Pysia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Patka']cudowności :loveu: Patka do nas wpadła :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Zmoroszelmy sie steskniły ;) Teraz jedziemy w plenery :) Mam nadzieje ze zapowiadany na jutro deszcze nie przyjdzie wcześniej jak wieczorem ;) Quote
PIKA Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 W nosie mam tulipany :angryy: a ja myslalam, ze "muchy" :diabloti: Cześc PYsia :razz: Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 A ja mam zagadke :errrr: Co to jest, czarne na czerwonym oraz na zielonym?:errrr: hhahahahaha LOL Ale tulipanów :crazyeye: Całe stado:evil_lol: Normalnie jak u Piki :evil_lol: Wyobrazcie sobie teraz ze jeden kwiatek to jedna zeberka w klatce hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi juz dzis odbija, to od slonca :evil_lol::stupid: Quote
nataliyka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Słodziuchne pieski,nie dziwię się,że ludzie się nimi zachwycają;) Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 no i czego mnie trącasz nochem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 anetta napisał(a):A ja mam zagadke :errrr: Co to jest, czarne na czerwonym oraz na zielonym?:errrr: hhahahahaha LOL murzyn na jawie jedzie po trawie :p znaaam to hyyhyhyhyhyh Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='Pysia']Dawno nie było Tomisia ;) Tylko zabraniam patrzec na biurko!! Och, Pysia ! Nasz ukochany kot !!! :loveu: :loveu: :loveu: A zdjęcia tulipanowe bardzo śliczne. No i czytam z zazdrością o Twoich idealnych zmorach... Ja tak to sobie mogę tylko pomarzyć... A tak wogóle to dzisiaj jakoś tak mam, że obrzydliwie WSZYSTKIM zazdraszczam... Malawaszce domu, Tobie grzecznych psów i nie tylko, Magdalenie życiowej mądrości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , paru innym osobom młodości i urody ( wyżej wymienione oczywiście znajdują się również w grupie tych od urody i młodości ) A taaaam ! Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Magdalenie życiowej mądrości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Nieeeeeeeeeee hahahahhahahahhaah A na serio jest taka zagadka? :roflt: Cos z tym murzynem rzeczywiscie mi sie kojarzy ale nie wiedzialam ze to to :roflt: Quote
Medorowa Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Super fotki, naprawdę piękny piesio:D:D A ten ,,osiedlowy żywioł", śliczny bokserek jak się nazywa:D:D Quote
Maga100 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='HankaRupczewska'], Magdalenie życiowej mądrości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :angryy: [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cześć Pysiu! Śliczne ZmorSzelmy :loveu: Cudowny! :multi: Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Pysiu, gdzie Cię wywiało wraz z tymi grzecznymi psami ??? :roll: Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu, gdzie Cię wywiało wraz z tymi grzecznymi psami ??? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na wichurkę , czyli w plenery ;) Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Witajcie moje kochane :multi: :multi: :multi: I po plenerach :placz: I jutro znowu do pracy:placz: Ale za kilka dni znowu bedzie weekend i znowu zabawimy sie :multi: :multi: :multi: :) Aleście mi nagadały ;) Chciałam każdej poodpowiadac ale moze zrobie to ogolnie ;) Haniu - Nie zazdraszczaj bo SZelma to...szelma ;) Ona tylko na smyczce i jak przechodzimy obok warczącej suki to sie modle do Boga.... To Zmorka jest doskonała ale ona była u nas od 7 miesiaca zycia wiec poddatna glina jeszcze ;)SZelma puszczana jest tylko z dala od miasta i domow i...psow ;) Dziekujemy wszystkim za słowa uznania dla dąbrowskich tulipanow :lol: I dla kota ktory chyba zmieni imie na Pyskaty bo drze nam morde jak najety teraz :angryy: madzia i medor - tak siedze i myśle jak on ma na imie ale...chyba mam niemca znowu :evil_lol: Kurcze nie pamietam co wyście tam jeszcze naskrobały:oops: Mowiłam ...mam niemca :cool3: Przygotowuje fotki do wstawienia :) W ten weekend Zmorka kryła Szelme bo...Zmorce cieczka sie konczy a Szelmie zaczeła :placz: Czy te baby musza sobie zawsze tego zazdraszczac i razem albo po sobie dostawac ??:placz: Pewnie nastepna cieczka bedzie razem dokładnie ;) Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Zaczne fotki od wczorajszego wieczornego gościa :) Pewnie chciał sie nagrac ;) Był bardzo ciekawy Obawiałam sie ze chce zostac naszym dzikim lokatorem ;) Interesowało go wszystko Co jemy Co pijemy ( :eviltong: ) Co palimy tez.. Dobrał sie nawet do rogala - musiałam przykryc miseczką Potem poszedł sprawdzic czy mamy nowe stołki Obadał ze zeszłoroczne.. No ale czy aby wygodne? Uznał ze fajnie sie po nich ślizga Nawet pocwiczył do zawodow ;) GPS mu cały czas działał :evil_lol: W koncu obrażony sobie poszedł bo nic smacznego nie mielismy :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 A to moje tulipanki: Ten jeszcze w zeszłym roku był zielony a teraz...zrozowiał ;) Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Chociaż troche zielonego jeszcze ma ;) A to czarny tulipan :) Tez zjaśniał :) Teraz mi sie bardziej podoba :) A tak z boku wygląda Quote
Pysia Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 PIKA napisał(a):Ale fajny gość :loveu: i jaki kolorowy :loveu: Ala nie przyjechała do mnie to chociaż ślimak nas odwiedził :eviltong: Quote
Recommended Posts