Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
cześć Pysiu ;)

Cześc jeszcze jedna Madziu :)
To Szelma z moją mamą :) Chciała fotke do albumu z wnusią ;)

I Perełka

Tutaj też z moją mamą

Zmorka i Perełka ( Zmorka jest jedynym psem ktorego Perełka nie chce zjeśc...)

A tutaj ma ochote schrupac Szelme

Mama w obawie o jej zycie ( :crazyeye: ) postanowiła ja zapiąc

Posted

:evil_lol: Wstawiam fotki bo mam jeszcze 100 i znowu porobiłam nastepne....A w niedziele po weekendzie bedzie znowu ponad 200....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Szelma i asekurująca ja Zmorka

Znalazłam patyczek!

Moj ci on

Troche nieporeczny

Ale dam rade ;)

Nie ma jak spacerek w plenerze

Jejku...Ale przestrzeni :crazyeye:

Zamyślona Szelma

Złodziejka ziemniakow

Mniam jakie smaczne

Dobry był

Ja coś ukradłam??:crazyeye: Nigdy...

Jestem oburzona tymi zarzutami!!

Posted

Moja kochana piłeczka

Poprawie ją sobie w pyszczku

Jest wyłącznie moja - Zmorka nie ma do niej prawa ;)

Położe ja obok

I popilnuje

Lubie ten kolor ;)

Posted

Szelma odpoczywa

razem z Karolem :)

Przytulanki

Miło tak do misia :)

Jakies sekrety

Wyznania miłości

Bardzo szczere :)

Moje dzieci :)

Moja corcia :)

Posted

Pysia napisał(a):
Jeden mokry pies to pełnia szczescia a dwa ...REWELKA :multi: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

"Dwie kaczuszki w oczku wodnym":evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witajcie wszyscy moi kochani :loveu:
aaliw - super!! Daj fotki maleństwa :) Należe do listy dyskusyjnej goldenow :) Bardzo sympatyczni ludzie :) Chcesz namiary?
Dobranoc

Pewnie, ze chce namiar na liste.
A to jest Polo:

Ma cos wspolnego z Zmorka :loveu: uwielbia wode....

A taki bylem jeszcze trzy tygodnie temu...

Mala drzemka

Posted

No juz mniejszego baseniku to nie bylo ? :shake:

aaliw napisał(a):
A to jest Polo:

jaki slodki maluszek :loveu:
I juz go do wody ciagnie :evil_lol:

Posted

On jest cudny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jestem pod wrazeniem :multi: :multi: :multi:
Napisz mi na maila swoje namiary tzn imie, nazwisko, imie psa i jego date urodzenia, skad pochodzi maluch no i swój adres mailowy to prześlę moderatorowi listy i zaprosi Cie na nia. A to mój mail [email protected]

Posted

an3czka napisał(a):
Bo to inna odmiana:eviltong:

Mi tu Zmoroszelmy od kaczek wyzywają a ja nic o tym nie wiem?:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: My zamierzamy kupić psa na kaczki !! Takiego co łapie, dusi a potem aportuje ( a moze o lisa mi chodzi? ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
pysiu psiaki masz wspaniałe!a jak one reagują na inne suki?bo ja na naszym prawdopodobnie niedługim spotkaniu bede gajca w kaganiec ładowac :eviltong:

Zmorka jak reaguje to moze Ci sama Malawaszka powiedzieć :) Bez różnicy wielkosci i płci :) Szelmy raczej nie zabiorę bo znam briardy i raczej nie zamierzam szarpać sie z cielakiem zaszokowanym zbyt szybkim poruszaniem sie czegoś kudłatego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juz mamy na osiedlu kolege szybszego od światła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Zmorka jak reaguje to moze Ci sama Malawaszka powiedzieć :) Bez różnicy wielkosci i płci :) Szelmy raczej nie zabiorę bo znam briardy i raczej nie zamierzam szarpać sie z cielakiem zaszokowanym zbyt szybkim poruszaniem sie czegoś kudłatego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juz mamy na osiedlu kolege szybszego od światła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

haha no tak to racja, moja kupa futra jak zacznie ganiac za ptakami to sie tylko kurzy :eviltong:
a w kaganiec sie i tak uzbroje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Mi tu Zmoroszelmy od kaczek wyzywają a ja nic o tym nie wiem?:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: My zamierzamy kupić psa na kaczki !! Takiego co łapie, dusi a potem aportuje ( a moze o lisa mi chodzi? ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Uuuuu, to radzę uważać, bo Zmoroszelmy będą cienkim głosem kwakały...:evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Uuuuu, to radzę uważać, bo Zmoroszelmy będą cienkim głosem kwakały...:evil_lol:

Myśle że lis raczej takie kaczki by omijał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza Szelma mogłaby wbrew naturze kaczej za lisa sie zabrac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Myśle że lis raczej takie kaczki by omijał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza Szelma mogłaby wbrew naturze kaczej za lisa sie zabrac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To w takiej sytuacji lis piskałby cienkim głosikiem:eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
My zamierzamy kupić psa na kaczki !! Takiego co łapie, dusi a potem aportuje ( a moze o lisa mi chodzi? ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

lis nie przyaportuje :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
lis nie przyaportuje :shake:

Wiesz.....Na aportowaniu to mi tak nie zależy ;) Najmocniej o to duszenie mi chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: