Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 beria napisał(a):Ale ona zarośnięta już :crazyeye: Alez ona nadal łysa :cool1: Jak na nią oczywiscie....:lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz ubaw z tymi facetami ;) hahah a jakby Oni się dowiedzieli jak my mamy z nimi ubaw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Pysia już by nie miała tak wesoło :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale masz ubaw z tymi facetami ;) A duży niech sie cieszy ze mu któraś nosa nie użarła :evil_lol: Spoko :) Nos był bezpieczny ;) A ubaw mam po pachy bo jak nie jeden to drugi cos wymyśli :evil_lol: To dwa gagatki :evil_lol: Ja to chyba musze drugiego kota jeszcze dokupic bo mam : 2x facet; 2x niuf a kot tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 malawaszka napisał(a):hahah a jakby Oni się dowiedzieli jak my mamy z nimi ubaw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to Pysia już by nie miała tak wesoło :evil_lol: Karol właśnie patrzy :evil_lol: I cieszy sie ze znajome laski tej strony nie znają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mam na niego haka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pysia napisał(a):Karol właśnie patrzy :evil_lol: I cieszy sie ze znajome laski tej strony nie znają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mam na niego haka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale na Ciebie Karol tez ma haka, może naskarżyć tacie :eviltong: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Pysia']Karol właśnie patrzy :evil_lol: I cieszy sie ze znajome laski tej strony nie znają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale mam na niego haka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj naiwny , naiwny ......;) Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='Pysia'] Ja to chyba musze drugiego kota jeszcze dokupic bo mam : 2x facet; 2x niuf a kot tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I Ty jedna :shake: córke se zrób :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Pysia napisał(a):Spoko :) Nos był bezpieczny ;) A ubaw mam po pachy bo jak nie jeden to drugi cos wymyśli :evil_lol: To dwa gagatki :evil_lol: Ja to chyba musze drugiego kota jeszcze dokupic bo mam : 2x facet; 2x niuf a kot tylko jeden :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No pewnie Pysiu kot następny obowiązkowy :) :) :multi: :multi: Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 PIKA napisał(a):I Ty jedna :shake: córke se zrób :evil_lol: Sama se zrob :eviltong: Bo mi ona po licho? Żeby TZ zamiast za mna to za druga babą szalał i jej słuchał ? NIGDY!! Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Pysia']Sama se zrob :eviltong: Bo mi ona po licho? Żeby TZ zamiast za mna to za druga babą szalał i jej słuchał ? NIGDY!!:evil_lol:masz rację Pysia , po co córka w domu ...lepiej kotka dokup :p Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:masz rację Pysia , po co córka w domu ...lepiej kotka dokup :p Jak kupie dom to i drugiego kotka dokupie :) Koteczke ;) Syberyjska :) I znowu pojeżdze po wystawach....Chociaż wolałabym Ragdolla ...Ale u nas nie ma hodowli no i one okropasnie drogie :placz: eEch..... Marzenie ...Bo tak sobie mysle ze taki kotek nie szalałby jakbym go czesała :cool1: A TOmmy normalnie zostanie ogolony na łyso :angryy: Kiedys oglądałam program o kotach. Mowili tam ze jak kotek mały nie daje sie czesac to sie go tego nie nauczy:mad: Mozecie sobie mowic co chcecie ale to najszczersza prawda:cool1: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to możesz na Tommym wypróbowywać degażowki :razz: Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to możesz na Tommym wypróbowywać degażowki :razz: Degazowki wyprobowane na Zmoroszelmach :) Ucze sie nimi posługiwac ;) Narazie portki Zmorki wyglądaja nawet nawet ;) Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Pysia']Degazowki wyprobowane na Zmoroszelmach :) Ucze sie nimi posługiwac ;) Narazie portki Zmorki wyglądaja nawet nawet ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a widzisz chciałaś na mnie :razz: Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Pewnie mi zaraz wlezie pod stoł:angryy: A nie mowiłam! Już sie przymierza :mad: Udam ze coś widze Bez Lewkonia i?? "i" od gory ;) Skalniaki:) Tulipan Jeszcze raz ten sam :) Czarny troche zjaśniał :) Od gory :) Zielony :) A to bedą georginie :) Srebrny deszcz przy oczku :) Ślicznie kwitnie :) Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a widzisz chciałaś na mnie :razz: Na TZ cie też chciałam ale uciekł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kwitnący TZ :evil_lol: Normalnie pozim 3 latka :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Pysia jak toTwój TZ zobaczy, to na tobie te degażowki wypróbuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotki kwiatów śliczne , moja mamcia bardzo lubi lewkonie:loveu: Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysia jak toTwój TZ zobaczy, to na tobie te degażowki wypróbuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha noo dokładnie :lol: :lol: :lol: a mnie się straaasznie podobają te małe biale kwiatuszki :loveu: Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']hahahaha noo dokładnie :lol: :lol: :lol: a mnie się straaasznie podobają te małe biale kwiatuszki :loveu: To srebrny deszcz :) Tak sie u nas na to mowi :) Pieknie kwitnie wiosną a w pozostałe pory roku jest też sliczny :) To kiedys beda pyszne borowki kanadyjskie :multi: Lwia paszcza Rozkwitajacy gożdzik brodaty :) Żolty tulipan I rozleniwiona Zmorka :loveu: A to sprzet moich facetow ;) Zmoreczka trawą zarastajaca ( tak sie spieszą z koszeniem :evil_lol: ) Wyciagamy sie Jeszcze bardziej :) Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Koniec lenistwa :) Czas na zabawe :) Jak myślicie? Kogo bedzie zabawka? Ktora sprytniejsza? Lub bardziej ustepliwa? Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Oj widać, że ona tu okiem łypie, czy dobrze pozuje do zdjęcia...:lol: Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='AlKil'] Oj widać, że ona tu okiem łypie, czy dobrze pozuje do zdjęcia...:lol: A ja już myślałam że wszyscy mnie opuscili :cool1: Ale nie :multi: :multi: :multi: Ewcia ogląda :loveu: To zwyciezca :) Zaszokowany łatwą wygraną ;) Z trofeum w pycholku :) A Szelma udaje w oddali obojetnośc ;) Quote
malawaszka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='Pysia'] A Szelma udaje w oddali obojetnośc ;) eee tam - patrzy co Karol wyczynia :lol: Quote
Pysia Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='malawaszka']eee tam - patrzy co Karol wyczynia :lol: Myślisz że on bardziej interesujacy? ;) Pewnie tak bo szlaja sie z nia teraz licho wie gdzie.... Ble zabawka Trzeba sie otrzepac Chwila ze sznurem Ale dzisiaj to nie ten dzień... Ale potańczyc mozna zawsze ;) Quote
AlKil Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 jak nie można rozwiązać problemu, to trzeba to zignorować...- życiowe motto Albiego Quote
Recommended Posts