Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madziasto4 napisał(a):cześć Pysiu ;) Cześc jeszcze jedna Madziu :) To Szelma z moją mamą :) Chciała fotke do albumu z wnusią ;) I Perełka Tutaj też z moją mamą Zmorka i Perełka ( Zmorka jest jedynym psem ktorego Perełka nie chce zjeśc...) A tutaj ma ochote schrupac Szelme Mama w obawie o jej zycie ( :crazyeye: ) postanowiła ja zapiąc Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 :evil_lol: Wstawiam fotki bo mam jeszcze 100 i znowu porobiłam nastepne....A w niedziele po weekendzie bedzie znowu ponad 200....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Szelma i asekurująca ja Zmorka Znalazłam patyczek! Moj ci on Troche nieporeczny Ale dam rade ;) Nie ma jak spacerek w plenerze Jejku...Ale przestrzeni :crazyeye: Zamyślona Szelma Złodziejka ziemniakow Mniam jakie smaczne Dobry był Ja coś ukradłam??:crazyeye: Nigdy... Jestem oburzona tymi zarzutami!! Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Coraz piekniejsza i coraz bardziej zadowolona z życia Szelma :) A to "garbaty" nosek ;) Wejscie smoka I pychol z piłeczką ;) Tu ja widac Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Moja kochana piłeczka Poprawie ją sobie w pyszczku Jest wyłącznie moja - Zmorka nie ma do niej prawa ;) Położe ja obok I popilnuje Lubie ten kolor ;) Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Szelma odpoczywa razem z Karolem :) Przytulanki Miło tak do misia :) Jakies sekrety Wyznania miłości Bardzo szczere :) Moje dzieci :) Moja corcia :) Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pysia napisał(a):Jeden mokry pies to pełnia szczescia a dwa ...REWELKA :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "Dwie kaczuszki w oczku wodnym":evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):"Dwie kaczuszki w oczku wodnym":evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:niepodobne do tych z Warszawy:razz: Quote
an3czka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:niepodobne do tych z Warszawy:razz: Bo to inna odmiana:eviltong: Quote
aaliw Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie wszyscy moi kochani :loveu: aaliw - super!! Daj fotki maleństwa :) Należe do listy dyskusyjnej goldenow :) Bardzo sympatyczni ludzie :) Chcesz namiary? Dobranoc Pewnie, ze chce namiar na liste. A to jest Polo: Ma cos wspolnego z Zmorka :loveu: uwielbia wode.... A taki bylem jeszcze trzy tygodnie temu... Mala drzemka Quote
PIKA Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 No juz mniejszego baseniku to nie bylo ? :shake: aaliw napisał(a):A to jest Polo: jaki slodki maluszek :loveu: I juz go do wody ciagnie :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 On jest cudny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jestem pod wrazeniem :multi: :multi: :multi: Napisz mi na maila swoje namiary tzn imie, nazwisko, imie psa i jego date urodzenia, skad pochodzi maluch no i swój adres mailowy to prześlę moderatorowi listy i zaprosi Cie na nia. A to mój mail [email protected] Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):Bo to inna odmiana:eviltong: Mi tu Zmoroszelmy od kaczek wyzywają a ja nic o tym nie wiem?:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: My zamierzamy kupić psa na kaczki !! Takiego co łapie, dusi a potem aportuje ( a moze o lisa mi chodzi? ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 pysiu psiaki masz wspaniałe!a jak one reagują na inne suki?bo ja na naszym prawdopodobnie niedługim spotkaniu bede gajca w kaganiec ładowac :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Madziu jak mojej Lunie nic nie robią to looz :cool3: :p Pysia idziesz na spacer??? :cool1: Quote
Pysia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):pysiu psiaki masz wspaniałe!a jak one reagują na inne suki?bo ja na naszym prawdopodobnie niedługim spotkaniu bede gajca w kaganiec ładowac :eviltong: Zmorka jak reaguje to moze Ci sama Malawaszka powiedzieć :) Bez różnicy wielkosci i płci :) Szelmy raczej nie zabiorę bo znam briardy i raczej nie zamierzam szarpać sie z cielakiem zaszokowanym zbyt szybkim poruszaniem sie czegoś kudłatego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juz mamy na osiedlu kolege szybszego od światła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Pysia napisał(a):Zmorka jak reaguje to moze Ci sama Malawaszka powiedzieć :) Bez różnicy wielkosci i płci :) Szelmy raczej nie zabiorę bo znam briardy i raczej nie zamierzam szarpać sie z cielakiem zaszokowanym zbyt szybkim poruszaniem sie czegoś kudłatego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Juz mamy na osiedlu kolege szybszego od światła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha no tak to racja, moja kupa futra jak zacznie ganiac za ptakami to sie tylko kurzy :eviltong: a w kaganiec sie i tak uzbroje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a):Mi tu Zmoroszelmy od kaczek wyzywają a ja nic o tym nie wiem?:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: My zamierzamy kupić psa na kaczki !! Takiego co łapie, dusi a potem aportuje ( a moze o lisa mi chodzi? ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uuuuu, to radzę uważać, bo Zmoroszelmy będą cienkim głosem kwakały...:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Uuuuu, to radzę uważać, bo Zmoroszelmy będą cienkim głosem kwakały...:evil_lol: Myśle że lis raczej takie kaczki by omijał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza Szelma mogłaby wbrew naturze kaczej za lisa sie zabrac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a):Myśle że lis raczej takie kaczki by omijał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zwłaszcza Szelma mogłaby wbrew naturze kaczej za lisa sie zabrac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To w takiej sytuacji lis piskałby cienkim głosikiem:eviltong: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):To w takiej sytuacji lis piskałby cienkim głosikiem:eviltong: Nie wiem czy by zdąrzył....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Pysia napisał(a): My zamierzamy kupić psa na kaczki !! Takiego co łapie, dusi a potem aportuje ( a moze o lisa mi chodzi? ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lis nie przyaportuje :shake: Quote
Pysia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):lis nie przyaportuje :shake: Wiesz.....Na aportowaniu to mi tak nie zależy ;) Najmocniej o to duszenie mi chodzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts