izulkabu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Rufusie ależ wypiękniałeś :) Czyli tak źle tam nie było, szkoda tylko, że tak się skończyło ale może tak własnie miało być... Zobacz ilu ludziom zależy na tym, żeby było Ci dobrze i jestem przekonana, że jeszcze będzie... Quote
Olga7 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Rufus to już zupelnie inny pies - odżywiony ,lśniący i piekny caly ! :p To nie ten upokorzony, wystraszony i wyglodzony szkielet w bardzo ciasnej obroży -jak niewolnik na galerach ...:( Quote
scorpio133 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 zachary napisał(a):Myrkurku, widzisz, odzywają się dobre ciotki, nie możemy go zostawić! tak tak teraz to go nie zostawimy! . Czekamy na numer konta , Nie martw sie Myrkurku nie zostaniesz sama z problemem Quote
Ati Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pies z wagi poczatkowej 18 kg , ma teraz 36. Jest spaslaczkiem , poprzez siedzacy tryb zycia. Artur jak go wypusci z innymi psami na swoj teren, pogonia sie , i da odpowiednie porcje jedzenia , to pies nabierze odpowiedniej lini. Pies w tym typie musi miec duzo ruchu i pelna kontrole nad iloscia podawanego jedzenia. Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Już jestem i wysyłam na PW dane do wpłat na Rufusa. Dziękuję Wam !!! Quote
scorpio133 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 w poniedziałek wysyłam moja kwote - deklaracje stała przekazem pocztowym Quote
NaamahsChild Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kasiu, to co z tym bannerkiem? Mam zrobić? Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 W poniedziałek przekazujemy małe,,conieco,,-w chwili obecnej jednorazowo. E/W Quote
marysia55 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='MyrkurDagur'] aż trudno uwierzyć w taką metamorfozę. Rufus ty nie do hotelu się wybieraj tylko do domu, którego będziesz ozdobą :loveu: Quote
Freya73 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Pies wyglada fantastycznie, jestem bardzo mile zaskoczona. Super. Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='NaamahsChild']Kasiu, to co z tym bannerkiem? Mam zrobić? Ależ oczywiście ! Zrób go Naa ! Dziękuję !!! Quote
scorpio133 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 ale piekny a ja nie umie sobie go wkleic Quote
izulkabu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 kliknij na banerek kopiuj i wklej w sygnaturę :) Quote
Randa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='NaamahsChild'] Oto i bannerek;) Dobry ten bannerek... Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='NaamahsChild'] Oto i bannerek;) Dziękuję Naa !!! Jest piękny i oby przyciągną jeszcze więcej dobrych duszyczek ! Zaraz dołączę go do poprzedniego bannerka (...do tego poprzedniego tak jakoś "przyrosłam"..., a z kolei ten nowy niesie nadzieję... nadzieję dla pięknego psa...) Quote
scorpio133 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 izulkabu napisał(a):kliknij na banerek kopiuj i wklej w sygnaturę :) a moze - prosze Ty mi wkleisz jeszcze nie umie nie wychodzi Quote
izulkabu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 scorpio133 napisał(a):a moze - prosze Ty mi wkleisz jeszcze nie umie nie wychodzi niestety ja nie mogę :( musisz sama, próbuj :) tak jak Ci napisałam na priva :lol: Quote
scorpio133 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 izulkabu napisał(a):niestety ja nie mogę :( musisz sama, próbuj :) tak jak Ci napisałam na priva :lol: wiesz ja sie dopiero ucze ,ale mam taka dobra dusze młoda co napewno umie i mi zrobi , ale dzieki kochana za napisanie na pw Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam przy wysyłaniu PW z moimi danymi, jeśli tak, to piszcie! ;) Chciałabym jeszcze odnieść się do postów zamieszczonych przez Was na wątku i opisać dzisiejszą wizytę, ale będę musiała to jutro uczynić (koło 6 - 7 rano), bo padam i odpływam ze zmęczenia (przepraszam, ale wstaję między 3 a 4 nad ranem i niestety wieczorami nie nadaję się do niczego... :oops:) Jutro z samego rana jestem na wątku i odpisuję na wszelkie posty! Jeśli cokolwiek mi umknęło, piszcie! Dziękuję, że tu jesteście !!! Dziękuję za każdą formę pomocy !!! Quote
MyrkurDagur Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Jestem! (tylko Dogo kiepsko dziś działa, wszystko otwiera się w ślimaczym tempie...) Rufus w drodze, a ja cała w nerwach. Oby wszystko było dobrze... (właśnie dostałam sms od stonki z podróży - wszystko jest w porządku, a Rufus kochany :-)) ****************** [quote name='NaamahsChild']Ja zrobię bazarek dla Rufusa, powinien być gotowy dziś wieczorem. Dziękuję Naa - daj znać jak będzie gotowy! :Rose: ****************** Teraz troszkę o wizycie u Rufusa. Przyznać muszę, iż nie mogłam uwierzyć, że to ten sam pies! Ależ przeszedł metamorfozę! Stał się także odrobinę spokojniejszy, gdy jest na smyczy, nie ciągnie tak mocno, jak kiedyś. Z kupkami Rufusa jest wszystko w porządku, dodatkowo dostałam jakiś proszek dla niego od weterynarza (proszek pojechał z Rufusem). Państwo z przytuliska mówili, że w nocy Rufus strasznie wył (...możliwe że z tęsknoty...). Pan poszedł do niego i dał mu do towarzystwa sunię, dzięki temu było odrobinę lepiej... Prawdą jest, że Rufus strasznie skołowany tym wszystkim musi być... Ciągle ktoś przenosi go w różne miejsca... ale dziś jedzie po szczęście! Choć to nie będzie jego ostatnia przystań, wierzę, że tam będzie szczęśliwy. W tym czasie trzeba będzie szukać dla niego domu... ale tym razem musi być to pewny dom! Ten jedyny dom! A wracając do momentu oddawania go przez byłego właściciela... Przyjechał z wnuczkiem i powiedział, że pies dłużej u nich być nie może, bo przyjechała synowa i stwierdziła, że ten pies, skoro był chory, a może i jest dalej, pozaraża jej dzieci... Pan z przytuliska zaczął go pytać jak to jest - synowa Panem rządzi? nie ma Pan swojego zdania? a gdzie odpowiedzialność za psa? a synowa to do psychiatry powinna pójść się leczyć! ...ale na nic jego gadanie... były właściciel powiedział, że jak przytulisko psa nie weźmie, to on i tak psa ze zmyczy puści i odjedzie... Dodał jeszcze, że ewentualnie to on może psa zabrać ponownie, za dwa tygodnie, jak synowa pojedzie !!! To jakiś absurd !!! :angryy: Skąd biorą się tacy ludzie ??? :angryy: ****************** Tymczasem czekam na kolejne wieści w sprawie Rufusa. Dziękuję Wam za wsparcie !!! Quote
zuzlikowa Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Czekam niecierpliwie na informacje z hoteliku! Jamor,to ktoś komu ufnie oddałabym pod opiekę psiaka...więc nie martwię się,że nie bedzie Rufuskowi tam dobrze.Trzeba jednak koniecznie zacząć szukać chłopakowi domu...najlepszego domu i na całe jego życie!Niech go już w końcu ktoś pokocha nieodwołalnie i on niech swoją miłość odda komuś! Czy Rufusik ma allegro?...jeśli nie to dajcie znać...zrobiłabym jutro! Może też któraś cioteczka zasponsoruje mu allegro wyróżnione,by nie umknął w masie psiaków? Sama chętnie bym to zrobiła,ale mam dziurę...jak po bombie:shake:...następne dwa benie...jej,nie-trzy benie czekają na pomoc...a to też min.450zł za jednego:-( Quote
scorpio133 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kasiu , mi sie wydade ze oni wszyscy nigdy nie moga miec piesia. Piesio to nie zabawka!. Znajdzie mu sie domek- szkoda tylko ze na razie bedzie troche skołowany.Faktycznie to nie ten sam Rufi!. Nie zostaniesz sama z problemem. Niech jedzie po nowe zycie a moze jak go zobacza ludzie to i do domku. Quote
scorpio133 Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 czekamy na wiesci ! a moze i na foteczki z hoteliku:oops: Quote
NaamahsChild Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Oto bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/f99/literacki-bazarek-klasyka-sf-klatka-na-rufusa-do-18-08-a-143655/ Zapraszam do licytacji!:cool3: Quote
Recommended Posts