Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patka']cudowności :loveu:

Patka do nas wpadła :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Zmoroszelmy sie steskniły ;)
Teraz jedziemy w plenery :) Mam nadzieje ze zapowiadany na jutro deszcze nie przyjdzie wcześniej jak wieczorem ;)

Posted

A ja mam zagadke :errrr:
Co to jest, czarne na czerwonym oraz na zielonym?:errrr: hhahahahaha LOL

Ale tulipanów :crazyeye: Całe stado:evil_lol:

Normalnie jak u Piki :evil_lol: Wyobrazcie sobie teraz ze jeden kwiatek to jedna zeberka w klatce hahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mi juz dzis odbija, to od slonca :evil_lol::stupid:

Posted

[quote name='Pysia']Dawno nie było Tomisia ;)

Tylko zabraniam patrzec na biurko!!

Och, Pysia ! Nasz ukochany kot !!! :loveu: :loveu: :loveu:

A zdjęcia tulipanowe bardzo śliczne. No i czytam z zazdrością o Twoich idealnych zmorach... Ja tak to sobie mogę tylko pomarzyć...
A tak wogóle to dzisiaj jakoś tak mam, że obrzydliwie WSZYSTKIM zazdraszczam... Malawaszce domu, Tobie grzecznych psów i nie tylko, Magdalenie życiowej mądrości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: , paru innym osobom młodości i urody ( wyżej wymienione oczywiście znajdują się również w grupie tych od urody i młodości )
A taaaam !

Posted

Nieeeeeeeeeee hahahahhahahahhaah
A na serio jest taka zagadka? :roflt: Cos z tym murzynem rzeczywiscie mi sie kojarzy ale nie wiedzialam ze to to :roflt:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'], Magdalenie życiowej mądrości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:angryy:

[quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:angryy: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Pysiu, gdzie Cię wywiało wraz z tymi grzecznymi psami ??? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na wichurkę , czyli w plenery ;)

Posted

Witajcie moje kochane :multi: :multi: :multi:
I po plenerach :placz: I jutro znowu do pracy:placz: Ale za kilka dni znowu bedzie weekend i znowu zabawimy sie :multi: :multi: :multi: :)
Aleście mi nagadały ;) Chciałam każdej poodpowiadac ale moze zrobie to ogolnie ;)
Haniu - Nie zazdraszczaj bo SZelma to...szelma ;) Ona tylko na smyczce i jak przechodzimy obok warczącej suki to sie modle do Boga.... To Zmorka jest doskonała ale ona była u nas od 7 miesiaca zycia wiec poddatna glina jeszcze ;)SZelma puszczana jest tylko z dala od miasta i domow i...psow ;)
Dziekujemy wszystkim za słowa uznania dla dąbrowskich tulipanow :lol: I dla kota ktory chyba zmieni imie na Pyskaty bo drze nam morde jak najety teraz :angryy:
madzia i medor - tak siedze i myśle jak on ma na imie ale...chyba mam niemca znowu :evil_lol:
Kurcze nie pamietam co wyście tam jeszcze naskrobały:oops: Mowiłam ...mam niemca :cool3:
Przygotowuje fotki do wstawienia :) W ten weekend Zmorka kryła Szelme bo...Zmorce cieczka sie konczy a Szelmie zaczeła :placz: Czy te baby musza sobie zawsze tego zazdraszczac i razem albo po sobie dostawac ??:placz: Pewnie nastepna cieczka bedzie razem dokładnie ;)

Posted

Zaczne fotki od wczorajszego wieczornego gościa :)

Pewnie chciał sie nagrac ;)

Był bardzo ciekawy

Obawiałam sie ze chce zostac naszym dzikim lokatorem ;)

Interesowało go wszystko

Co jemy

Co pijemy ( :eviltong: )

Co palimy tez..

Dobrał sie nawet do rogala - musiałam przykryc miseczką

Potem poszedł sprawdzic czy mamy nowe stołki

Obadał ze zeszłoroczne..

No ale czy aby wygodne?

Uznał ze fajnie sie po nich ślizga

Nawet pocwiczył do zawodow ;)

GPS mu cały czas działał :evil_lol:

W koncu obrażony sobie poszedł bo nic smacznego nie mielismy :evil_lol: