Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Z tego co zrozumiałam, do DS też nie mógłby iść. Przecież jest "dowodem w sprawie".

Dokładnie tak... Niemniej jednak warto "rozglądać" się za DT, hotelikiem lub DS... O to zazwyczaj bardzo ciężko...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosze, widzisz i nie grzmisz :mad:
Dlaczego Rufus ma dalej cierpieć za to bydle, które doprowadziło go do takiego stanu :angryy:
Nic się nie da zrobić, aby sprawę przyspieszyć :roll:

Posted

Osoby bezpośrednio zaangażowane w sprawę Rufusa będą próbowały wszystko jakoś przyspieszyć. Będę Was o wszystkim informować.

A jak możemy mu w tej chwili pomóc...? Nie zapominajcie o tym wątku, o samym Rufusie... Wiem, że sporo osób deklarowała wsparcie finansowe dla niego i mam nadzieję, że gdy będzie można biedaka przenieść do DT lub hoteliku, będzie mógł z tego wsparcia skorzystać :-(

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Osoby bezpośrednio zaangażowane w sprawę Rufusa będą próbowały wszystko jakoś przyspieszyć. Będę Was o wszystkim informować.

A jak możemy mu w tej chwili pomóc...? Nie zapominajcie o tym wątku, o samym Rufusie... Wiem, że sporo osób deklarowała wsparcie finansowe dla niego i mam nadzieję, że gdy będzie można biedaka przenieść do DT lub hoteliku, będzie mógł z tego wsparcia skorzystać :-(

ja oferowalam wsparcie i mozecie na mnie liczyc :loveu:

Posted

ja też go na pewno wesprę jak tylko coś się bedzie dało zrobić!
a na razie pozostaje mi tylko trzymac kciuki, żeby jakos szybko się wszystko wyjaśniło no i zaglądanie tutaj...

Posted

MyrkurDagur napisał(a):

I bardzo dobrze, bo tak jak jest nie może trwać latami :razz:
Rufus musi mieć najlepszy domek na świecie :loveu:

MyrkurDagur napisał(a):

Będę tu zaglądać codziennie, nie zapomnę na pewno :loveu:

Posted

zula131 napisał(a):

Zaglądałam, czytałam i z ciekawości postaram się dowiedzieć czegoś więcej od osoby, która o tym wspomniała, choć z tego, co wiem od osób bezpośrednio zajmujących się Rufusem, psiak nie może opuścić przytuliska... Niemniej jednak dziękuję za podrzucenie tu tego linku.

Posted

gibon301 napisał(a):
ja też go na pewno wesprę jak tylko coś się bedzie dało zrobić!
a na razie pozostaje mi tylko trzymac kciuki, żeby jakos szybko się wszystko wyjaśniło no i zaglądanie tutaj...

Dziękujemy ;)

Posted

kluska z lublina napisał(a):
Zabieram Twoje smutne zdjęcie do podpisu :shake:
i
trzymam kciuki za rychłe rozstrzygniecie sprawy przez policję:mad:

Bardzo się cieszę, że przyłączyłaś się do wątku Rufusa :loveu:

Posted

kluska z lublina napisał(a):
Zabieram Twoje smutne zdjęcie do podpisu :shake:
i
trzymam kciuki za rychłe rozstrzygniecie sprawy przez policję:mad: