Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Jesssuuu....Aż mnie przytkało kompletnie.... Zaszalałaś to mało powiedziane !!:multi: :multi: :multi: Są piekne i teraz to już zwariowałam :crazyeye:
Tło Sylwia na mojej stronce jest błekitne :) Kliknij na podpis to zobaczysz ;) Uważam że niebieski do Zmorek bardzo pasuje bo są takie spokojne i radosne :)
Sylwia - chyba Cie kocham za te fotki i tak w ogole ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Jesssuuu....Aż mnie przytkało kompletnie.... Zaszalałaś to mało powiedziane !!:multi: :multi: :multi: Są piekne i teraz to już zwariowałam :crazyeye:
Tło Sylwia na mojej stronce jest błekitne :) Kliknij na podpis to zobaczysz ;) Uważam że niebieski do Zmorek bardzo pasuje bo są takie spokojne i radosne :)
Sylwia - chyba Cie kocham za te fotki i tak w ogole ;)

Spoko jutro pozmieniam tło acha jak chcesz żeby były Zmorki na jakimś specjalnym tle to wyslij mi te tło a ja je posklejam :) tak jak zrobiłam te z wilkiem :) u mnie w galerii jest pare próbek sklejania :)

Posted

Jestem zastrzelona :lol: Juz w mojej głowie tworze zmiane stronki i wyłacznie takie obrazki w niej :lol: W sobote popatrze gdzie co wstawic :) Bedzie ciekawiej i troche nowosci ;) Dzieki Sylwi :loveu:

Posted

niufalki śliczne nochalki , twórczość też niezwykła pięknie tu poprostu
no i widać, ze nie którzy nie mogą skupić się nad pracą bo są twórczo nastawini do życia
pozdrawiam

Posted

Ale ladne te przerobeczki. Ciekawe na co sie zdecyduje Pysia:evil_lol::evil_lol: Tyle tego jest........

No wlasnie, a gdzie jest drogi gospodarz?:roll:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ale ladne te przerobeczki. Ciekawe na co sie zdecyduje Pysia:evil_lol::evil_lol: Tyle tego jest........

No wlasnie, a gdzie jest drogi gospodarz?:roll:

Pysia sie melduje na 5 minut bo wiecej czasu nie ma ;)
Dylemata mam strasznego....Chyba poczekam na wiecej czasu :roll:
U nas znowu pada coś jakby śnieg zakrapiany deszczem. Zima nie odpuszcza ani na krok ... Chyba nawet ja zaczynam miec dosc macochy zimy ;)

Posted

Pysia napisał(a):
Pysia sie melduje na 5 minut bo wiecej czasu nie ma ;)
Dylemata mam strasznego....Chyba poczekam na wiecej czasu :roll:
U nas znowu pada coś jakby śnieg zakrapiany deszczem. Zima nie odpuszcza ani na krok ... Chyba nawet ja zaczynam miec dosc macochy zimy ;)

Ja też mam dosyć tej zimy :angryy: :angryy: :angryy: :mad:

Pysiu jeszcze banerek- może się przydać :)

Posted

Pysia napisał(a):

jest koszmarnie - mokro i obrzydliwie szaroburo :placz: :placz: :placz: chcę zapaść w sen i przespać te dni :-(

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ja też mam dosyć tej zimy :angryy: :angryy: :angryy: :mad:

Pysiu jeszcze banerek- może się przydać :)

Banerek czarnych zmoroszelm super tylko jak ja zmieszcze dwa w podpisie ?? A może mozna ? ;)
Malawaszka nie narzekaj tylko chodźna spacer to Ci przejdzie:lol:

Posted

Pysia napisał(a):

Malawaszka nie narzekaj tylko chodźna spacer to Ci przejdzie:lol:

dopiero wróciłam z wichury :roll: a poza tym, ani mnie ani moim psom się w taką pogodę nie fce spacerować :shake: :placz: