Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire :D i wind :D

proszę o pomoc!!!mam zeskanowane zdjęcia ,ale nie umiem ich umieścić w naszej galerii, czy mogę je przeslać do kogoś z Was, a Wy włożycie fotki tutaj? Proszę o odpowiedź i pomoc :lol: pozdrawiam z Fafolem.

Posted

wind :D ----dzięki za debiut Fafika w internecie!

zdjęcie 1--Fafik w 1999r. podczas pierwszych wakacji w Piwnicznej

zdjecie 2--Fafol już w nowym tysiącleciu jako stały bywalec Beskidu Sądeckiego

Posted

Hejcia wam wszystkim!!! Dawno mnie tu nie było a muszę was pochwalić za prześliczne pieski których zdjęcia zobaczyłam na forum!!!

No więc pokoleji:

Jak zwykle śliczny Fluzaczek Owczarni

Piękna Majeczka Wind

Cudne pieski Czapli

Fantastyczny Fafik Boguli

No i jakże piękne westiki

Posted

Fajne macie psiurki - wszystkie takie szczesliwe i radosne.

Ten dzielny Fafol, zdobywca gorskich szlakow, i usmiechnety westi, i dama -Majeczka, a Fuzlaczek - szczeniaczek szczegolnie jak lezy na plecach z tym golym brzuszkiem, po prostu slodycz, az by sie chcialo schrupac malucha :lol:

Tylko iWoNai cos sie ociaga z zaprezentowaniem swojej psinki - no do dziela, nawt jak bedziesz miala jakis problem to widzisz, ludzie tu tacy mili, ze pewnie ci pomoga :wink:

Flaire - czy Misi nie przerazil widok pijawek przyssanych do brzucha? Jakby co to mam jeszcze film pogladowy lub moze horror pt. "Potwory atakuja" :lol:

Posted

czapla :D i inni :D

dzięki za sympatyczne opinie o Fafiku, coż nie jest on dandysem, ale nie musi być :wink: Kiedy wybierałam zdjęcia, cała rodzinka doszla do wniosku, że psisko bardzo sie zmieniło---widać, ze jest zadowolony( na starych zdjęciach z oczu biła niepewność, czujność, rezerwa i wszystkie te niemile wrażenia "po przejściach"), góry uwielbia!-pokochał je od razu. Pozdrawiamy. :Dog_run:

Posted

czapla, ja Misi ni pokazałam tego zdjęcia... Miałam kiedyś sunię, która tak nie cierpiła swoich szczeniaków, że uciekła z domu przed nimi i gnała na oślep przez całe osiedle, żeby tylko jak najdalej od nich. Nie muszę chyba dodawać, że to był jej pierwszy i ostatni miot. Mam nadzieję, że Misi bardziej się spodoba macierzyństwo... Może jakieś zdjątko Luśki bawiącej się z synalkiem czy coś takiego?

No i do Wrocka w końcu nie jadę, bo i tak Cię nie namówiłam, a szkoda mi opuszczać szkoleń. Będę się chyba kiedyś musiała do Płocka machnąć, żeby z Toba pogadać i poznać te Twoje bestyje... Jestem zgłoszona na europejską w Bratysławie, ale nie jadę z tego samego powodu.

Posted

Z Luska nie bylo tak zle jak z twoja sunia. Oczywiscie jak w 3 tygodniu zycia maluchow zaczelam je dokarmiac, a i zebiska sie u nich pojawily, to sunia uznala, ze swietnie im idzie jedzenie z michy i jak udalo im sie ja dorwac to cignely cyca (tak powstal wyzej wspomniany horror), no i ja tez ja jeszcze troche namawialam do karmiena, bo produkcja mleka szla pelna para i balam sie zeby nie wdal sie jakis stan zapalny. Za to przy drugich maluchach instynkt sie u niej obudzil silniejszy i juz nie musiala ich tak czesto karmic a i tak do nich wlazila.

A co do zdjecia bawiacych sie kerry, to ciezko uchwycic, bo one sie bawia w pelnym galopie i uciekaja mi z kadru :lol:, ale moze znajde je gdzies razem na fotce to wtedy znow kogos poprosze o pomoc......... :oops:

A do Wroclawia nie mam zbytnio jak dotrzec, wiec ci nie zawracalam glowy. Do Plocka zapraszam cie serdecznie z Misia oczywiscie - chatka spora wiec sie pomiescimy :wink:

Poza tym bede w Wawie przez jakis tydzien, moze dluzej tak po 12. 10, wiec mozna by sie jakos umowic, jesli znajdziesz troche czasu....

Posted

No to super, musimy się spotkać! Ja będę na tej wystawie w Budapeszcie chyba 11 i 12, ale potem juz w Warszawie cały czas i bardzo chciałabym się z Tobą spotkać. Mam też wolny pokój jeżeli potrzeba Ci miejsca noclegowego.

Posted

Dla mnie to tak srednio super, bo bede miala bliskie spotkanie z lekarzami..... i jeszcze nie do konca wiem jak to bedzie wygladac, i dokladnie kiedy, i jeszcze nie znam Wawy wiec ciezko mi sie bedzie blakac tak bez samochodu. jak juz bede wiedziec jak i kiedy dokladnie ten moj pobyt bedzie wygladal, to dam ci znac - z przyjemnoscia spedze czas z kims milym

Posted

O kurcze udalo mi sie! Sama nie wiem do konca jak? no coz blondynka choc nie madra to jednak ma szczescie :lol:

A jak to zrobic wieksze? Bo w takim formacie to prawie nie widac moich glupoli.

Oto dwa moje kerraki razem, choc Niuniek(po lewo) juz chcial dac dyla :wink:

Posted

Służę:

1064821395_gal_kerry2.jpg

czapla, po prostu Ty wstawiasz adres malutkiego, a nie dużego, zdjęcia. Ja spojrzałam na ten adres, zobaczyłam w nim "thumbnails", co po angielsku znaczy właśnie takie malutkie, i spróbowałam co się stanie, jak wyrzucę to z adresu. Miałam nadzieję, że to będzie poprawny adres dużego zdjęcia, ale tylko zgadywałam, pewności nie miałam. Ale okazało się, że tak było. Czyli adres wstawiony przez Ciebie to

http://onephoto.net/uploads/czapla/thumbnails/1064821395_gal_kerry2.jpg

a adres wstawiony przeze mnie to

http://onephoto.net/uploads/czapla/1064821395_gal_kerry2.jpg

A teraz sama spróbuj! :)

Posted

:modla: dzieki, dzieki, dzieki,jak mi pozwola(za 5 dni) wstawic kolejna fotke to sprobuje - zdjec ci u mnie dostatek, choc moze nie najlepszych jakosciowo ale jednak sa :wink:

Posted

czapla :D

gratuluję samodzielnego wstawienia---ja jeszcze poczekam do wywołania kolejnego filmu :oops: Muszę przyznać, że jak spojrzalam na bestyjki, to od razu gęba mi się roześmiała :D ---teriery mają to "CUŚ"

Posted

czapla :D

mam jeszcze do wyrobienia w aparacie chyba 12 klatek i moze je wypstrykam na "Hubertusie" i w Rybniku---jak bedzie fajna pogoda. pozdrawiam :D

Posted

Czapla,

No, no pelna podziwu ogladalam to zdjecie. Psiur jest rzeczywisicie piekny, no i w koncu widac go w pelnej krasie :)

pozdrawiam,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...