Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jura'][quote name='Flaire']Misia jest psem nieaportującym, czyli w ogóle nie lubi nic nosić w pysku. Jak znajduje patyk, to w ogóle go nie podnosi, tylko kładzie się i gryzie, najlepiej na drzazgi, które potem zjada[/quote]
Jakbym o Fredzi czytała. Zawsze jej powtarzam, że będzie miała drzazgi w języku. I jak czytam nie jest to tylko takie pańciowe gadanie.[/quote]

Hmm, jakbym o Fudze czytał :o

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojtek'][quote name='Jura'][quote name='Flaire']Misia jest psem nieaportującym, czyli w ogóle nie lubi nic nosić w pysku. Jak znajduje patyk, to w ogóle go nie podnosi, tylko kładzie się i gryzie, najlepiej na drzazgi, które potem zjada[/quote]
Jakbym o Fredzi czytała. Zawsze jej powtarzam, że będzie miała drzazgi w języku. I jak czytam nie jest to tylko takie pańciowe gadanie.[/quote]

Hmm, jakbym o Fudze czytał :o[/quote]

No to ja jakbym o Vigo ... 8)

Posted

A u mnie ani piłka ani patyk :o liczy się tylko niuchanie wszystkiego co się da.

Z Dakarem to tak bylo od malenkosci, lecial za pilka i w polowie drogi zapominal po co leci ..... :niedowia: :icon_roc: dziwny pies.

Mam w kompe wirusa wiec niestety na pare dni musze sie z wami rozstac.
Man nadzieje ze INA szybko zalatwi jakis komputer, 3mam kciuksy :)

Posted

Nitencja nie wątpię, że się dowiem. Na pewno już pierwszego dnia maluch zaprezentuje mi, jeśli nie pełnię, to większość swoich erdelowych możliwości :lol:

Posted

Eselu - tylko część bo dużo, dużo innych zaskakujący rzeczy o Vigusiu ja dowiaduje sie jeszcze cały czas...np wczoraj byliśmy na długim spacerki z Wiki i Vigo( w końcu Wiki zaakceptowała młodzieńca :lol: ) -psy razem ganiały, bawiły się kopały dziury ale pod koniec spaceru Wiki była czysciutka a Vigo..... 8) taki ufujtany pysk w ziemi łapy to kolan w błocie na sierci pełno trwy i patyków - chusteczka przkrzywiona podarta...

Posted

[quote name='INA']pod koniec spaceru Wiki była czysciutka a Vigo..... 8) taki ufujtany pysk w ziemi łapy to kolan w błocie na sierci pełno trwy i patyków - chusteczka przkrzywiona podarta...[/quote]
Psy tak, jak dzieci - dzielą sie na brudzące i nie brudzące się :wink:
Fredzia , jak pewnie i kilka innych przypadków, o których tu się wspomina, należy do wyjątków. Brudzi się szybko, ale ma też opcję samooczyszczania. Troche pobiega i jak nowa.

Posted

Czy wiecie może o której będą oceniane erdelki w Legionowie.Jeśli ktoś wie bardzo proszę o info.Postaram się wpaść i nie chciałabym przegapić.

Posted

[quote name='BEBE']Czy wiecie może o której będą oceniane erdelki w Legionowie.Jeśli ktoś wie bardzo proszę o info.Postaram się wpaść i nie chciałabym przegapić.[/quote]Zaczynają o 10.

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']Ja tylko sobe tak mysle po cichutku, ze ... [size=2]moze by tak wzbogacic nasza galerie w nowe fotki...[/size][/quote]aga_o, dla Ciebie:

[img]http://www.std.org/~hania/misia/szczeniaki/portretApi.JPG[/img]

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']już jest przygotowany :wink: Tylko jeszcze sprawdze o której startuje i skąd PKS lub pociąg i... będę glośno wszystkich dopingowała![/quote]

To będziemy dopingować razem :D 8)

Posted

Api a ja myślalm że to Misia :lol: Ja chcę tez tak cudnie wytrymowanego Vigusia :D zaden włosek nie odstaje-- oj czeka mnie za 10 lat albo i dłużej
intensywnej pracy żeby tak trymować :roll:

Jak już będzecie w Legionowie to pozdrówcie mojego nowego szefa :evilbat: 0X bo on własnie mieszka w Legionowie 8)

Posted

[quote name='bo']Cała mamusia z niej[/quote]Tak, ja też uważam, że z wyrazu jest bardzo do Misi podobna i to mnie cieszy. Natomiast z resztą, to różnie jest - i na dobre, i, niestety, na złe. :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...