PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia'] Obrazopno mnie :placz: Biedaku co Ci zrobiono? :glaszcze: :evil_lol: A Tomy taki do schrupania :loveu: (przez moja Sabę:evil_lol: ) Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='PIKA']Biedaku co Ci zrobiono? :glaszcze: :evil_lol: A Tomy taki do schrupania :loveu: (przez moja Sabę:evil_lol: ) Obrazono albo cuś w tym stylu ;) Nie zapominaj ze Tommy ma dwie maupoludowate Zmoroszelmy jako straznikow teksasu ;) Sa lepsze od Chucka Norrisa :evil_lol: Zmorka w zieleni Quote
r_2005 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Dawno nie było Tomisia ;) Tylko zabraniam patrzec na biurko!! Nareszcie! Zdecydowanie za mało jest zdjęć Tommusia:mad: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 AlKil napisał(a):A cóz to??? Zmorka Szelmę zgubiła??? Zmorka szła do weta na zastrzyk :roll: Szelma na szczeście zdrowa jak rydz :multi: :multi: :multi: A i Zmorka niedługo bedzie ale musi brac antybiotyk na to zapalenie pecherza :cool1: W poniedziałek powtorka badania moczu i zobaczymy czy juz mozna odstawic zastrzyki ... Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='r_2005']Nareszcie! Zdecydowanie za mało jest zdjęć Tommusia:mad: Nie wiem co na to Zmoroszelmy...:shake: Obawiam sie ze nie bedą zadowolone jak to przeczytają:evil_lol: No ale wstawiamy jeszcze kilka szybkich Tommy i Karol Jego ukochany pancio Wyznanie miłości Och jak dobrze W prawo prosze Cos czarnego przylazło... Quote
beth_i_boogi Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Moja Zmoreczka kochana Piękniusia, uwielbiam jęzorki (żaden fetysz oczywiście:cool3:) Piękne foteczki:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Dawno nie było Tomisia ;) Tylko zabraniam patrzec na biurko!! ;)superanckie No i lipa , nie ma spaceru z SSmanami:razz: Quote
beth_i_boogi Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Jego ukochany pancio Wyznanie miłości Chyba byłabym zazdrosna:D Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='beth_i_boogi']Jego ukochany pancio Wyznanie miłości Chyba byłabym zazdrosna:D Zazdrosna to niech bedzie jego laska :evil_lol: Witaj w naszej galerii :multi: Zmoroszelmy, zdziwaczały kot i zakrecona Pysia Cie witają:multi: Wszystkich innych też ;) Alu ...Lipa i to jaka :evil_lol: Waszka poszła zadbac o to aby z nałogu nie wychodzic a ja o suchym pysku musiałam po trawie latac ;) Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Zmoreczka i tulipany :) A tak naprawde to ona była tutaj obrazona bo nie pozwoliłam jej ich podeptac:mad: A pokusa była taaaaaaaka silna :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Zmoreczka i tulipany :smile: slicznie sie komponuje z tymi tulipankami :loveu: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='PIKA']slicznie sie komponuje z tymi tulipankami :loveu: W nosie mam tulipany :angryy: Ide w diabli Albo nie? Niech sie baba cieszy ;) Ona mi foty robi a ja taka nieuczesana :mad: Quote
Pysia Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Zostaje wydalona z kompa :angryy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................... Quote
beria Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia'] Albo nie? Niech sie baba cieszy ;) Ona mi foty robi a ja taka nieuczesana :mad: Ale tulipanów :crazyeye: Całe stado :evil_lol: Zmoreczka wygląda na całkiem zdrową i cieszy się całym pyszczydłem :loveu: Quote
e.v.a Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Zmoreczka i tulipany :) jakie śliczne tulipanki :loveu: czerwone moje ulubione :loveu: no a psina na tle tulipankow miodzio :D Quote
Medorowa Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia'] ale cudowne zdjęcie z cudownym psiaczkiem:cool3: :cool3: nowofunland to śliczna rasa:loveu: :loveu: Quote
aaliw Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia'] :loveu: nic tylko zaglaskac :loveu: Pysia, a moze to zdjecie na konkurs majowy? ;) Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']Zostaje wydalona z kompa :angryy: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................... KAROL :mad::mad::mad:proszę zostawić Mamusię :mad::mad::mad: Pysia nie odchodź wtedy kiedy ja przychodzę :cool1: CUDOWNE:loveu: Quote
panienkabubu Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='Pysia']W nosie mam tulipany :angryy: Ide w diabli Albo nie? Niech sie baba cieszy ;) Ona mi foty robi a ja taka nieuczesana :mad: booooooska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pysiu, jak reagują ludzie jak widzą Zmoroszelme na chodniku bez smyczki? :) Quote
malawaszka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 :crazyeye: jaaa nie wiedziałam, że pod palstykiem aż tyle tych tulipanów jest :loveu: mam nadzieję, że w tygodni pójdziemy tam na małą sesyjkę ssmannowo zmorkową :lol: śliczne fotki bubu - chyba nikt widząc taką mordeczkę nie śmiełby się burzyć że bez smyczy - prędziej o moją Lunę biegającą luzem :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 panienkabubu napisał(a):booooooska :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pysiu, jak reagują ludzie jak widzą Zmoroszelme na chodniku bez smyczki? :) Uśmiechają sie :) Serio :) No i patrzą z wielkim podziwem jak dochodzimy do ulicy , ja mowie " noga" a potem "stoj ulica!" a ona pieknie stoi i czeka :loveu: Ja czujna patrze jednym okiem na ulice a drugim na nią jakby jej cos do głowy strzeliło ;) Fakt ze to sie nie zdarza ale w końcu to pies.. ;) Czesto też słyszymy teksty że Zmorka cudna, śliczna i ludzie pytająsie czy można pogłaskac :) Wtedy ja mowie " Nawet trzeba " :lol: W sumie to codziennie trafia sie ktoś zachwycający sie nią :) Zmorka ma jakiś taki szczegolny wyraz pyska i spojrzenie bo na SZelme ludzie reagują jednak inaczej. Sporo ludzi jej sie boi:razz: A jej doopka sie urywa jak ogon wchodzi w obroty z radości na człowieka :) Ze Zmorką spacer to relaks. Jedynie trzeba pilnowac zeby coś nie zjadła ;) A tak to spoko. Małe psy niezauważa a jak jest duży to mowie" Nie wolno" i jest ok :) Czasami tylko włazi ludziom pod nogi ale reakcje są fajne wtedy :) Nawet stare babcie są tym faktem zachwycone ;) Policja tez spoko :) Sporo policjantow zna sie na psach ( u nas przynajmniej) i przewaznie ją głaskaja :) Tylko latem jak gorąco to lece ją łapac bo mi mogą wlepic mandat za....ofaflanie munduru :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Chodząca radośc Napotkany piesek. Kobieta go przygarneła bo ktoś go wyrzucił:angryy: A to osiedlowy zywioł ;) Zrobienie mu fotki graniczy z cudem :) Quote
Recommended Posts