Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, ja nie wiem o co mi chodziło ;)..wszystko u Ciebie Agatko jest OK.
a tak w ogóle, mam prośbę, jak podlinkować podpis tak, aby kiedy kliknę na zdjęcie otwierał mi się watek? - możesz mi to napisać? - ja nie umiem tego zrobić

Rufus na pierwszą :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jest w porządku, bo usunęłam Patosa. Podobno zjeżdżał do drugiego rzędu. Tak twierdzi Zula. U mnie stał w pierwszym.

Pojęcia nie mam o podlinkowywaniu. :oops: Ja biorę gotowe, już podlinkowane bannerki. Ale na pewno ktoś ci pomoże. Tu są same specjalistki. :razz:

Posted

Skopiowałam z innego wątku:
''żeby podlinkować skopiuj adres wątku,zaznaczasz obrazek w edycji sygnatur, klikasz w ikonkę z globusem i spinaczem, wklejasz w okienko skopiowany adres i zatwierdzasz ''
Normalka - post przeskoczył :mad:

Posted

agata51 napisał(a):
Jest w porządku, bo usunęłam Patosa. Podobno zjeżdżał do drugiego rzędu. Tak twierdzi Zula. U mnie stał w pierwszym.

Pojęcia nie mam o podlinkowywaniu. :oops: Ja biorę gotowe, już podlinkowane bannerki. Ale na pewno ktoś ci pomoże. Tu są same specjalistki. :razz:

Zula ma rację, zjeżdżał do drugiego :cool3:...to też jest zabronione :razz:?
:help1::help1::help1:jak podlinkować podpis :look3:

Posted

Rufusku, skoro masz takie cioteczki na wątku to masz chłopie jednak trochę szczęścia w życiu. Juz możesz sie czuc bezpieczny. Jak je znam to na głowie staną a domek ci znajdą :loveu::loveu:

Posted

Jak to możliwe? Ja widziałam 1 rząd banerków w swoim podpisie, a wy 2.
Nic nie rozumiem z tego komputera.

marysia55, domek pewnie by się znalazł, bo Rufus cudny jest, ale jak szuhać domu "dowodowi w sprawie"?

Posted

agata51 napisał(a):

Ja również odnosiłam wrażenie, że Twój podpis Agato jest w jak największym porządku - wszystko w jednym rzędzie, nie za długie :hmmmm: Więc jak to jest :???: Nic już nie rozumiem :shake:

Posted

marysia55 napisał(a):
Rufusku, skoro masz takie cioteczki na wątku to masz chłopie jednak trochę szczęścia w życiu. Juz możesz sie czuc bezpieczny. Jak je znam to na głowie staną a domek ci znajdą :loveu::loveu:

Miło i Ciebie cioteczko u Rufusa widzieć :-)

Posted

Basia i Barni napisał(a):
to jak się ma sprawa Rufusa, oglaszać już go ?

Na razie nic nowego, ale w przyszłym tygodniu powinnam wiedzieć więcej. O wszystkim na pewno będę Was informować. Jeśli chodzi o ogłaszanie - może warto wcześniej zacząć, bo i tak zazwyczaj szukanie domu trwa długo...

Tobie również dziękuję, że tu jesteś.

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Na razie nic nowego, ale w przyszłym tygodniu powinnam wiedzieć więcej. O wszystkim na pewno będę Was informować. Jeśli chodzi o ogłaszanie - może warto wcześniej zacząć, bo i tak zazwyczaj szukanie domu trwa długo...

Tobie również dziękuję, że tu jesteś.

dajcie jakis tekst i namiary na kogo -zrobie mu allegro

Posted

Basia i Barni napisał(a):
dajcie jakis tekst i namiary na kogo -zrobie mu allegro

Nawiązując jeszcze do pytania o sytuację Rufusa - czekam na Panią z oławskiego TOZu, która wyjechała na pewien czas, a gdy ona wróci powinnam mieć więcej informacji i sprawa mam nadzieję nabierze tempa.

Ja napiszę tekst i podam Ci namiary na mnie - jak będzie gotowe prześlę Ci na PM. Dziękuję.

Posted

wskakuj psiaku na pierwszą stronę, trochę reklamy ci nie zaszkodzi :p:p
Komu taki cudowny piekny psiak po przejściach :cool3: gdzie jest to serducho, które zabije dla niego :loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
wskakuj psiaku na pierwszą stronę, trochę reklamy ci nie zaszkodzi :p:p
Komu taki cudowny piekny psiak po przejściach :cool3: gdzie jest to serducho, które zabije dla niego :loveu::loveu:

...no i nic tu do dodania!...może tylko niech już to serducho ma nazwisko!
Spokojnej nocy psiaczku!:loveu:

Posted

[quote name='Panca']czy potrzebne sa pieniadze dla biedaka?mam organizowac zbiorke?

Pieniążki na pewno się przydadzą! Wiele osób także zadeklarowało już wpłaty, ale na razie wstrzymuje się ze zbieraniem czegokolwiek, ponieważ psiak musi jeszcze w przytulisku zostać. Jak wyjaśni się sprawa Rufusa, to wtedy zaczniemy zbierać pieniążki. Niedługo powinna wrócić Pani z oławskiego TOZu (wyjechała na pewien czas), a wtedy mam nadzieję, więcej będzie wiadomo.

Wsparcie finansowe będzie na pewno biedakowi potrzebne, gdy umieści się go w hoteliku lub DT, ale poczekajmy jeszcze troszkę. Dziękuję Panca za chęć pomocy i z pewnością pozwolimy sobie z Rufusem skorzystać z Twojej pomocy :loveu:

Posted

MyrkurDagur jak sie wyjaśni sprawa Rufuska to pamietaj o mnie . Mam tyle wątków, że nie zawsze jestem w stanie sledzić je na bieżąco, ale jak będzie już wiadomo co nieco to oczywiście możesz liczyć także na moją stałą deklarację na to kochane psie nieszczęście. Jak patrzę na te jego smutne i zmęczone oczy to mam 'zacisk' gardła.
Najchętniej to bym jego 'właścicielowi .... :mad::mad::mad: albo i tak :2gunfire: