Guest bernulka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 VIZIR :lol: A opis sędziego haha :lol: dobrreee :lol: paździoszki Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Kilka fotek Na trybunach Trzeba fryzurke poprawic Taka jestem grubokoscista baba A taki mam piekny pysk :) Co ta kobieta ze mna robi? Nareszcie w normalnym otoczeniu ;) Quote
LAZY Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysiu! Szkoda Twoich nerwów...niestety nie każdy sędzia zna sie na sędziowane rasie. Szkoda ze opisy czesto nie odzwierciedlaja prawidziwych psich cech (nawet wad) a sa jedynie niczemu nie służaca paplanina, która oprócz nerwów nic nie wnosi. Życzę Wam zdecydowanie lepszych specjalistów na kolenych wystawach (bo rozumiem, ze ten "wybryk natury" Cie nie zniechęcił?). Szlmusia jest sliczna (co prawda nie mam bladego pojecia jak powinien wygladac niuf...ale zawierzam Twojej olbrzymiej wiedzy i dświadczeniu). Czekam na wiecej fotek. Lazy pociesza Szelme: Ja tez mam ciutke mniej wystawowe zębiska:eviltong: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 LAZY napisał(a):Pysiu! Szkoda Twoich nerwów...niestety nie każdy sędzia zna sie na sędziowane rasie. Szkoda ze opisy czesto nie odzwierciedlaja prawidziwych psich cech (nawet wad) a sa jedynie niczemu nie służaca paplanina, która oprócz nerwów nic nie wnosi. Życzę Wam zdecydowanie lepszych specjalistów na kolenych wystawach (bo rozumiem, ze ten "wybryk natury" Cie nie zniechęcił?). Szlmusia jest sliczna (co prawda nie mam bladego pojecia jak powinien wygladac niuf...ale zawierzam Twojej olbrzymiej wiedzy i dświadczeniu). Czekam na wiecej fotek. Lazy pociesza Szelme: Ja tez mam ciutke mniej wystawowe zębiska:eviltong: Wiesz...Byłam na wielu wystawach ale takiej paranoi nie widziałam... A zeby Szelma ma świetne :) Zgryz swietny i kompletny :) A co do zniechecenia - raczej do polskich sedziow nie pojedziemy ;) ;) ;) ;) ;) Już wybieramy wystawy - wyłącznie z zagranicznymi sedziami :) Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 A Szelma to cudowny futrzaczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Szukam nieustannie wiosny ;) A zime olewam ;) Ktos znajomy idzie? A !! To Kessy - znajoma Zmorki Zmorka ja lubi a ja nie bardzo Ona mnie tez nie... A ja mam ją gdzies ;) Tyle ciekawych rzeczy wkoło... Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A Szelma to cudowny futrzaczek :loveu::loveu::loveu: Futrzaczek to ona dopiero bedzie :) Na razie jej sierśc robi sie coraz bardziej zadbana :) Za kilka miesiecy bede miała kupe futra w domu :) Quote
LAZY Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Wiesz...Byłam na wielu wystawach ale takiej paranoi nie widziałam... A zeby Szelma ma świetne :) Zgryz swietny i kompletny :) A co do zniechecenia - raczej do polskich sedziow nie pojedziemy ;) ;) ;) ;) ;) Już wybieramy wystawy - wyłącznie z zagranicznymi sedziami :) Ja rozumiem ze szczecinska wystawe tez bierzeciez pod uwage???:cool3: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 LAZY napisał(a):Ja rozumiem ze szczecinska wystawe tez bierzeciez pod uwage???:cool3: A przenocujesz mnie ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Już wiem ...Jakaś pani z Polski sedziuje....Nie znam jej zupełnie ale jest też w yorkach ...Nie jade ;) Quote
LAZY Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Pysia napisał(a):Już wiem ...Jakaś pani z Polski sedziuje....Nie znam jej zupełnie ale jest też w yorkach ...Nie jade ;) A juz chciałam nocleg oferowac...Buuuuuuuu... A jak tą panie podmienimy???:mad: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 LAZY napisał(a):A juz chciałam nocleg oferowac...Buuuuuuuu... A jak tą panie podmienimy???:mad: Pogadaj z ZK w Szczecinie :) Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ( U)padła kobieta po spacerku ;) Myziamy brodny brzusio :) Garbaty nosek :razz: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Tu kazałaś mi otworzyć oczy :lol: :lol: :lol: I patrz co zrobiłas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia'] A tu i Agga i Szelma wyszły ślicznie :):):):evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ALKA:razz: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia'] Tu kazałaś mi otworzyć oczy :lol: :lol: :lol: I patrz co zrobiłas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Co za uśmiech :lol: :lol: :lol: ... Śliczny :razz: ... Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia'] A tu i Agga i Szelma wyszły ślicznie :):):) Pysia , wiesz, nawet ja sobie się podobam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wychodzę ładnie kiedy nie widać mojej twarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Alka a nie Agga :) Głupieje całkiem ;) Ale jak ja juz sama nie wiem z kim mam na wystawe jechac ...:evil_lol: Acha :) Zapomniałam Wam powiedzieć ze spakowałam ksiażeczke zdrowia Zmorki i dobrze że TZ zobaczył bo byłoby :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zmorka powinna wczoraj występować na wystawie ;) Ma tyle kudłów ze jak zacznie linieć to się powiesze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyjedżcie do mnie w odwiedziny to zobaczycie bo na fotach tego nie widać :) Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 PiotrekJ napisał(a):Co za uśmiech :lol: :lol: :lol: ... Śliczny :razz: ... Puiorus ;) Ja susze zęby notorycznie :) Tylko ze przewaznie mam przymkniete oczy a ta z Krainy Czarów kazała mi je otworzyć i ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...otworzyłam szeroko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Pysia']Puiorus ;) Ja susze zęby notorycznie :) Tylko ze przewaznie mam przymkniete oczy a ta z Krainy Czarów kazała mi je otworzyć i ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...otworzyłam szeroko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rozkaz to trzeba wykonać ;) PYSIU ja to chętnie bym do twoich Zmorkowatych stworzeń sie poprzytulała :loveu: Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rozkaz to trzeba wykonać ;) PYSIU ja to chętnie bym do twoich Zmorkowatych stworzeń sie poprzytulała :loveu: Ależ Alu!! Rybnik jest niedaleko :) Powiedz kiedy przyjedziesz to dla bezpieczeństwa Oziego przyjmiemy Was ze Zmorką :) Ona jest chodzącą wesołoscia :) Tak wiec zabieraj Ozulca i reszte Rydzewskich i zapychaj do Dąbrowy :) Quote
Pysia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dostałam kilka fotek jeszcze :) Wstawiłam w Katowicach ale tutaj też wsadzę :) Szelmy na ringu ;) I tak tam nie popatrzę... Nie spojrzę... TZ Ulizana :angryy: Szelma Quote
Recommended Posts