Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

VIZIR :lol:
A opis sędziego haha :lol: dobrreee :lol:

paździoszki

Posted

Kilka fotek
Na trybunach

Trzeba fryzurke poprawic

Taka jestem grubokoscista baba

A taki mam piekny pysk :)

Co ta kobieta ze mna robi?

Nareszcie w normalnym otoczeniu ;)

Posted

Pysiu! Szkoda Twoich nerwów...niestety nie każdy sędzia zna sie na sędziowane rasie. Szkoda ze opisy czesto nie odzwierciedlaja prawidziwych psich cech (nawet wad) a sa jedynie niczemu nie służaca paplanina, która oprócz nerwów nic nie wnosi. Życzę Wam zdecydowanie lepszych specjalistów na kolenych wystawach (bo rozumiem, ze ten "wybryk natury" Cie nie zniechęcił?).
Szlmusia jest sliczna (co prawda nie mam bladego pojecia jak powinien wygladac niuf...ale zawierzam Twojej olbrzymiej wiedzy i dświadczeniu). Czekam na wiecej fotek. Lazy pociesza Szelme: Ja tez mam ciutke mniej wystawowe zębiska:eviltong:

Posted

LAZY napisał(a):
Pysiu! Szkoda Twoich nerwów...niestety nie każdy sędzia zna sie na sędziowane rasie. Szkoda ze opisy czesto nie odzwierciedlaja prawidziwych psich cech (nawet wad) a sa jedynie niczemu nie służaca paplanina, która oprócz nerwów nic nie wnosi. Życzę Wam zdecydowanie lepszych specjalistów na kolenych wystawach (bo rozumiem, ze ten "wybryk natury" Cie nie zniechęcił?).
Szlmusia jest sliczna (co prawda nie mam bladego pojecia jak powinien wygladac niuf...ale zawierzam Twojej olbrzymiej wiedzy i dświadczeniu). Czekam na wiecej fotek. Lazy pociesza Szelme: Ja tez mam ciutke mniej wystawowe zębiska:eviltong:

Wiesz...Byłam na wielu wystawach ale takiej paranoi nie widziałam... A zeby Szelma ma świetne :) Zgryz swietny i kompletny :)
A co do zniechecenia - raczej do polskich sedziow nie pojedziemy ;) ;) ;) ;) ;) Już wybieramy wystawy - wyłącznie z zagranicznymi sedziami :)

Posted

Szukam nieustannie wiosny ;)

A zime olewam ;)

Ktos znajomy idzie?

A !! To Kessy - znajoma Zmorki

Zmorka ja lubi a ja nie bardzo

Ona mnie tez nie...

A ja mam ją gdzies ;)

Tyle ciekawych rzeczy wkoło...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']A Szelma to cudowny futrzaczek :loveu::loveu::loveu:
Futrzaczek to ona dopiero bedzie :) Na razie jej sierśc robi sie coraz bardziej zadbana :) Za kilka miesiecy bede miała kupe futra w domu :)

Posted

Pysia napisał(a):
Wiesz...Byłam na wielu wystawach ale takiej paranoi nie widziałam... A zeby Szelma ma świetne :) Zgryz swietny i kompletny :)
A co do zniechecenia - raczej do polskich sedziow nie pojedziemy ;) ;) ;) ;) ;) Już wybieramy wystawy - wyłącznie z zagranicznymi sedziami :)

Ja rozumiem ze szczecinska wystawe tez bierzeciez pod uwage???:cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Już wiem ...Jakaś pani z Polski sedziuje....Nie znam jej zupełnie ale jest też w yorkach ...Nie jade ;)

A juz chciałam nocleg oferowac...Buuuuuuuu...

A jak tą panie podmienimy???:mad:

Posted

[quote name='Pysia']
Tu kazałaś mi otworzyć oczy :lol: :lol: :lol: I patrz co zrobiłas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Co za uśmiech :lol: :lol: :lol: ...
Śliczny :razz: ...

Posted

[quote name='Pysia']
A tu i Agga i Szelma wyszły ślicznie :):):)

Pysia , wiesz, nawet ja sobie się podobam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

wychodzę ładnie kiedy nie widać mojej twarzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alka a nie Agga :) Głupieje całkiem ;) Ale jak ja juz sama nie wiem z kim mam na wystawe jechac ...:evil_lol:
Acha :) Zapomniałam Wam powiedzieć ze spakowałam ksiażeczke zdrowia Zmorki i dobrze że TZ zobaczył bo byłoby :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zmorka powinna wczoraj występować na wystawie ;) Ma tyle kudłów ze jak zacznie linieć to się powiesze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyjedżcie do mnie w odwiedziny to zobaczycie bo na fotach tego nie widać :)

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Co za uśmiech :lol: :lol: :lol: ...
Śliczny :razz: ...

Puiorus ;) Ja susze zęby notorycznie :) Tylko ze przewaznie mam przymkniete oczy a ta z Krainy Czarów kazała mi je otworzyć i ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...otworzyłam szeroko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Puiorus ;) Ja susze zęby notorycznie :) Tylko ze przewaznie mam przymkniete oczy a ta z Krainy Czarów kazała mi je otworzyć i ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...otworzyłam szeroko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rozkaz to trzeba wykonać ;)
PYSIU ja to chętnie bym do twoich Zmorkowatych stworzeń sie poprzytulała :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak rozkaz to trzeba wykonać ;)
PYSIU ja to chętnie bym do twoich Zmorkowatych stworzeń sie poprzytulała :loveu:

Ależ Alu!! Rybnik jest niedaleko :) Powiedz kiedy przyjedziesz to dla bezpieczeństwa Oziego przyjmiemy Was ze Zmorką :) Ona jest chodzącą wesołoscia :) Tak wiec zabieraj Ozulca i reszte Rydzewskich i zapychaj do Dąbrowy :)

Posted

Dostałam kilka fotek jeszcze :) Wstawiłam w Katowicach ale tutaj też wsadzę :)
Szelmy na ringu ;)

I tak tam nie popatrzę...

Nie spojrzę...

TZ

Ulizana :angryy: Szelma