Paula Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Nie tseba, mam chustecke, monitor jus wytalłam :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 paula_z napisał(a):Nie tseba, mam chustecke, monitor jus wytalłam :evil_lol::cool3:a może oklej monitora pampersem co by nie zamoczył się :razz: PUSIU gdzie się ukrywasz .......:crazyeye: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:a może oklej monitora pampersem co by nie zamoczył się :razz: PUSIU gdzie się ukrywasz .......:crazyeye: dobiera mebelki do swoich nowych różowych ścian :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Vectra napisał(a):dobiera mebelki do swoich nowych różowych ścian :evil_lol: :evil_lol::cool3:no masz nie pomyślałam .....a mi mówiła ze mebli na razie nie a raczej farbę kupi ........musi zmieniła zdanie:razz: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 No...Teraz sie pośmiejecie....Poradzono mi posypac ściany brokatem przy malowaniu....:crazyeye: Słuchajcie!! Czy jest tu ktoś kto zna sie na kompach? Znikło mi gg i każe sie rejestrowac a jak chce to zrobic to nie moge sie z serwerem połączyc :placz: :placz: :placz: Dzisiaj kopałam rowy pod brame samonośną przesuwną i przesadzałam iglaki....Czuje całą swoją anatomie.... Wiem ze mam mieśnie i kości :cool1: I starsznie pragne urlopu.... Mam nawet fotki jak kopałam :evil_lol: TZ mi zrobił podły gad :angryy: A gdzie moje fotki z wystawy? Tylko prosze bez durnych min :razz: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 1.odinstalować gg 2.zrestartować kompa 3.zainstalować gg 4.spróbowac uruchomić może niedziałać bo się walą serwery gg :p :p :p tylko nie zciągaj tej nowej wersji bo to kaszana jest brokatowe ściany :crazyeye: wow :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pysia napisał(a):No...Teraz sie pośmiejecie....Poradzono mi posypac ściany brokatem przy malowaniu....:crazyeye: ale najpierw trzeba ozywić ten róz :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):ale najpierw trzeba ozywić ten róz :evil_lol: taki a`la barbie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z brokatem fiu fiu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 KTO Ci tak kazał???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Paula Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pysia :roll: dawno fotek Zmoroszelm nie bylo...:cool3: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 paula_z napisał(a):Pysia :roll: dawno fotek Zmoroszelm nie bylo...:cool3: Rzeczywiście....Lece poszukac jakichś bo zaniedbuje paskudy ;) Waszka - zgadnij :evil_lol: Vectra - dobrze że jednak potrafie utrzymac powage :evil_lol: Acha :) Mam GG :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pysia napisał(a):Waszka - zgadnij :evil_lol: czyżby byli właściciele??? :razz: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):czyżby byli właściciele??? :razz: Słuchaj ;) A jak myślisz :P Gdzie te moje foty :mad: :mad: :mad: Dawaj najpierw na maila zebym sie nie wystraszyła na DGM :evil_lol: Musze się najpierw przyzwyczaić to nie doznam szoku :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :multi::multi::multi:wow będziesz miała błyszczace ścianki:p Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:wow będziesz miała błyszczace ścianki:p Nigdy w życiu i po moim trupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pysia napisał(a):Nigdy w życiu i po moim trupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:pno wiesz ....ludziska ci radzą a ty niewdzięcznico nie skorzystasz :mad: dawaj foty te wystawowe i te kopiace:razz: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pysia napisał(a):Nigdy w życiu i po moim trupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pysia nie umieraj :shake: Dla brokatowych ścian nie warto :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):zdjęcia ma Beria :razz: To gdzie ta beria ? :mad: Przywołana do porządku przypominam jak wyglądają Zmoroszelmy ;) Z tyłu Z boku ;) Jedna powykręcana :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dalsza część Zmoroszelm bo nie wiadomo kiedy znowu wstawie.... Dawaj sznurek :) Ukradłam Szelmie :diabloti: Zrobiła mnie w konia - wzięła sobie zabawke.... Muszę coś wymyślić Co sie tak gapisz z tym aparatem? Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :razz:czyżby Czarnulki miały dość pozowania:p Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:czyżby Czarnulki miały dość pozowania:p A jakby Ci ktoś błyskał po oczach to lubiłabyś ?:evil_lol: Chwila szaleństwa ;) Złodziejskie działanie w grupie :evil_lol: Robienie dziury w całym :evil_lol: I sprawdzanie czy zabawka się dobrze wymoczyła :evil_lol: Tutaj sprawdzają obie ;) Quote
malawaszka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pysia a gdzie Twoje fotki z Pogorii??? :roll: Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 malawaszka napisał(a):Pysia a gdzie Twoje fotki z Pogorii??? :roll: Y...e...u....Zapomniałam o nich :oops: Zaraz Ci mailem podeśle to wstawisz co chcesz :) Quote
Pysia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 To są MOJE foty z Pogorii:evil_lol: Mówisz i masz :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts