Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='beria']Pysiu, ale będziesz maiła gości :multi: Cieszysz się :eviltong: Pewnie ze sie ciesze :multi: :multi: :multi: Alu - namiot mamy :) I w domku jakby co to tez sporo miejsca ;) Wasiu - na fotce to znajomy ale TZ gra na organach i na gitarze ;) Rzadko ale jak wypije to mu nie przeszkadza brak wprawy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA , beria - przyjezdżajcie :) Tylko potffforki zostawcie w domu bo mi Szelme zjedzą:diabloti: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Pysia']Pewnie ze sie ciesze :multi: :multi: :multi: Alu - namiot mamy :) I w domku jakby co to tez sporo miejsca ;) Wasiu - na fotce to znajomy ale TZ gra na organach i na gitarze ;) Rzadko ale jak wypije to mu nie przeszkadza brak wprawy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIKA , beria - przyjezdżajcie :) Tylko potffforki zostawcie w domu bo mi Szelme zjedzą:diabloti: Gerda nie zje Szelmy :razz: Jest za malutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Dla dopełnienia obrazu - Zmoroszelmy poczestowały sie WSZYSTKIM ze stołu :evil_lol: Jedna pijaczka Druga pijaczka :evil_lol: Ta pierwsza to nawet nie poprawiła sie jak ja na grzbiet odwrociłam :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 beria napisał(a):Gerda nie zje Szelmy :razz: Jest za malutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyli to Gerda Szelmie bedzie smakowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pewnie tak, jeśli Zmoroszelmy częstują się WSZYSTKIM :roll: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 beria napisał(a):Pewnie tak, jeśli Zmoroszelmy częstują się WSZYSTKIM :roll: Zmorka na " zywca" nie bierze ale Szelma lubi zanete płci tej samej co ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Nawet jak jest stara, żylasta i okresowo nafaszerowana końskim nawozem :razz: Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='beria']Nawet jak jest stara, żylasta i okresowo nafaszerowana końskim nawozem :razz: Nawet :evil_lol: Musze naprawic wizerunek Zmoroszelm Zabowowo I jak widac głowki nie bolą ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):Tyy a kto na organach wymiata???? :crazyeye: :lol: :lol: :lol: ja na przyklad :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):ja na przyklad :evil_lol: Grasz?:crazyeye: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):Grasz?:crazyeye: No ba :evil_lol: :evil_lol: wprawdzie mialam przerwe i musialabym sobie przypomniec, ale kiedys jakies arie gralam, takie rzeczy :evil_lol: i koledy zawsze na swieta :evil_lol: do dzisiaj mi organy stoja w pokoju bo tata myslal, ze dzieck obedzie kontynuowalo nauke, ale chyba sie sprzeciwilam a teraz zaluje :roll: a i kostka mi sie spalila zasilajaca wiec musialabym kupic ;) ale mysle, ze dalabym rade, a co? mam zaproszeie? :cool1: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):No ba :evil_lol: :evil_lol: wprawdzie mialam przerwe i musialabym sobie przypomniec, ale kiedys jakies arie gralam, takie rzeczy :evil_lol: i koledy zawsze na swieta :evil_lol: do dzisiaj mi organy stoja w pokoju bo tata myslal, ze dzieck obedzie kontynuowalo nauke, ale chyba sie sprzeciwilam a teraz zaluje :roll: a i kostka mi sie spalila zasilajaca wiec musialabym kupic ;) ale mysle, ze dalabym rade, a co? mam zaproszeie? :cool1: :evil_lol: No pewnie :) :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Pysia'] PIKA , beria - przyjezdżajcie :) Tylko potffforki zostawcie w domu bo mi Szelme zjedzą:diabloti: Nie przyjeżdzam :shake: moj pies musi coś jeść, przecie :diabloti: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 PIKA napisał(a):Nie przyjeżdzam :shake: moj pies musi coś jeść, przecie :diabloti: No dobra ...Szelmusia nie lubi suk :placz: No to robimy orgie dogomaniacką na wichurce :) TZ i panienkabubu beda grac a my bedziemy z psami wyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do tego piffko i zabawa na 102 ;) Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Pysia']No dobra ...Szelmusia nie lubi suk :placz: No to robimy orgie dogomaniacką na wichurce :) TZ i panienkabubu beda grac a my bedziemy z psami wyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do tego piffko i zabawa na 102 ;) moj nie potrafi spiewac ;-) Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 panienkabubu napisał(a):moj nie potrafi spiewac ;-) Nauczymy go :eviltong: Quote
AlKil Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Uj, jaka impra się Wam szykuje... ale bedziecie musiały nakręcić z tego film, bo ja chcę usłyszeć Wasze granie i śpiewanie, a nie tylko pooglądać na fotkach!!!:B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 AlKil napisał(a):Uj, jaka impra się Wam szykuje... ale bedziecie musiały nakręcić z tego film, bo ja chcę usłyszeć Wasze granie i śpiewanie, a nie tylko pooglądać na fotkach!!!:B-fly::B-fly::B-fly: Nie jestem pewna czy ja po wszystkim tez bym chciała....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ooo jakis filmik ostatecznie fotki musowo :cool3: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się Dogomaniacka impra na wichurce szykuje :multi: tylko musimy zgrać terminy :razz: ale absolutnie fotek , bo by nas zbanowali na dogo Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Pysia']No dobra ...Szelmusia nie lubi suk :placz: moja już nie suka :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']ale absolutnie fotek , bo by nas zbanowali na dogo :hmmmm: planujesz zrobić jakiś striptize, czy cuś? :roll: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 PIKA napisał(a):moja już nie suka :evil_lol: :hmmmm: planujesz zrobić jakiś striptize, czy cuś? :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ale mogą foty wyjśc takie no .....nieudane :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ale mogą foty wyjśc takie no .....nieudane :evil_lol: albo by dogomania utonęła z powodu dużej ilości łez od smiechu :) Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ale mogą foty wyjśc takie no .....nieudane :evil_lol: Nie martw się Alu, zawsze można podpisać, że to przeróbeczki i fotomontażyki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 PIKA napisał(a):moja już nie suka :evil_lol: :hmmmm: planujesz zrobić jakiś striptize, czy cuś? :roll: Ale charakter suki pozostał :) Ala zrobi striptize :multi: :multi: :multi: Alu - czy Twoj TZ też zrobi? :evil_lol: Quote
Recommended Posts