Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 malawaszka napisał(a):buuuahahahhaa wcale się nie dziwię że by były :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak mu powiesz to powiesze Cię :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pysia napisał(a):Jak mu powiesz to powiesze Cię :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: a niby po co miałabym to robić??? :crazyeye: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ty moja droga spokojną bądź ja na jednym z moich komputerów w moim miejscu pracy moimi palcami przenosząc myśl moją zadbam o Ciebie jak NIKT b!!! A ja potem w każdej sekundzie swojego żywota będę się modlić aby Ci Bóg w dzieciach wynagrodził to cóżes mi dała kiedy przyszed dla mnie czas smętny i moje jestestwo kwiliło do dogomanii a dostępu do niej nie miało!! Ja i Dogomania to jedno!! Nazywam się Milijon I za milijony kocham i cierpie katusze Quote
beria Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Wiedziałam że Ci sie spodoba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobrze że on tutaj nie zagląd abo byłyby Ciche dni :evil_lol: U mnie też :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 malawaszka napisał(a):a niby po co miałabym to robić??? :crazyeye: A dlaczego Lunka szczeka a Bolus warczy ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak mi odpowiesz na te pytania to ja Tobie na Twoje też odpowiem :eviltong: Quote
beria Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pysia napisał(a):A dlaczego Lunka szczeka a Bolus warczy ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Proszę o inny zestaw pytań, to baaaardzo trudne :shake: Quote
Pysia Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Słuchajcie kobiałki :) Idę spać :) Poprostu idę odrywajac się od klawiatury siłą !! Stwierdzam ze to jest chore ale.....kocham to :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobranoc i miłych snów :loveu: I nie zapomnijcie baby jutro o mnie i o Hance!!!:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Pysia napisał(a):A dlaczego Lunka szczeka a Bolus warczy ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo są sznaucerami :eviltong: i ZAWSZE mają powód by hałasować :cool1: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dobry Dzień :) Wstawie kilka nocnych fotek i zmykam ...Bede raczej jutro :-( W nocy też były szaleństwa Zmorka postanowiła pozbyc sie konkurencji i... Zameczyc Szelme :evil_lol: Widzicie Szelmy mine? Spasowała... Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ale Zmorka nie ;) Uparta typowa kobieta ;) I jak było do przewidzenia Szelma wylądowała na ziemi :evil_lol: Ale Zmorka nie przestała ;) Kontynuowała znecanie Na dowod ze Szelme da sie ujarzmic ;) A pancio w tym czasie... Quote
Hanna R. Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 No taaaak ... Pysia pracuje. Na chleb pracuje. Na kamerę pracuje. Na wodę mineralną z sokiem malinowym pracuje ... A PAN ... w tym czasie, kiedy żona dostaje żylaków na rękach i bólu głowy z powodu nawału koncepcji - otóż PAN w tym czasie ... No i powiedzcie, CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE ???!!!! Acha - żeby nie było wątpliwości, to jest fota jeszcze ciepła ... Quote
AlKil Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 pan był pewnie umęczon nocnymi występami szkoda tylko, że to zdjęcie nie ma dźwięku... Quote
olcha Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No taaaak ... Pysia pracuje. Na chleb pracuje. Na kamerę pracuje. Na wodę mineralną z sokiem malinowym pracuje ... A PAN ... w tym czasie, kiedy żona dostaje żylaków na rękach i bólu głowy z powodu nawału koncepcji - otóż PAN w tym czasie ... No i powiedzcie, CZY TO JEST SPRAWIEDLIWE ???!!!! Acha - żeby nie było wątpliwości, to jest fota jeszcze ciepła ... A skąd to zdjęcie? :roflt: Super opis :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 pan był pewnie umęczon nocnymi występami pYsia ale impra u Ciebie była :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='PIKA'] pan był pewnie umęczon nocnymi występami pYsia ale impra u Ciebie była :evil_lol:Pysia , a jak przyjadę to TZ tez zrobi występy :razz: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysia , a jak przyjadę to TZ tez zrobi występy :razz: A nie wiem ;) Zależy ile piwa wypije i czy sztywni nie bedziecie :eviltong: Haniu!! Musiałaś sie naszukac tej fotki :evil_lol: Ona ma chyba z rok :evil_lol: A dla wszystkich - TZ Plus zastawa :evil_lol: Marniutka bo ktos zostawił na chwile psy sam na sam z nią :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Pysia']A nie wiem ;) Zależy ile piwa wypije i czy sztywni nie bedziecie :eviltong: Haniu!! Musiałaś sie naszukac tej fotki :evil_lol: Ona ma chyba z rok :evil_lol: A dla wszystkich - TZ Plus zastawa :evil_lol: Marniutka bo ktos zostawił na chwile psy sam na sam z nią :evil_lol: :evil_lol:Pysia , o rany i instrumenty są :multi: Kurcze no to my przyjeżdżamy z namiotem bo mój TZ to tez może zagrać po kilku głębszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja prawa jazdy nie mam :oops: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 hahaha ależ Ju szaleje :lol: :lol: :lol: Pysia nie odebrałam telefonu bo byłam z psami na dworze jak dzwoniłaś i dopiero jak wórciłam zobaczyłam, że dzwoniłaś :roll: :placz: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Pysia']A nie wiem ;) Zależy ile piwa wypije i czy sztywni nie bedziecie :eviltong: Haniu!! Musiałaś sie naszukac tej fotki :evil_lol: Ona ma chyba z rok :evil_lol: A dla wszystkich - TZ Plus zastawa :evil_lol: Marniutka bo ktos zostawił na chwile psy sam na sam z nią :evil_lol: O matko, Pysia, gdzie masz tą działkę :razz: Ja też przyjadę !!! Wkręcimy się na waleta do Ali namiotu :eviltong: Mój Tz nie zagra, ale może śpiewać :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Tyy a kto na organach wymiata???? :crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 beria napisał(a):O matko, Pysia, gdzie masz tą działkę :razz: Ja też przyjadę !!! Wkręcimy się na waleta do Ali namiotu :eviltong: Mój Tz nie zagra, ale może śpiewać :evil_lol: to ja jak wypije to tez sobie z Twoim TZ-tem pospiewam :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 PIKA napisał(a):to ja jak wypije to tez sobie z Twoim TZ-tem pospiewam :evil_lol: hahaha a pokaż mi taką co nie pośpiewa jak wypije :lol: :lol: :lol: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pysiu, ale będziesz maiła gości :multi: Cieszysz się :eviltong: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 beria napisał(a):Pysiu, ale będziesz maiła gości :multi: Cieszysz się :eviltong: tak się cieszy, że udaje że jej nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts