Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz ubaw z tymi facetami ;)

hahah a jakby Oni się dowiedzieli jak my mamy z nimi ubaw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Pysia już by nie miała tak wesoło :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz ubaw z tymi facetami ;)

A duży niech sie cieszy ze mu któraś nosa nie użarła :evil_lol:

Spoko :) Nos był bezpieczny ;) A ubaw mam po pachy bo jak nie jeden to drugi cos wymyśli :evil_lol: To dwa gagatki :evil_lol: Ja to chyba musze drugiego kota jeszcze dokupic bo mam : 2x facet; 2x niuf a kot tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah a jakby Oni się dowiedzieli jak my mamy z nimi ubaw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Pysia już by nie miała tak wesoło :evil_lol:

Karol właśnie patrzy :evil_lol: I cieszy sie ze znajome laski tej strony nie znają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mam na niego haka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Karol właśnie patrzy :evil_lol: I cieszy sie ze znajome laski tej strony nie znają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mam na niego haka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ale na Ciebie Karol tez ma haka, może naskarżyć tacie :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Karol właśnie patrzy :evil_lol: I cieszy sie ze znajome laski tej strony nie znają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mam na niego haka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj naiwny , naiwny ......;)

Posted

[quote name='Pysia'] Ja to chyba musze drugiego kota jeszcze dokupic bo mam : 2x facet; 2x niuf a kot tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I Ty jedna :shake: córke se zrób :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Spoko :) Nos był bezpieczny ;) A ubaw mam po pachy bo jak nie jeden to drugi cos wymyśli :evil_lol: To dwa gagatki :evil_lol: Ja to chyba musze drugiego kota jeszcze dokupic bo mam : 2x facet; 2x niuf a kot tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No pewnie Pysiu kot następny obowiązkowy :) :) :multi: :multi:

Posted

PIKA napisał(a):
I Ty jedna :shake: córke se zrób :evil_lol:

Sama se zrob :eviltong: Bo mi ona po licho? Żeby TZ zamiast za mna to za druga babą szalał i jej słuchał ? NIGDY!!

Posted

[quote name='Pysia']Sama se zrob :eviltong: Bo mi ona po licho? Żeby TZ zamiast za mna to za druga babą szalał i jej słuchał ? NIGDY!!:evil_lol:masz rację Pysia , po co córka w domu ...lepiej kotka dokup :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:masz rację Pysia , po co córka w domu ...lepiej kotka dokup :p
Jak kupie dom to i drugiego kotka dokupie :) Koteczke ;) Syberyjska :) I znowu pojeżdze po wystawach....Chociaż wolałabym Ragdolla ...Ale u nas nie ma hodowli no i one okropasnie drogie :placz: eEch..... Marzenie ...Bo tak sobie mysle ze taki kotek nie szalałby jakbym go czesała :cool1: A TOmmy normalnie zostanie ogolony na łyso :angryy: Kiedys oglądałam program o kotach. Mowili tam ze jak kotek mały nie daje sie czesac to sie go tego nie nauczy:mad: Mozecie sobie mowic co chcecie ale to najszczersza prawda:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to możesz na Tommym wypróbowywać degażowki :razz:
Degazowki wyprobowane na Zmoroszelmach :) Ucze sie nimi posługiwac ;) Narazie portki Zmorki wyglądaja nawet nawet ;)

Posted

[quote name='Pysia']Degazowki wyprobowane na Zmoroszelmach :) Ucze sie nimi posługiwac ;) Narazie portki Zmorki wyglądaja nawet nawet ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a widzisz chciałaś na mnie :razz:

Posted

Pewnie mi zaraz wlezie pod stoł:angryy:

A nie mowiłam! Już sie przymierza :mad:

Udam ze coś widze

Bez

Lewkonia

i??

"i" od gory ;)

Skalniaki:)

Tulipan

Jeszcze raz ten sam :)

Czarny troche zjaśniał :)

Od gory :)

Zielony :)

A to bedą georginie :)

Srebrny deszcz przy oczku :)

Ślicznie kwitnie :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a widzisz chciałaś na mnie :razz:
Na TZ cie też chciałam ale uciekł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kwitnący TZ :evil_lol:

Normalnie pozim 3 latka :evil_lol:

Posted

Pysia jak toTwój TZ zobaczy, to na tobie te degażowki wypróbuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Fotki kwiatów śliczne , moja mamcia bardzo lubi lewkonie:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Pysia jak toTwój TZ zobaczy, to na tobie te degażowki wypróbuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahaha noo dokładnie :lol: :lol: :lol:

a mnie się straaasznie podobają te małe biale kwiatuszki :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha noo dokładnie :lol: :lol: :lol:

a mnie się straaasznie podobają te małe biale kwiatuszki :loveu:
To srebrny deszcz :) Tak sie u nas na to mowi :) Pieknie kwitnie wiosną a w pozostałe pory roku jest też sliczny :)
To kiedys beda pyszne borowki kanadyjskie :multi:

Lwia paszcza

Rozkwitajacy gożdzik brodaty :)

Żolty tulipan

I rozleniwiona Zmorka :loveu:

A to sprzet moich facetow ;)

Zmoreczka trawą zarastajaca ( tak sie spieszą z koszeniem :evil_lol: )

Wyciagamy sie

Jeszcze bardziej :)

Posted

[quote name='AlKil']

Oj widać, że ona tu okiem łypie, czy dobrze pozuje do zdjęcia...:lol:
A ja już myślałam że wszyscy mnie opuscili :cool1: Ale nie :multi: :multi: :multi: Ewcia ogląda :loveu:
To zwyciezca :)

Zaszokowany łatwą wygraną ;)

Z trofeum w pycholku :)

A Szelma udaje w oddali obojetnośc ;)

Posted

[quote name='malawaszka']eee tam - patrzy co Karol wyczynia :lol:
Myślisz że on bardziej interesujacy? ;) Pewnie tak bo szlaja sie z nia teraz licho wie gdzie....
Ble zabawka

Trzeba sie otrzepac

Chwila ze sznurem

Ale dzisiaj to nie ten dzień...

Ale potańczyc mozna zawsze ;)