Doginka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Pysia napisał(a):...TZ jedzie zaraz kupować spray i malujemy Zmoroszelmy :diabloti: Będą bardziej fotogeniczne :evil_lol: Jaki spray?, może ja też zaqpię:evil_lol: Fociłam ruch w/g wskazań Weszki :loveu: Zdradź rąbek tajemnicy, bo mi w ruchu badziewie wychodzi:placz::cool3: A Twoje sucze piękne:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Witaj Babciu Swojej Wnuczki!:multi: Właśnie skończyłam sprzątać.:diabloti: Żartuję - skończyłam o 21, ale potem obchodziliśmy imieniny Tz-a, o których zapomniałam,:oops: bo myślałam, że 25-ty jest jutro..., tzn, już dziś... Jeśli jeszcze żarcia nie zamówiłaś, to Albert też reflektuje, bo Tz nie dostał w sklepie.:cool1: Do tej godziny, rosliny na skalniaku jeszcze żyją - kupiłam nowy środek odstraszający, zobaczymy czy będę rano pisała reklamacje. :p Quote
Pysia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Doginka napisał(a):Zdradź rąbek tajemnicy, bo mi w ruchu badziewie wychodzi:placz::cool3: A Twoje sucze piękne:loveu::loveu::loveu: ISO w słońcu ma być nieduze ( ja 200-400 na czarnuchy daję) a czas naświetlania od 800 - 1250 :). Na pszczółki duuuuuzy czas ;) Dzisiaj nie ma słońca więc super sprawa dla mojego nowego obiektywu ;) AlKil napisał(a):Witaj Babciu Swojej Wnuczki!:multi: Właśnie skończyłam sprzątać.:diabloti: Żartuję - skończyłam o 21, ale potem obchodziliśmy imieniny Tz-a, o których zapomniałam,:oops: bo myślałam, że 25-ty jest jutro..., tzn, już dziś... Jeśli jeszcze żarcia nie zamówiłaś, to Albert też reflektuje, bo Tz nie dostał w sklepie.:cool1: Do tej godziny, rosliny na skalniaku jeszcze żyją - kupiłam nowy środek odstraszający, zobaczymy czy będę rano pisała reklamacje. :p Witaj mamo mojej wnuczki czyli....:crazyeye: Buahahahahaha dziecko moje :diabloti: Czy Balladzie Juniora zamówić? A Albertowi Gianta Adulta czy linie Professional? A temu kurduplowi nie chcesz karmy dla yorków? W poniedziałek zamówie wsio to przyjdzie na środe ;) Sto lat dla Jarka :loveu: Wycałuję go jak przyjedzie ;) Na moje paskudy działa wyłącznie pieprz.... Quote
malawaszka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Pysia napisał(a):ISO w słońcu ma być nieduze ( ja 200-400 na czarnuchy daję) a czas naświetlania od 800 - 1250 :). Na pszczółki duuuuuzy czas ;) nie duuuuży tylko króóóóótkiiiiii :lol: Quote
Pysia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 malawaszka napisał(a):nie duuuuży tylko króóóóótkiiiiii :lol: Napiasałam duży? :crazyeye: Rzeczywiście :diabloti: Właśnie robiłam foty na poddaszu i mi się popiermandoliło :evil_lol: Dzisiaj było tyle bażantów na łąkach, że masakra :crazyeye: Szelma pobudzona na maxa :mad: Quote
Medorowa Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Co Ci powiem, to Ci powiem, ale coraz ładniejsze te twoje foty:klacz::klacz: Quote
Pysia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Medorowa napisał(a):Co Ci powiem, to Ci powiem, ale coraz ładniejsze te twoje foty:klacz::klacz: :oops: Kuna czasami nawet burki widać :evil_lol: Byłysmy z Justynką na spacerze :multi: Pogoda jak marzenie :loveu: Wzięłam aparat, ale za gorąco dla futer i się kulały spokojnie :cool1: Foty są ale takie....spacerujace :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wyłożyła się jakby na cos czekała ... I sama się do siebie smiała :p Gałęzie w górze miała I się tak tarzała :evil_lol: Aż całkiem zdurniała :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :loveu::loveu::loveu:widac widać :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='malawaszka']:loveu::loveu::loveu:widac widać :multi::multi::multi: :B-fly::B-fly::B-fly::evil_lol: Dlaczego Szelma ją w nosie miała Aż w końcu przyszedł pomysł jej do głowy Jak się okazało... Całkiem bombowy I tak życie jak w Madrycie Toczy się dalej pośród nas Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cze Pysiu:p no widze ze zaczynasz focic nie tylko psy ale i owady a fotki faktycznie piękne do tego opis w formie wierszyka i milo sie to ogląda i czyta:lol: Quote
Pysia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Pegaza napisał(a):Cze Pysiu:p no widze ze zaczynasz focic nie tylko psy ale i owady a fotki faktycznie piękne do tego opis w formie wierszyka i milo sie to ogląda i czyta:lol: Mój rozwój przebiega powoli :evil_lol: Ale jednak przebiega.... :diabloti: Cieszę się, że Ci się podoba :loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 przebiega przebiega :loveu: śliczne te fotki Ci wyszły :multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 malawaszka napisał(a):przebiega przebiega :loveu: śliczne te fotki Ci wyszły :multi::multi::multi: Nawet nie wiesz, jaka jestem szczęśliwa :loveu::multi::loveu::multi: Chodźcie na kawe do Pysi ;) Bo mi się znowu coś w głowe robi i mam zamiar wyszorować balkony i wysprzatać szopke.... Ratujcie!! Quote
aga1215 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Przyszłam z kawusią :multi: Przyznaj się, KTO robił te foty? :mad: ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='aga1215']Przyszłam z kawusią :multi: Przyznaj się, KTO robił te foty? :mad: ;) :evil_lol: Mniem jaka dobra :loveu: Idę sobie zrobić bo mi smaka narobiłas :evil_lol: Kto? Mój nowy obiektyw? :roll: Ja go tylko trzymałam :evil_lol: Za lufe zresztą :diabloti: Quote
aga1215 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 [quote name='Pysia']Mniem jaka dobra :loveu: Idę sobie zrobić bo mi smaka narobiłas :evil_lol: Kto? Mój nowy obiektyw? :roll: Ja go tylko trzymałam :evil_lol: Za lufe zresztą :diabloti: Ale właściwą stroną :multi: Quote
Pysia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 aga1215 napisał(a):Ale właściwą stroną :multi: Sugerujesz mi, że poprzednie foty robiłam źle trzymając aparat? :crazyeye: Buahahahaha Quote
AlKil Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dobry wieczór! Michał już nie może się doczekać wyjazdu. Dzisiaj marzył, by był już czwartek.. mam niesamowitą wiadomość: Ballada dzisiaj nic nie narozrabiała!!! ( wczoraj pożarła żelki i resztkę lodów, które Junior spuścił na chwilę z oka) Quote
Pysia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='AlKil']Dobry wieczór! Michał już nie może się doczekać wyjazdu. Dzisiaj marzył, by był już czwartek.. mam niesamowitą wiadomość: Ballada dzisiaj nic nie narozrabiała!!! ( wczoraj pożarła żelki i resztkę lodów, które Junior spuścił na chwilę z oka) Tylko Michał? :mad::evil_lol: Twa niesamowita wiadomość mnie przeraża :crazyeye: Czy ona aby nie jest chora? :roll::diabloti: Quote
AlKil Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Pysia']Tylko Michał? :mad::evil_lol: Twa niesamowita wiadomość mnie przeraża :crazyeye: Czy ona aby nie jest chora? :roll::diabloti: Nie, nie tylko!:eviltong: Jestem w blokach startowych od paru dni! Obserwuję ją bacznie. jestem czujna jak ważka. Telefon trzymam w pogotowiu, w razie potwierdzenia objawów natychmiast dzwonię do weta!!! Quote
Pysia Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='AlKil']Nie, nie tylko!:eviltong: Jestem w blokach startowych od paru dni! Obserwuję ją bacznie. jestem czujna jak ważka. Telefon trzymam w pogotowiu, w razie potwierdzenia objawów natychmiast dzwonię do weta!!! Miałaś przyjechać Parcholem a nie biec w sztafecie do mnie :roll::evil_lol: No masz szczęście :diabloti: Przyszła karma :) Sprawdziłam - prawidłowa ;) Kiedyś zamawiałam Gianta Adulta a przyszedł.... starter :diabloti: Od tej pory otwieram przesyłki :evil_lol: W sumie to z tym starterem źle nie było bo miał 20 kg zamiast 17 i do tego dla maluszków karma sporo drozsza, a ja zapłaciłam za ta dla dorosłych ;) :evil_lol: Nie zwróciłam ;) Quote
malawaszka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Pysiaaaaaaaaa dawaj mnie foty, które zrobiłam Twoim cackiem :loveu::lol: Quote
Recommended Posts