Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Zofia zaplułam oba monitory. Litości. A swoją drogą masz rację KoFFam PiEsKi:megagrin::megagrin::megagrin: jak wszystkie Pińdziulińdzie.[/quote]

A ile razy ja zaplułam przez Ciebie? :cool3: Taki mały rewanżyk...

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7'][SIZE=3][B]Allegro dla królewny. Wyróżniłam.[/B][/SIZE]
[URL="http://allegro.pl/item621787489_piekna_dzaga_domek_potrzebny_pilnie.html"]Piękna Dżaga - domek potrzebny PILNIE (621787489) - Aukcje internetowe Allegro[/URL]

Zofia ominęłam określenie "bull", abyś nie miała batalionu dzwoniacych ABSów. No chyba ze chcesz to dodam.[/quote]

Jeśteś słiitaśna :loveu::loveu::loveu: Widać, zie napjawdę kofffasz piesieczki :loveu: Wielkie dzięki (zwrócę Ci kaskę, naturalnie)

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']Jeśteś słiitaśna :loveu::loveu::loveu: Widać, zie napjawdę kofffasz piesieczki :loveu: Wielkie dzięki (zwrócę Ci kaskę, naturalnie)[/quote]

Zofia zaplułam oba monitory. Litości. A swoją drogą masz rację KoFFam PiEsKi:megagrin::megagrin::megagrin: jak wszystkie Pińdziulińdzie.

Posted

Szczeka jak puszczam wodę do wanny ;) Bardzo ją to interesuje! Jak wchodzę do kibelka, to podskakuje i biega dookoła moich nóg. Wzięta na ręce daje buziaki. Przesłodka sunia i bardzo proludzka. Gryzie w palce u nóg (oduczam!).

Posted

Jaka śliczna :loveu:.
Jak by koniecznie tymczas był potrzebny to ja od 1go bezrobotna będę i tylko szkoła 3 dni w tygodniu. Tak rozważam sobie intensywnie wzięcie psiaka jakiegoś na tymczas, bo czasu sporo będę miała. Tylko sprawa rodziców i Hexoliny by pozostawała :roll:.

Posted

[quote name='*Monia*']Jaka śliczna :loveu:.
Jak by koniecznie tymczas był potrzebny to ja od 1go bezrobotna będę i tylko szkoła 3 dni w tygodniu. Tak rozważam sobie intensywnie wzięcie psiaka jakiegoś na tymczas, bo czasu sporo będę miała. Tylko sprawa rodziców i Hexoliny by pozostawała :roll:.[/quote]

:loveu: A Ty w Wawce, czy w Ostrołęce?

Posted

Zosiu, rozesłałam Twojego smsa wczoraj do znajomych i odezwała się jedna dogomaniaczka chętna żeby małej dać DT, podałam jej Twój numer telefonu

Posted

W Wawie już od 4 lat. Dokładnie pod Wawą. Ta Oka mi tak została, bo jakoś nie pomyślałam, żeby zmienić, sentyment ;).
U mnie problem nie tyle z rodzicami co z Hexoliną. Rodziców to przed faktem dokonanym zawsze stawiam, ale z psurem nie idzie tak łatwo :roll:.

Suńka śliczna i na pewno szybko DS znajdzie :loveu:

Posted

Wychodzę zaraz z roboty, mój telefon jakby co jest w 1 poście (lub w drugim). Porobię małej więcej fotek. Kurczę, dobrze że coś się wokół niej rusza, bo w tym kibelku to ona nam zmarnieje do szczętu :shake:

Posted

[quote name='karolina_g_k']A mi się wydaje ze malutka miała za boksera robić. Ta maść i krótki ogonek tak mnie naprowadzają...[/quote]
Na bokserka chyba mordzia za długa .
To 100% kundla w kundlu :loveu:

Posted

Dla nas za długa bo wiemy jak wyglądaja małe boksie...
Ale wiesz ludzie naprawde daja sie nabierac na różne cuda...
Gorzej tylko jeśli pozostałe szczeniaki trafily do nowych domow jako "rasowe" właśnie. Podrosna, albo ktos na spacerze wytłumaczy że to nie TO i kolejna psia tragedia gotowa :(

Posted

[CENTER]100% psiaka w szczeniaku - czyli, co doskonale wiemy,
[B]100% bezwarunkowej miłości, 100% oddania i 100% wierności. [/B]
[B]:loveu::loveu::loveu:[/B]
Idealne proporcje!
[/CENTER]

Posted

[quote name='teapot'][CENTER]100% psiaka w szczeniaku - czyli, co doskonale wiemy,

[B]100% bezwarunkowej miłości, 100% oddania i 100% wierności. [/B]
[B]:loveu::loveu::loveu:[/B]
Idealne proporcje![/CENTER]
[/quote]

To pewne. .