Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahhaa wcale się nie dziwię że by były :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak mu powiesz to powiesze Cię :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ty moja droga spokojną bądź ja na jednym z moich komputerów w moim miejscu pracy moimi palcami przenosząc myśl moją zadbam o Ciebie jak NIKT b!!!

A ja potem w każdej sekundzie swojego żywota będę się modlić aby Ci Bóg w dzieciach wynagrodził to cóżes mi dała kiedy przyszed dla mnie czas smętny i moje jestestwo kwiliło do dogomanii a dostępu do niej nie miało!!
Ja i Dogomania to jedno!!
Nazywam się Milijon
I za milijony kocham i cierpie katusze

Posted

[quote name='Pysia']Wiedziałam że Ci sie spodoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że on tutaj nie zagląd abo byłyby Ciche dni :evil_lol:

U mnie też :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a niby po co miałabym to robić??? :crazyeye:

A dlaczego Lunka szczeka a Bolus warczy ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak mi odpowiesz na te pytania to ja Tobie na Twoje też odpowiem :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
A dlaczego Lunka szczeka a Bolus warczy ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Proszę o inny zestaw pytań, to baaaardzo trudne :shake:

Posted

Słuchajcie kobiałki :) Idę spać :) Poprostu idę odrywajac się od klawiatury siłą !! Stwierdzam ze to jest chore ale.....kocham to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dobranoc i miłych snów :loveu:
I nie zapomnijcie baby jutro o mnie i o Hance!!!:mad: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dobry Dzień :) Wstawie kilka nocnych fotek i zmykam ...Bede raczej jutro :-(
W nocy też były szaleństwa

Zmorka postanowiła pozbyc sie konkurencji i...

Zameczyc Szelme :evil_lol:

Widzicie Szelmy mine?

Spasowała...

Posted

Ale Zmorka nie ;)

Uparta typowa kobieta ;)

I jak było do przewidzenia

Szelma wylądowała na ziemi :evil_lol:

Ale Zmorka nie przestała ;)

Kontynuowała znecanie

Na dowod ze Szelme da sie ujarzmic ;)

A pancio w tym czasie...

Posted

No taaaak ...

Pysia pracuje. Na chleb pracuje. Na kamerę pracuje. Na wodę mineralną z sokiem malinowym pracuje ...

A PAN ... w tym czasie, kiedy żona dostaje żylaków na rękach i bólu głowy z powodu nawału koncepcji - otóż PAN w tym czasie ...

No i powiedzcie, CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE ???!!!!
Acha - żeby nie było wątpliwości, to jest fota jeszcze ciepła ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No taaaak ...

Pysia pracuje. Na chleb pracuje. Na kamerę pracuje. Na wodę mineralną z sokiem malinowym pracuje ...

A PAN ... w tym czasie, kiedy żona dostaje żylaków na rękach i bólu głowy z powodu nawału koncepcji - otóż PAN w tym czasie ...

No i powiedzcie, CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE ???!!!!
Acha - żeby nie było wątpliwości, to jest fota jeszcze ciepła ...

A skąd to zdjęcie? :roflt:

Super opis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']

pan był pewnie umęczon nocnymi występami

pYsia ale impra u Ciebie była :evil_lol:Pysia , a jak przyjadę to TZ tez zrobi występy :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysia , a jak przyjadę to TZ tez zrobi występy :razz:
A nie wiem ;) Zależy ile piwa wypije i czy sztywni nie bedziecie :eviltong:
Haniu!! Musiałaś sie naszukac tej fotki :evil_lol: Ona ma chyba z rok :evil_lol:
A dla wszystkich - TZ

Plus zastawa :evil_lol: Marniutka bo ktos zostawił na chwile psy sam na sam z nią :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A nie wiem ;) Zależy ile piwa wypije i czy sztywni nie bedziecie :eviltong:
Haniu!! Musiałaś sie naszukac tej fotki :evil_lol: Ona ma chyba z rok :evil_lol:
A dla wszystkich - TZ

Plus zastawa :evil_lol: Marniutka bo ktos zostawił na chwile psy sam na sam z nią :evil_lol:
:evil_lol:Pysia , o rany i instrumenty są :multi:
Kurcze no to my przyjeżdżamy z namiotem bo mój TZ to tez może zagrać po kilku głębszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja prawa jazdy nie mam :oops:

Posted

[quote name='Pysia']A nie wiem ;) Zależy ile piwa wypije i czy sztywni nie bedziecie :eviltong:
A dla wszystkich - TZ

O matko, Pysia, gdzie masz tą działkę :razz: Ja też przyjadę !!! Wkręcimy się na waleta do Ali namiotu :eviltong: Mój Tz nie zagra, ale może śpiewać :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
O matko, Pysia, gdzie masz tą działkę :razz: Ja też przyjadę !!! Wkręcimy się na waleta do Ali namiotu :eviltong: Mój Tz nie zagra, ale może śpiewać :evil_lol:

to ja jak wypije to tez sobie z Twoim TZ-tem pospiewam :evil_lol: