Ola la Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='agata51']To przy okazji - a wielokrotne cytowanie? Może babcia jeszcze się czegoś nauczy! :evil_lol: a to juz jest dla mnie wyzsza szkoła jazdy:shake: Ważna sprawa !!! Pojawiła się możliwość umieszczenia Rufusa w hoteliku. Koszt to 300 zł miesięcznie. Drodzy dogomaniacy ! Zainteresowaliście się losem tego biednego psiaka, za co z całego serca Wam dziękuję ! Ale chciałabym Was teraz poprosić o chociażby najmniejsze wsparcie finansowe dla Rufusa, by dać mu szansę na lepsze życie... Ja na dobry początek mogę zadeklarować 30 zł miesięcznie. Każda, nawet najmniejsza kwota pomoże Rufusowi ! Wiem, że każdy z Nas tu zebranych wspiera finansowo niejednego psiaka... Ale spróbujmy pomóc również temu, któremu w życiu towarzyszył tylko łańcuch i głód... ojej! Myrkurku!ja jestem zupełnie oskubana z pieniedzy.Moge zadeklarowac cos ale to dopiero od czerwca:( a co to za hotelik? Fajnie gdyby był taki no wiesz domowy? Jakby co moge zrobic bazarek miał być na Misia i Moruska ale obaj panowie jadą do nowych domków;) Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ja mogę zadeklarować 50 zł miesięcznie. Czy to domowy hotelik, czy tam też są boksy jak w schronie?? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ola la napisał(a):kochana musisz pod wypowiedzia kogos kogo chcesz zacytowac kliknac na niebieski"knefel" cytuj zaraz pod bannerkami tej osoby :) powinno sie udac;) Ola nareszcie, dziękiiii!!!!! :multi: ile ja się napróbowałam, a najprostsze nie przyszło do łebka :evil_lol: Myrkur - a czy Rufuskowi jest źle tam gdzie przebywa? Quote
MyrkurDagur Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Olu, byłabym wdzięczna za bazarek ;) Leyla, dziękuję za deklarację :Rose: Wiem, że są tam między innymi różne boksy, biegalnie dla psów... Ale niedługo powinna pojawić się tu osoba, która wie zdecydowanie więcej na temat hoteliku, więc będzie mogła napisać więcej :) Rodzice Maciusia - nie jest mu na pewno źle w tym przytulisku, ale w hoteliku mogłoby być mu jeszcze lepiej... A Państwo tak jak pisałam nie mogą długo przetrzymywać psiaków, bo ciągle dostają nowe :shake: Młode, zdrowe szybko znajdują domki, ale ze starszymi gorzej... Co więcej, nadal Policja zajmuje się tą sprawą i nie wiadomo, czy ten człowiek nie będzie chciał tego psa odebrać :shake: Jak tylko będę miała nowe wiadomości, to dam znać. Quote
Marinka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Ważna sprawa !!! Pojawiła się możliwość umieszczenia Rufusa w hoteliku. Koszt to 300 zł miesięcznie. Drodzy dogomaniacy ! Zainteresowaliście się losem tego biednego psiaka, za co z całego serca Wam dziękuję ! Ale chciałabym Was teraz poprosić o chociażby najmniejsze wsparcie finansowe dla Rufusa, by dać mu szansę na lepsze życie... Ja na dobry początek mogę zadeklarować 30 zł miesięcznie. Każda, nawet najmniejsza kwota pomoże Rufusowi ! Wiem, że każdy z Nas tu zebranych wspiera finansowo niejednego psiaka... Ale spróbujmy pomóc również temu, któremu w życiu towarzyszył tylko łańcuch i głód... Ja na obecną chwilkę niestety nie będę mogła nic zadeklarować niestety, ale jak tylko moja sytuacja finansowa się zmieni wspomogę Quote
Leyla Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Chodzi mi o to żeby nie poszedł z boksu do innego boksu, tylko żeby miał lepsze warunki ...i ktoś go pogłaskał:roll: takie tam.....zainteresowanie:razz: No i w hoteliku jest napewno mniej psów... Quote
BasiaD Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Wracaj Rufusku na początek przypominać o sobie cioteczkom! Quote
gibon301 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 potrzebuje kilku dni na 'kontrole' moich finansów i postaram sie go wesprzeć choć symbolicznie! Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 gibon301 i aneta355 - dziękuję Wam bardzo za chęć pomocy Rufusowi !!! Ale jeśli chodzi o przelewanie jakichkolwiek pieniążków i podejmowanie konkretnych decyzji, to musimy niestety się wstrzymać... :shake: Wspominałam wczoraj, że nadal Policja zajmuje się tą sprawą i trzeba poczekać, zanim cokolwiek uczyni się w sprawie Rufusa... :shake: Jak tylko będę wiedziała, że można już działać i podejmować konkretne decyzje w sprawie psiaka, dam znać. Skomplikowane to wszystko... :-( Quote
Ffrubka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Ja dołożę od siebie 10 PLN miesięcznie jak coś :oops: Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Ffrubka napisał(a):Ja dołożę od siebie 10 PLN miesięcznie jak coś :oops: Dziękujemy ;) Quote
Marinka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a)::shake: Wspominałam wczoraj, że nadal Policja zajmuje się tą sprawą i trzeba poczekać, zanim cokolwiek uczyni się w sprawie Rufusa... :shake: Jak tylko będę wiedziała, że można już działać i podejmować konkretne decyzje w sprawie psiaka, dam znać. Skomplikowane to wszystko... :-( No tak, przecież takie postępowanie to przestępstwo :mad: Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Jadę dziś w odwiedziny do Rufusa. Wieczorem (możliwe, że późnym) zdam relację. Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ok Myrkurku to czekamy na relacje;) ja narazie odnowilam mu cafeanimala..... Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Czekam na relację! A może i jakieś fotki? Trochę trudno z pieniążkami...ale jeśli tylko dam radę wystawię bazarek...nie zapomnę!!! A jeśli...to Ty wiesz:cool3: Quote
agata51 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Jadę dziś w odwiedziny do Rufusa. Wieczorem (możliwe, że późnym) zdam relację. Wymiziasz od ciotek? Quote
Magdina Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mogę zadeklarowac 50 zł/mc ale prosze o przypominanie mi o tym bo może mi sięwymknąć:) kiedy i gdzie mam wpłącic? Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Magdina napisał(a):mogę zadeklarowac 50 zł/mc ale prosze o przypominanie mi o tym bo może mi sięwymknąć:) kiedy i gdzie mam wpłącic? Ja i Rufus bardzo dziękujemy za chęć pomocy :loveu: Jednakże, na razie jeszcze z wpłatami trzeba się wstrzymać, bo sprawą Rufusa zajmuje się Policja i to może jeszcze potrwać :shake: A co za tym idzie psiaka nigdzie nie ruszymy i zostanie na razie w przytulisku. Wspominałam już o tym wcześniej. Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 A jeśli chodzi o moją wizytę, to teraz tak króciutko o niej wspomną, a późnym wieczorem napiszę więcej i zdjęcia dołączę ;) Wizyta udana, choć trochę "deszczowa". Rufus czuje się dobrze, Państwo dbają o niego, ale nadal potworna z niego chudzinka... Niemniej jednak psiak jest bardzo wesoły, macha ogonem i ma bardzo mądre oczka... To naprawdę piękne stworzenie. Quote
MyrkurDagur Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 agata51 napisał(a):Wymiziasz od ciotek? Rufus wymiziany ;) Mokry Rufus :lol: Quote
gibon301 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 to nie pozostaje nam nic innego jak życzyć dobranoc i czekamy do jutra na zdjęcia i informacje! Quote
gibon301 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 czemu u Was jest 23.11 a u mnie dopiero 22.57?? ale to dobrze bo przynajmniej mam wiecej czasu :evil_lol: tylko te posty skaczą jak szalone:cool3: Quote
Ola la Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 No to super chruper ,że wymiaziany:loveu: kurczaki czyli nie moze sie jeszcze ruszac ze schronu:shake: no ale jak znajdzie sie super kochajacy domek to napewno poczeka:evil_lol: Quote
Recommended Posts