e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 to ja juz jakas rurke zalatwie:lol: tylko obwod podajcie zeby za gruba nie byla bo bedzie sie ja nie wygodnie trzymac:lol: Quote
Paula Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):to nie było takie oczywiste bo próbowałam nawet pięty dopasować :p :evil_lol: Buhahahaha, zaplułam ekran :oops: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='evaxon']to ja juz jakas rurke zalatwie:lol: tylko obwod podajcie zeby za gruba nie byla bo bedzie sie ja nie wygodnie trzymac:lol: No to trzeba na meskiej dłoni sprawdzic :lol: I pamietaj żeby śliska była bo jeszcze facet pończochy potarga :evil_lol: [quote name='paula_z'] Cytat: Napisał(a) malawaszka to nie było takie oczywiste bo próbowałam nawet pięty dopasować :p :evil_lol: Buhahahaha, zaplułam ekran :oops: Wcale sie nie dziwie ;) Rożne przypadki sie juz zdarzały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Pysia napisał(a):No to trzeba na meskiej dłoni sprawdzic :lol: I pamietaj żeby śliska była bo jeszcze facet pończochy potarga :evil_lol: :razz: SIE WAZELINKĄ POSMARUJE :razz: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 malawaszka napisał(a)::razz: SIE WAZELINKĄ POSMARUJE :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Zapomniałam że to galeria ;) Podrywy Zmorka pokazuje kto tu rządzi ;) Moje laleczki :loveu: Nie ma jak wspolny odpoczynek Troche ciasno ale... Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 pysiu zdecydowania potrzebujesz wiekszego stołu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] pysiu zdecydowania potrzebujesz wiekszego stołu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale on jest wielki ;) Kiedys chciałam kupic taki zielony - pod stołki - ale mi przeszło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Pysia napisał(a):Ale on jest wielki ;) widać dziewczyny twierdzą inaczej hihihhihihi :cool3: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):widać dziewczyny twierdzą inaczej hihihhihihi :cool3: Ale to jest NASZ stoł a nie ich!!!! Quote
Medorowa Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Pysia napisał(a):Ale to jest NASZ stoł a nie ich!!!! Taak, taak, tak sobie, to dalej wmawiaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='malawaszka']:razz: SIE WAZELINKĄ POSMARUJE :razz: wazeline tez moge przyniesc:lol: (uzywam do ust hehe) Quote
PIKA Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 malawaszka napisał(a)::razz: SIE WAZELINKĄ POSMARUJE :razz: Waszka co Ty chcesz robic, ze Ci ta wazelinka bedzie potrzebna ? :crazyeye: I co na to AlaR? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 czytać PIKO droga CZYTAĆ!!!! wszystko jest napisane czarno na niebieskim :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 malawaszka napisał(a):czytać PIKO droga CZYTAĆ!!!! wszystko jest napisane czarno na niebieskim :evil_lol: co jest napisane to ja wiem, ale ja pytam o podtekst :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 bez podtekstów - ja nie z tych co to z cudzymi TZtami wazeliny używają :eviltong: Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='PIKA']Waszka co Ty chcesz robic, ze Ci ta wazelinka bedzie potrzebna ? :crazyeye: I co na to AlaR? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to co :razz:pojedzie w dresie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZ też się poświęci choć w dresach nie chodzi :cool3: ale zanim przebrnęlam przez ostatnie 3 strony to mnie brzuś rozbolał i mam zajady od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a rurkę mam w szafie tylko na niej wieszaki stacjonują z ciuchami :razz: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 wy jestescie naprawde wariatki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze, ze ja bede robic za zespol muzyczny i striptiz mnie ominie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='panienkabubu'] wy jestescie naprawde wariatki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobrze, ze ja bede robic za zespol muzyczny i striptiz mnie ominie :evil_lol: :evil_lol:no co ty miejsca w zespole już obstawione , vokal też :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no co ty miejsca w zespole już obstawione , vokal też :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja sie bawie w klawisze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no co ty miejsca w zespole już obstawione , vokal też :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Rozumiem że wilisz vokal niz zrobienie nam malutkiej przyjemnosci??:evil_lol: Mam nadzieje ze TZ dresow nie załozy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcze....O tek szafowej rurce nie pomyslałam :evil_lol: Ale chyba dla pana R. za niska :placz: Jednak nadal szukamy rurki ;) Alu - mysle ze najwyzszy czas wybrac sie do odpowiedniego sklepu z bielizną dla TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No :) Nagadałam w wielu galeriach i teraz moge isc spac z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku ;) Dobranoc :) Quote
Pysia Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Witajcie w ten pochmurny dzionek :) Jest mokro, szaro buro i ponuro ale jakoś sobie damy z tym rade ;) Piachu po porannym spacerku w domu tony. Chyba pozbieram i zaczne jakąś budowe :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Pysia']Witajcie w ten pochmurny dzionek :) Jest mokro, szaro buro i ponuro ale jakoś sobie damy z tym rade ;) Piachu po porannym spacerku w domu tony. Chyba pozbieram i zaczne jakąś budowe :evil_lol::razz:to może zacznij budowę na sasiedniej działce na wichurce :cool3: TZ kategorycznie odmówił striptease:razz:będzie musiał go zastapić Tz Pysiowy:cool1: Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 O Boże drogi, Pysia ! Co tu się u Ciebie wyprawiało :lol: Dres bardzo mi pasuje. Tylko trampki Malawaszka mi zabierze ... Quote
Recommended Posts