Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Pysia napisał(a):
Jakbyś wygrał Ty tobym chyba szoku totalnego dostała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba że masz jeden z tych dni gdzie 3 komórki sie na debatach spotkały :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam nadzieje ze nmasz poczucie humoru...;)

Znów jesteś wredna, za to Cię lubię :p ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Znów jesteś wredna, za to Cię lubię :p ...

Wredna nie jestem tylko zawsze mówie prawde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myslisz że jak jestes rodzynkiem to masz fory ?? NIGDY !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wredna nie jestem tylko zawsze mówie prawde :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Myslisz że jak jestes rodzynkiem to masz fory ?? NIGDY !!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oto przykład jak kobiety dowartościowują mężczyzn :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Oto przykład jak kobiety dowartościowują mężczyzn :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...

A nie pomyślałeś ze słodzi sie niepełnosprawnym umysłowo ?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chyba mam nieco większe mniemanie o facetach ... mimo wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ejj no babo na takich są nie do rozpoznania - bo niby po czym? :niewiem:

Jak to po czym ??!! Po kształcie głowy, po fryzurze, po osadzeniu oczów, po grubości kufy, po rodzaju włosa, nawet po pazurach !! Jejku kobieto....Chyba muszę Cie nieco podszkolić bo wstyd mi za Ciebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Na tej fotce widać coś czego SZelma nie ma z Zmorka ma ;) Teraz następne pytanie : Co to?

asher napisał(a):
A wiesz, że nie zwróciłam uwagi na język? :crazyeye:

A to ktoras Zmorowata nie ma języka? :crazyeye:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
I tym sposobem doszłam do swoich własnych wypowiedzi.
Dobranoc . :p

Haniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aleś mnie rozbawiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy to rzeczywiscie tak wygląda ?? :evil_lol: Bo ja rozpoznaję na fotach niufy i to cudze :lol: :lol: :lol: Jezeli je znam oczywiscie z widzenia :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dalszy ciąg zabawy z balonem :)
Mój ci on...

Mój...nikomu go nie oddam ;)

Poszczypę sama ;)

Dobry balonik

Fajnie w zębach skrzypi ;)

Tylko delikatnie trzeba ;)

Żeby mu się krzywda nie stała ;)

Z finezja niufa ;)

Ma się to wyczucie ;)

Niepotrzebnie łapą sobie pomogłam...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:na ostatnim to popsuła balonik :razz:

Tak :) TZ miał dość skrzypienia zębami o balonik i postanowił jej zabrac :lol: Zmorka przytrzymała łapką i pazurki za mocno wbiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tak :) TZ miał dość skrzypienia zębami o balonik i postanowił jej zabrac :lol: Zmorka przytrzymała łapką i pazurki za mocno wbiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:shake:niedobry TZ :mad:
Sylwia śliczne te widoczki :razz: