Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:a ja mam się spotkać z Pysią w niedzielę w Opolu :-(to co mam zrobić zaszczepić się :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Może wystarczy jak się Frontlinem polejesz...

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz::placz::placz:a ja mam się spotkać z Pysią w niedzielę w Opolu :-(to co mam zrobić zaszczepić się :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mnie nie ma a Une tu mi antyreklame sieją :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pcheł i kleszczy nie dostane bom Advantixem wypsiakana :eviltong: A na wścieklizne szczepiona co roku :evil_lol: To tak na wszelki wypadek gdybym TZ pogryzła :evil_lol: Nie martw sie Alu ;) Jestes bezpieczna ( chyba ):razz:
I wiecej nie zazdraszczaj tylko przyjeżdzaj ;)
Foteczki zaraz wgram :) Zmorke ołysiłam czesaniem całkowicie :) Teraz w tygodniu kąpiel i bedzie śliczna łysa :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Ja chcę fotki łysych Zmorkowatych :multi::multi::multi::evil_lol:
Szelma obrasta :) To Zmorka łysa :)
Łysa Zmorka :evil_lol:

Obrastająca Szelma ;)

To było na specjalne życzenie Ali :cool3:

Posted

Dziewczyny wczoraj dostały nową zabawke :)

Szelma złapała i...

W nogi :evil_lol:

Ale nie ma radosci bez dzielenia sie ;)

Nudno samej

Ale gdzie ta Zmora?

Obraziła sie czy co?

Hura :multi: Jest:multi:

Masz Zmoreczko ;) Pobawimy sie razem :)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
No właśnie, łysa?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Łysa łysa :) Normalnie to niedźwiedź :) Chociaż w tym roku jakos inaczej wyłysiała - jakby mniej... Ale i tak to raczej golden a nie niuf teraz ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Łysa łysa :) Normalnie to niedźwiedź :) Chociaż w tym roku jakos inaczej wyłysiała - jakby mniej... Ale i tak to raczej golden a nie niuf teraz ;)

Jak dla mnie to ona więcej tej sierściuchy ma :razz: ...

Posted

[quote name='Pysia']Szelma obrasta :) To Zmorka łysa :)
Łysa Zmorka :evil_lol:

Obrastająca Szelma ;)

To było na specjalne życzenie Ali :cool3::loveu:moje koffane futrzaste dziewczynki
:multi::multi::multi:a za tydzień to wymiziam Szelmę :p

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Jak dla mnie to ona więcej tej sierściuchy ma :razz: ...

Od LOCo na 100% wiecej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ala Chwalipieta ;) Pewnie ze wymiziasz :) No i zobaczysz psy z tej samej hodowli co Szelma ;)

Posted

[quote name='Pysia']Od LOCo na 100% wiecej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ala Chwalipieta ;) Pewnie ze wymiziasz :) No i zobaczysz psy z tej samej hodowli co Szelma ;):cool1:eee tam zaraz chwalipięta :razz:ja się cieszę ze się z wami spotkam :multi:

Posted

[quote name='PiotrekJ']Mój się przynajmnie latem nie męczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Serio :crazyeye: To dlaczego moj boksio dostał udaru cieplnego a siedział z bernardynem na ogrodzie i tamtemu nic nie było? Dodam ze siedzieli w cieniu...Ale było wtedy ponad 30 st. :placz: Było to dawno temu ale od tamtego czasu po wyjaśnieniach weta ze takie psy NIC NIE CHRONI uwielbiam psy z długą sierscia... No i te krotkie pyski też swoje w upały robia- niestety:placz: Boksie sa śliczne ale jednak bardzo delikatne.:shake:
A siersciuchy nie dostają zapalenia od naziebniecia :evil_lol:

A tu Szelma czai coby tu zbroic ;)

A po zabawie

Ulubione miejsce obu dziewczyn :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:eee tam zaraz chwalipięta :razz:ja się cieszę ze się z wami spotkam :multi:
Ja też sie bardzo ciesze :loveu:
Czasami ciasnawo

A jak chce sie pic to najlepiej też razem

Bo lepiej smakuje ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Serio :crazyeye: To dlaczego moj boksio dostał udaru cieplnego a siedział z bernardynem na ogrodzie i tamtemu nic nie było? Dodam ze siedzieli w cieniu...Ale było wtedy ponad 30 st. :placz: Było to dawno temu ale od tamtego czasu po wyjaśnieniach weta ze takie psy NIC NIE CHRONI uwielbiam psy z długą sierscia... No i te krotkie pyski też swoje w upały robia- niestety:placz: Boksie sa śliczne ale jednak bardzo delikatne.:shake:
A siersciuchy nie dostają zapalenia od naziebniecia :evil_lol:

Teraz to mnie załamałaś :shake: ... Nigdy nie myślałem o tym w ten sposob :roll: ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(mój Harley też 2 razy dostał udaru ...raz siedząc w cieniu a raz moczac doopsko w rwącej górskiej rzece :cool3:
Dlatego jednak duzo bardziej trzeba uwazac na pieski o krotkiej siersci. Szybko dostaja udaru i szoku termicznego :( Widzisz Piotruś - na cos sie jednak nasza dyskusja przydała ...Dowiedziałes sie bardzo waznej rzeczy.

Posted

[quote name='Pysia']Dlatego jednak duzo bardziej trzeba uwazac na pieski o krotkiej siersci. Szybko dostaja udaru i szoku termicznego :( Widzisz Piotruś - na cos sie jednak nasza dyskusja przydała ...Dowiedziałes sie bardzo waznej rzeczy.latem konieczny mokry , zimny ręcznik dla piesa i wentylator / TZ kupił obrotowy z powodu Niuńka jak jeszcze żył :cool3:/

Posted

Pysia napisał(a):
Widzisz Piotruś - na cos sie jednak nasza dyskusja przydała ...Dowiedziałes sie bardzo waznej rzeczy.

Chociaż raz :evil_lol: :evil_lol: ;) ...
Jutro jadę kupić Locersowi wentylatorek :p ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-(mój Harley też 2 razy dostał udaru ...raz siedząc w cieniu a raz moczac doopsko w rwącej górskiej rzece :cool3:
:buzi: A teraz masz Ozulca i jestes o wiele madrzejsza :) Harley badzie zawsze z Wami jak Hera z nami :) Ale mamy znowu psiaki ktore trzeba kochac i ktore nas potrzebuja :)
Chociaż czasem wystarczą same sobie...

uwaga fotka :)

Wypsniecie

Wielka ucieczka

Złapana

No i...

Chyba staje sie to nudne...

Kurcze...

No bo ileż mozna robic fot

Przeciągajacym sie psom

:placz: Niech one coś nowego wymyślą :placz:

Posted

ale Twoje dziewczyny mają się fajnie bo są 2 a w koopie raźniej :razz:a ja nie mogę mieć 2 piesa :shake:dobrze że Ozzulec ma kumpli ale nie zawsze są jak idziemy na spacerek :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']:buzi: A teraz masz Ozulca i jestes o wiele madrzejsza :) Harley badzie zawsze z Wami jak Hera z nami :) Ale mamy znowu psiaki ktore trzeba kochac i ktore nas potrzebuja :)
Chociaż czasem wystarczą same sobie...

uwaga fotka :)

Wypsniecie

Wielka ucieczka

Złapana

No i...

Chyba staje sie to nudne...

Kurcze...

No bo ileż mozna robic fot

Przeciągajacym sie psom

:placz: Niech one coś nowego wymyślą :placz:

no i czemu moj Ben tak sie nie chce bawic :placz: :placz: :placz: :placz:

Pysia, to kiedy przyjezdzasz na spacerek? :) z obiema suczyskami przyjedziesz? :)

Posted

[quote name='panienkabubu']no i czemu moj Ben tak sie nie chce bawic :placz: :placz: :placz: :placz:

Pysia, to kiedy przyjezdzasz na spacerek? :) z obiema suczyskami przyjedziesz? :)
pewnie niedługo :) Ale tylko z jedną bo druga jest niecywilizowana i Gajke - postrzeleńca - na 100% by zjadła ;) Szelma to...Szelma :) Ona lubi tylko jedna suczke ;) Zgadnij ktorą ;)
Tą spragnioną ;)

W wodzie też raźniej we dwie ;)

Ale do odpoczynku z zabawka nową to tylko jedna :evil_lol:

Szelma chop z wody :)