j3nny Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Weksik - Zwierzaki - cafeanimal.pl Mały Weksik do przytulania - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków alegratka Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Oj, przydałby się bardzo domek. Poszukiwany mały domek dla małego Weksika...duży też może być ;) Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zaglądam do maluszka z nadzieją na jakieś nowe informacje i/lub może nowe zdjęcia :loveu: Quote
Toska Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Śliczny mały Weksik :loveu: nadal bez domku ! ciotka Toska cię zaniedbuje , ale obiecuję poprawę :lol: Dobrze , że choć Asior w weekendy spaceruje z małym przystojniaczkiem :evil_lol:-zawsze to dla niego jakaś odmiana :lol: a więc maluchu w górę , ktoś w końcu się tobą zauroczy , czekamy cierpliwie !!!! Quote
Asior Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 mało powiedziane... on poprostu szaleje z radosci jak moze wyjść :) Quote
marysia55 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Toska napisał(a):a więc maluchu w górę , ktoś w końcu się tobą zauroczy , czekamy cierpliwie !!!! na pewno ktos sie zauroczy, to przeciez taki sliczny pycholek :loveu::loveu: Quote
bahlsa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Asiorku, to Twoje allegro Weksika....... aż mi łzy stanęły w oczach :-(. I to ostatnie zdanie...ten cytat.... "[FONT=Comic Sans MS]Prosimy ofiaruj Weksikowi domek on tak bardzo go potrzebuje, aby nie został tylko anonimowym numerem w ewidencji schroniska i aby patrząc w Twoje oczy mógł dokończyć to swoje małe , psie pragnienie :[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Więc daj mi tę ostatnią szansę, pomóż w bolesnej mej udręce,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]stanę się całym Twoim życiem, ...tylko mnie przytul, weź na ręce..." [FONT=Arial]A myślałam, że twarda jestem...[/FONT]:bigcry::bigcry::bigcry: idę szukać chusteczek [/FONT] Quote
Asior Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 kochana..... autorem tekstu jest nasza kochana MARYSIA :loveu: ja zawsze jak dostaje jakiś jej tekst dla mojego psa, to najpierw rycze :roll: ojoj, Toska się nam obija :mad: Quote
Lidan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Jak się miewa Weksik? Deszcz mu nie przeszkadza? Łapka nie boli? Quote
bahlsa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Gdzie ten człowiek Weksa? chyba nie widział jeszcze aukcji. Teraz już wiem przez kogo się "odwodniłam" ;) , tekst naprawdę chwyta za serce. Marysia55 - niskie pokłony... Quote
Asior Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 w niedziele byli państwo i szkali jakiegoś niewielkiego pieska dla brata... Brat przyjeżdża do Polski 17 lipca, jeśli Weks mu się spodoba to by pojechał na słowację :multi: Porobili mu zdjęcia i zobaczymy.. ale nie chcę zapeszać.... Quote
Lidan Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Byłoby miło :loveu: Tylko czy na Słowacji ludzie trzymają w ogóle psy :???: [SIZE="1"]2 lat temu koleżanka z rodziną i ze ślicznym westem jechała na wycieczkę przez Czechy, Słowację na Węgry. Jak przejeżdżali przez słowackie wsie udeżyła ich cisza - nie zaszczekał ani jeden pies. Na nocleg ich nigdzie z psem nie przyjęli. A zaraz za granicą Węgrzy z radością i bez problemów zaprosili ich na nocleg w domku. Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='bahlsa']Gdzie ten człowiek Weksa? chyba nie widział jeszcze aukcji. Teraz już wiem przez kogo się "odwodniłam" ;) , tekst naprawdę chwyta za serce. Marysia55 - niskie pokłony... bahlsa proponuję kilka butelek ...... wody mineralnej:eviltong: to poziom płynów wróci do normy, chociaż szczerze mówią to zanim napiszę tekst przechodzę zawsze przez wątek i niestety mam to samo co Ty , tez się błyskawicznie 'odwadniam' :lol::lol: moja klawiatura nie jedno mogłaby opowiedzieć :p:p Dziekuję za te miłe słowa :buzi: Z Asiorkiem tworzymy swoisty tandem ; ja piszę teksty ona robi przepiękne allegra :loveu: Quote
Toska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Asior napisał(a): ojoj, Toska się nam obija :mad: Wybaczcie cioteczki , cały czas pamiętam o małym Weksiku , tylko w moim życiu chwilowo zawirowało jak na karuzeli i trochę jestem skołowana ..... ale staram się wyjść na prostą ... w górę maluchu , niech to allegro przyniesie ci domek !!! Quote
Asior Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 ojoj, Toska, mam nadzieje że wszystko OK.. Jak byś potrzebowała jakiejś pomocy to pisz!!!!! Quote
Lidan Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wpadłam na wirtualne odwiedziny do Weksika :laugh2_2: Quote
bahlsa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Weks na stronach: mójpupil, 4lapy, kokosy, kupiepsa, polskastrefa.eu, ofertka.pl, afisze.pl, szerlok, etablica Weksel był na wirtualnym spacerku z sunią z chorą łapką. Ona też jest na tych stronach :) Quote
bahlsa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 o nie Asieńko! żebyś zbyt wiele nie myślała na poczcie masz linki do aktywacji. XXXXXX Weksik spaceruje - komplet ogłoszeń zrobiony, teraz czekamy na telefon. Ładny z niego piesek, fajnie wychodzi na zdjęciach. Weks Malutki ale wielki sercem - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków to jedno z jego ogłoszeń. Quote
Maupa4 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [B][COLOR=green]Witam.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Wątek został zmoderowany. [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Usunięto 4 ostatnie posty ABSOLUTNIE nie związane z tematem.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Przypominam o Regulaminie Forum a także o Regulaminie PwP.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]Pozdrawiam.[/COLOR][/B] Quote
Asior Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Weks wczoraj został adoptowany z krakowskiego schroniska, ponoć fajni ludzie.. Bedzie mieszkał w mieszkaniu... Szkoda, ze nie zdążyłam się z nim pożegnać :( [SIZE=1][COLOR=Cyan]maupo, czy dlatego, że dotyczyły one Twojej znajomej??? Przecież nieraz rozmawiamy na wątku o różnych innych rzeczach, i nic się nie dzieje.... Przecież mod powinien być bezstronny[/COLOR][/SIZE] :shake: Quote
Maupa4 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Asior'] [SIZE=1][COLOR=black]maupo, czy dlatego, że dotyczyły one Twojej znajomej???[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][COLOR=black]Przecież nieraz rozmawiamy na wątku o różnych innych rzeczach, i nic się nie dzieje....[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black][SIZE=1][B]Przecież mod powinien być bezstronny[/B][/SIZE] :shake:[/quote][/COLOR] [B][COLOR=green]To co teraz napisałaś jest POMÓWIENIEM. [/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [COLOR=#008000][COLOR=green][B]Przypominam o 12 punkcie Regulaminu - zwłaszcza jego punkcie d:[/B][/COLOR] [COLOR=black]d) Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo, Admina lub Pogotowia Moderatorskiego. Posty z uwagami dotyczącymi sposobu moderowania będą usuwane. Nieprzestrzeganie tej zasady będzie skutkowało punktami karnymi lub banem. [/COLOR] [/COLOR][B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Przypominam Ci po raz kolejny o Regulaminie - zwłaszcza jego 3 punkcie.[/COLOR][/B] [B]3. OPINIA, KRYTYKA [/B]Jeśli chcesz przedstawić opinię na temat kogoś/czegoś, niech będzie to opinia oparta na Twoich osobistych doświadczeniach, poparta dowodami, a także podpisana Twoim imieniem i nazwiskiem. Każda inna jest niewiarygodna. Krytyka anonimowa będzie usunięta, wobec czego zastanów się zanim zaczniesz kogoś krytykować z imienia i nazwiska lub w sposób jednoznacznie identyfikujący. Publikowanie danych osobowych i teleadresowych, a także prywatnych wiadomości innych osób jest zabronione. [B][COLOR=green]A jak pomyślisz to będziesz wiedziała o co chodzi.[/COLOR][/B] [B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]EOT.[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts