malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Mała niewiasta nie będzie narzekać na uciskające pantofelki, natomiast Mały Rycerz może mieć z tym kłopoty, jednak obawiam się, że Duma nie pozwoliłaby mu na wożenie się w jukach dużej niewiasty :cool1: Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pysia historyjka świetna, tylko zakonczenie bym chciala znac Tylko takie happy end :shake: beria napisał(a):Ja tak nie spaceruję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może nie jestem kobietą :roll: Nie przejmuj sie Ja na pewno jestem kobieta i tez tak nie spaceruje :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Morale u poszukiwaczy wiosny pogorszyły się Pocieszycielka z Czarnoksiężniczka postanowiły podnieść morale i rozbawić towarzystwo Rycerzowi od razu zrobiło się lepiej Maluchy odżyły I znowu zaczęły pilnie szukać śladów wiosny Co prawda leniom dalej się odchodzić nie chciało ale to nic ;) Mała niewiasta na chwilkę odeszła szukać dalej A to dowód na pracowitość rycerza ;) Tym szukaniem bardzo zmęczyła się duża niewiasta A maluchy? Postanowiły poszaleć ;) c.d. nastąpi... Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 :mad: no niee wlepiłaś fotki z zabawy do siebie :mad: i tak je dam do mojej galerii też :lol: :lol: :lol: hahah dawaj cd poszukiwania wiosny :lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a)::mad: no niee wlepiłaś fotki z zabawy do siebie :mad: i tak je dam do mojej galerii też :lol: :lol: :lol: hahah dawaj cd poszukiwania wiosny :lol: No i co z tego?? Ktoś kto dwa razy poczyta teksty pod tymi samymi fotkami - moje teksty i Twoje - umrze ze smiechu :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Po zabawie w małą niewiaste i w rycerza ( w końcu to TERRORYŚCI !! ) wstąpił demon i zaczęli namawiać się przeciwko dużej Zapominając o szukaniu wiosny niewiasta - demon postanowiła zakopać dużą niewiaste i w ten sposób ja zlikwidować Duża wziąż żyła... Pocieszycielka zaczęła ją namawiać aby wstała i nie dała sie zimie Zaczęła nad nią odprawiać dobre czary Ale one nie pomagały :placz: Postanowiła uzyć innych zaklęć Kilka tajemnych słów i gestów... Magiczne przedmioty I niewiasta podniosła głowę A potem wstała sama :multi: Demon - niewiasta zrezygnowała... c.d. nastąpi... Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pysia napisał(a): Zapominając o szukaniu wiosny niewiasta - demon postanowiła zakopać dużą niewiaste i w ten sposób ja zlikwidować Duża wziąż żyła... hahahaha dobreeee :laola: tylko :hmmmm: TO nie jest niewiasta :evil_lol: :mad: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahahaha dobreeee :laola: tylko :hmmmm: TO nie jest niewiasta :evil_lol: :mad: No wiem :) Przecieżwidzę ale demon do Bolusia nie pasuje :evil_lol: Więc chciałam w konia zrobić dogomaniaków :evil_lol: :eviltong: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Szelma w czasie kiedy inni szukali wiosny odpoczywała w domu Ale postanowiła wraz z innymi tez wybrać się na poszukiwania Czarnoksiężniczka teżbyła i jej siostra - dobra wróżka z malutką Dobrą Iskierką :) Niewiasta Szelma bardzo pilnie się rozglądała Druga duża niewiasta stwierdziła ze czas goni a wiosny nadal nie znaleźli Szelma niewiasta postanowiła najpierw obmyślić plan Chciała się nim podzielić ze Zmorką Ale jako prawa istota powiedziała o nim też innym Czarnosiężniczka nie do konca zrozumiała ;) c.d. nastąpi... Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 hahaha Ty MAUPO :mad: :mad: :mad: ja Ci dam nie do końca zrozumiała :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Ty MAUPO :mad: :mad: :mad: ja Ci dam nie do końca zrozumiała :lol: :lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no super te wasze historyjki:razz: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Ty MAUPO :mad: :mad: :mad: ja Ci dam nie do końca zrozumiała :lol: :lol: :lol: LUDZIE :placz: Ona znowu chce mnie bic :placz: Wiecie teraz po kim jej psy są terrorystami ? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 nie no foty rewelacyjne super, super, super :klacz: ale miałyscie spotkanko :multi: Quote
anetta Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Wiecie teraz po kim jej psy są terrorystami ? Hahaha :evil_lol: Quote
agabass Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Ale Spacer I Jakie Fotki Rewelacja Dziewczyny Niezłe Macie Bestje Na Tych Smyczach ;) Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 agabass napisał(a):Ale Spacer I Jakie Fotki Rewelacja Dziewczyny Niezłe Macie Bestje Na Tych Smyczach ;) Bestie :crazyeye: To Malawaszka ma bestie :evil_lol: Serio :evil_lol: Moje przy nich to aniołki :) Sama zobacz :) Ktore z jej terrorystow mogłoby miec morde tak blisko twarzy Oliwki? I do kogo Oliwka by tak słodko gaworzyła ? Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 hahaha Szelma była taka nieruchoma że Oliwka pewnie myślała, że to taka fajna duuża maskotka :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Szelma była taka nieruchoma że Oliwka pewnie myślała, że to taka fajna duuża maskotka :lol: :lol: :lol: Bo Szelma wie ze jest dużo wieksza i może nagłym ruchem zrobic maleństwu krzywde :loveu: I jak tu nie kochac niufa.... Quote
malawaszka Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 czemu nie jesteś na gg?? :placz: idziesz na dwór? Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Pysia napisał(a):Bestie :crazyeye: To Malawaszka ma bestie :evil_lol: Serio :evil_lol: Moje przy nich to aniołki :) Sama zobacz :) iiiiiic:multi: jak slodko:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 malawaszka napisał(a):czemu nie jesteś na gg?? :placz: idziesz na dwór? Bo moj windows raz pozwala mi włączać gg a raz nie...Masakra ;) Własnie zepsuła mi się klawiatura - dobrze że starej nie wywaliłam :placz: Quote
r_2005 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 A ja to bym chciała na ten przykład dowiedzieć się która to jest Szelma a która Zmorka?:p Piękna:loveu: Quote
Pysia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 r_2005 napisał(a): A ja to bym chciała na ten przykład dowiedzieć się która to jest Szelma a która Zmorka?:p Piękna:loveu: Szelma to ta przy nodze czyli większa a Zmorka to ta z zewnętrznej strony :) No i to drugie zdjęcie to Szelma :) Quote
r_2005 Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Pysia napisał(a):Szelma to ta przy nodze czyli większa a Zmorka to ta z zewnętrznej strony :) No i to drugie zdjęcie to Szelma :) Yes! Yes! Yes! Tak właśnie obstawiałam!:lol: Quote
Recommended Posts