Pysia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Pysiu i jak po spacerku :razz: Bardzo fajnie było :) Mam takich bombowych sąsiadow z rottkiem :) Jak wychodzimy razem na spacery to pekam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nawet jakby na dworze żabami rzucało to nie zauważam tak dobrze sie bawie :lol: :lol: :lol: :lol: Zmorka spacerowała z peniskiem w pysku :) Mam spokoj bo zajeta smakołykiem i nie szuka innych smaczności pod śniegiem ;) Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pysia napisał(a):Bardzo fajnie było :) Mam takich bombowych sąsiadow z rottkiem :) Jak wychodzimy razem na spacery to pekam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nawet jakby na dworze żabami rzucało to nie zauważam tak dobrze sie bawie :lol: :lol: :lol: :lol: Zmorka spacerowała z peniskiem w pysku :) Mam spokoj bo zajeta smakołykiem i nie szuka innych smaczności pod śniegiem ;):crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna Zmorka ;) My byliśmy sami ale jest znów tyle śniegu ze Ozzulec szalał , turlał się i biegał jak lux torpeda po szkolnym boisku , no i oczywiście musiał się pogonić z kulkami ze śniegu :p Quote
Pysia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna Zmorka ;) My byliśmy sami ale jest znów tyle śniegu ze Ozzulec szalał , turlał się i biegał jak lux torpeda po szkolnym boisku , no i oczywiście musiał się pogonić z kulkami ze śniegu :p U nas śnieg nieustająco i juz mam wrazenie że mi na dworze oczy bielmem zachodzą :evil_lol: Lubię śnieg ale tyle miesięcy to idzie się ślepoty śnieżnej nabawić.:evil_lol: W ogródku mam metr śniegu i zastanawiam sięczy w tym roku znowu jak w zeszłym tulipany zakwitną mi w lipcu :mad: Mój TZ jak odśnieżał to wrzucał do ogródka snieg....Masakra ;) Ozulec bawił sie w berka z kulkami śniegu? I kto był szybszy ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ozzulek jest jak lux torpeda więc kuleczki nie miały szans :razz: Quote
Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Czesc Pysiu :) Jestem zachwycona Twoimi kudlaczami :multi: Sa oszalamiajace!!! Quote
beria Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pysia napisał(a):Bardzo fajnie było :) Zmorka spacerowała z peniskiem w pysku :) Świntucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anushka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 beria napisał(a):Świntucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zaraz tam świntucha..:lol: to kobieta !!!:eviltong: Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 beria napisał(a):Świntucha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie świntucha tylko normalna kobieta ;) :evil_lol: Quote
r_2005 Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pysia napisał(a):Zmorka spacerowała z peniskiem w pysku A co na to właściciel peniska?:cool3: Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 r_2005 napisał(a):A co na to właściciel peniska?:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba nie miał wiele do powiedzenia :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba nie miał wiele do powiedzenia :evil_lol::evil_lol: Pewnie gdyby miał to też nie byłby zadowolony :evil_lol: Byłyśmy z Malawaszką na spacerku :) Terroryści i Zmorka mają fotki ;) Było ciemnawo ale terrorystow widac - nie są czarni :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pewnego dnia - bardzo pochmurnego w krainie wiecznych śniegow dwie niewiasty i jeden rycerz postanowiły posłuchac Czarnoksiezniczki i wspolnie pospacerowac w poszukiwaniu wiosny. Czarnoksiezniczka długo tłumaczyła im czego mają szukac bo śniegi ciągle padały i oni zapomnieli jak wygląda wiosna... Jedni słuchali mniej drudzy wiecej... Jedna niewiasta to nawet była oburzona że reszta nie jest taka pilna ;) Postanowili zagryzając kulke unicestwic zime Zaczeły niewiasty.Raz jedna raz druga... Ale okazało sie że mniejsza ma wygorowane ambicje i chce byc tą ktora poskromiła ZIME. Wskutek tego zastosowała chwyt zebami . Dobrze ze wieksza stwierdziła ze nie opłaca sie walczyc bo ona też pragnie wiosny... Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czarnoksiążniczka :p Quote
beria Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pysia napisał(a):Nie świntucha tylko normalna kobieta ;) :evil_lol: Ja tak nie spaceruję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może nie jestem kobietą :roll: A ilustrowana bajka o unicestwianiu zimy wspaniała :loveu: Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czarnoksiążniczka :p Czarnoksiezniczka to Malawaszka jak wynika z fotek ;) Niewiasty i rycerz szukali pilnie Czasem rycerz jak to facet wyłamywał sie z szeregu A czasami duza niewiasta patrzyła zdziwiona na pchanie sie mniejszej na pierwszy plan Quote
Pysia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pocieszycielka poszukiwaczy znalazła ślad wiosny. Duża niewiasta chciała koniecznie szybko zobaczyc Kombinowała Mniejsza obmyślała plan... Quote
Patka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 no tak trzeba zawsze sie załapac w kadr :evil_lol: boska fotka :lol: usmiałam sie!!!!!! Quote
malawaszka Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Pysia hahahah umarłam ze śmioechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ależ ze mnie (tak po ślunsku) czarno księżniczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: idziesz na psacer?? Quote
PiotrekJ Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Witaj Blondyneczko ;) ... Zaniedbywałem ostatnimi czasy Twoją galerie, ale obiecuję poprawę :roll: ;) ... Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 PiotrekJ napisał(a):Witaj Blondyneczko ;) ... Zaniedbywałem ostatnimi czasy Twoją galerie, ale obiecuję poprawę :roll: ;) ... No cóż...Zastanowię się czy Ci to wybaczę ;) Popołudniu ciąg dalszy opowieści o szukaniu wiosny przez tym razem trzy niewiasty i jednego rycerza, Czarnoksiężniczke i Pocieszycielke.Statyści też będą ;) Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ooooooooooohhhhhhhh ale nas trzymasz w niepewności bo chciałabym wiedzieć czy znalazły :razz: Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 ja to tylko sie obawiam czy aby Rycerz da radę trzem księżniczkom... dotrzymać kroku :roll: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):ja to tylko sie obawiam czy aby Rycerz da radę trzem księżniczkom... dotrzymać kroku :roll: A może kupisz w końcu juki dla psa ? Wsadzilibyśmy małą niewiaste i rycerza w pewnym momencie do plecaka psiego duzej niewiasty i po kłopocie ;) Quote
Recommended Posts