Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Pysiu i jak po spacerku :razz:

Bardzo fajnie było :) Mam takich bombowych sąsiadow z rottkiem :) Jak wychodzimy razem na spacery to pekam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nawet jakby na dworze żabami rzucało to nie zauważam tak dobrze sie bawie :lol: :lol: :lol: :lol:
Zmorka spacerowała z peniskiem w pysku :) Mam spokoj bo zajeta smakołykiem i nie szuka innych smaczności pod śniegiem ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Bardzo fajnie było :) Mam takich bombowych sąsiadow z rottkiem :) Jak wychodzimy razem na spacery to pekam ze smiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nawet jakby na dworze żabami rzucało to nie zauważam tak dobrze sie bawie :lol: :lol: :lol: :lol:
Zmorka spacerowała z peniskiem w pysku :) Mam spokoj bo zajeta smakołykiem i nie szuka innych smaczności pod śniegiem ;)
:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna Zmorka ;)
My byliśmy sami ale jest znów tyle śniegu ze Ozzulec szalał , turlał się i biegał jak lux torpeda po szkolnym boisku , no i oczywiście musiał się pogonić z kulkami ze śniegu :p

Posted

:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajna Zmorka ;)
My byliśmy sami ale jest znów tyle śniegu ze Ozzulec szalał , turlał się i biegał jak lux torpeda po szkolnym boisku , no i oczywiście musiał się pogonić z kulkami ze śniegu :p

U nas śnieg nieustająco i juz mam wrazenie że mi na dworze oczy bielmem zachodzą :evil_lol: Lubię śnieg ale tyle miesięcy to idzie się ślepoty śnieżnej nabawić.:evil_lol: W ogródku mam metr śniegu i zastanawiam sięczy w tym roku znowu jak w zeszłym tulipany zakwitną mi w lipcu :mad: Mój TZ jak odśnieżał to wrzucał do ogródka snieg....Masakra ;)
Ozulec bawił sie w berka z kulkami śniegu? I kto był szybszy ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba nie miał wiele do powiedzenia :evil_lol::evil_lol:

Pewnie gdyby miał to też nie byłby zadowolony :evil_lol:
Byłyśmy z Malawaszką na spacerku :) Terroryści i Zmorka mają fotki ;) Było ciemnawo ale terrorystow widac - nie są czarni :evil_lol:

Posted

Pewnego dnia - bardzo pochmurnego w krainie wiecznych śniegow dwie niewiasty i jeden rycerz postanowiły posłuchac Czarnoksiezniczki i wspolnie pospacerowac w poszukiwaniu wiosny.

Czarnoksiezniczka długo tłumaczyła im czego mają szukac bo śniegi ciągle padały i oni zapomnieli jak wygląda wiosna...

Jedni słuchali mniej drudzy wiecej...

Jedna niewiasta to nawet była oburzona że reszta nie jest taka pilna ;)

Postanowili zagryzając kulke unicestwic zime

Zaczeły niewiasty.Raz jedna raz druga...

Ale okazało sie że mniejsza ma wygorowane ambicje i chce byc tą ktora poskromiła ZIME. Wskutek tego zastosowała chwyt zebami . Dobrze ze wieksza stwierdziła ze nie opłaca sie walczyc bo ona też pragnie wiosny...

Posted

Pysia napisał(a):
Nie świntucha tylko normalna kobieta ;) :evil_lol:

Ja tak nie spaceruję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może nie jestem kobietą :roll:

A ilustrowana bajka o unicestwianiu zimy wspaniała :loveu:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czarnoksiążniczka :p

Czarnoksiezniczka to Malawaszka jak wynika z fotek ;)
Niewiasty i rycerz szukali pilnie

Czasem rycerz jak to facet wyłamywał sie z szeregu

A czasami duza niewiasta patrzyła zdziwiona na pchanie sie mniejszej na pierwszy plan

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Witaj Blondyneczko ;) ...

Zaniedbywałem ostatnimi czasy Twoją galerie, ale obiecuję poprawę :roll: ;) ...

No cóż...Zastanowię się czy Ci to wybaczę ;)
Popołudniu ciąg dalszy opowieści o szukaniu wiosny przez tym razem trzy niewiasty i jednego rycerza, Czarnoksiężniczke i Pocieszycielke.Statyści też będą ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ja to tylko sie obawiam czy aby Rycerz da radę trzem księżniczkom... dotrzymać kroku :roll:

A może kupisz w końcu juki dla psa ? Wsadzilibyśmy małą niewiaste i rycerza w pewnym momencie do plecaka psiego duzej niewiasty i po kłopocie ;)