Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ale fajnie amcie w Toruniu z wołowina krucho i takze juz nie ma miejsca w którym kupwałam serca i przełyki moze ktos gdzies słyszał o dobrej "jadce" w Toruniu??

• 2 weeks later...
Posted

czy ktoś kupuje mięso na poznańskiej 'sielance' bo tam mają mrożone z kością.Wygląda dobrze ,raz je kupiłam i psu smakowało,nic mu po nim nie było.Tylko nie wiem czy w takim miejscu dobrze jest kupować.Może dać je znajomemu wetowi do zbadania?

Posted

Czy ktoś wie gdzie w [b]Częstochowie[/b] można kupić niespotykane mięsko: koninę, jagnięcinę, nutrię itp. Albo jeszcze wogóle gdzie jest duży wybór mięska? ;)

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=red]KRAKÓW[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=black][/COLOR][/B]
[SIZE=1]ja mogę odstąpić mielone mięso dla psów , jakim sama skarmiam moje psy , a także dziesiątki innych moich znajomych nim karmi.[/SIZE]
[SIZE=1]mięso kurze - kurczak mielony jest w całości ( osobiście) , bez kości długich ( wyciągam ).[/SIZE]
[SIZE=1]mięso wołowe - oparte na mielonych sercach + dodatki.[/SIZE]
[SIZE=1]Zaznaczam że mięso prawie wcale nie zawiera tłuszczu i jest przeznaczone do spożycia przez ludzi ( czyli badane ).[/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]Moje psy jedzą to mięso tylko surowe ![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1]Po więcej informacji zapraszam pod mail [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL].[/SIZE]

Posted

Na 1 stronie podawalam namiary na sklep na Jeżycach, ale link do szczegolowego watku juz nieaktywny - sklep miesci sie naprzeciw rynku jezyckiego, ma szyld "baranina konina dziczyzna nutrie" i oferuje swietnej jakosci mieso za niska cene, poza wymienionymi rowniez jagniecina.

Posted

Ostatnio ktoś mi mówił, że mięso i wyroby są w niedziele sprzedawane z samochodu na giełdzie rupieci w Poznaniu, na terenie Starej Rzeźni przy Garbarach.

Posted

Od razu zaznaczam , że nie handluję mięsem ,mam go dla swoich psów i mogę tylko odstąpić po cenie zakupu , jeżeli komuś takowe akurat odpowiadałoby.
Drób - 4zł/kg , oczywiście kury są bez głów!
Wołowe - 5zł/kg.
Przerabiałam już wiele mięs z różnych żródeł , ale to mięso przygotowuję sama , więc wiem co moje psy jedzą , tym mięchem karmię od 2 lat.
Odbiór N.Huta.

Posted

Mój psiaczek (35kg) bardzo lubi szyje kurze do dostania w Tesco w Krakowie po 1.30 -1.50 /kg , lub kostki z dużą ilością mięska odkrojone od udek z kręgosłupem po ok.1.30 /kg.:crazyeye: Jezeli będzie ktoś zainteresowany to mogę zapytać u znajomej prowadzącej hurtownię drobiu jak by to wyglądało cenowo u niej.

Posted

[quote name='M.M.']Może ktoś wie,gdzie można kupić mięso NUTRII w WARSZAWIE?????
Będę bardzo wdzieczna za odpowiedź![/quote]

Kiedys była pod Halą Mirowską, i na bazarku Szembeka.

Posted

A może coś więcej wiesz np.w której budce???Jestem taka dociekliwa dlatego,że kiedyś pojechałam tam po koninę i pytałam ludzi gdzie mogę ją tu dostać.Wszyscy odpowiadali mi,że kiedys można było ją kupić,ale teraz już nie.Najśmieszniejsze w tym wszystkim było to,że pytałam ich stojąc pod sklepem w którym 5 min później ją kupiłam.:lol: :lol: :lol:
Mimo wszystko dzięki za odpowiedź;)

Posted

Wielkie dzięki:multi: .Na pewno się tam wybiorę,mam nadzieję,że uda mi się kupić.A już miałam wybierać się po nią do Poznania.:lol:

Posted

na Slasku w BEDZINIE w kazda Srode i Sobote mozna kupic tanio mieso,sa tam stoiska z ubojni gospodarskich.

Za schab placilam 8 zl
Poledwica wolowa 10zl

A dla Psiakow pod koniec godzin targowych mozna kupic o wiele taniej.np Watroba wolowa 1,5 za kg
Sledziona 50gr.kg
przelyki cielece 3,5 za kg
Wolowe,2 zl za kg

mieso gulaszowe wolowe dla psa to 4 zl

Spora grupa znajomych hodowcow kupuje tam mieso dla psiakow.w Sobote kupowalam 10 kilo gulaszu dla psa to 5 kg przelykow dostalam gratis.

Posted

w Będzinie tak jak napisal niedaleko zamku najlepiej sie pytac jak jechac na łagisze i po prawej jest targ nieda sie nie zauwazyc w środy i soboty jest targ miesko jest tanie mozna sobie pooglądac

wontroba wolowa 2,5 zł
serca wolowe 4zł
Mięso wołowe scinki takie dla psa od1zł do4zł w zaleznosci jakie jest
Mozna tez kupic po 4zł w duzym kawałku udziec przedni ale z koscią.
Na koniec targu zawsze taniej nailepiej to tak między 10:30 a 12:00
jechac.

Posted

Bylam w Srode w Bedzinie,:lol: zapasy mieska mamy na 4 miesiace,,udalo nam sie dostac,golen cieleca po 6 zl.Gulasz wolowy po 4 zl.Ogony cielece po 1 zl.

Byly Wymiona wolowe po 20 gr:crazyeye: .
Wprawdzie dlarodziny mieska niekupilam,ale psiarnia ma zapas na jakis czas:lol: