Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

A mój Leon jest wyświęcony, ponieważ nie pogardził dzisiaj kiełbaską. Z koszyczka. U teściowej. Oczywiście, do kiełbaski nikt go nie zapraszał....

Posted

Maga100 napisał(a):
A mój Leon jest wyświęcony, ponieważ nie pogardził dzisiaj kiełbaską. Z koszyczka. U teściowej. Oczywiście, do kiełbaski nikt go nie zapraszał....

No to sie sam zaprosił:evil_lol: Mądry piesio ;) Pewnie zastanawiał sie dlaczego tak mało...:evil_lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):

Co za potworek:lol:

Ta fota jest obłedna :) Zastanawiam sie czy nie zgłosic jej do konkursu ;) Oczywiście w oryginale - z Szelmą

Posted

hahahahahahaha

ryczer ze smiechu przed kompem hahahaha:crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :cool3: :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
:-o Zmoreczko-złodziejko, co Ci się stało? Jakiż Ty masz cudowny wyraz pycha...:megagrin: I ten uśmiech... :megagrin: :megagrin:

Wiedziałam że Wam sie spodoba :evil_lol:
Dzisiaj Zmoreczka śpi ;) Odsypia nocne spacerki " z przymusu " :evil_lol: Szkada ze my tez musieliśmy spacerowac....

Posted

:roflt: hahahahaaaa uśmiałam się do łez razem z wami :roflt:

A może...to Perełka wszytsko wtrząchnęła, a jest na biedną, niewinną Zmoreczkę? :roll: :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):

:roflt: hahahahaaaa uśmiałam się do łez razem z wami :roflt:

A może...to Perełka wszytsko wtrząchnęła, a jest na biedną, niewinną Zmoreczkę? :roll: :evil_lol:

Chyba jednak nie....Perełka nawet tyle nie wazy :evil_lol: Pogodziłam sie z myślą ze karmie dwa potfory ;):evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
o rany ale obłędna pozycja Zmorkowatej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysiu i jak ....koniec spacerków :razz:

Jaki koniec :crazyeye: To dopiero początek ;)
A to ulubiona zabawa czarnych anielic
Co masz?

Już wiem ;)

Daj troche

Sama se weź

Bo odlece zaraz

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miałam na myśli spacerki oczyszczające organizm :cool3:

Tych na szczeście koniec :evil_lol: Zmorka postanowiła ze oczyszczanie bedzie tylko nocą :angryy: Od rana jest spokoj :cool1: Do tego stopnia ze postanowiłam biedną odchudzoną podkarmic normalnym psim jedzeniem ;) Coby nam z głodu nie padła :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tych na szczeście koniec :evil_lol: Zmorka postanowiła ze oczyszczanie bedzie tylko nocą :angryy: Od rana jest spokoj :cool1: Do tego stopnia ze postanowiłam biedną odchudzoną podkarmic normalnym psim jedzeniem ;) Coby nam z głodu nie padła :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie lepiej było wziąć na przejażdzkę z mamusią samochodem :cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a nie lepiej było wziąć na przejażdzkę z mamusią samochodem :cool3:

Nie!! Mamusia wziełaby też Perełke a ja nie wiem czy w tak krotkim czasie jestem w stanie przezyc podroz z tą utrapioną pchłą:angryy: :angryy: :angryy:
Wole jej sama dac :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
i wiecie co???? Pysi mówi, że ona jest sto razy gorsza od Luny :laola: :grins: :p

Bo jest...Biedna Szelma musiała spacerowac na smyczy zeby ją Perełka nie zjadła... Zmorka na szczeście pokazała jej ze ma ja serdecznie gdzieś ;) Perełka aby nie stracic twarzy poprostu też udaje ze Zmorka nie istnieje :evil_lol: W sumie psina do ludzi jest super ale niech przejedzie jakiś rowerzysta...Albo ktoś przebiegnie...Poruszac sie trzeba z przepisowa predkością ;) No i te jej nieustanne piski o wszystko...jakby ktoś steropianem po szkle jeździł :angryy: I te piskliwe szczekanie :placz: W nocy szłam do toalety a ta jak nie zaszczekała !! Ze schodow bym spadła a moje serce do tej pory ma palpitacje!! Nie chce małego psa!! Nigdy w zyciu !!:shake: