izulkabu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ludziki, krzyczymy o transport :oops::oops::oops: prosimy a gdzie to Zakrzewo czy Zakrzew się znajduje ? Województwo ? jakieś większe miasto ? Quote
stonka1125 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Najprawdopodobniej jutro Rufus będzie u Jamora. Wszystko jest w szalony sposób organizowane, ale mam nadzieję, że dobrze się skończy. bez paniki,jak nas nie zje ,to dojedzie do jamora:evil_lol: Quote
wellington Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Czy nie mozna wplacac bezposrednio na konto jamora ? Quote
stonka1125 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wellington napisał(a):Czy nie mozna wplacac bezposrednio na konto jamora ? u jamora masa dogomaniackich psów już się zebrała,gdyby miał to wszystko podliczać do kupy to czasu na psy zabraknie:razz: Quote
wellington Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 stonka1125 napisał(a):u jamora masa dogomaniackich psów już się zebrała,gdyby miał to wszystko podliczać do kupy to czasu na psy zabraknie:razz: Acha, nie wiedzialam ze az tyle u niego. Wiedzialam tylko o Kumplu. Quote
Ati Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Nie mozna, Artur zyczy sobie , aby zebrane pieniadze na jedno konto- osoby zadeklarowanej, przesylac w postaci jednej ustalonej kwoty do zaplaty za hotelowanie psa na jego konto. Quote
bros Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Myrkur u jamora jest FENOMENALNIE , to wspaniały człowiek , cudownie zajmuje się psami dla Rufiego to wspaniałe miejsce, poproszę o numer konta na PW Quote
NaamahsChild Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Co wy ciotki na zmianę bannerka? Czas pokazać Rufusa światu! Już odratowany, zregenerowany, szuka swego miejsca.. Quote
izulkabu Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 No to teraz trzymam kciuki żeby spełniły się Wasze (moje też :) )marzenia i Rufusik trafił na kanapę,należy mu się to po stokroć, za wszystko czego doświadczył... ja też poproszę numer konta... nie zadeklaruję stałej wpłaty ale jak tylko będę mogła coś dorzucić to, to zrobię Quote
Randa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dopiero przeczytałam co się stało, nie będe już komentować. Dobrze, że znalazł się DT, tylko szkoda, że ten biedny Rufi znowu będzie skołowany.Myślę, zże w tym DT będzie miał lepiej niż u tych tam...Teraz musimy naprawdę znaleźć mu prawdziwy, ciepły dobry dom, bez pośpiechu, musi być strzał w10-kę. Mogę zadeklarować 150zł miesięcznie. Ale mnie wkurzyli!Żeby ich p...........................o! Quote
zachary Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Ja za sierpień mogę wpłacić 50 zł, ale później deklaruję 30 zł, bo sporo mam tych tymczasów. Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dziękuję Wam, że tu jesteście !!! Zaraz wkleję dzisiejsze zdjęcia Rufusa !!! Wygląda jak dorodny byczek ;) Proszę o chwileczkę i zaraz będą zdjęcia! Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Dzisiejszy Rufus: Zaraz będą następne zdjęcia. Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Za chwilkę jeszcze kilka mniejszych zdjęć. Quote
bros Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jejuniu czy to na pewno jest Rufi ???? :loveu::loveu::loveu: Quote
zachary Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Oj, Myrkurku, piękny psiak! Jak porównamy do pierwszych zdjęć przy budzie, na łańcuchu, aaaauuuuaaaa:multi: Quote
Randa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A że też ci debile nie mogli przetrzymać go u siebie do czasu znalezienia jakiegoś lokum, tylko odstawili do schroniska z groźbą wyrzucenia!!! Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Jestem pod wrażeniem jego ciałka - to zupełnie inny psiak! Quote
MyrkurDagur Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 Proszę, dajcie mi jeszcze chwilę - zwaliła mi się rodzina na głowę i muszę jeszcze odejść od komputera, ale na pewno odpowiem na Wasze pytania i prześlę dane do wpłat na Rufusa !!! Dziękuję Wam !!! :Rose: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mozna dostać konto?Jednorazowo-bo jednorazowo,ale też chcemy pomóc. E/W Quote
scorpio133 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 jest bardzo piekny. Teraz napewno znajdzie sie wspaniały dom, ale dom z kanapa!To nie ten piesio! Quote
zachary Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Myrkurku, widzisz, odzywają się dobre ciotki, nie możemy go zostawić! Quote
Recommended Posts