Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 2 dziewczynki, mamusia jest tycia, waży może 5 kg Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 3 minuty temu, Tola napisał: 2 chłopaków, dzisiaj przyjechali Tola to rezerwuj te dwa szczeniaki.A czy one mogą wyjechać zaraz ze schronu tym transportem? 4 2 Quote
Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 2 minuty temu, Anula napisał: Tola to rezerwuj te dwa szczeniaki. Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!! Już się robi! Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Przed chwilą, Tola napisał: Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!! Już się robi! Jeszcze dopisałam mój post ale się powtórzę,czy szczeniaki mogą wyjechac tym transportem co jest planowany? Quote
Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Przed chwilą, Anula napisał: Jeszcze dopisałam mój post ale się powtórzę,czy szczeniaki mogą wyjechac tym transportem co jest planowany? Tak, właśnie tym w sobotę do Katowic Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Przed chwilą, Tola napisał: Tak, właśnie tym w sobotę do Katowic Super. Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 2 minuty temu, Tola napisał: Czy mam dzwonić do Hani? Tak i zahaczyć o transport Piotrka. Quote
Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 4 minuty temu, Anula napisał: Tak i zahaczyć o transport Piotrka. Hania powiadomiona, jest jak najbardziej na TAK:). Schronisko powiadomione, szczeniaki zarezerwowane. 1 Quote
Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Zostały dwie dzieczynki, mamusia jest malusia, taka w typie jamnika miniaturki, widać ją trochę w tle... Muszę uciekać... Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: Zostały dwie dzieczynki, mamusia jest malusia, taka w typie jamnika miniaturki, widać ją trochę w tle... Muszę uciekać... To jeszcze zostały dwie malusie dziewczynki.Kto pomoże bo my absolutnie nie damy rady? Quote
terra Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Dnia 14.11.2018 o 11:38, terra napisał: na Krk : Marina V., Fibi i Misia https://www.olx.pl/oferta/marina-v-cudownej-urody-ok-3-miesieczna-koteczka-do-pokochania-CID103-IDxsHUl.html https://www.olx.pl/oferta/fibi-ok-3-miesieczny-kotek-pokocha-od-zaraz-CID103-IDxsHOj.html https://www.olx.pl/oferta/misia-mala-puchata-kulka-ok-3-mies-koteczka-czeka-na-dom-CID103-IDxsHJK.html Wtrącę tylko, że małe kotki mają ode mnie ogłoszenia i zmienione imiona, żebyś Tolu wiedziała w razie czego o kim mowa. Quote
Jaaga Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 1 godzinę temu, Tola napisał: 2 dziewczynki, mamusia jest tycia, waży może 5 kg Takie drobinki i na dworze. Moim dzieciakom uchylam okno do wywietrzenia po parę minut, żeby się nie przeziębiły, te sa podobnej wielkości i wieku. Jak one tam przeżyją. Mamusia pewnie je jeszcze karmi. Żeby nie została sama w schronisku :( Quote
b-b Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Łzy się same kulają...ale niestety nie dam rady pomóc :((((( Ciężko ostatnio u mnie a i tak już przekroczyłam pulę pomocową w tym miesiącu. Mikusia mimo wyróżnień domku nadal nie ma a ja muszę zadbać o nią...i o Abi. Quote
Alaskan malamutte Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Cudaczki malusie....no i mamusia...Kiedyś udało nam się zabrać dwie puchate kulki i mamusię... 1 Quote
b-b Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 28 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Cudaczki malusie....no i mamusia...Kiedyś udało nam się zabrać dwie puchate kulki i mamusię... Gdyby jakiś DT zechciał je wszystkie trzy do siebie przyjąć może udałoby się znowu wspólnymi siłami im pomóc. Za mało nas na dogo za dużo zwierząt na pomoc czeka i coraz trudniej zebrać pieniądze potrzebne na ratowanie biedaków :( Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 18 minut temu, b-b napisał: Gdyby jakiś DT zechciał je wszystkie trzy do siebie przyjąć może udałoby się znowu wspólnymi siłami im pomóc. Za mało nas na dogo za dużo zwierząt na pomoc czeka i coraz trudniej zebrać pieniądze potrzebne na ratowanie biedaków :( Tak,za mało jest nas na dogo i w tym jest problem.Trzeba umieszczać psiaki w hotelikach a z tym związane są koszty a do tego każdy jeszcze ma deklaracje na inne psiaki.Żeby szybciej psiaki szły do DS to by ta pomoc była bardziej efektywna. Te maleństwa tam przepadną.Od soboty ma być o wiele zimniej niż w tej chwili.Idzie zima z opadami śniegu.Na wschodzie jest zawsze chłodniej niż na zachodzie. Quote
Jaaga Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 58 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Cudaczki malusie....no i mamusia...Kiedyś udało nam się zabrać dwie puchate kulki i mamusię... Oby i teraz zgodzili się mamusię jednak wydać, inaczej maluchy zostaną bez mleka, a ona może dostać zapalenia gruczołów. Patrząc po szczeniakach na pewno jest w pełni laktacji. Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Wątek szczeniaczków-piesków: http://www.dogomania.com/forum/topic/348408-dwa-szczeniaczkipomocymusimy-im-pomócidzie-zima/ Quote
Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 4 godziny temu, terra napisał: Wtrącę tylko, że małe kotki mają ode mnie ogłoszenia i zmienione imiona, żebyś Tolu wiedziała w razie czego o kim mowa. Tak, pamiętam, dziękuje pięknie za ogłoszenia Oby udało się i zadzwonił ktoś sensowny. Quote
Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 6 godzin temu, Anula napisał: To jeszcze zostały dwie malusie dziewczynki.Kto pomoże bo my absolutnie nie damy rady? 3 godziny temu, b-b napisał: Łzy się same kulają...ale niestety nie dam rady pomóc :((((( Ciężko ostatnio u mnie a i tak już przekroczyłam pulę pomocową w tym miesiącu. Mikusia mimo wyróżnień domku nadal nie ma a ja muszę zadbać o nią...i o Abi. 1 godzinę temu, seramarias napisał: Jakie drobinki :( Dwie dziewczynki opuszczą w sobotę schronisko, nie zostawię ich tam - jadą do Jaaga. Jaaga - bardzo dziękuję za pomoc - to życie dla tych okruszków, nie dałyby rady w schronisku. Na wyjazd mamusi nie mamy zgody, ale robimy co możemy... Potrzebne kciuki.... 1 Quote
Tola Posted November 15, 2018 Author Posted November 15, 2018 Dziękuję Wam kochane za troskę, wiem, że chciałybyście pomóc, ze pomagacie zamojszczakom jak tylko możecie. Dziękuję Gabi, że gdy tylko tu zajrzała, to sama szukała miejsca dla maluchów - Gabi - wzruszył mnie telefon od Ciebie... Quote
Anula Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 6 minut temu, Tola napisał: Dwie dziewczynki opuszcza w sobotę schronisko, nie zostawię ich tam - jadą do Jaaga. Na wyjazd mamusi nie mamy zgody, ale robimy co możemy... Potrzebne kciuki.... To trzymam kciuki.Zapewne chodzi o sterylizację. Quote
Recommended Posts