Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Najprawdopodobniej jutro Rufus będzie u Jamora. Wszystko jest w szalony sposób organizowane, ale mam nadzieję, że dobrze się skończy.

bez paniki,jak nas nie zje ,to dojedzie do jamora:evil_lol:

Posted

wellington napisał(a):
Czy nie mozna wplacac bezposrednio na konto jamora ?

u jamora masa dogomaniackich psów już się zebrała,gdyby miał to wszystko podliczać do kupy to czasu na psy zabraknie:razz:

Posted

stonka1125 napisał(a):
u jamora masa dogomaniackich psów już się zebrała,gdyby miał to wszystko podliczać do kupy to czasu na psy zabraknie:razz:

Acha, nie wiedzialam ze az tyle u niego.
Wiedzialam tylko o Kumplu.

Posted

Nie mozna, Artur zyczy sobie , aby zebrane pieniadze na jedno konto- osoby zadeklarowanej, przesylac w postaci jednej ustalonej kwoty do zaplaty za hotelowanie psa na jego konto.

Posted

Myrkur u jamora jest FENOMENALNIE , to wspaniały człowiek , cudownie zajmuje się psami dla Rufiego to wspaniałe miejsce, poproszę o numer konta na PW

Posted

No to teraz trzymam kciuki żeby spełniły się Wasze (moje też :) )marzenia i Rufusik trafił na kanapę,należy mu się to po stokroć, za wszystko czego doświadczył...
ja też poproszę numer konta... nie zadeklaruję stałej wpłaty ale jak tylko będę mogła coś dorzucić to, to zrobię

Posted

Dopiero przeczytałam co się stało, nie będe już komentować. Dobrze, że znalazł się DT, tylko szkoda, że ten biedny Rufi znowu będzie skołowany.Myślę, zże w tym DT będzie miał lepiej niż u tych tam...Teraz musimy naprawdę znaleźć mu prawdziwy, ciepły dobry dom, bez pośpiechu, musi być strzał w10-kę. Mogę zadeklarować 150zł miesięcznie.
Ale mnie wkurzyli!Żeby ich p...........................o!

Posted

A że też ci debile nie mogli przetrzymać go u siebie do czasu znalezienia jakiegoś lokum, tylko odstawili do schroniska z groźbą wyrzucenia!!!

Posted

Proszę, dajcie mi jeszcze chwilę - zwaliła mi się rodzina na głowę i muszę jeszcze odejść od komputera, ale na pewno odpowiem na Wasze pytania i prześlę dane do wpłat na Rufusa !!!

Dziękuję Wam !!! :Rose:

Guest Elżbieta481
Posted

Mozna dostać konto?Jednorazowo-bo jednorazowo,ale też chcemy pomóc.
E/W