Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/9906/img5919.jpg[/IMG] Będziemy udawały, że TEGO nie ma. Może TO wtedy zniknie... [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/7530/img5963.jpg[/IMG] Urwę! Zgryzę! Zabiję! [IMG]http://img56.imageshack.us/img56/626/img5981.jpg[/IMG] Palec też zabiję! Zabiję wszystko! I zgryzę! [IMG]http://img510.imageshack.us/img510/4687/img5989.jpg[/IMG] Czy te oczy mogą kłamać?... [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/6055/img6000.jpg[/IMG] I na koniec - hit sezonu. Znacie Neneczkę, piekielnego szpicoteriera? ONA SIĘ BOI DŻAGI :crazyeye: Pierwsza rzecz jakiej to małe monstrum się boi... Widać na fotce - wieje przed małą z podkulonym ogonem :crazyeye: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
donacja Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Na taką foto-relację warto było czekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzie1983 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Nena się boi Dżagi? :crazyeye: Co jest grane? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 Mikropitbull :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 [quote name='izzie1983']Nena się boi Dżagi? :crazyeye: Co jest grane? :D[/quote] Nie wiem. Boi się, przecież na zdjęciu widać :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzie1983 Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Teraz już wiadomo co jest potrzebne, żeby przestraszyć szpicoterierrrrra :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Monia* Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 [QUOTE]I na koniec - hit sezonu. Znacie Neneczkę, piekielnego szpicoteriera? ONA SIĘ BOI DŻAGI :crazyeye: Pierwsza rzecz jakiej to małe monstrum się boi... Widać na fotce - wieje przed małą z podkulonym ogonem :crazyeye: [/QUOTE] Bo takie małe wampirki są strraszne ;). Hexa kiedyś na ścianę chciała się wdrapać, bo mały kilogramowy szczeniaczek podszedł :evil_lol:. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofia.Sasza Posted April 29, 2009 Author Share Posted April 29, 2009 No tak, ma... Jak kot ze Shreka. I równie fałszywe :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teapot Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 O kurcze, czyżby Nena wyczuwała drzemiący w małej potencjał? Może... trafił swój na swego. Tylko wtedy to ja bym w skórze Zofii nie chciała być! :evil_lol: [SIZE=1]I już uciekam, bo chyba tym razem jednak dostanę w ucho! ;)[/SIZE] Ps. Nena ma przepiękne oczy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Monia* Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Sorki, że zaśmiecam, ale potrzebna pomoc. Tyle tymczasów chętnych się zgłosiło to wrzucę (nie bijcie :oops:). Ja jednego szczeniaka wziąć mogę na DT. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-pilnie-potrzebna-pomoc-dla-szczeniakow-ich-dt-136774/#post12217445[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isadora7 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Mina Neny wymiata: [URL]http://img208.imageshack.us/img208/6055/img6000.jpg[/URL] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofia.Sasza Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 No wymiata... Takiej jeszcze u niej nie widziałam :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 A ja tak niesmialo zapytam, czy to musi byc tylko DT???A moze byc DT z nastawieniem na DS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Hmmm, nie chce nic obiecywac,bo musze uzgodnic z mezem i w ogole nie wiem,czy bedziecie chcialy nam oddac to malenstwo... Chodzi mi o to,ze zakochalam sie w tej dziewczynce i chetnie bym ja wziela... Tzn myslelismy z mezem,zeby wziac piesa po wakacjach (no chyba,ze jakis stanalby na naszej drodze wczesniej;) , a ja uwielbiam bulowate. Tylko,ze mam w domu tez roczna coreczke i takiego tradycyjnego bula to bym sie chyba bala wziac. Z drugiej strony chciala sporego psa,bo zawsze miala wielkoluda i jakos tak sie przyzwyczailam. No i obawiam sie,ze nie bedziecie chcialy nam oddac tej panny ze wzgledu na dziecko wlasnie. Ja wiem po sobie,ze jak oddaje koty do adopcji,to rzadko maluchy rodzinom z malymi dziecmi. Ja oczywiscie jestem pewna,ze moja corka nic pieskowi nie zrobi, urodzila sie i wychowywala z dwoma kotami i od poczatku ucze ja szacunku do zwierzat. Nie ma tez mowy o jakis tam alergiach, czy innych wymyslach. No poprostu zakochalam sie w tej psinie. Nie moge sie doczekac az maz wroci z pracy i mu pokaze. Tak sobie mysle,ze moglibysmy ja wziac na DT (wersja dla mego meza,ze na sprawdzenie jak bedzie) i moglaby juz zostac :oops: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Joanna :cool3: Ja niestey mam tymczasowiczkę, Linkę i zajęty domek tymczasowy :shake: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofia.Sasza Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 [quote name='joanna83']Hmmm, nie chce nic obiecywac,bo musze uzgodnic z mezem i w ogole nie wiem,czy bedziecie chcialy nam oddac to malenstwo... Chodzi mi o to,ze zakochalam sie w tej dziewczynce i chetnie bym ja wziela... Tzn myslelismy z mezem,zeby wziac piesa po wakacjach (no chyba,ze jakis stanalby na naszej drodze wczesniej;) , a ja uwielbiam bulowate. Tylko,ze mam w domu tez roczna coreczke i takiego tradycyjnego bula to bym sie chyba bala wziac. Z drugiej strony chciala sporego psa,bo zawsze miala wielkoluda i jakos tak sie przyzwyczailam. No i obawiam sie,ze nie bedziecie chcialy nam oddac tej panny ze wzgledu na dziecko wlasnie. Ja wiem po sobie,ze jak oddaje koty do adopcji,to rzadko maluchy rodzinom z malymi dziecmi. Ja oczywiscie jestem pewna,ze moja corka nic pieskowi nie zrobi, urodzila sie i wychowywala z dwoma kotami i od poczatku ucze ja szacunku do zwierzat. Nie ma tez mowy o jakis tam alergiach, czy innych wymyslach. No poprostu zakochalam sie w tej psinie. Nie moge sie doczekac az maz wroci z pracy i mu pokaze. Tak sobie mysle,ze moglibysmy ja wziac na DT (wersja dla mego meza,ze na sprawdzenie jak bedzie) i moglaby juz zostac :oops:[/quote] Kupić nie kupić, potargować można ;) Tylko że ona taka raczej nieznacznie bullowata jest... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Kupić nie kupić, potargować można ;) Tylko że ona taka raczej nieznacznie bullowata jest...[/quote] jest idealna!!!:loveu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybka_39 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Zosiu- jeśli tak mogę do Ciebie mowić, jeste tak jak obiecałam. Ta alegratka jeszcze potrzebna? Bo widzę, że jest osoba chętna dac domek suni.;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zofia.Sasza Posted April 30, 2009 Author Share Posted April 30, 2009 Myślę że jednak potrzebna. :loveu: Mamy się zdzwonić dziś wieczór i pogadać. No a gdyby malutka poszła do domku, to mam namierzoną identiko sunię :evil_lol:. W razie co, podmienimy :evil_lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isadora7 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Myślę że jednak potrzebna. :loveu: Mamy się zdzwonić dziś wieczór i pogadać. No a gdyby malutka poszła do domku, to mam namierzoną identiko sunię :evil_lol:. W razie co, podmienimy :evil_lol:[/quote] [B] Super czyli na allegro też można by podmienić.[/B] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzie1983 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 [B]Joanna83[/B] jak rozmowa z mężem? :razz: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybka_39 Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 [quote name='Zofia.Sasza']Myślę że jednak potrzebna. :loveu: Mamy się zdzwonić dziś wieczór i pogadać. No a gdyby malutka poszła do domku, to mam namierzoną identiko sunię :evil_lol:. W razie co, podmienimy :evil_lol:[/quote] A jaki teks dać? Na alegratce?:multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna83 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 [quote name='izzie1983'][B]Joanna83[/B] jak rozmowa z mężem? :razz:[/quote] Jestesmy na dobrej drodze :) Maz poprosil mnie o kilka dni namyslu,ale powiedzial,ze jest raczej na tak:multi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzie1983 Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 :multi::multi::multi: To trzymam kciuki, żeby to raczej zmieniło się w "bierzemy" :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malagos Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 [quote name='joanna83']Jestesmy na dobrej drodze :) Maz poprosil mnie o kilka dni namyslu,ale powiedzial,ze jest raczej na tak:multi:[/quote] no to dobry obiad, ciasto z truskawkami, lody na deser, wiesz, takie sprawy znacznie ułatwiaja podjecie przez mężczyznę decyzji :diabloti: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts