Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ale charakter suki pozostał :)
Ala zrobi striptize :multi: :multi: :multi:
Alu - czy Twoj TZ też zrobi? :evil_lol::cool1:striptize zrobi PIKA :pTZ też nie zrobi bo siem styda ....ja mogę zaśpiewać :evil_lol:tylko weście zatyczki :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:striptize zrobi PIKA :pTZ też nie zrobi bo siem styda ....ja mogę zaśpiewać :evil_lol:tylko weście zatyczki :p
Dobra - niech bedzie PIka ale TZ też musi :evil_lol: A wstydac przestanie jak dobrze mu nalejemy ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ooo no bo jak zrobi to pewnie jeszcze i Hania się skusi na wizytkę :razz: :p

Hanie tez zapraszamy tylko bez białych bluzek cobysmy kompleksow nie miały ;)

Posted

[quote name='malawaszka']to Hania striptiz na wejściu :evil_lol:
O!! To jest mysl !! Każdy elegancik striptiz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Teraz to wszyscy przyjadą w dresach :evil_lol:

Posted

haha kobitki :lol: jestescie niesamowite:evil_lol: jak by wasi tz-ci to przeczytali to by wam dostep do netu ograniczyli:evil_lol: wariatki:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
haha kobitki :lol: jestescie niesamowite:evil_lol: jak by wasi tz-ci to przeczytali to by wam dostep do netu ograniczyli:evil_lol: wariatki:evil_lol:

No :p To ryzyko jest takie podniecające :cool3: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):

A co? Zazdrośc Cie meczy? :crazyeye: Jak co to przyjeżdzaj ;) Bedzie jeszcze jeden striptiz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A moj TZ nie wchodzi na DGM ;) Na szczeście.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chociaż ja wiem? On ma spore poczucie humoru ;)

Posted

Kurcze...Tak sobie pomyslała skad by tu rurke wykombinowac do tego striptizu :roll: No bo muzyka i śpiewy bedą, grilowanie, 5-ty , striptiz a rurki niet ! Tak nie moze byc :cool1: Kto ma ładną odpowiednią rurke w domu? Wkopiemy w ziemie i przyda sie jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dla TZta Ali np :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']na striptiz :eviltong: ja sie juz pogubiłam bo widze ze tu PIKA tz-cik ali i nawet hania na striptiz sie załapli jako sami striptizujący :eviltong: ja zamkne oczy jak cos :cool3:

No już dobra, dobra Madzia. Nie zrobię tego striptizu . Poświęcę się ... :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No już dobra, dobra Madzia. Nie zrobię tego striptizu . Poświęcę się ... :lol:
I włozysz dres?
Ja musze chyba leciec jak najszybciej do sklepu zakupic taki ubior coby potem striptizu nie robic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Kurcze...Tak sobie pomyslała skad by tu rurke wykombinowac do tego striptizu :roll: No bo muzyka i śpiewy bedą, grilowanie, 5-ty , striptiz a rurki niet ! Tak nie moze byc :cool1: Kto ma ładną odpowiednią rurke w domu? Wkopiemy w ziemie i przyda sie jak nic :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dla TZta Ali np :evil_lol:

A tak nawiasem - Pysia, czy TY COŚ PIŁAŚ DZISIAJ ????? :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']A tak nawiasem - Pysia, czy TY COŚ PIŁAŚ DZISIAJ ????? :evil_lol:
Nie ;) Wyobraźnie tylko spusciłam ze smyczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Łomatko :evil_lol: Dodaj shift i zrobią Ci sie %-ty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

to nie było takie oczywiste bo próbowałam nawet pięty dopasować :p :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
to nie było takie oczywiste bo próbowałam nawet pięty dopasować :p :evil_lol:

Ide spac bo właśnie dostałam takiego ataku śmiechu ze obudziłam całe towarzystwo domowe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Łzy mi lecą....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: