']specjalnie dla pysiaczki :) czy on nie jest slodki ? :loveu:

i jeszcze jeden slodziak

No to ja powiem że te słodziaki podobają mi się ale....tylko na fotkach :diabloti:

[quote name='evaxon']haha jaki kaktusek:loveu:
Kochasz go? :mad: To jak w lato jakiś tu przyjdzie to Ci go w paczce wyśle :diabloti:

[quote name='Maga100']Pysiu, nie martw mnie Tommy`m, proszę cię :shake:
Ech...Ogrzałam łobuza i dałam przysmaku troszkę. Zjadł tak ze trzy malutkie kawałeczki i teraz siedzi dalej :roll: Ale już się tak bardzo nie ślini. TZ w przypływie kociej miłości kupił mu transportówke żeby na smyczy kociej w aucie się nie stresował i u weta też w poczekalni :crazyeye: Chyba mimo że mu dopalił swego czasu bardzo to Tommy wraca do jego łask ;) Kupił mu też myszke;)

Posted

Kilka wczorajszy fotek z przedkąpielowego szaleństwa ;)
Szelmusia :loveu:

Daj Szelma patyk

Animisięśni

Futro przed obcinką ;)

Gdzie ukryć moją zdobycz?

Zmora i tak wszędzie znajdzie :mad:

Posted

Pysia napisał(a):

Kochasz go? :mad: To jak w lato jakiś tu przyjdzie to Ci go w paczce wyśle :diabloti:

:loveu: :loveu: :loveu: suuuper:loveu: :loveu: :loveu: