Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhhhh ależ PIKOWE dzieciaczki są przepiękne :loveu: :loveu: :loveu:

PIKOWE dzieciaczki śliczne i pięknie się zapowiadają :loveu:
Szelma w aucie jestrozbrajająca zawsze ;) A potem zagłówki do pania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale tak patrzy że trudno nie rozczulić się ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
OJ Kuba to bardzo chętnie by przyjechał . i to zaraz :razz:On jest zachwycony wielkością i puszystością Zmorkowatych ale te fryzurki go rozczulają :loveu:

No to niech przyjeżdża ;)
A fryzurki same urosły ;) Szelma czasem wygląda jak zawadiaka jak jej się czupryna na bok uleży :lol: Zmorce wszędzie równo sterczy od dziecka do góry :lol: Szelma jakby ma w jednym miejscu dłuższą - ale i tej stawiać nie trzeba ;) Samo sterczy :lol:

Posted

Oglądam Twoją galerię od dawna - cudne suńki. Muszę w końcu zobaczyć nowofundlandy na własne oczy - odwiedzę Spodek i nacieszę oczy.

Będę też zaglądać wszystkim suńkom w mordki ;) - może zobaczę ten jedyny na świecie Zmorkowy jęzorek.

Danka

Posted

da-NUTKA napisał(a):
Oglądam Twoją galerię od dawna - cudne suńki. Muszę w końcu zobaczyć nowofundlandy na własne oczy - odwiedzę Spodek i nacieszę oczy.

Będę też zaglądać wszystkim suńkom w mordki ;) - może zobaczę ten jedyny na świecie Zmorkowy jęzorek.

Danka

W Spodku nie zobaczysz Zmorkowego jęzorka :shake: Szelma jest zgłoszona ale zastanawiam się czy ją brać...Po Głogowie stwierdziłam że ona nieco stresuje się na hali i może lepiej poczekać na wystawy otwarte :( Nie ucieka, nie piszczy i jest spokojna ale znam ją już troche i widzę ze ogonek pod sobą i ślinotok w pyszczku. Nie jestem sadystką ...Jeszcze pomyślę nadtym czy ją brać.
A niufkom warto się przypatrzeć :loveu: No i nie zapominaj o podawaniu twarzy do buzi każdemu :evil_lol: One to kochaja i 99% od razu umyje Cię dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Czesc Pysiu :)

O jakie to piękne !!:loveu: :loveu: :loveu: Moja kochana Szelma z czarnymi serduszkami wkoło :loveu: Supcio :loveu: Zaraz to sobie zapiszę na dysku ;)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
To jeszcze cosik dla Ciebie :)

Bomba !!!!
Zmorki rewelacja:loveu: Zmorka jak siurka to chyba jednak myśli :lol:
Ale najpiękniejszy jest pycholek uśmiechniętej Zmorki :multi: :loveu:
Ja cały czas myślęnad fotka na strone główną moich zmorowatych szelmowatych....Tam bym chciała jakąś wspólnąfotkę wstawicwłaśnie tak ładnie zrobioną.... Moze Sylwus pomyślisz coś? :oops:

Posted

Pysia napisał(a):
Bomba !!!!
Zmorki rewelacja:loveu: Zmorka jak siurka to chyba jednak myśli :lol:
Ale najpiękniejszy jest pycholek uśmiechniętej Zmorki :multi: :loveu:
Ja cały czas myślęnad fotka na strone główną moich zmorowatych szelmowatych....Tam bym chciała jakąś wspólnąfotkę wstawicwłaśnie tak ładnie zrobioną.... Moze Sylwus pomyślisz coś? :oops:

Pewnie wyślij mi na maila a ja ci przedstawie różne wersje fotek :)