Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, terra napisał:

Szczęślwe kotczki :)

oby dla biało rudego i dymnej kici udało się znaleźć dt

Biało rudy koteczek w lecznicy, oby tylko nie złapał jakiegos wirusa, drżę o niego, ale nie mam innego miejca:(

Kicia Matylda od dzisiaj już we własnym domu, wrzucę zdjęcia jak będę miała chwilkę.

A dzisiaj kolejne zgłoszenie o kociaku, jutro mamy go zabierać, gdzie to jeszcze nie wiem:(

Dnia 14.09.2018 o 20:51, magenka1 napisał:

Cioteczki żaden piesek teraz ze schroniska nie jedzie do hoteliku? 

Teraz niestety żaden nie jedzie:(

Ale jedzie znaleziona  w lesie Nutka no i u nas w kojcu zostaje na razie Grażka.

Posted

Obiecywałam zdjęcia i info o nowych kociakach, ale po odejściu Gucia mam ciężki czas:(

Dopiero się zebrałam i zajrzałam na dogo, inne zwierzaki czekają na pomoc...

Matylda, która wydawała się kotką dymną okazała się...No właśnie - jakie to umaszczenie?

Matylda ma już swój dom!

IMGP5100.JPG

IMGP5106.JPG

IMGP5108.JPG

IMGP5124.JPG

IMGP5135.JPG

Posted
Dnia 16.09.2018 o 11:04, terra napisał:

W tym roku wszędzie strasznie dużo małych kotów :(

Jak to ogarnąć?

a do tego pora roku nie ma znaczenia...  nie marzec, a wrzesień, a kocie gody u nas na wsi słychać wieczorami, drą się, biją wrzeszczą :( Sterylki i kastracje nadal nie w modzie :(

Posted
Dnia 19.09.2018 o 21:01, Tola napisał:

Johnny - nowy 5 miesięczny porzucony kocurek, który szuka nowego domu - maluch miał szczęście - jest w DT

Jakby ktoś mógł pomóc w ogłaszaniu kociaka, to będę bardzo wdzięczna - kocurek ma 5 miesięcy, jest odrobaczony, odpchlony i zaszczepiony. Jest idealny dla dzieci, cierpliwy i uwielbia się bawić. Jest bardzo czyściutki, korzysta z kuwety, a nawet lubi przesiadywać w umywalce i moczyć łepek i łapki. Uwielbia towarzystwo ludzi, łasi się, przytula.

IMG_20180920_155654.jpg

IMG_20180920_155704(1).jpg

IMG_20180920_155709.jpg

Posted

A Fred przesyła pozdrowienia z Konstancina - Joanna pisze, że to pies ideał  - mądry, fantastyczny, kocha wszystkich ludzi, tylko domu wciąż brak...

SAVE_20180920_183717.jpg

SAVE_20180920_183803.jpg

SAVE_20180920_183724.jpg

SAVE_20180920_183739.jpg

SAVE_20180920_183758.jpg

• Like 1
Posted

Dziś wieczorem też zrobię Jonnemu ogłoszenie.

Dex jak zawsze cudowny ! Aż dziw, że nie pilnuje Mikołajka, tylko pozuje do zdjeć, bo niania z niego jak się patrzy !

• Like 1
Posted

Mały kociak - Klemens:(

Bezdomna kotka zginęła - zostawiła 4 kociaki; trójce udało się znależć domy - pozostał tylko Klemens.

Maluch ma ok. 2 mies. jest zdrowy, na razie w gabinecie wetki - dom potrzebny, bardzo potrzebny...

V__DC86.jpg

V__2547.jpg

Posted

Havanka, terra - bardzo dziękuję za ogłoszenia, to ogromna pomoc, oby szybko rozdzwoniły sie telefony.

1 godzinę temu, terra napisał:

Miałam pytanie o Tofisia, skierowałam do Toli, trzymam kciuki ,żeby pani zadzwoniła lub napisała.

Na razie cisza, ale jestem dobrej myśli.

Posted

Przyszły pozdrowienia od Mysi z Poznania; Mysia została znaleziona w Zamościu, pojechała do Murki, a potem  bardzo szybko do własnego DS.

Suczka bardzo dużo podróżuje ze swoją Pańcią, żegluje.

SAVE_20180920_093521.jpg

• Like 1