Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']to ja juz jakas rurke zalatwie:lol: tylko obwod podajcie zeby za gruba nie byla bo bedzie sie ja nie wygodnie trzymac:lol:
No to trzeba na meskiej dłoni sprawdzic :lol: I pamietaj żeby śliska była bo jeszcze facet pończochy potarga :evil_lol:
[quote name='paula_z']
Cytat:
Napisał(a) malawaszka
to nie było takie oczywiste bo próbowałam nawet pięty dopasować :p :evil_lol:

Buhahahaha, zaplułam ekran :oops:
Wcale sie nie dziwie ;) Rożne przypadki sie juz zdarzały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:razz: SIE WAZELINKĄ POSMARUJE :razz:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Zapomniałam że to galeria ;)
Podrywy

Zmorka pokazuje kto tu rządzi ;)

Moje laleczki :loveu:

Nie ma jak wspolny odpoczynek

Troche ciasno ale...

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

pysiu zdecydowania potrzebujesz wiekszego stołu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ale on jest wielki ;) Kiedys chciałam kupic taki zielony - pod stołki - ale mi przeszło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:razz: SIE WAZELINKĄ POSMARUJE :razz:

Waszka co Ty chcesz robic, ze Ci ta wazelinka bedzie potrzebna ? :crazyeye:

I co na to AlaR? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
czytać PIKO droga CZYTAĆ!!!! wszystko jest napisane czarno na niebieskim :evil_lol:

co jest napisane to ja wiem, ale ja pytam o podtekst :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Waszka co Ty chcesz robic, ze Ci ta wazelinka bedzie potrzebna ? :crazyeye:

I co na to AlaR? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak to co :razz:pojedzie w dresie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:TZ też się poświęci choć w dresach nie chodzi :cool3:
ale zanim przebrnęlam przez ostatnie 3 strony to mnie brzuś rozbolał i mam zajady od śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a rurkę mam w szafie tylko na niej wieszaki stacjonują z ciuchami :razz:

Posted

[quote name='panienkabubu']

wy jestescie naprawde wariatki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dobrze, ze ja bede robic za zespol muzyczny i striptiz mnie ominie :evil_lol: :evil_lol:no co ty miejsca w zespole już obstawione , vokal też :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no co ty miejsca w zespole już obstawione , vokal też :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Rozumiem że wilisz vokal niz zrobienie nam malutkiej przyjemnosci??:evil_lol: Mam nadzieje ze TZ dresow nie załozy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kurcze....O tek szafowej rurce nie pomyslałam :evil_lol: Ale chyba dla pana R. za niska :placz: Jednak nadal szukamy rurki ;)
Alu - mysle ze najwyzszy czas wybrac sie do odpowiedniego sklepu z bielizną dla TZta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witajcie w ten pochmurny dzionek :) Jest mokro, szaro buro i ponuro ale jakoś sobie damy z tym rade ;) Piachu po porannym spacerku w domu tony. Chyba pozbieram i zaczne jakąś budowe :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie w ten pochmurny dzionek :) Jest mokro, szaro buro i ponuro ale jakoś sobie damy z tym rade ;) Piachu po porannym spacerku w domu tony. Chyba pozbieram i zaczne jakąś budowe :evil_lol::razz:to może zacznij budowę na sasiedniej działce na wichurce :cool3:
TZ kategorycznie odmówił striptease:razz:będzie musiał go zastapić Tz Pysiowy:cool1: