Magda Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysia dostałąm zdjęcia dzisiaj usiąde do nich i je przerobione prześlę :) A my tez zobaczymy??:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Magda_Miki napisał(a):A my tez zobaczymy??:cool3: Niop :) pewnie Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Mała próbka zdjęciowa ;) Oraz bardziej obrazowo ;) fajnie mozna np. wstawić o historii rasy ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 A teraz przeróbka dwóch zdjęć czyli : i tego zdjęcia A wyszło :) I cosik innego :) :) Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 I takie cosik więc Pysiu może powiedź mi na jakim ty chcesz tle to wstawić :) Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Sylwia przyszalalas :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):Sylwia przyszalalas :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: No cio Pysia dała mi tyle zdjęć :p :eviltong: :oops: ale to juz ostatnie :) Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 no cio Pysia dała mi tyle zdjęć :p :eviltong: :oops: ale to juz ostatnie :smile: Haha nie moge :lol: Niuf Albinos :lol: Quote
Pysia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jesssuuu....Aż mnie przytkało kompletnie.... Zaszalałaś to mało powiedziane !!:multi: :multi: :multi: Są piekne i teraz to już zwariowałam :crazyeye: Tło Sylwia na mojej stronce jest błekitne :) Kliknij na podpis to zobaczysz ;) Uważam że niebieski do Zmorek bardzo pasuje bo są takie spokojne i radosne :) Sylwia - chyba Cie kocham za te fotki i tak w ogole ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Pysia napisał(a):Jesssuuu....Aż mnie przytkało kompletnie.... Zaszalałaś to mało powiedziane !!:multi: :multi: :multi: Są piekne i teraz to już zwariowałam :crazyeye: Tło Sylwia na mojej stronce jest błekitne :) Kliknij na podpis to zobaczysz ;) Uważam że niebieski do Zmorek bardzo pasuje bo są takie spokojne i radosne :) Sylwia - chyba Cie kocham za te fotki i tak w ogole ;) Spoko jutro pozmieniam tło acha jak chcesz żeby były Zmorki na jakimś specjalnym tle to wyslij mi te tło a ja je posklejam :) tak jak zrobiłam te z wilkiem :) u mnie w galerii jest pare próbek sklejania :) Quote
sylwiaskalska Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Oki w dniu dzisiejszym to ostatni :) bo dzisiaj zamiast pracować to raczej tworzyłam ;) Quote
daga10011 Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 ale super:crazyeye: :loveu: .Oj Pysia-bedziesz miala dylemat:lol: Quote
Pysia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jestem zastrzelona :lol: Juz w mojej głowie tworze zmiane stronki i wyłacznie takie obrazki w niej :lol: W sobote popatrze gdzie co wstawic :) Bedzie ciekawiej i troche nowosci ;) Dzieki Sylwi :loveu: Quote
agabass Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 niufalki śliczne nochalki , twórczość też niezwykła pięknie tu poprostu no i widać, ze nie którzy nie mogą skupić się nad pracą bo są twórczo nastawini do życia pozdrawiam Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ale ladne te przerobeczki. Ciekawe na co sie zdecyduje Pysia:evil_lol::evil_lol: Tyle tego jest........ No wlasnie, a gdzie jest drogi gospodarz?:roll: Quote
Pysia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Ale ladne te przerobeczki. Ciekawe na co sie zdecyduje Pysia:evil_lol::evil_lol: Tyle tego jest........ No wlasnie, a gdzie jest drogi gospodarz?:roll: Pysia sie melduje na 5 minut bo wiecej czasu nie ma ;) Dylemata mam strasznego....Chyba poczekam na wiecej czasu :roll: U nas znowu pada coś jakby śnieg zakrapiany deszczem. Zima nie odpuszcza ani na krok ... Chyba nawet ja zaczynam miec dosc macochy zimy ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pysia napisał(a):Pysia sie melduje na 5 minut bo wiecej czasu nie ma ;) Dylemata mam strasznego....Chyba poczekam na wiecej czasu :roll: U nas znowu pada coś jakby śnieg zakrapiany deszczem. Zima nie odpuszcza ani na krok ... Chyba nawet ja zaczynam miec dosc macochy zimy ;) Ja też mam dosyć tej zimy :angryy: :angryy: :angryy: :mad: Pysiu jeszcze banerek- może się przydać :) Quote
malawaszka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pysia napisał(a):U nas znowu pada coś jakby śnieg zakrapiany deszczem. Zima nie odpuszcza ani na krok ... Chyba nawet ja zaczynam miec dosc macochy zimy ;) jest koszmarnie - mokro i obrzydliwie szaroburo :placz: :placz: :placz: chcę zapaść w sen i przespać te dni :-( Quote
Pysia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Ja też mam dosyć tej zimy :angryy: :angryy: :angryy: :mad: Pysiu jeszcze banerek- może się przydać :) Banerek czarnych zmoroszelm super tylko jak ja zmieszcze dwa w podpisie ?? A może mozna ? ;) Malawaszka nie narzekaj tylko chodźna spacer to Ci przejdzie:lol: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Chyba nie mozna:shake: Ale nowy banerek sliczny jest. Moze wstaw go i napisz na dole adres stronki. Jak ktos bedzie chcial wpasc to znajdzie;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 super, super i jeszcze raz super :loveu: Quote
anushka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pysia napisał(a): Lustrzane odbicie :lol: :lol: fotki booomba!!! Quote
malawaszka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Pysia napisał(a): Malawaszka nie narzekaj tylko chodźna spacer to Ci przejdzie:lol: dopiero wróciłam z wichury :roll: a poza tym, ani mnie ani moim psom się w taką pogodę nie fce spacerować :shake: :placz: Quote
r_2005 Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 malawaszka napisał(a): ani mnie ani moim psom się w taką pogodę nie fce spacerować :shake: :placz: Fajne masz psy:lol: Doceniają właściciela:p Quote
Recommended Posts