Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Miałam to wstawić ale z rozpędu zapomniałam ;) Poprostu nie mogę się powstrzymać :p Znalazłam to właśnie tylko nie wiem co to i jak i co jest co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:o prawie Puszek z Harry Pottera Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Miałam to wstawić ale z rozpędu zapomniałam ;) Poprostu nie mogę się powstrzymać :p Znalazłam to właśnie tylko nie wiem co to i jak i co jest co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dwu głowy niuf :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 hahah, Pysiu, ja to już w ogóle nie pamiętam kiedy ty miałaś jednego niufa :lol: w ogóle było tak kiedykolwiek? :hmmmm: ;) Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Po wnikliwym oglądaniu - rozpracowałam :multi: :evil_lol: Noga u góry jest Szelmy a ta podgięta i stojąca na ziemi - Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):hahah, Pysiu, ja to już w ogóle nie pamiętam kiedy ty miałaś jednego niufa :lol: w ogóle było tak kiedykolwiek? :hmmmm: ;) Hmmmmmmmmmmm...........A było tak kiedykolwiek ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo nie pamiętam ;) Chyba zawsze miałam dwie :evil_lol: Z czego ja bym się śmiała ;) No i te gonitwy :loveu: :loveu: :loveu: Wiecie która jest na przodzie ? ;) Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 na przodzie jest :hmmmm: ZmoroSzelma :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):na przodzie jest :hmmmm: ZmoroSzelma :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz to zapłakałam ze smiechu :evil_lol: Ale wybrnęłaś :evil_lol: Normalnie nie mogę :evil_lol: Zaplułam kompa, monitor i biurko :evil_lol: Karol robi kółka na potylicy i pyta się czy wytrzymam do rana :evil_lol: Bo teraz przychodnia nieczynna :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a): Odczep się - odpoczywam :mad: A kysz maro przeklęta Dobra - pobawimy się na leżąco ;) Hihihi, fajne minki :D Ups, nie zauwazylam jednej stronki :roll: i tego :crazyeye: : :D ani tego: Vectra napisał(a):na przodzie jest :hmmmm: ZmoroSzelma :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz to zapłakałam ze smiechu :evil_lol: Ale wybrnęłaś :evil_lol: Normalnie nie mogę :evil_lol: Zaplułam kompa, monitor i biurko :evil_lol: Karol robi kółka na potylicy i pyta się czy wytrzymam do rana :evil_lol: Bo teraz przychodnia nieczynna :evil_lol: to się nazywa dyplomacja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 paula_z napisał(a):Hihihi, fajne minki :D Ups, nie zauwazylam jednej stronki :roll: i tego :crazyeye: : :D ani tego: :roflt: :roflt: :roflt: Bo widzisz to jest plątanina dwuch paskudnych czarnych niufek :evil_lol: Czyli Zmoroszelm jak raczyła zauważyć Vectra ;) A na przodzie w biegu jest...oczywiście też Zmoroszelma bo ktożby inny miał być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kurcze....Jestem w szoku jak fajnie udało mi się je obie nazwać :evil_lol: I po licho ja wołam: Zmorka! Szelma ! Kiedy mogę hurtem: Zmoroszelma ! :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Hehe...:D Ja czasem sie myle i mowie Ax i Maxa :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ja też mam jedno uniwersalne imie dla swojej trójki :evil_lol: :evil_lol: zwłaszcza jak mnie zdenerwią i wołam do domu to go używam :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Pysia']Karol robi kółka na potylicy i pyta się czy wytrzymam do rana :evil_lol: Bo teraz przychodnia nieczynna :evil_lol: :hmmmm: a myślałam, że jak się o kimś myśli że jest nienormalny to się puka w czółko :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: a myślałam, że jak się o kimś myśli że jest nienormalny to się puka w czółko :evil_lol: Znaczy jesteś niedoinformowana :eviltong: :eviltong: :eviltong: Witajcie :multi: :multi: :multi: Quote
Hanna R. Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pysiu dobrze Ci idzie z tą łopatą ! Pptrzebuję kogoś, kto odkopie mi w kuchni lub przedpokoju uszkodzony kabelek telefoniczny . Spod nowo położonych płytek . Masz doświadczenie ... :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu dobrze Ci idzie z tą łopatą ! Pptrzebuję kogoś, kto odkopie mi w kuchni lub przedpokoju uszkodzony kabelek telefoniczny . Spod nowo położonych płytek . Masz doświadczenie ... :evil_lol: Mam ale w wydobywaniu słoikow :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i zastanow sie czy chciałabyś abym Ci rzeczywiście przekopała mieszkanie....:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Wam tu wesolutko było ;) Pysiu i jak byłaś w przychodni:cool3:bo ze mną TZ to już bardzo gadać nie chcę :oops:.....a tak na marginesie to ja właśnie myję okno w pokoju KUBY / wymiana za miesiąc więc muszę :placz:/ :razz:no i właśnie wywaliłam facetów z domu do schroniska z wykładziną , karmą , garami , zabawkami i obrożami ...... Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Wam tu wesolutko było ;) Pysiu i jak byłaś w przychodni:cool3:bo ze mną TZ to już bardzo gadać nie chcę :oops:.....a tak na marginesie to ja właśnie myję okno w pokoju KUBY / wymiana za miesiąc więc muszę :placz:/ :razz:no i właśnie wywaliłam facetów z domu do schroniska z wykładziną , karmą , garami , zabawkami i obrożami ...... Przez moment myślałam ze ich wywaliłaś na stałe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Znowu to samo... Jak ja śpie to Ty mnie zaczepiasz To ja Ci spokoju znowu nie dam :diabloti: Poznecam sie ;) Troszke poiskam.... Spokoj Zmoro :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ona ją zje....................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale bym miała spokój w domku, bez facetów:p Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ona ją zje....................... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale bym miała spokój w domku, bez facetów:p No to niech ją zje ;) Czysta oszczednośc ;) Nie dośc że sie naje ona sama to potem koszty utrzymania drugiej mi odpadną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Witaj Pysia :lol: Pysia napisał(a):Przez moment myślałam ze ich wywaliłaś na stałe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Znowu to samo... Jak ja śpie to Ty mnie zaczepiasz To ja Ci spokoju znowu nie dam :diabloti: Poznecam sie ;) Troszke poiskam.... Spokoj Zmoro :evil_lol: Hahaha......:D Powtarzam sie, ale opisy sa swietne :megagrin: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pysia napisał(a):No to niech ją zje ;) Czysta oszczednośc ;) Nie dośc że sie naje ona sama to potem koszty utrzymania drugiej mi odpadną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: też zawsze to mówie niech się pozjadają nawzajem - zaoszczędze troche kasy :diabloti: :diabloti: witaj Pysiu :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: też zawsze to mówie niech się pozjadają nawzajem - zaoszczędze troche kasy :diabloti: :diabloti: witaj Pysiu :multi: :multi: :multi: Witaj Ewciu :multi: :multi: :multi: Prawda? A Ala martwi sie tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu byłby jeden kłopot z głowy ;) Chwila po "zjadaniu" Jak widac nadal musze utrzymywac dwie :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Ewciu :multi: :multi: :multi: Prawda? A Ala martwi sie tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu byłby jeden kłopot z głowy ;) Chwila po "zjadaniu" Jak widac nadal musze utrzymywac dwie :evil_lol: W moim przypadku conajmniej dwa kłopoty by znikneły :evil_lol: :evil_lol: zawsze im mówie jak się zjadacie zaczynajcie od Kano:evil_lol: on największy i najwięcej miecha na nim - na dłużej starczy :evil_lol: :evil_lol: ale one jakieś takies nieteges i nie chcom siem zjeść :cool1: :cool1: Pysia masz urlop ???? i myślisz że to dlatego ciągle deszcz pada ?? :evil_lol: Quote
Paula Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A u mnie nie pada, slonko przeswituje przez chmurki :lol: Quote
Recommended Posts