Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alexandra29']Dziewczyny jestem tu pierwszy raz, wlasnie przelecialam calego posta o Rufusku! Biedaczek, ciesze sie ze znalazl dom, szkoda jednak ze przy budzie;-( ale lepiej to niz schronisko. Macie moze nowe zdiecia Rufusa, chcialabym zobaczyc jak teraz wyglada; Pozdrawiam wszystkich tych co kochaja psy tak jak ja, Buzka

Witamy Cię Alexandro na wątku Rufusa! ;)

[quote name='Billie']Trzymam kciuki za Rufusa i jego zdrówko!

Ciebie również witamy Billie! ;)

Dzień dobry Drogie Cioteczki!

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Witamy Cię Alexandro na wątku Rufusa! ;)

Ciebie również witamy Billie! ;)

Dzień dobry Drogie Cioteczki!

...ja również witam:loveu:...jestem,choć nie piszę...jestem z Rufuskiem i z Wami!:lol:

Posted

Czesc Rufus:loveu:.

Chce tylko zaznaczyc, ze jestem na watku codziennie.

MyrkurDagur napisze do Ciebie w sobote. Przepraszam za opoznienie, nie bede oryginalna jak napisze, ze to zwykly brak czasu, ale tak naprawde jest.

Pozdrawiam Ciebie i Cioteczki bardzo serdecznie.

Posted

Co słychać u Rufuska:loveu:?
Komputer mi nie działał tylko przez 3 dni, a ja czuję jakby to trwało miesiąc :placz:
Pozdrawiam Was serdecznie :loveu:

Rufusek w kolejce u Murki jest 8 - zwalniamy to miejsce, czy zostawiamy?

Posted

I ja tutaj ciągle jestem. Rufusku ja wierzę, że jesteś kochany i jest Ci tam dobrze, to zupełnie inny świat niż ten w którym przebywałeś wcześniej... pełna miska, pieszczoty, wolność wieczorem, plany w stosunku do Ciebie... to może nie królestwo ale na pewno księstwo ;)

Posted

wiadomo co u psa? czy info z pierwszej strony aktualne? nadal przebywa w przytulisku? moze warto uaktualnic info na pierwszej stronie...

Posted

Marinka napisał(a):

(...)
Rufusek w kolejce u Murki jest 8 - zwalniamy to miejsce, czy zostawiamy?

A czy to miejsce mogłoby zostać, tyle że dla innego psiaka? Czyli rezerwacja pt. "psiak od MyrkurDagur"...

Witam wszystkie Cioteczki!

Posted

irysek napisał(a):
wiadomo co u psa? czy info z pierwszej strony aktualne? nadal przebywa w przytulisku? moze warto uaktualnic info na pierwszej stronie...

No tak... już dawno powinnam była to uczynić :oops: Zaraz zabiorę się do roboty.

Posted

Dostałam wreszcie fakturę od weta, ale... wypisaną odręcznie, sfotografowaną i przesłaną mailem i to niestety w bardzo małym formacie, dlatego nie wiem nawet co tam jest napisane :niewiem: Wet poinformował mnie, że ma zepsutą drukarkę ze skanerem. Ech. Jedyne co udało mi się dostrzec to kwota do zapłacenia - około 380 zł, z czego około 200 zł to karma, a reszta leczenie. Dziś do niego zadzwonię i umówię się, tak abym mogła sobie tę fakturę odebrać i wtedy wkleję ją na wątek, bo na razie to nawet nie ma czego wklejać.

Uaktualniłam pierwszą stronę wątku, napisałam o nowym domu Rufusa. Przepraszam, że dopiero teraz :oops:

Posted

agata51 napisał(a):
Myrkurku, nie przepraszaj, my się nie gniewamy. ;)

Masz kasę dla weta?

Na koncie Rufuska jest dużo pieniążków, więc sporo jeszcze zostanie (w pierwszym poście wszystko jest wypisane). Drogo to wszystko wyszło, ale najwięcej pochłonęła ta karma :roll: Najważniejsze, że Rufus ma się zdecydowanie lepiej.

Dziękuję Wam za wszystko Drogie Cioteczki! :Rose: