Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, Tola napisał:

2 chłopaków, dzisiaj przyjechali

IMGP6599.JPG

IMGP6598.JPG

IMGP6600.JPG

IMGP6559.JPG

IMGP6565.JPG

IMGP6561.JPG

Tola to rezerwuj te dwa szczeniaki.A czy one mogą wyjechać zaraz ze schronu tym transportem?

• Like 4
  • Upvote 2
Posted
Przed chwilą, Tola napisał:

Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!

Już się robi!

kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0058

Jeszcze dopisałam mój post ale się powtórzę,czy szczeniaki mogą wyjechac tym transportem co jest planowany?

Posted
Przed chwilą, Anula napisał:

Jeszcze dopisałam mój post ale się powtórzę,czy szczeniaki mogą wyjechac tym transportem co jest planowany?

Tak, właśnie tym w sobotę do Katowic

Posted
4 minuty temu, Anula napisał:

Tak i zahaczyć o transport Piotrka.

Hania powiadomiona, jest jak najbardziej na TAK:).

Schronisko powiadomione, szczeniaki zarezerwowane.

• Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

Zostały dwie dzieczynki, mamusia jest malusia, taka w typie jamnika miniaturki, widać ją trochę w tle...

Muszę uciekać...

To jeszcze zostały dwie malusie dziewczynki.Kto pomoże bo my absolutnie nie damy rady?

Posted
Dnia 14.11.2018 o 11:38, terra napisał:

Wtrącę tylko, że małe kotki mają ode mnie ogłoszenia i zmienione imiona, żebyś Tolu wiedziała w razie czego o kim mowa.

Posted
1 godzinę temu, Tola napisał:

2 dziewczynki, mamusia jest tycia, waży może 5 kg

IMGP6562.JPG

IMGP6566.JPG

IMGP6601.JPG

IMGP6603.JPG

Takie drobinki i na dworze. Moim dzieciakom uchylam okno do wywietrzenia po parę minut, żeby się nie przeziębiły, te sa podobnej wielkości i wieku. Jak one tam przeżyją. Mamusia pewnie je jeszcze karmi. Żeby nie została sama w schronisku :(

Posted

Łzy się same kulają...ale niestety nie dam rady pomóc :(((((

Ciężko ostatnio u mnie  a i tak już przekroczyłam pulę pomocową w tym miesiącu.

Mikusia mimo wyróżnień domku nadal nie ma a ja muszę zadbać o nią...i o Abi.

Posted
28 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Cudaczki malusie....no i mamusia...Kiedyś udało nam się zabrać dwie puchate kulki i mamusię...

IMGP6562.JPG

Gdyby jakiś DT zechciał je wszystkie trzy do siebie przyjąć może udałoby się znowu wspólnymi siłami im pomóc. 

Za mało nas na dogo za dużo zwierząt na pomoc czeka i coraz trudniej zebrać pieniądze potrzebne na ratowanie biedaków :(

Posted
18 minut temu, b-b napisał:

Gdyby jakiś DT zechciał je wszystkie trzy do siebie przyjąć może udałoby się znowu wspólnymi siłami im pomóc. 

Za mało nas na dogo za dużo zwierząt na pomoc czeka i coraz trudniej zebrać pieniądze potrzebne na ratowanie biedaków :(

Tak,za mało jest nas na dogo i w tym jest problem.Trzeba umieszczać psiaki w hotelikach a z  tym związane są koszty a do tego każdy jeszcze ma deklaracje na inne psiaki.Żeby szybciej psiaki szły do DS to by ta pomoc była bardziej efektywna.

Te maleństwa tam przepadną.Od soboty ma być o wiele zimniej niż w tej chwili.Idzie zima z opadami śniegu.Na wschodzie jest zawsze chłodniej niż na zachodzie.

Posted
58 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Cudaczki malusie....no i mamusia...Kiedyś udało nam się zabrać dwie puchate kulki i mamusię...

IMGP6562.JPG

Oby i teraz zgodzili się mamusię jednak wydać, inaczej maluchy zostaną bez mleka, a ona może dostać  zapalenia gruczołów. Patrząc po szczeniakach na pewno jest w pełni laktacji.

Posted
4 godziny temu, terra napisał:

Wtrącę tylko, że małe kotki mają ode mnie ogłoszenia i zmienione imiona, żebyś Tolu wiedziała w razie czego o kim mowa.

Tak, pamiętam, dziękuje pięknie za ogłoszenia23.gif

Oby udało się i zadzwonił ktoś sensowny.

Posted
6 godzin temu, Anula napisał:

To jeszcze zostały dwie malusie dziewczynki.Kto pomoże bo my absolutnie nie damy rady?

3 godziny temu, b-b napisał:

Łzy się same kulają...ale niestety nie dam rady pomóc :(((((

Ciężko ostatnio u mnie  a i tak już przekroczyłam pulę pomocową w tym miesiącu.

Mikusia mimo wyróżnień domku nadal nie ma a ja muszę zadbać o nią...i o Abi.

1 godzinę temu, seramarias napisał:

Jakie drobinki :( 

Dwie dziewczynki opuszczą w sobotę schronisko, nie zostawię ich tam -   jadą do Jaaga.

Jaaga - bardzo dziękuję  za pomoc - to życie dla tych okruszków, nie dałyby rady w schronisku.23.gif

Na wyjazd mamusi nie mamy zgody, ale robimy co możemy...

Potrzebne kciuki....

• Upvote 1
Posted

Dziękuję Wam kochane za troskę, wiem, że chciałybyście pomóc, ze pomagacie zamojszczakom jak tylko możecie. 

Dziękuję Gabi, że gdy tylko tu zajrzała,  to sama szukała miejsca dla maluchów - Gabi - wzruszył mnie telefon od Ciebie...

Posted
6 minut temu, Tola napisał:

Dwie dziewczynki opuszcza w sobotę schronisko, nie zostawię ich tam -   jadą do Jaaga.

Na wyjazd mamusi nie mamy zgody, ale robimy co możemy...

Potrzebne kciuki....

To trzymam kciuki.Zapewne chodzi o sterylizację.