PIKA Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 O Pysia wrocila i jej łyse :crazyeye: dziewczynki :multi: Pysia napisał(a): Dlatego jednak duzo bardziej trzeba uwazac na pieski o krotkiej siersci. Szybko dostaja udaru i szoku termicznego :-( Widzisz Piotruś - na cos sie jednak nasza dyskusja przydała ...Dowiedziałes sie bardzo waznej rzeczy. Tu nie chodzi nawet o krotka sierść, ale boksery mają krotka kufę i pzrez to problem z wentylacja w czasie upałów :shake: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale Twoje dziewczyny mają się fajnie bo są 2 a w koopie raźniej :razz:a ja nie mogę mieć 2 piesa :shake:dobrze że Ozzulec ma kumpli ale nie zawsze są jak idziemy na spacerek :cool1: To lepiej dla Ciebie :) Pies ma też pobawic się z człowiekiem czasami :) Zmorka - pozycje wystawowa pokaż :) Jadę na wystawe a Ty nie :eviltong: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :pja wiem ,że on ma się ze mną bawić ale czasem mnie już nogi bolą i ręce od tej zabawy ;):lol::lol::lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 PIKA napisał(a):O Pysia wrocila i jej łyse :crazyeye: dziewczynki :multi: Tu nie chodzi nawet o krotka sierść, ale boksery mają krotka kufę i pzrez to problem z wentylacja w czasie upałów :shake: Właśnie napisałam też ze o kufę chodzi. Tak - wróciłam :) Łysolki mają masę fotek ale najwięcej...przeciaganych :placz: Chociaż z lasu też mam fajne :) Zwłaszcza z glinianek :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pja wiem ,że on ma się ze mną bawić ale czasem mnie już nogi bolą i ręce od tej zabawy ;):lol::lol::lol: Mnie ręce to bolą i mam odciski od czesania maup jednych :evil_lol: A to dla Was moje hiacynty :) Drugi jak zakwitł okazał się tego samego koloru :mad: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Ooo hiacynty to mam pytanie :multi: Pysia mialam hiacytna i juz mi przekwitl jakis miesiac temu czy on od nowa urosnie? :lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Lustrzane odbicie:crazyeye: Oj przecież one są takie różne !! Popatrz uważnie :) Powiedzcie jej dziewczyny która jest z prawej a która z lewej ;):evil_lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ooo hiacynty to mam pytanie :multi: Pysia mialam hiacytna i juz mi przekwitl jakis miesiac temu czy on od nowa urosnie? :lol: Urosnie :) Tylko wyciągnij go w lipcu z ziemi i potrzymaj w suchych trocinach. Posadź w październiku to wiosna znowu zakwitnie i to jeszcze piękniej :) Te moje są młodziutkie :) Quote
KaRa_ Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pysia napisał(a):Urosnie :) Tylko wyciągnij go w lipcu z ziemi i potrzymaj w suchych trocinach. Posadź w październiku to wiosna znowu zakwitnie i to jeszcze piękniej :) Te moje są młodziutkie :) Alez to skaplikowane:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ja myslalam,ze ona ma caly czas siedziec w ziemi i ciagle podlewam ta bulwe:lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='KaRa_TC']Alez to skaplikowane:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a ja myslalam,ze ona ma caly czas siedziec w ziemi i ciagle podlewam ta bulwe:lol: No to Ci zgnije :) A to prymulki Prymulki + motylek :) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 a mnie sie jęzorki ich podobają, zwłaszcza ten łaciaty, no cuuuuudo :eviltong: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pysia napisał(a):Oj przecież one są takie różne !! Popatrz uważnie :) Powiedzcie jej dziewczyny która jest z prawej a która z lewej ;):evil_lol::razz:z lewej Zmorka a z prawej Szelma :loveu:cudne kwiatuszki Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 U mnie to tylko takie kwiatki rosna: :lol: :lol: :lol: :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 panienkabubu napisał(a):U mnie to tylko takie kwiatki rosna: kasia i co sie chwalisz, przyjdą i co wykopią :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):kasia i co sie chwalisz, przyjdą i co wykopią :eviltong: Madzia, nie uwierzysz, ale fota z soboty jest, dzis chciałam zlookać kwiatki i one sie pochowały spowrotem :D Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 :p panienkabubu napisał(a):Madzia, nie uwierzysz, ale fota z soboty jest, dzis chciałam zlookać kwiatki i one sie pochowały spowrotem :D hahahhha ja ci powiem kto ci je wykopał :eviltong: bo dzisiaj takie same widziałam :p Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:z lewej Zmorka a z prawej Szelma :loveu:cudne kwiatuszki Nie mam problemów ze stronami ale zastanawiam sie czy Ty Alu nie masz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a mnie sie jęzorki ich podobają, zwłaszcza ten łaciaty, no cuuuuudo :eviltong: Madziu!! To nie łatka tylko syrenka Arielka !! Odbita na jęzorku Zmorki :) Na jedynym w swoim rodzaju jęzorku :loveu: Alu - żatrowałam :) Masz racje bo mi się jeszcze obrazisz :) Tam po prawej jest Szelma a po lewej - Zmorka :) Brawo !! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='panienkabubu']U mnie to tylko takie kwiatki rosna: :lol: :lol: :lol: :diabloti: Uwielbiam podbiał :) Dzieki za fotke :loveu: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pysia napisał(a):Madziu!! To nie łatka tylko syrenka Arielka !! Odbita na jęzorku Zmorki :) Na jedynym w swoim rodzaju jęzorku :loveu: Alu - żatrowałam :) Masz racje bo mi się jeszcze obrazisz :) Tam po prawej jest Szelma a po lewej - Zmorka :) Brawo !! :loveu: :loveu: :loveu::multi:widzisz umię rozpoznawać bez plamki na języczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::p hahahhha ja ci powiem kto ci je wykopał :eviltong: bo dzisiaj takie same widziałam :p Madzia, ale własnie chodzi o to, że one nie są wykoapne, tylko się znowu w pączek zwinęły, no nie wiem jak to nazwać, a rozładowany aparat mam, żeby teraz zdjęcie iść cyknąć :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pysia napisał(a):Madziu!! To nie łatka tylko syrenka Arielka !! Odbita na jęzorku Zmorki :) Na jedynym w swoim rodzaju jęzorku :loveu: niewazne co, wazne ze pięknie to wygląda :loveu: :loveu: :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Pysia napisał(a):Uwielbiam podbiał :) Dzieki za fotke :loveu: przepraszam, co to jest? nabiał? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 panienkabubu napisał(a):przepraszam, co to jest? nabiał? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kasia nie rób trzody :eviltong: pysia wybacz ale mysmy dwie z lasu są :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts