PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Ciekawam kiedy o tą zabawke będzie awantura? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 dopiero jak Lunę tam wpuszczę :evil_lol: Quote
aaliw Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Witam :oops: Dopiero teraz sie ujawniamy :ghost_2: Choc podczytujemy od kilku miesiecy :p My tylko tak na chwilke, PODZIEKOWAC Pysi :Rose: Quote
LAZY Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 malawaszka napisał(a):dopiero jak Lunę tam wpuszczę :evil_lol: Hmmm...to prawda!:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 PIKA napisał(a):Ciekawam kiedy o tą zabawke będzie awantura? :evil_lol: Awantury nie bedzie bo chodzi o to aby sie poprzeciągac :evil_lol: A zabawek jest sporo ale one tą właśnie lubią ;) aaliw - kurcze...chyba mam skleroze :razz: Ale super ze wpadłaś :loveu: Zapraszamy cześciej do nas :lol: A teraz mowie DOBRANOC :) Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A teraz niufowe zapasy :) Tez niegroźne :) Dziewczyny cudownie dogadują się :loveu: Powalczymy? Zawsze do usług Poddaj się lepiej od razu ;) Aleś pewna swego Rzut przez biodro I Szelma na ziemi ;) Teraz znęcanie sie nad leżącym Próba wyjścia Szelmy z twarzą Zreszta spalona próba :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 A to jest to co Zmorka kocha najbardziej :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Pysia napisał(a):A to jest to co Zmorka kocha najbardziej :evil_lol: a czy Zmorka nie wolałaby przypadkiem jakiegoś głębszego zbiornika wodnego, bo ten coś płytki :cool3: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Witam Pysiu!!! Długo nas nie było, zmienialiśmy jakieś części w kompie na lepsze no i wyjechaliśmy na działkę na święta. Ale już nadrabiam zaległości na forum i serdecznie pozdrawiam dziewczyny....:loveu: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 madziasto4 napisał(a):a czy Zmorka nie wolałaby przypadkiem jakiegoś głębszego zbiornika wodnego, bo ten coś płytki :cool3: :evil_lol: Pewnie wolałaby ale taki też jej się podoba :evil_lol: Mokry pies to szczęśliwy pies ;) Baaaaaaaaaardzo szczęśliwy :evil_lol: No i żaby są ;) Mozna je szukać ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Pysia napisał(a):Pewnie wolałaby ale taki też jej się podoba :evil_lol: Mokry pies to szczęśliwy pies ;) Baaaaaaaaaardzo szczęśliwy :evil_lol: No i żaby są ;) Mozna je szukać ;) pysiu a tobie jak sie zbiornik podobał?:eviltong: a raczej kąpiel po tym zbiorniku :eviltong: Quote
aaliw Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 [quote name='Pysia'] aaliw - kurcze...chyba mam skleroze :razz: Ale super ze wpadłaś :loveu: Zapraszamy cześciej do nas :lol: /quote] Spokojnie, to nie skleroza :cool3: Uwielbiam te twoje czarne miski :loveu: Mialam dylemat przy wyborze psa, golden czy labek. Lablador a moze golden i tak w kolko :roll: Wtedy przeczytalam u ciebie "wole sprzatac dluga siersc niz krotka" :evil_lol: To bylo jak oswiecenie :diabloti: Mamy goldena :loveu: Ulatwilam sobie sprawe na maxa: biszkopcik na czarnym dywanie :eviltong: Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 dziń dybry :razz: :razz: Sosnowiec się kłania :razz: :razz: :razz: W końcu znalazłam galerię na dogo :razz: :razz: Pysia napisał(a):Pewnie wolałaby ale taki też jej się podoba :evil_lol: Mokry pies to szczęśliwy pies ;) Baaaaaaaaaardzo szczęśliwy :evil_lol: No i żaby są ;) Mozna je szukać ;) oooooooo matko :evil_lol: :evil_lol: musiało być pieknie .. później :evil_lol: :evil_lol: nie zrażona kąpielami? :evil_lol: :evil_lol: Notabene, my też mamy zbiornik wodny :eviltong: Zaproszenie na wspólny spacer nadal aktualne :eviltong: Pozdrawiamy z Sosnowca :razz: :razz: Quote
PIKA Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Mokry pies to szczęśliwy pies ;-) Jaki wodny pomnik :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Witajcie wszyscy moi kochani :loveu: madzia18sosnowiec - mnie sie zbiornik też podobał :) Czyściutki :) Serio :) U nas już sto lat temu pola były uprawiane a dno to piasek :) Na tle traw brazowych to dziwnie wyglada ale to czysciutka woda :) Tak czysta ze sama w ciepłe dni wchodze do niej :) aaliw - super!! Daj fotki maleństwa :) Należe do listy dyskusyjnej goldenow :) Bardzo sympatyczni ludzie :) Chcesz namiary? panienkabubu - hura :multi: Jestes :multi: Witamy w naszych skromnych progach :) Spacerek odbedziemy koniecznie tylko Malawaszke trzeba namowic aby nas zwiozła w jedno miejsce ;) Alu - nie zapomnij nam kibicowac w Opolu :) A moczyc nożki kochamy ;) PIKA - wodny pomnik jak znajde to wstawie :) zresztą chyba jest na samym początku galerii :lol: Mam fotki jeża z leśnego dzisiejszego spacerku :multi: :multi: :multi: Wstawie jutro rano bo teraz padam ... Dobranoc Quote
panienkabubu Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Pysia napisał(a):panienkabubu - hura :multi: Jestes :multi: Witamy w naszych skromnych progach :) Spacerek odbedziemy koniecznie tylko Malawaszke trzeba namowic aby nas zwiozła w jedno miejsce ;) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Malawaszka sama chciala wpasc ze swoimi stworami :multi: to moze sie uda spotkanko :multi: Ja zapraszam w dlugi weekend - mozna zrobic mini zlocik piechów :razz: Quote
Alicja Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Pysiu o Opolu pamiętam tylko o której :cool3:/ w niedzielę :cool3:czy sobotę ..../ Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Malawaszka sama chciala wpasc ze swoimi stworami :multi: to moze sie uda spotkanko :multi: Ja zapraszam w dlugi weekend - mozna zrobic mini zlocik piechów :razz: W niedziele w długi weekend jedziemy na wystawe :) ( Masz Alu odpowiedź). Potem może wyjedziemy sobie w świat. Zobaczymy co czas przyniesie :) Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Perełka pozazdrosciła Zmorce i Szelmie mokrości ;) A tutaj uprawia bieg z wiatrem Smyk z niej straszny Zmorka Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Jeden mokry pies to pełnia szczescia a dwa ...REWELKA :multi: :evil_lol: Zamoczone nożki ;) Szelma raczej nie jest skłonna do moczenia :) Robi to bo Zmorka to robi ;) I zdziwiona patrzy czego Zmorka szuka pod wodą jak tam nic nie ma :crazyeye: Jakoś tak ...mokro:evil_lol: Co ta Zmora w tym widzi? Dwie Szelma boczkiem No chodź zobacz jak fajnie Ale asekuruj mnie zebym sie nie utopiła... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 panienkabubu napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Malawaszka sama chciala wpasc ze swoimi stworami :multi: to moze sie uda spotkanko :multi: Ja zapraszam w dlugi weekend - mozna zrobic mini zlocik piechów :razz: hahaha to i ja moją sadystke wezmę :cool3: czesc pysia :buzi: u was też słoneczko?;) Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hahaha to i ja moją sadystke wezmę :cool3: czesc pysia :buzi: u was też słoneczko?;) Cześc Madziu :) Mieszkam kilka kilometrow od Ciebie ;) Tez mam słoneczko :multi: A to moje kwiatuszki Quote
Recommended Posts