Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']To przy okazji - a wielokrotne cytowanie? Może babcia jeszcze się czegoś nauczy! :evil_lol:

a to juz jest dla mnie wyzsza szkoła jazdy:shake:

Ważna sprawa !!!

Pojawiła się możliwość umieszczenia Rufusa w hoteliku. Koszt to 300 zł miesięcznie.

Drodzy dogomaniacy ! Zainteresowaliście się losem tego biednego psiaka, za co z całego serca Wam dziękuję ! Ale chciałabym Was teraz poprosić o chociażby najmniejsze wsparcie finansowe dla Rufusa, by dać mu szansę na lepsze życie...

Ja na dobry początek mogę zadeklarować 30 zł miesięcznie.

Każda, nawet najmniejsza kwota pomoże Rufusowi ! Wiem, że każdy z Nas tu zebranych wspiera finansowo niejednego psiaka... Ale spróbujmy pomóc również temu, któremu w życiu towarzyszył tylko łańcuch i głód...

ojej! Myrkurku!ja jestem zupełnie oskubana z pieniedzy.Moge zadeklarowac cos ale to dopiero od czerwca:(

a co to za hotelik?
Fajnie gdyby był taki no wiesz domowy?

Jakby co moge zrobic bazarek miał być na Misia i Moruska ale obaj panowie jadą do nowych domków;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
kochana musisz pod wypowiedzia kogos kogo chcesz zacytowac kliknac na niebieski"knefel" cytuj zaraz pod bannerkami tej osoby :)

powinno sie udac;)

Ola nareszcie, dziękiiii!!!!! :multi:
ile ja się napróbowałam, a najprostsze nie przyszło do łebka :evil_lol:

Myrkur - a czy Rufuskowi jest źle tam gdzie przebywa?

Posted

Olu, byłabym wdzięczna za bazarek ;)

Leyla, dziękuję za deklarację :Rose: Wiem, że są tam między innymi różne boksy, biegalnie dla psów... Ale niedługo powinna pojawić się tu osoba, która wie zdecydowanie więcej na temat hoteliku, więc będzie mogła napisać więcej :)

Rodzice Maciusia - nie jest mu na pewno źle w tym przytulisku, ale w hoteliku mogłoby być mu jeszcze lepiej... A Państwo tak jak pisałam nie mogą długo przetrzymywać psiaków, bo ciągle dostają nowe :shake: Młode, zdrowe szybko znajdują domki, ale ze starszymi gorzej...

Co więcej, nadal Policja zajmuje się tą sprawą i nie wiadomo, czy ten człowiek nie będzie chciał tego psa odebrać :shake: Jak tylko będę miała nowe wiadomości, to dam znać.

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Ważna sprawa !!!

Pojawiła się możliwość umieszczenia Rufusa w hoteliku. Koszt to 300 zł miesięcznie.

Drodzy dogomaniacy ! Zainteresowaliście się losem tego biednego psiaka, za co z całego serca Wam dziękuję ! Ale chciałabym Was teraz poprosić o chociażby najmniejsze wsparcie finansowe dla Rufusa, by dać mu szansę na lepsze życie...

Ja na dobry początek mogę zadeklarować 30 zł miesięcznie.

Każda, nawet najmniejsza kwota pomoże Rufusowi ! Wiem, że każdy z Nas tu zebranych wspiera finansowo niejednego psiaka... Ale spróbujmy pomóc również temu, któremu w życiu towarzyszył tylko łańcuch i głód...

Ja na obecną chwilkę niestety nie będę mogła nic zadeklarować niestety, ale jak tylko moja sytuacja finansowa się zmieni wspomogę

Posted

Chodzi mi o to żeby nie poszedł z boksu do innego boksu, tylko żeby miał lepsze warunki ...i ktoś go pogłaskał:roll: takie tam.....zainteresowanie:razz: No i w hoteliku jest napewno mniej psów...

Posted

gibon301 i aneta355 - dziękuję Wam bardzo za chęć pomocy Rufusowi !!! Ale jeśli chodzi o przelewanie jakichkolwiek pieniążków i podejmowanie konkretnych decyzji, to musimy niestety się wstrzymać... :shake: Wspominałam wczoraj, że nadal Policja zajmuje się tą sprawą i trzeba poczekać, zanim cokolwiek uczyni się w sprawie Rufusa... :shake: Jak tylko będę wiedziała, że można już działać i podejmować konkretne decyzje w sprawie psiaka, dam znać. Skomplikowane to wszystko... :-(

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
:shake: Wspominałam wczoraj, że nadal Policja zajmuje się tą sprawą i trzeba poczekać, zanim cokolwiek uczyni się w sprawie Rufusa... :shake: Jak tylko będę wiedziała, że można już działać i podejmować konkretne decyzje w sprawie psiaka, dam znać. Skomplikowane to wszystko... :-(

No tak, przecież takie postępowanie to przestępstwo :mad:

Posted

Magdina napisał(a):
mogę zadeklarowac 50 zł/mc ale prosze o przypominanie mi o tym bo może mi sięwymknąć:) kiedy i gdzie mam wpłącic?

Ja i Rufus bardzo dziękujemy za chęć pomocy :loveu: Jednakże, na razie jeszcze z wpłatami trzeba się wstrzymać, bo sprawą Rufusa zajmuje się Policja i to może jeszcze potrwać :shake: A co za tym idzie psiaka nigdzie nie ruszymy i zostanie na razie w przytulisku. Wspominałam już o tym wcześniej.

Posted

A jeśli chodzi o moją wizytę, to teraz tak króciutko o niej wspomną, a późnym wieczorem napiszę więcej i zdjęcia dołączę ;)

Wizyta udana, choć trochę "deszczowa". Rufus czuje się dobrze, Państwo dbają o niego, ale nadal potworna z niego chudzinka... Niemniej jednak psiak jest bardzo wesoły, macha ogonem i ma bardzo mądre oczka... To naprawdę piękne stworzenie.

Posted

No to super chruper ,że wymiaziany:loveu:
kurczaki czyli nie moze sie jeszcze ruszac ze schronu:shake:
no ale jak znajdzie sie super kochajacy domek to napewno poczeka:evil_lol: