aga1215 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj Pysiu poNoworocznie:loveu: Niech ten Nowy będzie SUPER!!!!!!!!!!!!!! :buzi: Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 hihihih Pysiu czy wstawisz wsie fotki???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 aga1215 napisał(a):Witaj Pysiu poNoworocznie:loveu: Niech ten Nowy będzie SUPER!!!!!!!!!!!!!! :buzi: Witaj Aga :loveu: Niech się spełnią nasze marzenia :loveu: malawaszka napisał(a):hihihih Pysiu czy wstawisz wsie fotki???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hihihihi chyba nie bo mogłabym nie dożyć jutra :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Fotki są naprawdę rewelacyjne - taki zimowy śmingus dyngus ;):evil_lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Medorowa napisał(a):Fotki są naprawdę rewelacyjne - taki zimowy śmingus dyngus ;):evil_lol: A jakie były rewelacyjne te, które skasował TZ :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Pysia']A jakie były rewelacyjne te, które skasował TZ :evil_lol: [FONT=Arial]TZtowi nie daje się aparatu do rąk :p[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Pysia']A jakie były rewelacyjne te, które skasował TZ :evil_lol: Buuuu:placz::placz::placz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]TZtowi nie daje się aparatu do rąk :p[/FONT] Dokładnie:p Quote
anetta Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 A fajni tam są, Albi już tam ich trochę ponadgryzał... To pewnie nie będą zachwyceni jak zobaczą pomiota szatana :evil_lol::evil_lol: Pysia, ale miałaś zabawe :multi: Super wygłupy :lol::lol: Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]TZtowi nie daje się aparatu do rąk :p[/FONT] Sam brał :mad: W sumie to dobrze bo moze bym miała ze dwie fotki .... [quote name='Medorowa']Buuuu:placz::placz::placz: Dokładnie:p Tez zrobiłam buuuuuuuuuuuuu jak ich nie ujrzałam :cool1: [quote name='anetta']To pewnie nie będą zachwyceni jak zobaczą pomiota szatana :evil_lol::evil_lol: Pysia, ale miałaś zabawe :multi: Super wygłupy :lol::lol: Jakie wygłupy? :crazyeye: Tam sami powazni ludzie byli :diabloti: Chciałabym wstawić jedną fotke ale ravk zabiłby mnie :evil_lol: Quote
Paula Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Witaj Pysiu noworocznie :loveu: Super relacja sylwestrowa :multi: Quote
Pysia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Paula_ napisał(a):Witaj Pysiu noworocznie :loveu: Super relacja sylwestrowa :multi: Witaj:multi: Właśnie jestem w pracy .... Medorowa napisał(a):Doberek:B-fly::B-fly: Doberek :loveu: Quote
anetta Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Chciałabym wstawić jedną fotke ale ravk zabiłby mnie Oj tam, wstawiaj :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 przejrzalam foty na wsteczu superrrrrrrrrrrrr:multi::multi::multi::multi: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witaj Pysiu w trzecim dniu roku 2008:diabloti: Obejrzałam fotki Sylwestrowe, ale miałaś super ubaw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, te śniegowe też fajoskie:diabloti: Quote
LAZY Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Witajcie czarnulki w nowym roku!!! Wszystkiego dobrego od naszej trójki:) Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial]:grins: berek ...bry ;)[/FONT] Quote
Pysia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='anetta']Oj tam, wstawiaj :evil_lol: Coś Ty - za nic :shake: Za blisko mieszkam :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']przejrzalam foty na wsteczu superrrrrrrrrrrrr:multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Foty czy Sylwek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Doginka']Witaj Pysiu w trzecim dniu roku 2008:diabloti: Obejrzałam fotki Sylwestrowe, ale miałaś super ubaw:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, te śniegowe też fajoskie:diabloti: Doginko :multi::multi::multi: Witaj :multi: Mieliśmy ubaw po pachy :loveu: [quote name='LAZY']Witajcie czarnulki w nowym roku!!! Wszystkiego dobrego od naszej trójki:) Witaj LAZY :loveu: Od naszej 6 tez macie pozdrowienia i życzenia Najlepszego :multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:grins: berek ...bry ;)[/FONT] Alu witaj słonko :loveu: Quote
bonita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Byłam i wszystko widziałam:diabloti:, nie wszystko przeczytałam, bo czas cholera mi ucieka:shake: Dobra, no to Wszystkiego co Najlepsze w tym Nowym Roku Życzę:multi::loveu: Quote
Alicja Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [FONT=Arial]Pysiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy u Ciebie też tak zimno :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Janielico kaj się podziewasz:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='bonita']Byłam i wszystko widziałam:diabloti:, nie wszystko przeczytałam, bo czas cholera mi ucieka:shake: Dobra, no to Wszystkiego co Najlepsze w tym Nowym Roku Życzę:multi::loveu: Wam tez życzę Wszystkiego Najlepszego :loveu::loveu::loveu: Mnie tez ucieka czas.... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Pysiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] [FONT=Arial]czy u Ciebie też tak zimno :razz::razz::razz:[/FONT] Sakramencko Alu!! Sakramencko!!!!!! [quote name='Medorowa']Janielico kaj się podziewasz:loveu::loveu: Wywołałaś mnie jak ducha :diabloti: Quote
Doginka Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 U nas -15, ale odczuwalne -20:razz: - zimno jak diabli:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pysiu! Wszystkiego co najlepsze w 2008 roku :-) Quote
anetta Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Coś Ty - za nic Za blisko mieszkam Dawaj do mnie, ja wstawie :grin: Quote
Recommended Posts