an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a):Nie wiem czy by zdąrzył....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale starałby się na pewno:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz.....Na aportowaniu to mi tak nie zależy ;) Najmocniej o to duszenie mi chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::crazyeye:o rany kogo będziecie dusić ... Pysiu o której zaczynacie w Opolu :razz: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Ale starałby się na pewno:evil_lol: Śpiewac cienkim głosikiem? :evil_lol: To na 100% :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zmoroszelmy zmieniły zabawke na butelke ;) Jak widac też im sie podoba ;) Szelma złapała mocno ;) Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 A to Karol i Zmorka :) Zmorka ma dośc Chociaz...głaskanko uwielbia ;) A Szelma pilnuje ławy Czasamo powaznie sobie pogada z Karolem ;) Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:o rany kogo będziecie dusić ... Pysiu o której zaczynacie w Opolu :razz: O 10 zaczynamy....Musze wczesniej przyjechac :placz: Ale bedzie tam hodowca Kissi i już sie ciesze na to spotkanie :) Uśmiech Szelmy Oczywiscie smieje sie do stołu... .... Koniec wylizywanek Głowa Karola po myciu :evil_lol: I kilka słow do uszka ;) A tutaj Szelma sie wstyda Obsiadły go ;) Zmorka poprawia po Szelmie Bo Karol widocznie niedomyty :evil_lol: Moje padniete dzieci :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Denaty Trzy ;) To ok będę cię szukać w tym Opolu :razz:, mam nadzieję ,że nic mi się nie zmieni w sprawie wyjazdu :cool1: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Błazeństwa Szelmy Och jak mi dobrze Bardzoooooooo I przeciąganie sie A Zmorka tapla sie w oczku Troszke mało wody ale co z tego ;) Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :pkurcze na tych fotach to już pełnia lata ....wodne kąpiele :razz: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Denaty Trzy ;) To ok będę cię szukać w tym Opolu :razz:, mam nadzieję ,że nic mi się nie zmieni w sprawie wyjazdu :cool1: Karol jest urazony :evil_lol: A Zmorka twierdzi że nieco Karola ślina omamiła na tej fotce :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Znowu biegi Chwila zastanowienia No i lecimy na zabawe A jaką? Zgadnijcie :) Juz wiecie? Jeszcze nie? Tutaj chyba lepiej widac ;) A tutaj jeszcze lepiej :) Łeb w łeb :) Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a): .... hahaha jaka ekstaza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 To moje prymulki :) A czy biedną wystraszoną żabe juz wklejałam? Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha jaka ekstaza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jejku jak dobrze ze poszedł na spacer....Dałby mi za swoje za tą fotke ;) Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a):A to Karol i Zmorka :) Zmorka ma dośc Chociaz...głaskanko uwielbia ;) Czy na ostatniej fotce pod Zmorką...też jest Karol? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Czy na ostatniej fotce pod Zmorką...też jest Karol? :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie :) Jest tylko jego reka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale sie usmiałam z tego pytania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie :) Jest tylko jego reka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale sie usmiałam z tego pytania:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::razz:ciekawe czy by przetrwał :cool3: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ciekawe czy by przetrwał :cool3: Myśle ze tak bo jednak od niej jest cieższy :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 A to jeż spotkany w lesie :) Był nami zaciekawiony :) Troche chudziutki biedaczek Ale wziety na rece zwinął sie w kłebek :) Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:ale fajowski Jureczek Mnie też sie podoba :) Jedziemy w plenery :) Bedziemy jutro wieczorkiem :) Papatki i miłego weekendu :) Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a):Mnie też sie podoba :) Jedziemy w plenery :) Bedziemy jutro wieczorkiem :) Papatki i miłego weekendu :)Papatki :p Zazdraszczamy wyjazdu :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 One chyba uwielbiają się tak przeciągać. :evil_lol: Poduszeczki :cool3: Rodzinka prawie w komplecie :evil_lol: Ale czarne misiaczki :loveu: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Jaki cudny jezyk :loveu: Pysia a wiesz, ze jeże maja masę pchel na sobie? :evil_lol: zalizaly biedaka na śmierć :evil_lol: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Jaki cudny jezyk :loveu: Pysia a wiesz, ze jeże maja masę pchel na sobie? :evil_lol: zalizaly biedaka na śmierć :evil_lol: i kleszczy...:evil_lol: i czasem wściekliznę mają :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):i kleszczy...:evil_lol: i czasem wściekliznę mają :evil_lol::placz::placz::placz:a ja mam się spotkać z Pysią w niedzielę w Opolu :-(to co mam zrobić zaszczepić się :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts