Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Miałam to wstawić ale z rozpędu zapomniałam ;) Poprostu nie mogę się powstrzymać :p Znalazłam to właśnie tylko nie wiem co to i jak i co jest co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o prawie Puszek z Harry Pottera

Posted

Pysia napisał(a):
Miałam to wstawić ale z rozpędu zapomniałam ;) Poprostu nie mogę się powstrzymać :p Znalazłam to właśnie tylko nie wiem co to i jak i co jest co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

dwu głowy niuf :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Po wnikliwym oglądaniu - rozpracowałam :multi: :evil_lol: Noga u góry jest Szelmy a ta podgięta i stojąca na ziemi - Zmorki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
hahah, Pysiu, ja to już w ogóle nie pamiętam kiedy ty miałaś jednego niufa :lol:
w ogóle było tak kiedykolwiek? :hmmmm: ;)

Hmmmmmmmmmmm...........A było tak kiedykolwiek ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bo nie pamiętam ;) Chyba zawsze miałam dwie :evil_lol: Z czego ja bym się śmiała ;)
No i te gonitwy :loveu: :loveu: :loveu:

Wiecie która jest na przodzie ? ;)

Posted

Vectra napisał(a):
na przodzie jest :hmmmm: ZmoroSzelma :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz to zapłakałam ze smiechu :evil_lol: Ale wybrnęłaś :evil_lol: Normalnie nie mogę :evil_lol: Zaplułam kompa, monitor i biurko :evil_lol: Karol robi kółka na potylicy i pyta się czy wytrzymam do rana :evil_lol: Bo teraz przychodnia nieczynna :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Odczep się - odpoczywam :mad:

A kysz maro przeklęta

Dobra - pobawimy się na leżąco ;)

Hihihi, fajne minki :D

Ups, nie zauwazylam jednej stronki :roll: i tego :crazyeye: :

:D
ani tego:
Vectra napisał(a):
na przodzie jest :hmmmm: ZmoroSzelma :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Pysia napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz to zapłakałam ze smiechu :evil_lol: Ale wybrnęłaś :evil_lol: Normalnie nie mogę :evil_lol: Zaplułam kompa, monitor i biurko :evil_lol: Karol robi kółka na potylicy i pyta się czy wytrzymam do rana :evil_lol: Bo teraz przychodnia nieczynna :evil_lol:

to się nazywa dyplomacja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Hihihi, fajne minki :D

Ups, nie zauwazylam jednej stronki :roll: i tego :crazyeye: :

:D
ani tego:

:roflt: :roflt: :roflt:

Bo widzisz to jest plątanina dwuch paskudnych czarnych niufek :evil_lol: Czyli Zmoroszelm jak raczyła zauważyć Vectra ;) A na przodzie w biegu jest...oczywiście też Zmoroszelma bo ktożby inny miał być :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kurcze....Jestem w szoku jak fajnie udało mi się je obie nazwać :evil_lol: I po licho ja wołam: Zmorka! Szelma ! Kiedy mogę hurtem: Zmoroszelma ! :evil_lol:

Posted

ja też mam jedno uniwersalne imie dla swojej trójki :evil_lol: :evil_lol:
zwłaszcza jak mnie zdenerwią i wołam do domu to go używam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Karol robi kółka na potylicy i pyta się czy wytrzymam do rana :evil_lol: Bo teraz przychodnia nieczynna :evil_lol:

:hmmmm: a myślałam, że jak się o kimś myśli że jest nienormalny to się puka w czółko :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:hmmmm: a myślałam, że jak się o kimś myśli że jest nienormalny to się puka w czółko :evil_lol:

Znaczy jesteś niedoinformowana :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Witajcie :multi: :multi: :multi:

Posted

Pysiu dobrze Ci idzie z tą łopatą !
Pptrzebuję kogoś, kto odkopie mi w kuchni lub przedpokoju uszkodzony kabelek telefoniczny . Spod nowo położonych płytek . Masz doświadczenie ... :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Pysiu dobrze Ci idzie z tą łopatą !
Pptrzebuję kogoś, kto odkopie mi w kuchni lub przedpokoju uszkodzony kabelek telefoniczny . Spod nowo położonych płytek . Masz doświadczenie ... :evil_lol:

Mam ale w wydobywaniu słoikow :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i zastanow sie czy chciałabyś abym Ci rzeczywiście przekopała mieszkanie....:evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Wam tu wesolutko było ;)
Pysiu i jak byłaś w przychodni:cool3:bo ze mną TZ to już bardzo gadać nie chcę :oops:.....a tak na marginesie to ja właśnie myję okno w pokoju KUBY / wymiana za miesiąc więc muszę :placz:/
:razz:no i właśnie wywaliłam facetów z domu do schroniska z wykładziną , karmą , garami , zabawkami i obrożami ......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Wam tu wesolutko było ;)
Pysiu i jak byłaś w przychodni:cool3:bo ze mną TZ to już bardzo gadać nie chcę :oops:.....a tak na marginesie to ja właśnie myję okno w pokoju KUBY / wymiana za miesiąc więc muszę :placz:/
:razz:no i właśnie wywaliłam facetów z domu do schroniska z wykładziną , karmą , garami , zabawkami i obrożami ......

Przez moment myślałam ze ich wywaliłaś na stałe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Znowu to samo...

Jak ja śpie to Ty mnie zaczepiasz

To ja Ci spokoju znowu nie dam :diabloti:

Poznecam sie ;)

Troszke poiskam....

Spokoj Zmoro :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ona ją zje.......................

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale bym miała spokój w domku, bez facetów:p

No to niech ją zje ;) Czysta oszczednośc ;) Nie dośc że sie naje ona sama to potem koszty utrzymania drugiej mi odpadną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Pysia :lol:

Pysia napisał(a):
Przez moment myślałam ze ich wywaliłaś na stałe :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Znowu to samo...

Jak ja śpie to Ty mnie zaczepiasz

To ja Ci spokoju znowu nie dam :diabloti:

Poznecam sie ;)

Troszke poiskam....

Spokoj Zmoro :evil_lol:

Hahaha......:D Powtarzam sie, ale opisy sa swietne :megagrin:

Posted

Pysia napisał(a):
No to niech ją zje ;) Czysta oszczednośc ;) Nie dośc że sie naje ona sama to potem koszty utrzymania drugiej mi odpadną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: też zawsze to mówie niech się pozjadają nawzajem - zaoszczędze troche kasy :diabloti: :diabloti:

witaj Pysiu :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Vectra']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: też zawsze to mówie niech się pozjadają nawzajem - zaoszczędze troche kasy :diabloti: :diabloti:

witaj Pysiu :multi: :multi: :multi:
Witaj Ewciu :multi: :multi: :multi:
Prawda? A Ala martwi sie tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu byłby jeden kłopot z głowy ;)
Chwila po "zjadaniu"

Jak widac nadal musze utrzymywac dwie :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Ewciu :multi: :multi: :multi:
Prawda? A Ala martwi sie tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A tu byłby jeden kłopot z głowy ;)
Chwila po "zjadaniu"

Jak widac nadal musze utrzymywac dwie :evil_lol:

W moim przypadku conajmniej dwa kłopoty by znikneły :evil_lol: :evil_lol:
zawsze im mówie jak się zjadacie zaczynajcie od Kano:evil_lol: on największy i najwięcej miecha na nim - na dłużej starczy :evil_lol: :evil_lol:

ale one jakieś takies nieteges i nie chcom siem zjeść :cool1: :cool1:

Pysia masz urlop ???? i myślisz że to dlatego ciągle deszcz pada ?? :evil_lol: