malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a): Alu - czy Twoj TZ też zrobi? :evil_lol: ooo no bo jak zrobi to pewnie jeszcze i Hania się skusi na wizytkę :razz: :p Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):Ale charakter suki pozostał :) Oj wiem :lol: ale moja ostatnio zadziwiająco grzeczna jest :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Pysia']Ale charakter suki pozostał :) Ala zrobi striptize :multi: :multi: :multi: Alu - czy Twoj TZ też zrobi? :evil_lol::cool1:striptize zrobi PIKA :pTZ też nie zrobi bo siem styda ....ja mogę zaśpiewać :evil_lol:tylko weście zatyczki :p Quote
PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:striptize zrobi PIKA :p a niby czemu akurat Ja? :roll: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:striptize zrobi PIKA :pTZ też nie zrobi bo siem styda ....ja mogę zaśpiewać :evil_lol:tylko weście zatyczki :p Dobra - niech bedzie PIka ale TZ też musi :evil_lol: A wstydac przestanie jak dobrze mu nalejemy ;) Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):ooo no bo jak zrobi to pewnie jeszcze i Hania się skusi na wizytkę :razz: :p Hanie tez zapraszamy tylko bez białych bluzek cobysmy kompleksow nie miały ;) Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):Hanie tez zapraszamy tylko bez białych bluzek cobysmy kompleksow nie miały ;) to Hania striptiz na wejściu :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']to Hania striptiz na wejściu :evil_lol: O!! To jest mysl !! Każdy elegancik striptiz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz to wszyscy przyjadą w dresach :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Pysia'] Teraz to wszyscy przyjadą w dresach :evil_lol: w dreseach zapraszamy jutrooooo :eviltong: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):w dreseach zapraszamy jutrooooo :eviltong: Gdzie znowu ?:crazyeye: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 haha kobitki :lol: jestescie niesamowite:evil_lol: jak by wasi tz-ci to przeczytali to by wam dostep do netu ograniczyli:evil_lol: wariatki:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):Gdzie znowu ?:crazyeye: na striptiz :eviltong: ja sie juz pogubiłam bo widze ze tu PIKA tz-cik ali i nawet hania na striptiz sie załapli jako sami striptizujący :eviltong: ja zamkne oczy jak cos :cool3: Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 evaxon napisał(a):haha kobitki :lol: jestescie niesamowite:evil_lol: jak by wasi tz-ci to przeczytali to by wam dostep do netu ograniczyli:evil_lol: wariatki:evil_lol: No :p To ryzyko jest takie podniecające :cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 evaxon napisał(a):haha kobitki :lol: jestescie niesamowite:evil_lol: jak by wasi tz-ci to przeczytali to by wam dostep do netu ograniczyli:evil_lol: wariatki:evil_lol: A co? Zazdrośc Cie meczy? :crazyeye: Jak co to przyjeżdzaj ;) Bedzie jeszcze jeden striptiz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A moj TZ nie wchodzi na DGM ;) Na szczeście.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chociaż ja wiem? On ma spore poczucie humoru ;) Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Kurcze...Tak sobie pomyslała skad by tu rurke wykombinowac do tego striptizu :roll: No bo muzyka i śpiewy bedą, grilowanie, 5-ty , striptiz a rurki niet ! Tak nie moze byc :cool1: Kto ma ładną odpowiednią rurke w domu? Wkopiemy w ziemie i przyda sie jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dla TZta Ali np :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']na striptiz :eviltong: ja sie juz pogubiłam bo widze ze tu PIKA tz-cik ali i nawet hania na striptiz sie załapli jako sami striptizujący :eviltong: ja zamkne oczy jak cos :cool3: No już dobra, dobra Madzia. Nie zrobię tego striptizu . Poświęcę się ... :lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):co??? :hmmmm: Łomatko :evil_lol: Dodaj shift i zrobią Ci sie %-ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No już dobra, dobra Madzia. Nie zrobię tego striptizu . Poświęcę się ... :lol: I włozysz dres? Ja musze chyba leciec jak najszybciej do sklepu zakupic taki ubior coby potem striptizu nie robic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='Pysia']Kurcze...Tak sobie pomyslała skad by tu rurke wykombinowac do tego striptizu :roll: No bo muzyka i śpiewy bedą, grilowanie, 5-ty , striptiz a rurki niet ! Tak nie moze byc :cool1: Kto ma ładną odpowiednią rurke w domu? Wkopiemy w ziemie i przyda sie jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dla TZta Ali np :evil_lol: A tak nawiasem - Pysia, czy TY COŚ PIŁAŚ DZISIAJ ????? :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A tak nawiasem - Pysia, czy TY COŚ PIŁAŚ DZISIAJ ????? :evil_lol: Nie ;) Wyobraźnie tylko spusciłam ze smyczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):Łomatko :evil_lol: Dodaj shift i zrobią Ci sie %-ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to nie było takie oczywiste bo próbowałam nawet pięty dopasować :p :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):to nie było takie oczywiste bo próbowałam nawet pięty dopasować :p :evil_lol: Ide spac bo właśnie dostałam takiego ataku śmiechu ze obudziłam całe towarzystwo domowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Łzy mi lecą....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts