Wojtek Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='Jura'][quote name='Flaire']Misia jest psem nieaportującym, czyli w ogóle nie lubi nic nosić w pysku. Jak znajduje patyk, to w ogóle go nie podnosi, tylko kładzie się i gryzie, najlepiej na drzazgi, które potem zjada[/quote] Jakbym o Fredzi czytała. Zawsze jej powtarzam, że będzie miała drzazgi w języku. I jak czytam nie jest to tylko takie pańciowe gadanie.[/quote] Hmm, jakbym o Fudze czytał :o
INA Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 [quote name='Wojtek'][quote name='Jura'][quote name='Flaire']Misia jest psem nieaportującym, czyli w ogóle nie lubi nic nosić w pysku. Jak znajduje patyk, to w ogóle go nie podnosi, tylko kładzie się i gryzie, najlepiej na drzazgi, które potem zjada[/quote] Jakbym o Fredzi czytała. Zawsze jej powtarzam, że będzie miała drzazgi w języku. I jak czytam nie jest to tylko takie pańciowe gadanie.[/quote] Hmm, jakbym o Fudze czytał :o[/quote] No to ja jakbym o Vigo ... 8)
eselu Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 A ja jeszcze nie wiem, jakie mój Guapo będzie mieć upodobania patykowe :)
Darkstorm Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 u nas jest tak jak u agi i cziki. liczy sie tylko piłka :D :D
Martini*** Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 A u mnie ani piłka ani patyk :o liczy się tylko niuchanie wszystkiego co się da. Z Dakarem to tak bylo od malenkosci, lecial za pilka i w polowie drogi zapominal po co leci ..... :niedowia: :icon_roc: dziwny pies. Mam w kompe wirusa wiec niestety na pare dni musze sie z wami rozstac. Man nadzieje ze INA szybko zalatwi jakis komputer, 3mam kciuksy :)
eselu Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Nitencja nie wątpię, że się dowiem. Na pewno już pierwszego dnia maluch zaprezentuje mi, jeśli nie pełnię, to większość swoich erdelowych możliwości :lol:
INA Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Eselu - tylko część bo dużo, dużo innych zaskakujący rzeczy o Vigusiu ja dowiaduje sie jeszcze cały czas...np wczoraj byliśmy na długim spacerki z Wiki i Vigo( w końcu Wiki zaakceptowała młodzieńca :lol: ) -psy razem ganiały, bawiły się kopały dziury ale pod koniec spaceru Wiki była czysciutka a Vigo..... 8) taki ufujtany pysk w ziemi łapy to kolan w błocie na sierci pełno trwy i patyków - chusteczka przkrzywiona podarta...
eselu Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Jak erdel tak nie rozrabia to chyba nie jest erdelem po prostu :lol:
Darkstorm Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 masz racje eselu. czyj erdel nie broi?? raczej zaden (tak przynajmniej myśle) bo przeciez co to byłby za erdel który nie robi bałaganu...
Jura Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='INA']pod koniec spaceru Wiki była czysciutka a Vigo..... 8) taki ufujtany pysk w ziemi łapy to kolan w błocie na sierci pełno trwy i patyków - chusteczka przkrzywiona podarta...[/quote] Psy tak, jak dzieci - dzielą sie na brudzące i nie brudzące się :wink: Fredzia , jak pewnie i kilka innych przypadków, o których tu się wspomina, należy do wyjątków. Brudzi się szybko, ale ma też opcję samooczyszczania. Troche pobiega i jak nowa.
aga_ostaszewska Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Ja tylko sobe tak mysle po cichutku, ze ... [size=2]moze by tak wzbogacic nasza galerie w nowe fotki...[/size]
aga_ostaszewska Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 już jest przygotowany :wink: Tylko jeszcze sprawdze o której startuje i skąd PKS lub pociąg i... będę glośno wszystkich dopingowała!
BEBE Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Czy wiecie może o której będą oceniane erdelki w Legionowie.Jeśli ktoś wie bardzo proszę o info.Postaram się wpaść i nie chciałabym przegapić.
Flaire Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='BEBE']Czy wiecie może o której będą oceniane erdelki w Legionowie.Jeśli ktoś wie bardzo proszę o info.Postaram się wpaść i nie chciałabym przegapić.[/quote]Zaczynają o 10.
Flaire Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Ja tylko sobe tak mysle po cichutku, ze ... [size=2]moze by tak wzbogacic nasza galerie w nowe fotki...[/size][/quote]aga_o, dla Ciebie: [img]http://www.std.org/~hania/misia/szczeniaki/portretApi.JPG[/img]
tanita Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']już jest przygotowany :wink: Tylko jeszcze sprawdze o której startuje i skąd PKS lub pociąg i... będę glośno wszystkich dopingowała![/quote] To będziemy dopingować razem :D 8)
BEBE Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [b]Flaire[/b]-dzięki za info i fotkę.Taki portret robi wrażenie :D
Flaire Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 [quote name='Fuka']API :D[/quote]Tak, ale porównaj z Misią w awitarku! :D
aga_ostaszewska Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 Api ma cudny, sceniakowy wyraz pyska! :lol:
INA Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 Api a ja myślalm że to Misia :lol: Ja chcę tez tak cudnie wytrymowanego Vigusia :D zaden włosek nie odstaje-- oj czeka mnie za 10 lat albo i dłużej intensywnej pracy żeby tak trymować :roll: Jak już będzecie w Legionowie to pozdrówcie mojego nowego szefa :evilbat: 0X bo on własnie mieszka w Legionowie 8)
Flaire Posted April 15, 2005 Posted April 15, 2005 [quote name='bo']Cała mamusia z niej[/quote]Tak, ja też uważam, że z wyrazu jest bardzo do Misi podobna i to mnie cieszy. Natomiast z resztą, to różnie jest - i na dobre, i, niestety, na złe. :(
Recommended Posts