Pysia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Lucy*']a foty ??? macie cosik czy niet ??? :evil_lol: Świnka cd. Schrupac te nogi czy nie? Przebadamy brzuszek Zmeczona jestem Ale jak chcesz to poszaleje Może wejde na kanape? Prosze fotki ;) Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dobre porównanie co do wielkości :lol: :lol: :lol: Extra :) Quote
ewelinabuck Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/truskawy39.jpg biedna zatyka se noseczek bo skarpetuchy troszku jada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='ewelinabuck']http://i37.photobucket.com/albums/e74/Zmorowate/truskawy39.jpg biedna zatyka se noseczek bo skarpetuchy troszku jada:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No wiesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [qote=KaRa_TC] Pewnie śni o jakiejś wieprzowince:lol: Wieprzowinki nie jada ale wołowinka...mniam mniam ;) [quote name='PIKA']Kto tu kogo uczy warować? :lol: Zmorka świnke ??:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='sylwiaskalska'] Dziekujemy za życznia :) Quote
sylwiaskalska Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 I dorzucam się aby było wiosennie :) Dzisiaj kwiaty dostałam od szefa - czasami szef nie jest az taki zły :) Quote
Pysia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [quote name='sylwiaskalska']I dorzucam się aby było wiosennie :) Dzisiaj kwiaty dostałam od szefa - czasami szef nie jest az taki zły :) To sie szef postarał;) Moj to pewnie mnie znowu opieprzy dzisiaj...On tak kocha - inaczej byłby chory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jego specjalnosc to dołowanie :) Wczoraj powiedział że mi premie zabierzea ja mu na to bardzo spokojnie i z uśmiechem że nigdy mi premii nie dał wiec i zabrac nie może....Lekko sie zdenerwował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz sie do mnie nie odzywa :evil_lol: :evil_lol: Kwiatka nie dostane na 100% :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Pysia napisał(a):To sie szef postarał;) Moj to pewnie mnie znowu opieprzy dzisiaj...On tak kocha - inaczej byłby chory :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jego specjalnosc to dołowanie :) Wczoraj powiedział że mi premie zabierzea ja mu na to bardzo spokojnie i z uśmiechem że nigdy mi premii nie dał wiec i zabrac nie może....Lekko sie zdenerwował :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Teraz sie do mnie nie odzywa :evil_lol: :evil_lol: Kwiatka nie dostane na 100% :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I bardzo dobrze powiedziałaś a niech mu bedzie głupio :evil_lol: . Ale czy szefom wogóle jest kiedyś głupio :???: :hmmmm: najcześciej szef to :motz: :motz: :motz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 sylwiaskalska napisał(a):I bardzo dobrze powiedziałaś a niech mu bedzie głupio :evil_lol: . Ale czy szefom wogóle jest kiedyś głupio :???: :hmmmm: najcześciej szef to :motz: :motz: :motz: :evil_lol: :evil_lol: Chyba mu było głupio bo wszyscy mu tiutają a ja tak ...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 PiotrekJ napisał(a):Dzień Dobry Pysiu ... Dzień dobry :) Choc nie taki bo namukradli reflektor z auta....Jakbym wiedziała ile to kosztuje tobym wszystkie na super takon poprzyklejała..... Quote
PiotrekJ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ja całkowicie zapomniałem :roll: ... Wszystkiego Najlepszego życzymy Ci z Locersikiem :p ... Quote
Pysia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Bardzo dziekuje Ziutkowi i kobietom ;) za życzenia wczorajsze :) My katastrofalnie zapracowani.....Może w sobote bedzie wiecej czasu :( Quote
sylwiaskalska Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Pysia cosik ci wysłałam :) o Gryfkach jeszcze :) No i miłego popołudnia :) i pozdrowienia od tajemniczej łapki :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysia cosik ci wysłałam :) o Gryfkach jeszcze :) No i miłego popołudnia :) i pozdrowienia od tajemniczej łapki :cool3: :cool3: :cool3: o łapcia Teqiego :loveu: Quote
Pysia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Pysia cosik ci wysłałam :) o Gryfkach jeszcze :) No i miłego popołudnia :) i pozdrowienia od tajemniczej łapki :cool3: :cool3: :cool3: Dzieki - właśnie czytam :) A łapcia kolorowa :) Każdy pazurek inny :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Pysia napisał(a):Dzieki - właśnie czytam :) A łapcia kolorowa :) Każdy pazurek inny :loveu: No bo to elegancik :) Quote
Recommended Posts