MyrkurDagur Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 agata51 napisał(a):Z tego co zrozumiałam, do DS też nie mógłby iść. Przecież jest "dowodem w sprawie". Dokładnie tak... Niemniej jednak warto "rozglądać" się za DT, hotelikiem lub DS... O to zazwyczaj bardzo ciężko... Quote
agata51 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Znając gorliwość naszej policji, to może trwać lata całe. To jak my w tej chwili możemy mu pomóc? Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Bosze, widzisz i nie grzmisz :mad: Dlaczego Rufus ma dalej cierpieć za to bydle, które doprowadziło go do takiego stanu :angryy: Nic się nie da zrobić, aby sprawę przyspieszyć :roll: Quote
MyrkurDagur Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Osoby bezpośrednio zaangażowane w sprawę Rufusa będą próbowały wszystko jakoś przyspieszyć. Będę Was o wszystkim informować. A jak możemy mu w tej chwili pomóc...? Nie zapominajcie o tym wątku, o samym Rufusie... Wiem, że sporo osób deklarowała wsparcie finansowe dla niego i mam nadzieję, że gdy będzie można biedaka przenieść do DT lub hoteliku, będzie mógł z tego wsparcia skorzystać :-( Quote
zuzlikowa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Rufus...dochodź do siebie...nie trać nadziei...jesteśmy i będziemy!:loveu: Quote
monika083 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Osoby bezpośrednio zaangażowane w sprawę Rufusa będą próbowały wszystko jakoś przyspieszyć. Będę Was o wszystkim informować. A jak możemy mu w tej chwili pomóc...? Nie zapominajcie o tym wątku, o samym Rufusie... Wiem, że sporo osób deklarowała wsparcie finansowe dla niego i mam nadzieję, że gdy będzie można biedaka przenieść do DT lub hoteliku, będzie mógł z tego wsparcia skorzystać :-( ja oferowalam wsparcie i mozecie na mnie liczyc :loveu: Quote
gibon301 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ja też go na pewno wesprę jak tylko coś się bedzie dało zrobić! a na razie pozostaje mi tylko trzymac kciuki, żeby jakos szybko się wszystko wyjaśniło no i zaglądanie tutaj... Quote
MyrkurDagur Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 zuzlikowa napisał(a):Rufus...dochodź do siebie...nie trać nadziei...jesteśmy i będziemy!:loveu: Dziękuję za te słowa zuzliku ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 monika083 napisał(a):ja oferowalam wsparcie i mozecie na mnie liczyc :loveu: Dziękuję :Rose: :loveu: Quote
zula131 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 agata51 napisał(a):Znając gorliwość naszej policji, to może trwać lata całe. To jak my w tej chwili możemy mu pomóc? Znalazłam coś takiego (post 426), może się przyda: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sprawa-zycia-smierci-pomocy-szczeniak-po-wypadku-135923/index43.html Quote
Marinka Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Osoby bezpośrednio zaangażowane w sprawę Rufusa będą próbowały wszystko jakoś przyspieszyć. Będę Was o wszystkim informować. I bardzo dobrze, bo tak jak jest nie może trwać latami :razz: Rufus musi mieć najlepszy domek na świecie :loveu: MyrkurDagur napisał(a):A jak możemy mu w tej chwili pomóc...? Nie zapominajcie o tym wątku, o samym Rufusie... Wiem, że sporo osób deklarowała wsparcie finansowe dla niego i mam nadzieję, że gdy będzie można biedaka przenieść do DT lub hoteliku, będzie mógł z tego wsparcia skorzystać :-( Będę tu zaglądać codziennie, nie zapomnę na pewno :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 zula131 napisał(a):Znalazłam coś takiego (post 426), może się przyda: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-sprawa-zycia-smierci-pomocy-szczeniak-po-wypadku-135923/index43.html Zaglądałam, czytałam i z ciekawości postaram się dowiedzieć czegoś więcej od osoby, która o tym wspomniała, choć z tego, co wiem od osób bezpośrednio zajmujących się Rufusem, psiak nie może opuścić przytuliska... Niemniej jednak dziękuję za podrzucenie tu tego linku. Quote
monika083 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dzien doberek Rufusiu:loveu: mizianko na poczatek dnia:calus: Quote
MyrkurDagur Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 gibon301 napisał(a):ja też go na pewno wesprę jak tylko coś się bedzie dało zrobić! a na razie pozostaje mi tylko trzymac kciuki, żeby jakos szybko się wszystko wyjaśniło no i zaglądanie tutaj... Dziękujemy ;) Quote
MyrkurDagur Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 monika083 napisał(a):Dzien doberek Rufusiu:loveu: mizianko na poczatek dnia:calus: To i ja do "dzień dobry" się przyłączam ;) Quote
Marinka Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Witaj śliczności :loveu::loveu::loveu: i na spacerek zapraszam :painting: Quote
Magdina Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ja też obiecuję pomoc i śledzę wątek co by czegoś nie przegapić.. Quote
agata51 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ja też wesprę finansowo Rufusa. Bo duchowo to wspieram, odkąd go zobaczyłam. :loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Dziękuję Wam wszystkim, że tu jesteście, pamiętacie i chcecie pomóc Rufusowi !!! :) :Rose: Quote
Onaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Rufusik, oby jak najszybciej znalazł się ktoś kto go pokocha i da bezpieczny kąt już na zawsze . Quote
monika083 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Rufusiku kochany,jestesmy z Toba przystojniaczku ,nic sie nie boj ,cioteczki czuwaja i juz nikt Cie nigdy nie skrzywdzi:loveu: Quote
kluska z lublina Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Zabieram Twoje smutne zdjęcie do podpisu :shake: i trzymam kciuki za rychłe rozstrzygniecie sprawy przez policję:mad: Quote
MyrkurDagur Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 kluska z lublina napisał(a):Zabieram Twoje smutne zdjęcie do podpisu :shake: i trzymam kciuki za rychłe rozstrzygniecie sprawy przez policję:mad: Bardzo się cieszę, że przyłączyłaś się do wątku Rufusa :loveu: Quote
agata51 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 kluska z lublina napisał(a):Zabieram Twoje smutne zdjęcie do podpisu :shake: i trzymam kciuki za rychłe rozstrzygniecie sprawy przez policję:mad: Masz za duży podpis. Namierzą cię jak nic! :cool3: Quote
Recommended Posts