Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
odnosze wrażenie, ż ktoś nas tu nie lubi :nonono2: KONIEC wspólnych spacerków :obrazic:

Babo jedna :) Spacerowac to ja moge ale mieszkac...Zresztą Twoja Luna nigdy tak sie nie darła przy mnie....:evil_lol: No czasem ale zaraz było cicho ;) No i zawału przez nia nie dostałam ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
i wiecie co???? Pysi mówi, że ona jest sto razy gorsza od Luny :laola: :grins: :p

To nie mozliwe :shake: :evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
To nie mozliwe :shake: :evil_lol::evil_lol:

Wierz mi - mozliwe :) Spaceruje z Lunka i jest ok :) Zwłaszcza po dogoterapii jaką jej zafundowała Zmorka ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahha a Pysia mówi, że Perełka taki diabeł - toż to Jezus jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzi po wodzie, cuda czyni, burze w szklance wody robi to pewnie Jezus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Pewnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chodzi po wodzie, cuda czyni, burze w szklance wody robi to pewnie Jezus :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

I jak zajazgocze, to też pewnie mówicie "O Jezu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
I jak zajazgocze, to też pewnie mówicie "O Jezu" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Skąd wiesz??
Ludzie !! Beria to Prorok!!
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

A to nasze marne wypociny ale jakże szczere dla naszego kolegi - kochanego Bilbusia :loveu: :loveu: :loveu: Aby cieszył sie dobrym zdrowiem i kondycja przez długie długie lata :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

beria napisał(a):
A to jest 4000 post w galerii, więc się napiję :drinking:

Pilnowałam i przegapiłam... No ta ja też pije :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

beria napisał(a):
Pysiu, a Szelma i Zmorka śpią też w łóżku :cool3:

Szelma na szczęście nie :) Ale sama się oduczyła ;) Poprostu wchodząc na samym poczatku na łóżko zrzuciła na siebie taką sporą stojacą lampę nocną :) Od tej pory nie wchodzi :evil_lol: Zmorka śpi z nami czy tego chcemy czy nie...I tylko nie wiem dlaczego ta nasza posciel po 20 praniach w ciagu miesiaca tak szybko się rozlatuje :evil_lol:
ALU!!!! Super ze jesteś ;) :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
PYSIU już jestem :multi::multi::multi:

Acha :) Zobacz Alu że zrobiłam specjalnie garbaty nosek :evil_lol: Ręka mi drgnęła :evil_lol: Moze to był prorok?? Albo proroczka ;)

Posted

Zmora - oddaj zabawke

Ani mi się śni

I tak wygram

No nie wiem...

Ale ja wiem

Ale uparta

Już prawie mam

Pomyłka

Nie puści Zmora jedna

Nie puści Szelma jedna