e.v.a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia'] A tak z boku wygląda słiczny :loveu: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']jaki sliczny :multi: Nie podlizuj sie :mad: Mam przez te Twoje kwiaty kompleksy :angryy: A to kolorowy strzepiasty :) Na tle nieba Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia']Nie podlizuj sie :mad: Mam przez te Twoje kwiaty kompleksy :angryy: ale to ie moje :shake: To mamcine :evil_lol: ale takiego mamcia nie ma :shake: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 jejjj ale fajny Pan ślimak Was odwiedził :multi: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']ale to ie moje :shake: To mamcine :evil_lol: ale takiego mamcia nie ma :shake: No to jestem gora bo to MOJE :eviltong: Sama sadziłam itd :eviltong: Malawaszka - to Ty ...zminiaturyzowana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Szelmusia uchachana :) A tu Zmorka podglądaczka Babskie podrywy Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia']Malawaszka - to Ty ...zminiaturyzowana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po czym wnosisz??? :cool1: bo chyba nie po rogach :angryy: Quote
Medorowa Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: przecudowne psy i z tego co wiem to kochaja wodę Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='malawaszka']po czym wnosisz??? :cool1: bo chyba nie po rogach :angryy: Po ślicznym domku :eviltong: Gruszka Dziki krzaczek Mlecz z dodatkiem ;) Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia i medor']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: przecudowne psy i z tego co wiem to kochaja wodę Jak nie wiem co :) Poszalec tez lubią ;) Poganiac A jakie idiotyczne miny robią :) Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Pysia napisał(a):Po ślicznym domku :eviltong: NO!!! masz szczęście :mad: :lol: wybrnęłaś i to całkiem ładnie :loveu: Quote
Medorowa Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Kiedyś oglądałam program o nowofunlandach, jak ratują ludzi (w wodzie), no i się imi zachwwyycccciiłaam:lol: :lol: :lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 malawaszka napisał(a):po czym wnosisz??? :cool1: bo chyba nie po rogach :angryy: :crazyeye: a Ty masz az tak wyłupiaste oczy? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: a Ty masz az tak wyłupiaste oczy? :crazyeye: ciut mniej :eviltong: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia i medor']Kiedyś oglądałam program o nowofunlandach, jak ratują ludzi (w wodzie), no i się imi zachwwyycccciiłaam:lol: :lol: :lol: :evil_lol: Nowofundlandy nie tylko ratują :evil_lol: Jak sa smarkate i jeszcze nie wiedza ze sie NA CZŁOWIEKA NIE PŁYNIE to nawet potrafia utopic :evil_lol: Dowiaduja sie o tym że opływa sie człowieka dopiero jak juz jest za poźno :evil_lol: Żartuje ;) PIKA - ona wcale nie ma oczow :evil_lol: Lunka jej wydłubała w nocy :evil_lol: Biegusiem I znowu bo wszedzie jest ciekawie ;) Gdzie ta Zmora to sie pobawimy ;) Quote
Medorowa Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Pysia napisał(a):Nowofundlandy nie tylko ratują :evil_lol: Jak sa smarkate i jeszcze nie wiedza ze sie NA CZŁOWIEKA NIE PŁYNIE to nawet potrafia utopic :evil_lol: Dowiaduja sie o tym że opływa sie człowieka dopiero jak juz jest za poźno :evil_lol: Żartuje ;) ale się uśmiałam:p , Ty mi tu takich rzeczy nie wmawiaj, bo jeszcze potem komuś powtórzę, a potem ten ktoś jeszcze zobaczy nowofunlanda jak będzie w wodzie i dopiero będą cyrki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdjęcia świetne, no BO I pieski świetne:cool3: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='madzia i medor']ale się uśmiałam:p , Ty mi tu takich rzeczy nie wmawiaj, bo jeszcze potem komuś powtórzę, a potem ten ktoś jeszcze zobaczy nowofunlanda jak będzie w wodzie i dopiero będą cyrki:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zdjęcia świetne, no BO I pieski świetne:cool3: :loveu: :loveu: Jak bedzie smarkaty to radze zmykac bo zaratują na śmierc :evil_lol: Obrazona Szelma Wspolny łyk Ulało sie dziecku ;) Trzeba poprawic Quote
Medorowa Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia'] Ulało sie dziecku ;) Alez to jest boskie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Pysia'] A to czarny tulipan :) Tez zjaśniał :) Teraz mi sie bardziej podoba :) A tak z boku wygląda Wygląda jak z aksamitu, piękny :loveu: [quote name='Pysia']Nowofundlandy nie tylko ratują :evil_lol: Jak sa smarkate i jeszcze nie wiedza ze sie NA CZŁOWIEKA NIE PŁYNIE to nawet potrafia utopic :evil_lol: Dowiaduja sie o tym że opływa sie człowieka dopiero jak juz jest za poźno :evil_lol: A to topiciele :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='beria']Wygląda jak z aksamitu, piękny :loveu: Jeszcze mu czarne cienie zostały :) [quote name='beria'] A to topiciele :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak Zmoreczka była smarkata toby mnie utopiła przy pierwszej wspolnej kąpieli :) Jakaż byłam cieżko zdziwiona gdy w nastepne lato sama z siebie zrobiła popis opłyniecia człowieka a nie napływania na niego :) Ale byłam z niej dumna :loveu: :loveu: :loveu: Zmorka ochlaptus Szelma już ma dosc ;) Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Pysia powaznie smarkate takie niebezpieczne w wodzie? I same jak wydorośleja wiedza co i jak mają robić, tak bez szkolenia ? Zeby nie bylo wiem, ze mają "wlasciwiości" ;) ale tym zachowaniem gowniarzy mnie troszke zaskoczylas bo zem myślal, ze one tak "od urodzenia" same z siebie wiedza co robić, albo ewentualnym szkoleniem je się naprowadza ;) teraz to powazne pytam :razz: Obrazona Szelma a czemu obrażona? :lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']a czemu obrażona? :lol: BO TAK!!!! (nie czytałaś?? Pysia pisała, że dostała cieczkę :evil_lol: ) Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Dawno nie było Tomisia ;) Tylko zabraniam patrzec na biurko!! O jaki piękny!:multi: Co to za rasa? Quote
Maga100 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Pysia']Jak bedzie smarkaty to radze zmykac bo zaratują na śmierc :evil_lol: to tak jak Leon :evil_lol: Quote
Recommended Posts