PiotrekJ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Jakbyś wygrał Ty tobym chyba szoku totalnego dostała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba że masz jeden z tych dni gdzie 3 komórki sie na debatach spotkały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje ze nmasz poczucie humoru...;) Znów jesteś wredna, za to Cię lubię :p ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Brawo Daga !!!!! Zgadłaś !!:multi: :multi: :multi: A to która ? :multi: :multi: Szelma?? Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::multi: :multi: Szelma?? Tym razem pudło :diabloti: Szelma wygląda tak : Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Znów jesteś wredna, za to Cię lubię :p ... Wredna nie jestem tylko zawsze mówie prawde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myslisz że jak jestes rodzynkiem to masz fory ?? NIGDY !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ejj no babo na takich są nie do rozpoznania - bo niby po czym? :niewiem: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Wredna nie jestem tylko zawsze mówie prawde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myslisz że jak jestes rodzynkiem to masz fory ?? NIGDY !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oto przykład jak kobiety dowartościowują mężczyzn :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PiotrekJ napisał(a):Oto przykład jak kobiety dowartościowują mężczyzn :shake: :evil_lol: :evil_lol: ... A nie pomyślałeś ze słodzi sie niepełnosprawnym umysłowo ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba mam nieco większe mniemanie o facetach ... mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):ejj no babo na takich są nie do rozpoznania - bo niby po czym? :niewiem: Jak to po czym ??!! Po kształcie głowy, po fryzurze, po osadzeniu oczów, po grubości kufy, po rodzaju włosa, nawet po pazurach !! Jejku kobieto....Chyba muszę Cie nieco podszkolić bo wstyd mi za Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Właśnie zrobiłam fotki które pokazują jaka Zmorka potrafi być delikatna :multi: To jej zabawka :) Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a): Na tej fotce widać coś czego SZelma nie ma z Zmorka ma ;) Teraz następne pytanie : Co to? asher napisał(a):A wiesz, że nie zwróciłam uwagi na język? :crazyeye: A to ktoras Zmorowata nie ma języka? :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Do rozpoznania :) Zmorka ma wieksza klatkę piersiowa :) I dłuzsze kudły na brzuchu :) HA HA HA ! :lol: :lol: :lol: To na razie - teraz idę dalej ! Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):E tam ;) Witamy :multi: A to która? Ło matko ! :lol: :lol: :lol: Idę dalej ! Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Tym razem pudło :diabloti: Szelma wygląda tak : Noooo ... ISTOTNIE !!! Jak można nie rozróznić !!! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 I tym sposobem doszłam do swoich własnych wypowiedzi. Dobranoc . :p Quote
asher Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):No dobra - cos łatwiejszego Zmorka :p Buahahaha, Haniu :roflt: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 HankaRupczewska napisał(a):I tym sposobem doszłam do swoich własnych wypowiedzi. Dobranoc . :p Haniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aleś mnie rozbawiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy to rzeczywiscie tak wygląda ?? :evil_lol: Bo ja rozpoznaję na fotach niufy i to cudze :lol: :lol: :lol: Jezeli je znam oczywiscie z widzenia :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 asher napisał(a):Zmorka :p Buahahaha, Haniu :roflt: Asher - strzał w 10 :multi: To Zmorka :multi: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Dalszy ciąg zabawy z balonem :) Mój ci on... Mój...nikomu go nie oddam ;) Poszczypę sama ;) Dobry balonik Fajnie w zębach skrzypi ;) Tylko delikatnie trzeba ;) Żeby mu się krzywda nie stała ;) Z finezja niufa ;) Ma się to wyczucie ;) Niepotrzebnie łapą sobie pomogłam... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:na ostatnim to popsuła balonik :razz: Tak :) TZ miał dość skrzypienia zębami o balonik i postanowił jej zabrac :lol: Zmorka przytrzymała łapką i pazurki za mocno wbiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 To mi się bardziej podoba :) Ale obie są swietne :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Teraz znikam :) Papatki:loveu: Quote
Alicja Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Pysia napisał(a):Tak :) TZ miał dość skrzypienia zębami o balonik i postanowił jej zabrac :lol: Zmorka przytrzymała łapką i pazurki za mocno wbiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::shake:niedobry TZ :mad: Sylwia śliczne te widoczki :razz: Quote
Recommended Posts