Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']Pysiu, ale będziesz maiła gości :multi: Cieszysz się :eviltong:
Pewnie ze sie ciesze :multi: :multi: :multi:
Alu - namiot mamy :) I w domku jakby co to tez sporo miejsca ;)
Wasiu - na fotce to znajomy ale TZ gra na organach i na gitarze ;) Rzadko ale jak wypije to mu nie przeszkadza brak wprawy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
PIKA , beria - przyjezdżajcie :) Tylko potffforki zostawcie w domu bo mi Szelme zjedzą:diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Pewnie ze sie ciesze :multi: :multi: :multi:
Alu - namiot mamy :) I w domku jakby co to tez sporo miejsca ;)
Wasiu - na fotce to znajomy ale TZ gra na organach i na gitarze ;) Rzadko ale jak wypije to mu nie przeszkadza brak wprawy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
PIKA , beria - przyjezdżajcie :) Tylko potffforki zostawcie w domu bo mi Szelme zjedzą:diabloti:

Gerda nie zje Szelmy :razz: Jest za malutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dla dopełnienia obrazu - Zmoroszelmy poczestowały sie WSZYSTKIM ze stołu :evil_lol:

Jedna pijaczka

Druga pijaczka :evil_lol:

Ta pierwsza to nawet nie poprawiła sie jak ja na grzbiet odwrociłam :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Gerda nie zje Szelmy :razz: Jest za malutka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Czyli to Gerda Szelmie bedzie smakowac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Pewnie tak, jeśli Zmoroszelmy częstują się WSZYSTKIM :roll:

Zmorka na " zywca" nie bierze ale Szelma lubi zanete płci tej samej co ona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Nawet jak jest stara, żylasta i okresowo nafaszerowana końskim nawozem :razz:
Nawet :evil_lol:
Musze naprawic wizerunek Zmoroszelm

Zabowowo

I jak widac głowki nie bolą ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Grasz?:crazyeye:

No ba :evil_lol: :evil_lol: wprawdzie mialam przerwe i musialabym sobie przypomniec, ale kiedys jakies arie gralam, takie rzeczy :evil_lol: i koledy zawsze na swieta :evil_lol: do dzisiaj mi organy stoja w pokoju bo tata myslal, ze dzieck obedzie kontynuowalo nauke, ale chyba sie sprzeciwilam a teraz zaluje :roll: a i kostka mi sie spalila zasilajaca wiec musialabym kupic ;) ale mysle, ze dalabym rade, a co? mam zaproszeie? :cool1: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
No ba :evil_lol: :evil_lol: wprawdzie mialam przerwe i musialabym sobie przypomniec, ale kiedys jakies arie gralam, takie rzeczy :evil_lol: i koledy zawsze na swieta :evil_lol: do dzisiaj mi organy stoja w pokoju bo tata myslal, ze dzieck obedzie kontynuowalo nauke, ale chyba sie sprzeciwilam a teraz zaluje :roll: a i kostka mi sie spalila zasilajaca wiec musialabym kupic ;) ale mysle, ze dalabym rade, a co? mam zaproszeie? :cool1: :evil_lol:

No pewnie :)
:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Pysia'] PIKA , beria - przyjezdżajcie :) Tylko potffforki zostawcie w domu bo mi Szelme zjedzą:diabloti:
Nie przyjeżdzam :shake:
moj pies musi coś jeść, przecie :diabloti:

Posted

PIKA napisał(a):
Nie przyjeżdzam :shake:
moj pies musi coś jeść, przecie :diabloti:

No dobra ...Szelmusia nie lubi suk :placz:
No to robimy orgie dogomaniacką na wichurce :) TZ i panienkabubu beda grac a my bedziemy z psami wyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do tego piffko i zabawa na 102 ;)

Posted

[quote name='Pysia']No dobra ...Szelmusia nie lubi suk :placz:
No to robimy orgie dogomaniacką na wichurce :) TZ i panienkabubu beda grac a my bedziemy z psami wyc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Do tego piffko i zabawa na 102 ;)

moj nie potrafi spiewac ;-)

Posted

Uj, jaka impra się Wam szykuje... ale bedziecie musiały nakręcić z tego film, bo ja chcę usłyszeć Wasze granie i śpiewanie, a nie tylko pooglądać na fotkach!!!:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

AlKil napisał(a):
Uj, jaka impra się Wam szykuje... ale bedziecie musiały nakręcić z tego film, bo ja chcę usłyszeć Wasze granie i śpiewanie, a nie tylko pooglądać na fotkach!!!:B-fly::B-fly::B-fly:

Nie jestem pewna czy ja po wszystkim tez bym chciała....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się Dogomaniacka impra na wichurce szykuje :multi:
tylko musimy zgrać terminy :razz:

ale absolutnie fotek , bo by nas zbanowali na dogo

Posted

[quote name='Pysia']No dobra ...Szelmusia nie lubi suk :placz:

moja już nie suka :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']ale absolutnie fotek , bo by nas zbanowali na dogo

:hmmmm: planujesz zrobić jakiś striptize, czy cuś? :roll:

Posted

PIKA napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ale mogą foty wyjśc takie no .....nieudane :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ale mogą foty wyjśc takie no .....nieudane :evil_lol:

Nie martw się Alu, zawsze można podpisać, że to przeróbeczki i fotomontażyki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

Ale charakter suki pozostał :)
Ala zrobi striptize :multi: :multi: :multi:
Alu - czy Twoj TZ też zrobi? :evil_lol: