Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja myślałam ze ty mi doradzisz :razz: Chyba pójdę do wyrka bo mnie te upały zwalają z nóg :placz::placz::placz: No to Ci doradzę :) Być blondynką ;) Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Uchwyciło się samo bo ja już dawno przestałam czekać na fajne ujęcia :evil_lol: Poprostu pstrykam i już ;) Ech...Strasznie słodkie są :loveu: Często uślimptane, trzeba bardzo dbać o ich higiene i czystość ale nie zamieniłabym je na żadne inne :loveu: Pokochałam nawet to Szelmowe chrapanie :evil_lol: I ciągłe mlaskanie przez sen :evil_lol: I ten szczególny sposób picia wody przez Zmorke ;) Wkłada pysk do miski, nabiera wody i sobie chodzi po mieszkaniu wypuszczając po trochu wszędzie :evil_lol: Znam takie doswiadczenia z autopsji i wcale sie sie nie dziwie ze je kochasz:lol: .Sliczne foty:loveu: .Dziwie,sie ze maja sily szalec w tym upale:-o .My codziennie siedzimy na dzikiej plazy nad jeziorem i moje w wodzie chwile poszaleja i potem spia w krzakunach:-o .Dopiero o 2 w nocy jak sie robi "chlodniej" dostaja glupawy:lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 daga10011 napisał(a):Znam takie doswiadczenia z autopsji i wcale sie sie nie dziwie ze je kochasz:lol: .Sliczne foty:loveu: .Dziwie,sie ze maja sily szalec w tym upale:-o .My codziennie siedzimy na dzikiej plazy nad jeziorem i moje w wodzie chwile poszaleja i potem spia w krzakunach:-o .Dopiero o 2 w nocy jak sie robi "chlodniej" dostaja glupawy:lol: Ja też się dziwię ale mają siłę :) Zwłaszcza Zmorka jest nie do zajechania bo odchudziłam ją ostatnio ;) Jak była grubiutka to wolała mniej się ruszać :) Kolejny raz twierdzę ze sczupły pies to szczęśliwy pies :) Quote
daga10011 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 oj tak:lol: .Ale i tak w ten gorac-tyle futra:-o i na dodatek czarne:-o .Ja bym swoje ogolila,Dalemu obcielam futro i zastanawiam sie nad Baloo:lol: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: zarąbista fotka :multi: i dobrze, że zasiliła konkurs lipca :cool3: (przynajmniej tak mi się wydaje :roll: ) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 daga10011 napisał(a):oj tak:lol: .Ale i tak w ten gorac-tyle futra:-o i na dodatek czarne:-o .Ja bym swoje ogolila,Dalemu obcielam futro i zastanawiam sie nad Baloo:lol: Daga - kup degażówki dobre i go podetnij a nie obcinaj bo zeszpecisz psa!! A podcinana sierść bardzo szybko odrasta :) Wiem po Zmorce.... Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cola napisał(a)::megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: zarąbista fotka :multi: i dobrze, że zasiliła konkurs lipca :cool3: (przynajmniej tak mi się wydaje :roll: ) Zasiliła :) Dobrze Ci się wydaje :) Fajnie ze Ci się podoba :) Quote
beria Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Bo mnie słońce razi a muszę patrzeć czy dobrze zakrywam oczy Zmoreczce :lol: Bo przecież takie słońce szkodzi na oczy ;) To się nazywa poświęcenie, zasłaniać Zmorce oczy, żeby jej słoneczko nie raziło, nie bacząc na swoje oczęta :cool3: Quote
Cola Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):Zasiliła :) Dobrze Ci się wydaje :) Fajnie ze Ci się podoba :) ufff....to mi ulżyło :evil_lol: bo myślałam, że coś jest nie tak z moją pamięcią :evil_lol: Ostatnio nawet nie pamiętałam jak się nazywam :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Oglądnełam fotki ,ale nie czytam tego wszystkiego bo to ponad moje siły :p Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):Oglądnełam fotki ,ale nie czytam tego wszystkiego bo to ponad moje siły :p O przepraszam :mad: Mało nagadane bo naczelnych gadaczy z mojej galerii nie ma :placz: Weszka spala się a PIKA gdzieś zakopała się w jakiejś dziurze :placz: Cola napisał(a):ufff....to mi ulżyło :evil_lol: bo myślałam, że coś jest nie tak z moją pamięcią :evil_lol: Ostatnio nawet nie pamiętałam jak się nazywam :evil_lol: :evil_lol: To nic ;) Ja też nic nie pamiętam oprócz tego że Zmorka to Zmorka a Szelma to Szelma :evil_lol: beria napisał(a):To się nazywa poświęcenie, zasłaniać Zmorce oczy, żeby jej słoneczko nie raziło, nie bacząc na swoje oczęta :cool3: Nie zapominaj że właśnie marszcząc się nabawiam się zmarszczek ;) Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 oki mnie dziś bolą i nie bardzo widze co jest napisane - się mi rozmazuje obraz.:evil_lol: za rano wstałam :diabloti: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):oki mnie dziś bolą i nie bardzo widze co jest napisane - się mi rozmazuje obraz.:evil_lol: za rano wstałam :diabloti: A mnie nogi bolą a jednak chodzę po galeriach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):A mnie nogi bolą a jednak chodzę po galeriach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wygrałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż sie popłakałam ze śmiechu :evil_lol: Quote
beria Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):A mnie nogi bolą a jednak chodzę po galeriach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Vectra napisał(a):wygrałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aż sie popłakałam ze śmiechu :evil_lol: A ja się właśnie popłakałam bo mi Zmora z Tommym gadali sobie :evil_lol: On mrau a ona ...no właśnie :cool1: Jak to napisać :razz: Uuuuuuuuu???? Licho wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On siedział a ona leżała :) Oboje przy tym przekrzywiali głowy a po wymianie kilku zdań Tommy sobie poszedł a Zmorka miała mine jakby nad czymś bardzo intensywnie myślała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):O przepraszam :mad: Mało nagadane bo naczelnych gadaczy z mojej galerii nie ma :placz: Dlatego udalo mi sie nadrobic caly wczorajszy dzien :evil_lol: A mnie nogi bolą a jednak chodzę po galeriach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahahaha.........:megagrin: :lol!: Quote
beria Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Pysia napisał(a):A ja się właśnie popłakałam bo mi Zmora z Tommym gadali sobie :evil_lol: On mrau a ona ...no właśnie :cool1: Jak to napisać :razz: Uuuuuuuuu???? Licho wie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: On siedział a ona leżała :) Oboje przy tym przekrzywiali głowy a po wymianie kilku zdań Tommy sobie poszedł a Zmorka miała mine jakby nad czymś bardzo intensywnie myślała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona sobie tłumaczyła z kociego na psie, co znaczy "mrau". A Tommy zrozumiał jej "uuuuuuuuu" i się obraził :razz: Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 paula_z napisał(a):Dlatego udalo mi sie nadrobic caly wczorajszy dzien :evil_lol: Hahahaha.........:megagrin: :lol!: A te rżą ze mnie :obrazic: Wy nie chodziłyście nigdy po galeriach ? :evil_lol: Uśmiech Karola na dobranoc :) Buziaki dla łazików ;) Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 beria napisał(a):Ona sobie tłumaczyła z kociego na psie, co znaczy "mrau". A Tommy zrozumiał jej "uuuuuuuuu" i się obraził :razz: A ja myślę ze oni namawiali się jakby mnie tu oskubać do reszty :razz: Szelma w tym udziału nie brała bo ona jako nowy członek rodziny jeszcze takich zakusów nie ma ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ja to drepcze po galeriach jak tylko się obudze :diabloti: :diabloti: i tak nieraz się zagalopuje że pól dnia przed kompem siedze :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Vectra napisał(a):Ja to drepcze po galeriach jak tylko się obudze :diabloti: :diabloti: i tak nieraz się zagalopuje że pól dnia przed kompem siedze :evil_lol: :evil_lol: A ja wstaję, idę na spacerek długi a potem śniadanko, kawka i do kompa :) Witajcie dziewczynki w ten cudny chłodny i deszczowy dzień :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):A ja wstaję, idę na spacerek długi a potem śniadanko, kawka i do kompa :) Witajcie dziewczynki w ten cudny chłodny i deszczowy dzień :multi: :multi: :multi:Witaczki ;) A ja wstaję , włączam kompa , idę się myć , obię kawę i siadam do kompa .....a potem pędzę na zakupy i sklinam na czym świat stoi jak mi budki na targowisku o 13 zamykają :angryy: Tylko że teraz jest Tz więc mi się trochę ograniczył poranny dostęp do kompa ....towarzyszę mu w piciu kawy :evil_lol: PYSIA ......u mnie nie pada Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witaczki ;) A ja wstaję , włączam kompa , idę się myć , obię kawę i siadam do kompa .....a potem pędzę na zakupy i sklinam na czym świat stoi jak mi budki na targowisku o 13 zamykają :angryy: Tylko że teraz jest Tz więc mi się trochę ograniczył poranny dostęp do kompa ....towarzyszę mu w piciu kawy :evil_lol: PYSIA ......u mnie nie pada A u mnie padało a teraz jest fajnie :) W chwili obecnej zastanawiam się jak tu oskubać TZ-ta i kupić w końcu nowy aparat bo ten odmawia mi posłuszeństwa :razz: W związku z moim ogłoszeniem o poszukiwaniu bogatego sponsora nikt się nie zgłosił :placz: Chyba muszę sobie poradzić sama.... Quote
Magda Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Czesc Pysiu! Bylam u szczeniaczkow- sa cudasne!!:loveu::loveu: Jak przyjechalam to akurat paplaly sie w blocie, wiec trzeba je bylo zamknac w kojcu, zeby nie skakaly na nasze czyste ubrania:evil_lol: Zdjecia mam, ale wkleje jak wroce do domciu:cool3: Milego dnia, Quote
Recommended Posts