Maga100 Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 A mój Leon jest wyświęcony, ponieważ nie pogardził dzisiaj kiełbaską. Z koszyczka. U teściowej. Oczywiście, do kiełbaski nikt go nie zapraszał.... Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Maga100 napisał(a):A mój Leon jest wyświęcony, ponieważ nie pogardził dzisiaj kiełbaską. Z koszyczka. U teściowej. Oczywiście, do kiełbaski nikt go nie zapraszał.... No to sie sam zaprosił:evil_lol: Mądry piesio ;) Pewnie zastanawiał sie dlaczego tak mało...:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 KaRa_TC napisał(a): Co za potworek:lol: Ta fota jest obłedna :) Zastanawiam sie czy nie zgłosic jej do konkursu ;) Oczywiście w oryginale - z Szelmą Quote
ewelinabuck Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 hahahahahahaha ryczer ze smiechu przed kompem hahahaha:crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :cool3: :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :-o Zmoreczko-złodziejko, co Ci się stało? Jakiż Ty masz cudowny wyraz pycha...:megagrin: I ten uśmiech... :megagrin: :megagrin: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 g_o_n_i_a napisał(a)::-o Zmoreczko-złodziejko, co Ci się stało? Jakiż Ty masz cudowny wyraz pycha...:megagrin: I ten uśmiech... :megagrin: :megagrin: Wiedziałam że Wam sie spodoba :evil_lol: Dzisiaj Zmoreczka śpi ;) Odsypia nocne spacerki " z przymusu " :evil_lol: Szkada ze my tez musieliśmy spacerowac.... Quote
olcha Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :roflt: hahahahaaaa uśmiałam się do łez razem z wami :roflt: A może...to Perełka wszytsko wtrząchnęła, a jest na biedną, niewinną Zmoreczkę? :roll: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 olcha napisał(a): :roflt: hahahahaaaa uśmiałam się do łez razem z wami :roflt: A może...to Perełka wszytsko wtrząchnęła, a jest na biedną, niewinną Zmoreczkę? :roll: :evil_lol: Chyba jednak nie....Perełka nawet tyle nie wazy :evil_lol: Pogodziłam sie z myślą ze karmie dwa potfory ;):evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 A teraz czas na rozszalenie sie Zmoroszelm Dawac ją Zwiewam Nie dam sie Unik Sprint Zmyłka Sciema... Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 o rany ale obłędna pozycja Zmorkowatej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu i jak ....koniec spacerków :razz: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):o rany ale obłędna pozycja Zmorkowatej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu i jak ....koniec spacerków :razz: Jaki koniec :crazyeye: To dopiero początek ;) A to ulubiona zabawa czarnych anielic Co masz? Już wiem ;) Daj troche Sama se weź Bo odlece zaraz Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam na myśli spacerki oczyszczające organizm :cool3: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam na myśli spacerki oczyszczające organizm :cool3: Tych na szczeście koniec :evil_lol: Zmorka postanowiła ze oczyszczanie bedzie tylko nocą :angryy: Od rana jest spokoj :cool1: Do tego stopnia ze postanowiłam biedną odchudzoną podkarmic normalnym psim jedzeniem ;) Coby nam z głodu nie padła :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a):Tych na szczeście koniec :evil_lol: Zmorka postanowiła ze oczyszczanie bedzie tylko nocą :angryy: Od rana jest spokoj :cool1: Do tego stopnia ze postanowiłam biedną odchudzoną podkarmic normalnym psim jedzeniem ;) Coby nam z głodu nie padła :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie lepiej było wziąć na przejażdzkę z mamusią samochodem :cool3: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie lepiej było wziąć na przejażdzkę z mamusią samochodem :cool3: Nie!! Mamusia wziełaby też Perełke a ja nie wiem czy w tak krotkim czasie jestem w stanie przezyc podroz z tą utrapioną pchłą:angryy: :angryy: :angryy: Wole jej sama dac :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Agresor na spacerku musiał chodzic na smyczy coby Zmoroszelm nie zjeśc... Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Popatrzcie na tą podstepna mine...Ona myśli jakby nas wykończyc swoim piskiem i szczekaniem.... Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Cześć Pysiu :multi: Wycięłam nawet Zmorke z niej :evil_lol: :crazyeye: jai potfórrr :nerwy::scared: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Pysiu :multi: :crazyeye: jai potfórrr :nerwy::scared: :evil_lol: z horrorow :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a):Popatrzcie na tą podstepna mine...Ona myśli jakby nas wykończyc swoim piskiem i szczekaniem.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zadziora Quote
g_o_n_i_a Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a): Bo odlece zaraz Chciałabym to zobaczyć jak odlatujesz... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zadziora i wiecie co???? Pysi mówi, że ona jest sto razy gorsza od Luny :laola: :grins: :p Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):i wiecie co???? Pysi mówi, że ona jest sto razy gorsza od Luny :laola: :grins: :p Bo jest...Biedna Szelma musiała spacerowac na smyczy zeby ją Perełka nie zjadła... Zmorka na szczeście pokazała jej ze ma ja serdecznie gdzieś ;) Perełka aby nie stracic twarzy poprostu też udaje ze Zmorka nie istnieje :evil_lol: W sumie psina do ludzi jest super ale niech przejedzie jakiś rowerzysta...Albo ktoś przebiegnie...Poruszac sie trzeba z przepisowa predkością ;) No i te jej nieustanne piski o wszystko...jakby ktoś steropianem po szkle jeździł :angryy: I te piskliwe szczekanie :placz: W nocy szłam do toalety a ta jak nie zaszczekała !! Ze schodow bym spadła a moje serce do tej pory ma palpitacje!! Nie chce małego psa!! Nigdy w zyciu !!:shake: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać lubimy podobne dźwięki :razz: Quote
Recommended Posts