LAZY Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wspaniale ze Szelma bryka bez smyczy! Gratuluje! Pika rewelacyjne te maleństwa! Szczególnie biszkopcik mnie rozczulił. Ehh... Quote
KaRa_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 W takim momencie fotke robić, oj nie ładnie,nie ładnie:shake: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ahhhhh ależ PIKOWE dzieciaczki są przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Ale extra no rozbroił mnie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PiotrekJ Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cześć Pysiulka :lol: ... Pysia napisał(a): Szelma i auto Popluty zagłowek ;) :roflt::roflt::roflt:Suuuuper :lol: ... Quote
Pysia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 malawaszka napisał(a):ahhhhh ależ PIKOWE dzieciaczki są przepiękne :loveu: :loveu: :loveu: PIKOWE dzieciaczki śliczne i pięknie się zapowiadają :loveu: Szelma w aucie jestrozbrajająca zawsze ;) A potem zagłówki do pania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale tak patrzy że trudno nie rozczulić się ;) Quote
Pysia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Szelma maszeruje Sprawdza trop Dwie szczęśliwe zmoroszelmy Chorągwie w góre !! Dwuogonowy stwór Kłus Uszy w góre Quote
Pysia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Jęzor Doopka w górze ;) Radość uszów :lol: A to coś z rodzaju chatki Baby Jagi ;) Na kurzej łapce :evil_lol: A to co ?? Quote
Pysia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Kochana Szelma Zakręt Lekkość King-Konga ;) Dinozaur Quote
Pysia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):OJ Kuba to bardzo chętnie by przyjechał . i to zaraz :razz:On jest zachwycony wielkością i puszystością Zmorkowatych ale te fryzurki go rozczulają :loveu: No to niech przyjeżdża ;) A fryzurki same urosły ;) Szelma czasem wygląda jak zawadiaka jak jej się czupryna na bok uleży :lol: Zmorce wszędzie równo sterczy od dziecka do góry :lol: Szelma jakby ma w jednym miejscu dłuższą - ale i tej stawiać nie trzeba ;) Samo sterczy :lol: Quote
da-NUTKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Oglądam Twoją galerię od dawna - cudne suńki. Muszę w końcu zobaczyć nowofundlandy na własne oczy - odwiedzę Spodek i nacieszę oczy. Będę też zaglądać wszystkim suńkom w mordki ;) - może zobaczę ten jedyny na świecie Zmorkowy jęzorek. Danka Quote
Pysia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 da-NUTKA napisał(a):Oglądam Twoją galerię od dawna - cudne suńki. Muszę w końcu zobaczyć nowofundlandy na własne oczy - odwiedzę Spodek i nacieszę oczy. Będę też zaglądać wszystkim suńkom w mordki ;) - może zobaczę ten jedyny na świecie Zmorkowy jęzorek. Danka W Spodku nie zobaczysz Zmorkowego jęzorka :shake: Szelma jest zgłoszona ale zastanawiam się czy ją brać...Po Głogowie stwierdziłam że ona nieco stresuje się na hali i może lepiej poczekać na wystawy otwarte :( Nie ucieka, nie piszczy i jest spokojna ale znam ją już troche i widzę ze ogonek pod sobą i ślinotok w pyszczku. Nie jestem sadystką ...Jeszcze pomyślę nadtym czy ją brać. A niufkom warto się przypatrzeć :loveu: No i nie zapominaj o podawaniu twarzy do buzi każdemu :evil_lol: One to kochaja i 99% od razu umyje Cię dokładnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Świetnie. Niufki umyją mi buzię, mój Baster uwielbia myć moje uszy - chociaż raz będę dobrze umyta i domyta ;) Danka Quote
malawaszka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Pysia napisał(a): hahah jakie ekstra wiewióry :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Radość uszów :lol: raczej kleby czarnego futra :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Czesc Pysiu :) O jakie to piękne !!:loveu: :loveu: :loveu: Moja kochana Szelma z czarnymi serduszkami wkoło :loveu: Supcio :loveu: Zaraz to sobie zapiszę na dysku ;) Quote
Pysia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 sylwiaskalska napisał(a):To jeszcze cosik dla Ciebie :) Bomba !!!! Zmorki rewelacja:loveu: Zmorka jak siurka to chyba jednak myśli :lol: Ale najpiękniejszy jest pycholek uśmiechniętej Zmorki :multi: :loveu: Ja cały czas myślęnad fotka na strone główną moich zmorowatych szelmowatych....Tam bym chciała jakąś wspólnąfotkę wstawicwłaśnie tak ładnie zrobioną.... Moze Sylwus pomyślisz coś? :oops: Quote
sylwiaskalska Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Pysia napisał(a):Bomba !!!! Zmorki rewelacja:loveu: Zmorka jak siurka to chyba jednak myśli :lol: Ale najpiękniejszy jest pycholek uśmiechniętej Zmorki :multi: :loveu: Ja cały czas myślęnad fotka na strone główną moich zmorowatych szelmowatych....Tam bym chciała jakąś wspólnąfotkę wstawicwłaśnie tak ładnie zrobioną.... Moze Sylwus pomyślisz coś? :oops: Pewnie wyślij mi na maila a ja ci przedstawie różne wersje fotek :) Quote
beria Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 A Zmorka&Szelma nieustannie uśmiechnięte i rozbrykane :loveu: Quote
Magda Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Sliczna ta usmiechnieta panienka:loveu::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Pysia dostałąm zdjęcia dzisiaj usiąde do nich i je przerobione prześlę :) Quote
Recommended Posts