beria Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a):Nie chce małego psa!! Nigdy w zyciu !!:shake: Nigdy nie mów "nigdy" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 odnosze wrażenie, ż ktoś nas tu nie lubi :nonono2: KONIEC wspólnych spacerków :obrazic: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):odnosze wrażenie, ż ktoś nas tu nie lubi :nonono2: KONIEC wspólnych spacerków :obrazic: Babo jedna :) Spacerowac to ja moge ale mieszkac...Zresztą Twoja Luna nigdy tak sie nie darła przy mnie....:evil_lol: No czasem ale zaraz było cicho ;) No i zawału przez nia nie dostałam ;) Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 beria napisał(a):Nigdy nie mów "nigdy" :evil_lol: Beria :) Jak tylko mi sie zachce to moj TZ zabierze mnie na weekend z Perełką...:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):i wiecie co???? Pysi mówi, że ona jest sto razy gorsza od Luny :laola: :grins: :p To nie mozliwe :shake: :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a):To nie mozliwe :shake: :evil_lol::evil_lol: Wierz mi - mozliwe :) Spaceruje z Lunka i jest ok :) Zwłaszcza po dogoterapii jaką jej zafundowała Zmorka ;) Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 hahahahha a Pysia mówi, że Perełka taki diabeł - toż to Jezus jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):hahahahha a Pysia mówi, że Perełka taki diabeł - toż to Jezus jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzi po wodzie, cuda czyni, burze w szklance wody robi to pewnie Jezus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):a wode w wino zamienia??? :cool1: Trzymalismy ja z daleka od dzbanow bo wina nikt z nas nie pija ;) Wolimy wode ;) Quote
beria Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a):Pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzi po wodzie, cuda czyni, burze w szklance wody robi to pewnie Jezus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I jak zajazgocze, to też pewnie mówicie "O Jezu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 beria napisał(a):I jak zajazgocze, to też pewnie mówicie "O Jezu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aahahahahahh :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 beria napisał(a):I jak zajazgocze, to też pewnie mówicie "O Jezu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skąd wiesz?? Ludzie !! Beria to Prorok!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A to jest 4000 post w galerii, więc się napiję :drinking: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A to nasze marne wypociny ale jakże szczere dla naszego kolegi - kochanego Bilbusia :loveu: :loveu: :loveu: Aby cieszył sie dobrym zdrowiem i kondycja przez długie długie lata :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 beria napisał(a):A to jest 4000 post w galerii, więc się napiję :drinking: Pilnowałam i przegapiłam... No ta ja też pije :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Pysia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 4000 postów i galeria umarła...:placz: To chyba przez ciepełko na dworku ;) Jutro rano powstawiamy fotki bo dzisiaj juz lulu :) Quote
beria Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Pysiu, a Szelma i Zmorka śpią też w łóżku :cool3: Quote
Pysia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 beria napisał(a):Pysiu, a Szelma i Zmorka śpią też w łóżku :cool3: Szelma na szczęście nie :) Ale sama się oduczyła ;) Poprostu wchodząc na samym poczatku na łóżko zrzuciła na siebie taką sporą stojacą lampę nocną :) Od tej pory nie wchodzi :evil_lol: Zmorka śpi z nami czy tego chcemy czy nie...I tylko nie wiem dlaczego ta nasza posciel po 20 praniach w ciagu miesiaca tak szybko się rozlatuje :evil_lol: ALU!!!! Super ze jesteś ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):PYSIU już jestem :multi::multi::multi: Acha :) Zobacz Alu że zrobiłam specjalnie garbaty nosek :evil_lol: Ręka mi drgnęła :evil_lol: Moze to był prorok?? Albo proroczka ;) Quote
Pysia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Zmora - oddaj zabawke Ani mi się śni I tak wygram No nie wiem... Ale ja wiem Ale uparta Już prawie mam Pomyłka Nie puści Zmora jedna Nie puści Szelma jedna Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :mad:proszę kupić 2 zabawki , bo mi się dziewczynki pogryzą ;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ale jakie to uparte Niedzwiedzice :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts